Rivier Tyne, Newcastle, Engeland

Leer Engels in Newcastle-upon-Tyne

16 klaslokalen
Studentenlounge
Café ter plaatse
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van IALC, English UK en Equals
Geaccrediteerd door de British Council for the Teaching of English in the UK en de Independent Schools Inspectorate

Onze school in Newcastle

Onze talenschool ligt in het centrum van Newcastle en het onderwijs is van hoog niveau. De school heeft een groot aanbod aan verschillende cursussen voor studenten van ieder niveau en voldoen aan alle eisen. De school is gevestigd in een historisch pand met 17 klaslokalen, een groot leercentrum, een computerruimte met multimedia apparaten, WiFi-toegang door het hele gebouw, een grote gemeenschappelijke ruimte, een café waar ze warme en koude dranken, snacks en lichte maaltijden serveren en een ontvangstruimte op de begane grond waar de werknemers je graag helpen en adviseren als het nodig is.

Foto's

1
3
4
5

Newcastle

Newcastle-upon-Tyne is een grote stad in het noordoosten van Engeland, een industriële grootmacht, dat zich sinds het sluiten van de scheepswerven heeft omgetoverd in een modern en levendig cultureel centrum! De economie van Newcastle draait nu hoofdzakelijk om de hoofdkantoren uit de zakenwereld, onderwijsinstellingen, digitale technologie, winkelen en toerisme en zeer modieuze kunst- en cultuurcentra! Newcastle is een levendige, studentvriendelijke en elegant stad met een uniek karakter en hier wonen misschien wel de vriendelijkste mensen van heel Engeland! Geordies, zoals de inwoners worden genoemd, zijn trotse, hardwerkende en positieve mensen die je van harte verwelkomen als je Engels wilt leren in hun geweldige en dynamische stad. Newcastle is een fantastische bestemming in Engeland voor internationale studenten.

Cursussen in Newcastle

Beschikbare cursussen

  Onze school in Newcastle heeft een groot aanbod aan verschillende cursussen. De groepscursussen worden gegeven in groepen van maximaal 12 studenten. Veel van de cursussen zijn inclusief één uur gespecialiseerde zelfstudie per dag (PSP), dit geeft studenten de kans om zich te focussen op een bepaald aspect van de taal zoals: luistervaardigheid, voorbereiden op een examen, uitspraak, etc. Het ‘Personal Study Programme (PSP) is een toevoeging op je algemene Engelse lessen en je hebt hierbij toegang tot veel faciliteiten, bronnen en begeleiding. Dit programma is uniek en wordt alleen op deze school aangeboden.

  Bij de groepscursussen kun je kiezen uit de Semi-Intensieve cursus van 15 lessen per week, Intensieve cursus van 20 lessen per week of de Super-Intensieve cursus van 25 lessen per week. Deze cursussen worden vaak ‘English for Life’ genoemd en zijn geschikt voor studenten van alle niveaus. Tijdens de lessen worden alle vaardigheden behandeld, zoals lezen, schrijven, spreken en luisteren, en daarnaast ook woordenschat, grammatica en uitspraak.

  De school biedt ook een cursus Zakelijk Engels aan met 25 lessen per week. Dit is bedoeld voor studenten die hun spreekvaardigheid in zakelijke situaties willen verbeteren. Een B2 niveau van het engels een vereiste om deze cursus te kunnen volgen. Je krijgt 10 algemene Engelse lessen, 10 lessen zakelijk Engels en 5 uur zelfstudie (PSP) per week. De docenten zijn hoogopgeleid en enthousiast, en een aantal hebben ook ervaring in de zakenwereld.

  Voor studenten die aan een universiteit in het Verenigd Koninkrijk of een andere onderwijsinstelling in een Engelssprekend land willen studeren, kunnen op onze school een Examen Voorbereidingscursus voor het IELTS-examen volgen. Je zult hierbij iedere week 15 gespecialiseerde lessen volgen inclusief zelfstudie, waarbij je je focust op het academisch Engels met behulp van examen oefeningen. De docenten zijn speciaal opgeleid om studenten voor te bereiden op het IELTS-examen. Een B1 niveau van het Engels is een vereist om deze cursus te volgen. Je kunt deze cursus ook combineren met 10 algemene Engelse lessen per week.

  De school biedt ook een Examen Voorbereidingscursus aan voor het Cambridge-examen. Deze duurt 10 of 12 weken met 15 lessen per week, waarvan iedere dag 1 uur zelfstudie. Als je een intensiever programma wilt, kun je er hierbij ook voor kiezen om deze lessen te combineren met 10 algemene Engelse lessen. Alle aspecten van het Cambridge examen worden behandeld met behulp van verschillende leermiddelen. Onze school is een erkend Cambridge examencentrum, waardoor je het examen aan het einde van je cursus ter plekke kunt afleggen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de startdatums van deze cursus.

  Wil je naast je lessen Engels ook wat werkervaring opdoen in een Engels bedrijf, kies dan voor de onbetaalde Werkervaring cursus in Newcastle! Je begint hierbij met een 8-weekse cursus van 20 lessen zakelijk Engels per week, gevolgd door een 8-weekse stageplek. Je kunt dan gelijk alles wat je hebt geleerd toepassen en je Engels taalvaardigheden nog meer verbeteren. Daarnaast doe je ervaring op in één van de mogelijke stageplekken waaronder in branches als: evenementen management, hospitality industrie, import en export, theater, marketing en nog veel meer! Een B2 niveau van het Engels en EU-paspoort is een vereiste om deze cursus te kunnen volgen.

  Voor studenten die minder tijd tot hun beschikking hebben of een flexibel rooster willen, kunnen natuurlijk kiezen voor Privélessen.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Voor studenten die buiten de lessen om zoveel mogelijk Engels willen praten, kunnen het beste kiezen voor een verblijf bij één van de met zorg geselecteerde gastgezinnen. De Geordies (inwoners van Newcastle) staan bekend om hun open en vriendelijk karakter en door hier te verblijven kun je een kijkje nemen in het dagelijks leven van een Geordie gastgezin! Je kunt hier verblijven op basis van logies, waarbij je toegang heb tot de keuken om je eigen maaltijden te bereiden, of op basis van halfpension, waarbij het gezin je doordeweeks voorziet van ontbijt en avondeten en in de weekenden krijgt je ook lunch. Alle gastgezinnen wonen op ongeveer 20 minuten met het openbaar vervoer van de school.

   Voor wat meer vrijheid tijdens je verblijf kun je ook met andere internationale studenten een appartement delen op basis van logies. Je kunt hierbij kiezen voor een eenpersoonskamer of een gedeelde tweepersoonskamer. De appartementen liggen op ongeveer 5 minuten lopen van de school. Ze bestaan uit 3-6 slaapkamers, keuken, woonkamer en badkamer. Ze zijn voorzien van centrale verwarming, flatscreen televisie, WiFi-toegang, 24-uurs beveiligingssysteem en een wasruimte.

   Een tweede optie is om in een studentenresidentie te verblijven. Deze zijn ook op basis van logies en op ongeveer 15 minuten lopen van de school. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer, en de keuken en woonkamer deel je met de andere studenten. Je hebt hier gratis internet-toegang, satelliet televisie, 24-uurs receptie, een telefoon voor inkomende oproepen en een wasruimte.

   Activiteiten

   Newcastle is een populaire universiteitsstad dat veel te bieden heeft voor internationale studenten! De school heeft iedere week een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma, waarbij je wordt verzekerd een leuk tijd in Newcastle. Een aantal voorbeelden van deze activiteiten zijn: welkomstfeest, sportavonden, filmavonden of het bezoeken van het theater of een concert. Verder worden er ook rondleidingen door de stad georganiseerd waarbij je de geweldige bezienswaardigheden kunt bezoeken, zoals het beroemde en moderne Sage Performance Arts Centre, de Millennium Bridge of de Baltic kunstgalerij.

   De school organiseert ook weekendexcursies naar het prachtige Edinburgh, York en een 2-daagse excursie naar Londen. Daarnaast wordt er ook een uitstapje georganiseerd om de omgeving te ontdekken met zijn wereldberoemde kastelen. Natuurlijk kun je ook van het nachtleven in Newcastle genieten of lekker ontspannen bij een zonsondergang aan de kade. Newcastle heeft honderden gezellige restaurants, traditionele pubs en faciliteiten om te schaatsen of een avondje te bowlen. Je bent gegarandeerd van een fantastische ervaring tijdens je verblijf in Newcastle!

   Hoe er te komen

   Wij helpen je graag met het regelen van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie. Deze service is niet inbegrepen bij de cursusprijs.


   Locatie van onze school in Newcastle

   Prijzen Newcastle

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024