Liverpool scheepswerf en stad, VK
Vind een school
Waardering  4.3/5

Leer Engels in Liverpool!

Liverpool is één van mooiste steden in Europa en een perfecte plek om Engels te leren! Het is een historische stad, omdat de stad onder andere al voor meer dan 800 jaar één van de belangrijkste havens van Engeland heeft. Daarnaast staan meerdere delen van de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst, zoals ‘Pier Head’, ‘Albert Dock’ en ‘William Brown Street’. Er bevinden zich in Liverpool meer musea, kunstgalerijen en monumentale bouwwerken dan in ieder andere stad in Engeland behalve Londen. De popgroep ‘The Beatles’ komen uit Liverpool, waardoor de stad bekend staat als muziek stad en het een levendig uitgaansleven heeft. Verder heeft de stad ook een indrukwekkende sportgeschiedenis! Onder andere om deze redenen is de stad in 2008 uitgeroepen tot Europese Hoofdstad van Cultuur.

Liverpool is een erg studentvriendelijke stad dankzij het feit dat er drie universiteiten zijn gevestigd, en er komen ieder jaar veel internationale studenten naartoe. Waarschijnlijk is de stad onder andere om deze reden in 2010 uitgeroepen tot vriendelijkste stad van Groot-Brittannië!

Onze school in Liverpool

De school heeft een perfecte locatie en vanaf hier kun je ook gemakkelijk de rest van de stad ontdekken. Op een steenworp afstand ligt ‘Liverpool One’, een gigantisch winkelcentrum met veel winkels en recreatiemogelijkheden. De school ligt ook in de buurt van het wereldberoemde ‘Cavern Club’, hier hadden The Beatles een belangrijk optreden in het begin van hun carrière, waarschijnlijk de bekendste zonen van Liverpool.

Onze school bezit over moderne faciliteiten voor de studenten zoals: 18 lichte klaslokalen, een bibliotheek met een stilteruimte, studieruimtes, IT-kantoor en gratis draadloos internet door het hele gebouw. Er is ook een gemeenschappelijke ruimte met snoep- en drankautomaten en een sociaal prikbord waar je een kijkje neem om zien wat voor activiteiten er die week georganiseerd worden!

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Liverpool

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Football (20)
 • Super Intensive (28)
 • Private Lessons (10)
 • Business Course (30)
 • Cambridge Exam Prep (20)
 • IELTS Exam Prep (28)
 • Teachers Course (30)

De school heeft een groot aanbod aan verschillende cursussen, dus je vindt hier met gemak een cursus die aan jou wensen voldoet. Als je je algemene niveau van het Engels wilt verbeteren kun je kiezen voor een groepscursus van 20 of 28 lessen per week. Je zult op de eerste cursusdag een niveau toets maken, en aan de hand van de uitslag word je door de medewerkers van de school in een klas geplaatst met andere studenten van gelijk niveau.

Wil je je liever focussen op een specifiek aspect van de taal, dan kun je kiezen om privélessen te combineren met een groepscursus of om alleen privélessen te volgen. Op deze manier worden de privélessen speciaal voor jou op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen.

Als je van plan bent om aan een Engelstalige universiteit te gaan studeren en je moet je niveau van het Engels bewijzen, dan kun je een Cambridge of IELTS Examen Voorbereidingscursus volgen. Hierbij word je onder goede begeleiding voorbereid op het examen om zo de beste resultaten te behalen!

Onze school biedt zelfs een CELTA cursus aan. Dit certificaat hebben studenten die vloeiend Engels spreken nodig om zich te kwalificeren om Engels als een vreemde taal les te kunnen geven.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Residence (18+)
 • Shared Apartment
 • Studio Apartment

Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van accommodaties, zoals verblijven bij een gastgezin, in een gedeeld appartement en in een studentenresidentie. De gastgezinnen worden door de school met zorg geselecteerd en is een goede keuze als je jezelf wilt dwingen om zoveel mogelijk Engels te praten. Je zult ook meer vooruitgang boeken en meer zelfvertrouwen krijgen in het spreken. Je kunt hier verblijven op basis van half- of volpension. De gastgezinnen wonen normaal gesproken 20-45 minuten met openbaar vervoer van de school.

Voor degene die meer met andere studenten willen omgaan, kunnen in een studentenresidentie verblijven (let wel op dat niet alle studenten die daar verblijven een cursus Engels op dezelfde school volgen). Deze accommodatie is comfortabel en vrij eenvoudig ingericht, waardoor het het meest populair is onder de twintigers. Je verblijft er op basis van logies en je hebt toegang tot een volledig ingerichte keuken om je eigen maaltijden te bereiden. Deze accommodatie ligt op 10 minuten lopen van het centrum en 15-20 minuten lopen naar de school.

Tijdens de zomermaanden kun je er ook voor kiezen om in een residentie van de universiteit te verblijven. Ze liggen op loopafstand van de school en je hebt je eigen badkamer.

Als alternatief bieden we ook een gedeeld appartement aan dat in een populaire studentenwijk ligt op 45 minuten met het openbaar vervoer van de school. Je hebt een eigen slaapkamer, en de keuken, badkamer en woonkamer zul je delen met de andere studenten.

Activiteiten

Het is onmogelijk om je te vervelen in Liverpool, vooral met het leuke activiteitenprogramma van de school. Een aantal voorbeelden van deze activiteiten zijn: begeleide wandelingen in de stad, avondtje stappen in lokale bars en nachtclubs en een informele Engelse Club waar je buiten de lessen je Engels kunt blijven oefenen met je medestudenten en leraren.

Je kunt ook via het studenten portaal kaartjes kopen voor bezienswaardigheden in de buurt, zoals het Beatles Museum en stadsrondleidingen.

Hoe er te komen

Je kunt op Liverpool of Manchester vliegen en vanaf daar het openbaar nemen naar je accommodatie. Wij helpen je ook graag met het regelen van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie. Deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Liverpool

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.7 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5

Studentenbeoordelingen

De cursus was echt geweldig en de hele ervaring is onvergetelijk. Ik ben zo blij met mijn cursus dat ik er een reisdagboek over schrijf op Apple Languages ​​Blog, waar ik elk detail van deze geweldige ervaring zal uitleggen. De studentenhuisvesting was ook echt geweldig. Groot, modern, vol faciliteiten, zeer schoon en vooral vol vriendelijke mensen die klaar staan ​​om samen met jou hun Engels te verbeteren en een Engels gesprek te voeren.

De leukste week van mijn leven! Als reizen "je geest opent", dan wordt je geest met een taalcursus in het buitenland echt een open raam! Je hebt de mogelijkheid om deze ervaring te delen met mensen van over de hele wereld, het grootste deel van hun cultuur, de andere manier van leven en de andere manier van leren te begrijpen. Je zult een nieuwe stad, nieuwe mensen en natuurlijk... een nieuwe taal heel goed kennen! De lessen zijn echt effectief en je kunt al binnen een paar dagen communiceren. Een verrijkte ervaring, vanuit alle gezichtspunten. Bedankt Apple-taal!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Brazil (4)
Chile (4)
Italy (12)
Korea (4)
Kuwait (10)
Oman (4)
Saudi arabia (14)
Spain (15)
Switzerland (7)
Turkey (5)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Liverpool, de pophoofdstad van de wereld!

Belofte maakt schuld en die schuld wordt dubbel en dik uitbetaald in deze prachtige havenstad! Kom mee met ons naar Liverpool en dompel jezelf onder in de authentieke Noord-Engelse cultuur, in een stad die dankzij haar haven wereldberoemd is geworden! Als je Engels leert in Liverpool is de kans groot dat als jij vraagt waar je het Beatles museum kan vinden, diegene zal zeggen: Ye wha? What arrr ya looghin forrr? (Vrij vertaald: Pardon, waar ben je naar op zoek?) Scousers, oftewel de inwoners van Liverpool, staan bekend om hun accent, levensstijl en passie voor zowel het harde leven als voetbal, in welke volgorde dat komt kan je zelf wel invullen! Read more...

Prijzen Liverpool

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners