Dubbeldekker bus in Kensington, Londen
Vind een school
Waardering  3.7/5

Engels cursus in Londen

Geniet van een Engels cursus in Londen, een stad als geen ander! De wereldstad en hoofdstad van Engeland beschikt over een immense maar vatbare historie. Ontdek het bewegelijke verleden van de Tower of London, of bezoek de wonderbaarlijke Westminster Abbey, waar koningen worden gekroond en enkele beroemde namen zoals Charles Dickens, Isaac Newton en Charles Darwin rusten.

Londen biedt ontelbaar veel dingen om te zien en doen na je Engelslessen. Bekijk de Wisseling van de Wacht bij Buckingham Palace; winkel bij boheemse marktjes in Camden en Notting Hill; of tour uitmuntende musea en kunstgalerijen op slechts een steenworp afstand van school.

Te midden van alle drukte van Londen vindt je vredige oorden zoals Hyde Park en Regent’s Park. Tegenover Regent’s Park en de London Zoo ligt Primrose Hill, vanwaar je prachtig uitzicht hebt over de stad. Een andere optie is de Londen Eye berijden, het grootste reuzenrad van Europa. Vlak naast de Thames rivier biedt het je weergaloze uitzichten vanuit het hart van de stad.

Onze school in Londen (Kensington)

Voornamelijk gevestigd in Kensington biedt deze Engelse taalschool in Londen cursussen op vier locaties, allemaal in welvarende gebieden van centraal Londen, dichtbij de meest populaire bezienswaardigheden.

De twee hoofdgebouwen van de school bevinden zich in het Kensington gebied in de buurt van het Gloucester Road metrostation in Zone 1, wat een perfecte locatie is om wat cultuur op te nemen terwijl je Engels studeert. Je bent slechts enkele minuten verwijderd van de beste musea in Engeland, met o.a. het Natural History Museum, Museum van de Wetenschap, het Victoria and Albert Museum, en vele winkels en pubs. Kensington Palace, met zijn groene tuinen is ook erg dichtbij.

Het grootste gebouw van de school in Kensington heeft 22 groepslokalen met interactieve whiteboards, en ook 8 lokalen voor privélessen. Er is een hoofdruimte waar studenten kunnen studeren en gebruik kunnen maken van computers, boeken en dvd’s, net als verschillende loungeruimtes en een koffiebar om drankjes en snacks tussen de lessen door te halen. Een buitengebouw vlakbij de school heeft nog 12-18 klaslokalen. Studenten met verschillende niveaus in Engels worden verspreid over deze twee gebouwen. Wi-Fi is gratis beschikbaar.

Zo nu en dan, wanneer de school op volledige capaciteit draait, worden jongere studenten en studenten die specifieke Engelsexamens doen ingedeeld bij een ander gebouw dat zich in Belgravia bevindt. Dit gebouw is slechts één metrostation verwijderd van het hoofdcomplex (ongeveer 5 minuten reizen).

Foto's

Engelse les op onze school
Persoonlijke aandacht op de school
Studenten in de computerruimte
Engels leren op onze school

Cursussen in Londen (Kensington)

Beschikbare cursussen

 • Intensive (afternoon) (20)
 • Intensive (morning) (20)
 • Super Intensive (28)
 • Private Lessons (20)
 • Cambridge Exam Prep (28)
 • Christmas Course (12)
 • IELTS Exam Prep (20)
 • Mini-Group (20)
 • Work Experience (20)

Algemeen Engels
Er is een breed aanbod van gewaardeerde Engelslessen beschikbaar bij onze school in Kensington, op elk niveau, zodat je weet dat je de juiste cursus voor jou vindt. De Intensieve cursus omvat alle aspecten van het Engels: spreken, luisteren, lezen, schrijven en grammatica. Met 20 lessen per week zal het je algehele niveau Engels verbeteren. Deze cursus kan in de ochtend worden gevolgd van 9 uur tot 1 uur ’s middags of in de middag van 1 uur tot 5 uur, dus je kunt zelf beslissen wanneer je vrije tijd hebt!

Mocht je meer oefening in het gesproken Engels willen, dan kun je ook de Super Intensieve cursus nemen (25/30 lessen per week). Naast de Intensieve Cursus is er een sessie waarbij wordt gefocust op je nieuwe vaardigheden in het Engels! Onderwerpen gaan doorgaans over het dagelijks leven, nieuws en evenementen, social media, hobby’s en interesses, en vele andere onderwerpen om over te praten! Deze cursus loopt gewoonlijk van maandag tot vrijdag van 9 uur ’s ochtends tot 3 uur ’s middags.

Er is ook een Avondcursus, van 18:30 tot 20:30 op maandag, dinsdag en donderdag van 1 tot 24 weken. Dit programma is voornamelijk handig als je gedurende de dag werkt in Londen. Het helpt je met het algehele begrip van Engels, dus je kunt het makkelijker toepassen in dagelijkse situaties. Elke les duurt 50 minuten en wordt gevolgd door een pauze van 10 minuten.

Zakelijk Engels
De algemene Zakelijk Engels cursus is erg bruikbaar voor mensen die Engels nodig hebben voor hun werk en carrière en kan met 20, 25 of 30 lessen per week worden genomen. Deze cursus geeft studenten oefening in zakelijk Engels en helpt hen een professioneel CV op te stellen, formele emails te schrijven, mee te doen in meetings en conferenties, promotiemateriaal te schrijven, en te presenteren. Je leert en verbetert ook je zakelijke woordenschat.

Voor een kleinere groep en een grotere focus op Engels op de werkplek kun je ook vragen naar onze Mini-Groep zakencursus, met maximaal 8 studenten per klas.

Familie Cursus
Een van de bijzonderheden van deze school is de Familie Cursus. Deze is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 16 jaar oud en hun ouders die tegelijkertijd willen studeren. Deze cursus vindt plaats op bepaalde data in de lente, zomer, herfst en winter. In de lente, herfst en winter zijn ouders en kinderen beiden in de Kensington gebouwen.

In de zomer studeren kinderen in het Belgravia gebouw (vlakbij Victoria Station), terwijl ouders studeren in het Kensington gebouw (5 minuten verderop met de metro). Jongeren focussen op gesproken Engels en leren door middel van activiteiten, groepswerk en reisjes door Londen, maar ook door lessen in een klaslokaal. Ouders focussen zich op een geconcentreerd oefenen van het gesproken Engels.

Privélessen
Voor complete flexibiliteit en de beste lesgeving mogelijk kun je een cursus van 30 of 40 privélessen aanvragen. Niet alleen bepaal jij wanneer de lessen plaatsvinden, maar je hebt ook complete controle over de onderwerpen die jij studeert. Profiterend van de onverdeelde aandacht van je docent leer je Engels in no time!

Lange Termijn Engels
Denk je over een lange termijn cursus Engels in Londen? Je kunt veel geld besparen met een van de Schooljaar cursussen van onze school! Cursussen voor een lagere prijs duren 25, 28, 36, 42 of 48 weken (vakanties inbegrepen), waardoor je de kans krijgt om Engeland en de Engelse cultuur echt mee te maken!

Werkervaring
Een geweldige manier om de lokale leefwijze mee te maken is om bij een Engels bedrijf te werken. Onze school organiseert onbetaalde Werkervaringen naast je Engelslessen. Stages zijn beschikbaar in verschillende werkgebieden, zoals toerisme, mode, administratie, bouwkunde en statistiek, afhankelijk van jouw ervaring, kwalificaties en taalvaardigheden. Werkende in een Engelssprekende omgeving terwijl je dagelijks de taal spreekt zal je Engels snel verbeteren! Studenten die dit programma willen afleggen zullen bereid moeten zijn om 3 tot 6 maanden te verblijven.

Andere cursussen die worden aangeboden door onze school zijn de Kerstmiscursus, Tienercursus en enkele andere opties. Examentrainingen zijn ook beschikbaar om je voor te bereiden op het Cambridge Examen, het IELTS examen of het TOEFL examen.

Voor verdere details over onze Engelscursussen of mogelijke vragen die je hebt over onze Engelse scholen in Londen kun je gerust contact met ons opnemen.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Host Family Plus
 • Student Residence

Gastgezin
Er is geen betere manier om Engels te leren in Londen dan door bij een lokale familie of mensen die Engels als moedertaal spreken te verblijven. Je bouwt constant je taalvaardigheden op, vooral gedurende maaltijden, wanneer je met je familie praat terwijl je huisgemaakte maaltijden eet. Kies voor enkel ontbijt, halfpension (ontbijt en avondeten elke dag), of een dagelijks ontbijt en 3 tot 4 keer avondeten per week. Het is ook mogelijk om je eigen maaltijden te bereiden in de keuken van het gastgezin.

Gastgezinnen in Londen bevinden zich in Zones 1 t/m 5 in prettige wijken in de stad. Sommige studenten verblijven het liefst in Zone 2 in Premium verblijven om vlak bij het centrum van de stad te zitten. Zij hebben ook een mogelijkheid om een privébadkamer toe te voegen aan hun verblijf. Standaard gastgezinnen bevinden zich in Zones 3 t/m 5, waarvan een groot aantal in Zone 3. In deze zone hebben studenten een reistijd van 45 minuten, wat erg goed is voor Londen! Langere termijn studenten hebben mogelijk liever een gastgezin in Zone 4 of 5.

Studentenwoningen
Voor wat meer onafhankelijkheid kun je ook kiezen om een van de woningen van de school te verblijven, allemaal in het centrum van Londen. Sommige woningen komen met maaltijden, en anderen hebben mogelijkheden tot zelf-catering. Deze accommodatie is beschikbaar voor alle budgets, met meer beschikbare woningen in de zomer. De meeste woningen zijn geen eigendom van de school, maar gehuurd door andere universiteits- en collegestudenten in de hoofdstad.

Hammersmith Residence
De prettige en moderne Hammersmith Residence ligt ongeveer 20 minuten van de school vandaan (10 minuten met de metro) en is gebouwd op de grond van het beroemde Hammersmith Palais evenementencomplex. De ingang tot deze accommodatie opent zich in een ruimtevolle 24 uurs receptie/loungeruimte met een vleugelpiano en vrij toegankelijke Apple computers. De kamers zijn ruimtevolle individuele studio’s met privébadkamers en kitchenettes (tweepits kookplaat, kitchenware/gereedschapspakket, magnetron-oven, koelkast) net zoals een bureau en luxueuse vloerverwarming!

Deze woning biedt ook een stilteruimte om te studeren, een bioscoopruimte, wasserette, sportruimte (voor dans- en yogalessen), leeshoek, lounge met flatscreen tv’s en tafelvoetbal, en een buitenhof geschikt voor barbecues in de zomer met activiteiten om studenten samen te brengen. De woning bevindt zich in het hart van Hammersmith en is daarom makkelijk gelegen ten opzichte van winkels, bars en restaurants.

Chelsea Residence
De Chelsea Residence bevindt zich slechts 20 minuten lopen van de school in Kensington vandaan (of 15 minuten met de bus) en biedt twee- of eenpersoons studio’s. Elke studio heeft een privébadkamer en elke verdieping biedt gezamenlijke keukens (3 of 4 personen per keuken). Er zijn gezamenlijke loungeruimtes overal in het gebouw om studenten met elkaar in contact te brengen, en een wasserette die met munten wordt bediend. Natuurlijk is er ook Wi-Fi in beide Residences.

Gedeelde apartementen
Een appartement delen in een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen! We hebben gedeelde appartementen beschikbaar in Zones 1 en 2 voor 1 tot 4 personen. Deze appartementen bieden een volledig uitgeruste keuken, gezamenlijke badkamer en een tv. Alle appartementen zijn maximaal 30 minuten van de school vandaan met de metro.

Privéstudio’s
Mocht je liever in je eigen woning verblijven in Londen, dan kun je kiezen voor een van de comfortabele studio’s van de school. Je hebt een eigen badkamer, en indien gewenst, een eigen keuken. De meeste studio’s zijn op loopafstand van het centrum van Kensington, en andere centra liggen op slechts 20 minuten afstand met de metro.

Hotels
Verwen jezelf met een verblijf in een stijlvol hotel! Onze school heeft enkele 3 en 4-sterren hotels geselecteerd, allemaal op praktische locaties om onze school te bezoeken. Alle hotelkamers hebben een en-suite badkamer, telefoon, voorzieningen om thee en koffie te maken, satelliet- of kabeltv en een internetverbinding. Ontbijt is inbegrepen.

Activiteiten

Onze school organiseert een grote verscheidenheid aan activiteiten naast je Engelslessen in Londen. Het programma verandert elke maand, introduceert de Engelse cultuur, laat je de bezienswaardigheden zien en geeft je de kans om je Engels uit te proberen buiten de klas.

Typische namiddagse activiteiten bevatten stadswandelingen met gids in Londen, uitjes naar musea en kunstgalerijen zoals het Natural History Museum en de Tate Modern, uitjes naar het BBC Televisie Center en The Houses of Parliament, voetbalwedstrijden, Live Jazzevenementen, verschillende wijken van Londen bezoeken zoals Brixton Village en Soho en boottochten op de Thames rivier. Je kunt zelfs op een Harry Potter wandeling gaan! In de avond kun je de Salsa leren dansen, uit eten gaan met klasgenoten, Engelse films bekijken of van een drankje genieten in een traditionele Engelse pub.

In de weekenden kun je meegaan met excursies naar enkele van de meest populaire bezienswaardigheden van Engeland. Sta versteld van de prehistorische Stonehenge, bezoek het spectaculaire Warwick Castle, of maak de charme van de havenstad Brighton mee! De school organiseert deze uitjes met mooie kortingen!

Hoe er te komen

Overstappen vanaf verschillende luchthavens en treinstations in Londen zijn beschikbaar bij vraag, alhoewel ze niet zijn inbegrepen bij de prijs van je cursus. Centraal Londen is makkelijk bereikbaar met de trein, bus of metro – de school kan gemakkelijk worden bereikt vanaf Londen-Heathrow luchthaven met de Piccadilly metrolijn.


Locatie van onze school in Londen (Kensington)

Cursus

3.7 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

4.0 / 5
Gemiddelde score voor onze school Londen (Kensington) gebaseerd op 6 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Verhalen van studenten in onze blogs

Een toeristisch weekend in London!

Er zijn veel grote steden in het Verenigd Koninkrijk, maar geen enkele is groter dan Londen. De hoofstad van het Verenigd Koninkrijk, Londen is meer dan gewoon een metropool. Het is echt uniek en afhankelijk met wie je praat, een van de meest belangrijkste steden ter wereld. Londen can worden omgeschreven als een land op zichzelf. Niet alleen omdat het ontzettend groot is maar ook doordat er zoveel verschillende mensen en culturen wonen. Jij kunt deze stad ook (tijdelijk) thuis noemen als je engels studeerd aan een van onze fantastische taalscholen in centraal Londen! Read more...

Prijzen Londen (Kensington)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners