Torquay, kustplaats in Engeland

Leer Engels in Torquay

20 klaslokalen
Studiecentrum
Studentenlounge met televisie
Zonneterras met BBQ
Prive-tuin met volleybalveld
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Goedgekeurd voor Bildungsurlaub-programma's
Lid van IALC, ALTO, English UK, Eaquals en The English Network
Geaccrediteerd door de British Council for the Teaching of English in the UK

Onze school in Torquay

Onze school in Torquay biedt al voor meer dan 40 jaar cursussen aan van hoge kwaliteit voor studenten van 16-60+ jaar oud van over de hele wereld! Vanaf het schoolgebouw is het maar een paar minuten wandelen naar het centrum en ze hebben ook eigen studentenresidenties aan de overkant van de weg. Hier vind je ook prachtige tuinen, een volleybalveld en een barbecue veld! De school heeft 20 klaslokalen, een studieruimte met computers, studiemateriaal en gratis WiFi-toegang. Verder is er ook een kantine waar je snacks en sandwiches kunt kopen en waar je tijdens de lunch met je vrienden kunt ontspannen! Er is ook nog een boekenwinkel en een gemeenschappelijke ruimte met een flatscreen televisie en een dvd-speler. Bij de receptie kunnen studenten terecht als ze hulp nodig hebben bij hun reis of accommodatie!

Foto's

1
2
3
4

Torquay

Als je overweegt om een cursus Engels te volgen en je wilt graag in een modieuze badplaats verblijven, dan is Torquay de ideale bestemming voor jou! De stad is in 2014 door TripAdvisor verkozen tot de beste badplaats van Groot-Brittannië. Het is dus geen verassing dat steeds meer internationale studenten ervoor kiezen om in deze betoverende stad Engels te leren! Of je nu voor je plezier je carrière of verdere studies je Engels wilt verbeteren, de school heeft een cursus die aan jou wensen zal voldoen en je zult tegelijkertijd van een prachtige vakantie kunnen genieten!

Torquay hoort bij de Engelse Rivierra, de 35 kilometer lange kustlijn in Zuid-Devon. In dit gebied vind je stranden, schilderachtige havens, rotsachtige baaien en veel andere bezienswaardigheden en faciliteiten voor studenten van alle leeftijden! De beroemde zeven heuvels van Torquay vormen een prachtig decor voor de schilderachtige plek waar je Engels kunt leren en het hele jaar door van een mild klimaat kunt genieten!

Cursussen in Torquay

Beschikbare cursussen

  De cursussen algemeen Engels helpen je om zelfvertrouwen, nauwkeurigheid en spreekvaardigheid te verwerven in alle gebieden van de taal. Je kunt ervoor kiezen om elke week 15, 19 of 23 lessen te volgen, afhankelijk van de intensiteit van de cursus die je volgt. zijn op zoek naar. Elke algemene Engelse les op onze school in Torquay duurt 60 minuten en er zijn maximaal 10 studenten per groep, of maximaal 12 tijdens de zomermaanden juli en augustus. Het gemiddelde aantal studenten per klas bedraagt echter slechts 8, wat zorgt voor kleine groepen en veel persoonlijke aandacht!

  De semi-intensieve cursus omvat 15 uur algemeen Engels per week, terwijl de programma's van 19 en 23 uur per week nog eens 4 of 8 middagsessies begeleide studie omvatten, in een breed scala aan taal- gerelateerde onderwerpen waaruit de leerlingen kunnen kiezen. Er worden studievaardigheidssessies aangeboden, evenals elke maand tutorials voor studenten die langere cursussen volgen!

  Er is een Minigroep 30+ met maximaal slechts 4 studenten per klas en een mogelijke duur van 1 tot 4 weken. Deze cursus is geschikt voor het verbeteren van uw algemene Engelse taalvaardigheid, maar ook voor bijvoorbeeld meer volwassen studenten die een taalcursus in de ochtend willen combineren met vrije tijd in de middag. Als alternatief is er ook de mogelijkheid om deze cursus te combineren met 5 extra privélessen per week, om sneller vooruitgang te boeken, of om specifieke aspecten van de taal te behandelen waarop je je wilt concentreren.

  Studenten die geïnteresseerd zijn in het afleggen van een van de internationaal erkende Cambridge-examens kunnen kiezen voor de Examenvoorbereidingscursus in Torquay voor een duur van 4, 5, 9 of 10 weken. Er zijn specifieke startdata voor deze cursussen en je krijgt 15 lessen per week, in groepen van maximaal 8 studenten en gemiddeld 4-6 studenten! De docenten hebben jarenlange ervaring met het geven van de speciale examensyllabus en bieden alle ondersteuning en middelen die nodig zijn om het examen met succes te behalen!

  Zoals op al onze scholen zijn studenten die een cursus privélessen Engels willen boeken, ook van harte welkom op onze school in Torquay!

  Speciale cursussen in Torquay

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Verblijf bij een gastgezin in Torquay is een ideale optie als je vanuit een taakundig oogpunt het meeste uit je tijd wilt halen! Je krijgt hier namelijk de kans om dagelijks in een informele omgeving Engels te oefene, de Engels levenswijze en cultuur van dichtbij mee te maken en hopelijk goede vrienden te maken. Alle gastgezinnen worden door werknemers van de school met zorg uitgekozen en zij zullen de gastgezinnen ook regelmatig bezoeken om ervoor te zorgen dat ze aan de eisen voldoen. Vanaf de school is het maar enkele minuten lopen of een korte busrit naar de gastgezinnen. Je kunt ook kiezen voor een ‘gastgezin plus’, hierbij heb je een eigen badkamer.

   Een altenatief voor het gastgezin is verblijf in een studentenresidentie. Deze zijn gevestigd in een klein en knus gebouw tegenover de school en je hebt hierbij een eigen slaapkamer en badkamer met een bad of douche. In alle kamers is er gratis WiFi-toegang, fasciliteiten om zelf koffie en thee te maken en een televisie/radio. In het gebouw is er een café waar ze heerlijke en erg populaire verse salades en warm eten serveren, er is ook een binnenplaats en privétuin waar je kunt eten. Iedere ochtend staat er een ontbijtbuffet voor je klaar en er is ook een kleine keuken waar je snacks of lichte avondmalen kunt bereiden. In de buurt vind je ook veel pubs, cafés en restaurants waar je voor een goede prijs kunt eten.

   Activiteiten

   De school organiseert iedere week een speciaal activiteitenprogramma voor de studenten, deze is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Er zijn echter wel iedere week 1 of 2 activiteiten waar je gratis aan kunt deelnemen. Een aantal voorbeelden van deze gratis activiteiten zijn: begeleide wandeltochten door Torquay op de eerste cursusdag, filmavonden op maandag, sportevenementen zoals een volleybal toernooi, voetballen en tafeltennis, en er worden ook regelmatig uitstapjes naar bezienswaardigheden georganiseerd.

   Met het speciale activiteitenprogramma krijg je de kans om iedere week deel te nemen aan veel verschillende activiteiten en excursies. Zo kun je kennis maken met de andere studenten, de lokale cultuur en omgeving leren kennen en ook je Engels oefenen. Er wordt meestal goed rekening gehouden met de weersvoorspellingen en zijn geschikt voor studenten van alle leeftijden. Enkele voorbeelden van deze activiteiten zijn: uitstapjes naar schilderachtige dorpen in de buurt zoals Looe en Polperro, jazz- of gitaaravonden, uiteten, avonden met internationale gerechten en excursies naar Darthmouth, de historische marktplaats Totnes, Dartmoor Nationaal Park en het Eden Project.

   Verder worden er ook excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld Cardiff, Bath, Exmoor, Plymouth en South Hams. Op de eerste cursusdag zul je alle details van het activiteitenprogramma te horen krijgen.

   Hoe er te komen

   Er zijn verschillende opties om naar Torquay te reizen. Je kunt reizen per vliegtuig, trein, veerboot en met de Eurostar. Je kunt vanaf de vliegvelden Londen Heathrow (via Londen Paddington treinstation), Bristol en Exeter een directe trein nemen naar Torquay. Als je op Londen Gatwick vliegt kun je het beste de Gatwick Express trein naar Paddington station nemen en vanaf daar een directe trein naar Torquay. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de beste reis opties.


   Locatie van onze school in Torquay

   Cursus

   4.0 / 5
   Accommodatie

   4.0 / 5
   Medewerkers van de school

   5.0 / 5

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn accommodatie en mijn gastheer waren erg aardig! Bedankt om dit te regelen! Ik heb in het verleden slechte ervaringen gehad. Als het mogelijk is, bedank Lynn (van de accommodatie) en mijn docenten nog een keer.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Arabic (5)
   Argentinean (8)
   Brazilian (5)
   Far east inc korea/japan/china (6)
   French (6)
   German (9)
   Italian (14)
   Other (11)
   Spanish (15)
   Swiss (21)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Torquay

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024