Learn English in Manchester

10 klaslokalen
Studentenkamer voor gezelligheid, chatten en gamen
Verfrissingsruimte en studentenkeuken
Computer- en studieruimte
Cursusmateriaal te koop voor £ 35
Wi-Fi in het hele gebouw
Geregistreerd examencentrum van Trinity College London
Lid van Engels VK
Geaccrediteerd door de British Council for the Teaching of English in the UK

Onze school in Manchester

Onze Engelse school in Manchester is perfect gelegen in het hart van het stadscentrum, gevestigd in een gebouw van historisch en architectonisch belang met een groot scala aan faciliteiten. Je Engelse lessen vinden plaats in ruime en comfortabele klaslokalen, terwijl de relatief kleine en onafhankelijke taalschool je persoonlijke aandacht geeft in een zeer dynamische en vriendelijke sfeer. Een studentenkamer en een verfrissingsruimte bieden geweldige plekken om te ontspannen tijdens je pauze en voor en na je lessen. Coffeeshops, bars, theesalons, fastfood- en premiumrestaurants zijn allemaal in de buurt van de school te vinden.

Foto's

1
2
3
4

Manchester

Manchester is een stad die is ontstaan uit de industriële revolutie en nog steeds van vitaal belang is voor de Britse economie. Ondanks zijn industriële geschiedenis (of misschien juist daardoor) is Manchester echter een levendige, kleurrijke en kosmopolitische stad, beroemd om zijn bijdrage aan de Britse kunst, muziek, geschiedenis, media, sport en cultuur.

Waarschijnlijk het meest bekend ter wereld omdat het de thuisbasis is van twee van de grootste voetbalclubs ter wereld, United en City. Manchester is een mekka voor voetballiefhebbers, maar biedt ook zoveel meer dan dat. Cultureel belangrijk: veel grote namen in de muziekindustrie komen uit Manchester, waaronder artiesten als Oasis, Joy Division, The Smiths, M People en meer. De Northern Quarter is gevuld met locaties voor livemuziek waar u het volgende grote ding kunt beleven en er is een overvloed aan kunstgalerijen, musea en theaters, evenals enkele van de beste winkels in Groot-Brittannië. Wat je interesses ook zijn, Manchester heeft je iets te bieden en is een opwindende locatiekeuze om Engels te leren!

Manchester is ook een goede keuze als u van plan bent de rest van Groot-Brittannië te verkennen tijdens uw verblijf hier. Manchester is de thuisbasis van 's werelds eerste treinstation en heeft uitzonderlijk goede verbindingen met zowel de rest van Groot-Brittannië als Europa via de weg, het spoor en de lucht. Op slechts een korte treinrit liggen de steden Liverpool en Leeds (beide zeker een bezoek waard!) en het prachtige landschap van het Peak District en de Yorkshire Dales.

Mancunians staan in heel Groot-Brittannië bekend als zeer vriendelijk, warm en aanspreekbaar. U zult het daarom zeker gemakkelijk vinden om veel te oefenen met het spreken van Engels. Dit zou, naast een van onze hoogwaardige cursussen Engels, moeten betekenen dat je Manchester met veel meer zelfvertrouwen verlaat als je spreekt!

Cursussen in Manchester

Beschikbare cursussen

  Onze studenten hebben een breed scala aan redenen om Engels te willen studeren en onze school in Manchester komt echt aan al deze redenen tegemoet. De intensieve cursus (20 groepslessen per week) is meestal de meest populaire keuze, omdat deze zich richt op het verbeteren van het algemene niveau van het Engels, terwijl studenten ook voldoende tijd krijgen om naar Manchester te gaan en hun Engels te oefenen met moedertaalsprekers. van de 100.000 studenten, lokale ondernemers en nieuwe vrienden van de cursus.

  De Super Intensieve cursus (30 groepslessen per week) combineert de ochtendlessen met 10 middagstudiesessies, bekend als het ‘Language for Life-programma’. Deze lessen zijn ontworpen om leuk en interessant te zijn en tegelijkertijd het vertrouwen in het gebruik van de Engelse taal in echte situaties te vergroten.

  Het IELTS-examen is een gestandaardiseerde test van de Engelse taalvaardigheid en wordt door sommige universiteiten en werkgevers in sommige Engelssprekende landen vereist. Onze school in Manchester biedt cursussen aan om studenten te helpen zich voor te bereiden op dit examen. De cursus bestaat uit 20 lessen algemeen Engels per week, waarmee u uw algehele niveau kunt verbeteren, en 10 lessen per week over specifieke academische IELTS-examenmodules per week in de middag, waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden die nodig zijn voor het examen. Door de algemene 20 en 10 IELTS Engelse lessen te combineren, kunt u zich 's middags concentreren op de inhoud en technieken van het IELTS-examen, terwijl u 's ochtends verbetert op alle gebieden van lezen, schrijven, luisteren en grammatica door spreek- en uitspraakoefeningen.

  De Cambridge Exam Prep-cursus wordt aangeboden op B2- en C1-niveau en omvat de algemene Engelse lessen die nodig zijn voor het examen, evenals specifieke examengerelateerde inhoud en praktijk. Dit geeft je de vaardigheden en het vertrouwen die nodig zijn om te slagen.

  Als er iets is dat u tijdens uw lessen wilt behandelen, kunt u ervoor kiezen om enkele privélessen toe te voegen, of zelfs een cursus te volgen die uitsluitend uit privélessen bestaat. Dit is de meest flexibele cursusoptie en geeft je de mogelijkheid om met je docent over de inhoud en het schema te onderhandelen.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   De enige manier om de Britse cultuur echt te ervaren is door deze te beleven en dit is een van de belangrijkste voordelen van een verblijf bij een gastgezin. Deze accommodatieoptie is perfect als je zoveel mogelijk wilt oefenen in het praktisch gebruiken van het Engels met moedertaalsprekers. Gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat de accommodatie die zij aanbieden zowel veilig als geschikt is voor studenten. Het is niet mogelijk om op loopafstand van een gastgezin in Manchester te zijn, maar deze accommodatie ligt meestal op 20-35 minuten met het openbaar vervoer van de school, wat slechts £15 per week kost, wat erg goed is voor een stad van deze omvang. Houd er rekening mee dat als je alleen reist, je een eenpersoonskamer moet boeken, aangezien gedeelde kamers gereserveerd zijn voor twee studenten die samen reizen.

   Onze school biedt ook studentenresidentie aan in een privégebouw, waar maximaal enkele honderden studenten kunnen verblijven in eenpersoonskamers in appartementen met twee, drie en vier slaapkamers. Het is altijd een zelfstandige optie. Er zijn verschillende professionele residenties in Manchester, waarvan de meeste op korte afstand van onze school liggen. Ze zijn allemaal speciaal gericht op studenten van 18 jaar en ouder voor korte en lange verblijven, waarbij alle faciliteiten en kosten inbegrepen zijn.

   Activiteiten

   Onze school in Manchester biedt een wekelijks sociaal programma aan, wat de perfecte tijd is om het spreken van Engels te oefenen met je medeklasgenoten en leraren. Doe mee met ten minste één door docenten geleide activiteit per week en de gratis conversatieclub waar u uw nieuwe Engelse vaardigheden kunt oefenen in een plaatselijk café of bar, omringd door moedertaalsprekers.

   Met zoveel te zien en te doen in Manchester is er volop gelegenheid om deel te nemen aan een breed scala aan activiteiten, van sport, muziek, eten, kunst en meer. Onze school helpt je graag verder om het beste te ontdekken dat er bestaat. deze ongelooflijke stad te bieden heeft.

   Hoe er te komen

   Als hoofdstad van het noordwesten is Manchester zeer goed verbonden met de rest van Groot-Brittannië en Europa via de weg, het spoor en de lucht. Manchester heeft een eigen vliegveld, maar je kunt ook overwegen om op Liverpool of Leeds te vliegen. Alle drie deze luchthavens worden bediend door goedkope luchtvaartmaatschappijen, waardoor Manchester een goedkope locatiekeuze is.


   Locatie van onze school in Manchester

   Prijzen Manchester

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024