Het dakterras van de school, Russell Sqare, Londen

Leer Engels in Londen (Russell Square)!

56 klaslokalen
Café ter plaatse
Studentencomputers
Bibliotheek en studentenboekwinkel
Woonplaats op locatie
Tuin op het dak
Zelf toegankelijk rustig studiecentrum
Rolstoel toegankelijk
Cursusmateriaal ter plaatse gekocht
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van Equals en Engels UK
EL Gazette’s Centre of Excellence 2017
Geaccrediteerd door de British Council for the Teaching of English in the UK

Onze school in Londen (Russell Square)

De school ligt in Bloomsbury, een wijk in district Camden. Het ligt dichtbij Russell Square en het is maar enkele minuten lopen naar het British Museum, Oxford street en Covent Garden. De school is daarom een goede basis om de rest van de stad te ontdekken. Bloomsbury staat bekend om zijn rol in de Engelse literatuur en vormt de thuisbasis voor de ‘Bloomsbury Group’, een groep met schrijvers als Virginia Woolf en E.M. Forster. Eit maakt deze wijk een goede omgeving om een cursus Engels te volgen.

De school bevindt zich in een groot en oud gebouw maar bezit over moderne faciliteiten voor de studenten zoals smartboards, digitaal taallaboratorium en een ruimte voor zelfstudie met toegang tot verschillende methoden en bronnen. De school heeft 51 klaslokalen, 58 computers met internet, gratis WiFi-toegang, eigen café en een dakterras! De school is daarnaast ook rolstoeltoegankelijk.

Foto's

1
3
5
7

Londen

Het is niet verwonderlijk dat Londen de favoriete bestemming is onder de studenten om een cursus Engels te volgen. Het is dan ook de bron van de Engelse taal en één van de belangrijkste steden in de wereld als het gaat om handel en bedrijfsleven. Londen is een enorme stad met een grote persoonlijkheid. Bekijk londen vanuit het London Eye, vanaf hier heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de grandeur en geschiedenis van Buckinham Palace en Houses of Parliament, het moderne Gherkin en de Shard op het Canary Wharf. Waar je ook kijkt, er is altijd wel meer om te ontdekken.

In Engeland leiden alle wegen toch echt naar Londen. Hierdoor is Londen een perfect uitgangspunt om andere steden en bezienswaardigheden te bezoeken. Het is ook makkelijk te bereik met het vliegtuig omdat het meerdere internationale vliegvelden heeft. Het is een grote stad maar met behulp van het beroemde metrosysteem kun je jezelf makkelijk en snel verplaatsen.

Cursussen in Londen (Russell Square)

Beschikbare cursussen

  Bij aankomst wordt je in een groep geplaatst met andere studenten van gelijk niveau. Als je hebt aangegeven dat je een beginner bent, wordt je met andere beginners in een groep geplaatst. Als je al wat ervaring hebt in het Engels, moet je bij aankomst een niveau toets maken, waarna je aan de hand van de uitslag in een groep wordt geplaatst met andere studenten van gelijk niveau. Je kunt een cursus volgen van 1-36 of meer weken. Iedere twee weken maak je een korte toets om je voortgang bij te houden en deze voortgang kun je dan met je docent bespreken. Na de lessen kun je in studieruimtes verder studeren.

  Het aanbod van cursussen is groot waardoor je een cursus zult vinden die aan jou eisen voldoet. Er zijn twee groepscursussen, de Intensieve cursus van 20 lessen per week en de Super-Intensieve cursus van 28 lessen per week. Beide worden gegeven in groepen van maximaal 12 studenten. Je kunt hierbij kiezen tussen lessen in de ochtend of in de middag.

  Natuurlijk kun je ook voor privélessen kiezen als er een bepaald onderwerp of aspect van de taal is waar je je op wilt focussen.

  Wil je Engels leren voor je carrière, dan kun je onze speciale cursus Zakelijk Engels volgen. Hierbij wordt er gefocust op de woordenschat en taal die nodig is in een werkomgeving.

  Verder bieden we ook een Examen Voorbereidingscursus aan voor studenten die zich willen voorbereiden op het Cambridge-examen.

  Je kunt ook een cursus volgen voor een academisch jaar van 24-36 weken. Dit is bedoeld voor studenten die aan het einde van de cursus een hoog niveau van het Engels willen bereiken.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Wij bieden je ook de mogelijkheid aan om een accommodatie erbij te boeken. Je kunt in Londen bij een gastgezin of in een studentenresidentie verblijven.

   Als je bij een gastgezin verblijft zul je Engels kunnen oefenen met moedertaalsprekers in een informele omgeving en het zal een geweldige ervaring zijn om het leven als een Londenaar te ontdekken! Normaal gesproken heb je een eigen eenpersoonskamer en zul je de badkamer met het gastgezin delen, maar in sommige gevallen heb je een eigen badkamer. Je kunt hier verblijven op basis van bed & breakfast of halfpension.

   De school heeft een eigen campus op het schoolterrein. De locatie is uitstekend maar daardoor is de beschikbaarheid ook erg beperkt. Je zult hierbij de badkamer delen. Je kunt hier verblijven op basis van bed & breakfast of halfpension. De maaltijden worden in het café geserveerd.

   Een andere optie die het hele jaar beschikbaar is, is een gedeeld appartement met een eigen badkamer op basis van logies. Ieder appartement heeft 4-6 slaapkamers en het is ongeveer 20 minuten lopen naar de school.

   Tijdens de zomermaanden kun je er ook voor kiezen om in een universiteitsresidentie te verblijven op loopafstand van de school. Ook hier heb je een eigen badkamer en verblijf je op basis van logies. De appartementen hebben 5-8 slaapkamers.

   Activiteiten

   De werknemers van onze school in Londen zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een leuke tijd hebt. Je kunt kiezen om deel te nemen aan activiteiten zoals: wandeltochten, bezoeken van theaters en musea, pubavonden, studentenfeesten en excursies naar bijvoorbeeld Cambridge, Oxford en Stonehenge!

   Alle activiteiten zijn op vrijwillige basis en zijn dus niet bij de cursusprijs inbegrepen. Daarom wordt er meestal een kleine bijdrage gevraagd om de kosten te dekken.

   Hoe er te komen

   Londen heeft meerdere internationale vliegvelden. Als je op één van deze vliegt, is het erg gemakkelijk om het centrum van Londen te bereiken met het openbaar vervoer. Als alternatief is het ook mogelijk om vervoer van vliegvelden London Heathrow, London Gatwick, London City, London Standsted of London Luton naar je accommodatie tegen een meerprijs erbij te boeken.


   Locatie van onze school in Londen (Russell Square)

   Cursus

   4.8 / 5
   Accommodatie

   4.5 / 5
   Medewerkers van de school

   4.8 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Londen (Russell Square) gebaseerd op 4 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   School statistieken

   Nationaliteit


   Argentina (3)
   Brazil (4)
   France (8)
   Italy (11)
   Japan (11)
   Korea (9)
   Russia (4)
   Switzerland (10)
   Taiwan (5)
   Turkey (10)

   Gemiddeld aantal studenten

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Londen (Russell Square)

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024