Platteland in Ierland
Vind een school

Engels leren in Ierland

Leer Engels in Ierland, een land met prachtige landschappen en een erg vriendelijke bevolking! Onze Engelse taalschool is gevestigd in Dublin, de hoofdstad van de Republiek van Ierland en het is een van de meest bruisende steden van Europa. Bezoek een traditionele pub voor een warm welkom, een avond met veel levendige Ierse volksmuziek en proef Ierlands bekendste product, Guinness (heerlijk donker bier). Ierland heeft een rijke cultuur en een geschiedenis waar de lokale bevolking trots op is en ze zullen je er graag over vertellen. Volg een cursus Engels in Ierland en ervaar de gastvrijheid van de Ierse bevolking, zij zullen je zeker helpen om je Engelse taalvaardigheden te oefenen!

Buiten de stad kun je zowel wilde dieren als ongerepte natuurgebieden vinden. Dit groene landschap biedt onvergetelijke uitzichten en talloze mogelijkheden voor outdoor activiteiten. In heel Ierland kun je charmante dorpjes ontdekken die verscholen liggen achter groene heuvels!

Je kunt in Ierland een cursus Engels volgen van één week tot een heel jaar lang! Studenten met enige voorkennis van de taal kunnen op onze school op elke willekeurige maandag beginnen. Alle docenten hebben het Engels als moedertaal en zijn gekwalificeerd en speciaal getraind om Engels als een vreemde taal te geven. Je zult zeker veel vooruitgang boeken wanneer je Engels leert in Ierland!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze cursussen Engels.

Onze scholen in Ierland