Het stadscentrum van Portsmouth
Vind een school

Leer Engels in Portsmouth!

Ben je op zoek naar een cursus Engels aan de prachtige zuidkust van Engeland? Wil je studeren in een studentvriendelijke stad met een fascinerende geschiedenis en ook moderne bars en restaurants? Dan is Portsmouth de perfecte locatie voor jou! Dankzij zijn historische scheepswerven en zijn maritieme geschiedenis wordt de stad ook wel de ‘waterfront city’ genoemd. Portsmouth is een geweldige bestemming als je van de zee houd!

Onze school in Portsmouth

Onze school in Portsmouth ligt in dezelfde wijk waar de universiteit van de stad is gevestigd en heeft dus een erg centrale ligging. De school heeft 55 lichte en ruime klaslokalen en de groepsgrootte is over het algemeen vrij klein met een gemiddelde van 4-8 studenten en een maximum van 12 studenten. Je kunt dus optimaal profiteren van een goede leeromgeving.

De school biedt uitstekende faciliteiten aan voor het leren van Engels, waaronder gratis WiFi-toegang, een smartboard in de meeste klaslokalen, studieruimte met een bibliotheek en 2 studenten lounges met een flatscreen televisie, biljarttafel, tafeltennistafel en een piano. Verder is er ook een kantine waar je warme en koude maaltijden kun kopen en het is een ideale plek om tussen de lessen door met je medestudenten te praten.

Foto's

1
3
4
5

Cursussen in Portsmouth

Beschikbare cursussen

 • Intensive (22)
 • Intensive + Activities (15)
 • Intensive + Private Lessons 30+ (20)
 • Intensive 30+ (15)
 • Intensive 30+ (25)
 • Private Lessons for professionals (20)
 • Business Course (25)
 • Cambridge Exam Prep (22)
 • IELTS Exam Prep (22)
 • Mini-Group + Private Lessons for professionals (25)

Onze school in Portsmouth heeft een groot aanbod aan cursussen Engels om aan al je wensen te voldoen. Als je jouw algemene niveau van het Engels wilt verbeteren is een groepscursus perfect voor jou! De school biedt ook een cursus Zakelijk Engels aan voor studenten die hun Engels willen verbeteren voor hun carrière. Verder kunnen studenten ook een Examen Voorbereidingscursus volgen om zich voor te bereiden op het IELTS of Cambridge-examen.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Host Family Plus
 • Student Residence

Vanuit een taalkundig oogpunt raden wij alle studenten aan om bij een gastgezin te verblijven, omdat je hier de kans krijgt om dagelijks Engels kunt oefenen met moedertaalsprekers! Je zult hier verblijven op basis van halfpension. Wil je liever wat meer vrijheid dan biedt onze school in Portsmouth ook een de mogelijkheid om te verblijven in een gedeelde accommodatie in een studentenresidentie.

Activiteiten

Iedere week worden er door de school activiteiten georganiseerd zodat je andere studenten leert kennen, de lokale cultuur kunt beleven, je Engels kunt oefenen en zodat je een leuke tijd in Portsmouth zult beleven! Een aantal voorbeelden van deze activiteiten zijn: uiteten, quizzen, pubavonden, bioscoopavonden, het bezoeken van musea en theaters, en nog veel meer! Er worden ook regelmatig excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld Londen, Isle of Wight, Oxford, Stonehenge en Cambridge!

Hoe er te komen

Wij helpen je graag met het regelen van vervoer van het vliegveld naar je accommodatie. Deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Portsmouth

School statistieken

Gemiddeld aantal studenten

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Portsmouth – De stad op een eiland aan een van de Britse eilanden

Portsmouth is een havenstad gelegen op Portsea Eiland, in de graafschap Hampshire, Engeland. Haar rijke geschiedenis is beïnvloed door haar ligging aan de zee, in de nabijheid van Londen, niet ver van het Europese vasteland. De Romeinen waren de eersten die het voordeel zagen van deze beschutte, natuurlijke haven, die werd gebruikt als een strategische uitvalsbasis voor het gevecht tegen piraten in het Kanaal. Zoals u wellicht weet is Portsmouth tegenwoordig thuishaven van the Royal Navy. Read more...

Prijzen Portsmouth

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners