Fort Lauderdale en haven

Leer Engels in Fort Lauderdale

18 klaslokalen
Studentenlounge met automaten met warme en koude dranken
Tuinplein
Computer labo
Zelfstudieruimtes
Airconditioning
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van IALC, ALTO en English USA
Geaccrediteerd door ACCET

Onze school in Fort Lauderdale

Onze Engelse talenschool is een moderne school en ligt in het centrum van de zakendistrict van de school. Vanaf de school is maar enkele minuten lopen naar het Museum van Moderne Kunst en het internationaal bekende Las Olas Boulevard, een winkelparadijs met een ontelbaar aantal restaurants! Verder zijn er ook veel sportfaciliteiten in de buurt van de school, zoals voetbal, tennis, squash, zwemmen en watersporten.

De school heeft ruime en goed uitgeruste klaslokalen, een computerruimte, gratis WiFi-toegang, een kantine met verkoopautomaten en een modern mediacentrum. De maximale groepsgrootte voor de groepslessen is 14 studenten en voor de mini-groeplessen en zakelijk Engels lessen is dat maar 5 studenten. De studenten worden op basis van de uitslag van de schrijf- en luistertoets en een gesprek met de studiecoördinator in een groep geplaatst met andere studenten van gelijk niveau. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan cursussen om aan alle wensen te voldoen.

Foto's

1
3
5
6

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale heeft een uitstekende kwaliteit van leven en een geweldig subtropisch klimaat! De stad is omringd door meerdere prachtige parken en stranden met een groot aanbod aan culturele evenementen, sportfaciliteiten en mogelijkheden om te ontspannen. Met meer dan 3000 zonuren per jaar is dit een geweldige stad om je Engelse taalvaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd te genieten van een heerlijke vakantie!

De stad ligt aan de kust van Zuidoost-Florida op maar 30 minuten rijden van Miami. Tot een tijdje terug stond Fort Lauderdale vooral bekend als een feestlocatie voor studenten. Alhoewel de stad in de laatste jaren ook bekend is geworden als internationale zakencentrum van wereld formaat en daardoor voor nieuwe en bestaande bedrijven een van de meest aantrekkelijke locaties in de VS om zich te vestigen!

Naast de stranden, het nachtleven, de moderne bedrijven en interessante musea, kun je in Fort Lauderdale ook de “Swap Shop” vinden, een grote onoverdekte vlooienmarkt op het terrein van de ‘s werelds grootste drive-in bioscoop met maar liefst 13 schermen! Het ‘International Swimming Hall of Fame’ is een bezienswaardigheid die je niet kunt missen. Het is een groot complex met een theater, et ligt aan het strand van Fort Lauderdale en hier vind je theaters, een bibliotheek en een groot zwembad.

Tijdens je verblijf kun je de omgeving ontdekken en je zult meer dan genoeg natuurlijke schoonheden vinden, waaronder het Everglades National Park, kilometers lange stranden met palmbomen en meren voor onder andere watersportactiviteiten!

Cursussen in Fort Lauderdale

Beschikbare cursussen

  Onze school biedt een Intensieve cursus aan van 20 of 22 groepslessen per week met een maximum van 14 studenten per groep. Iedere les duurt 50 minuten. Dit is onze meest populaire cursus en is ideaal voor studenten die hun algemene niveau van het Engels willen verbeteren, waaronder lezen, schrijven, grammatica, conversatie en uitspraak. Je krijgt les met internationale studenten van over de hele wereld.

  Voor studenten die meer vooruitgang willen boeken kunnen kiezen voor een Super-Intensieve cursus van 30 groepslessen per week. Je zult automatisch een niveau hoger worden geplaatst als je er klaar voor bent, ongeacht de cursus die je kiest. Ieder niveau heeft een eigen lesprogramma.

  Je kunt ook kiezen voor een Mini-Groep cursus van 20 lessen per week in groepen van maximaal 5 studenten. Dit is de beste optie voor studenten die op zoek zijn naar een gepersonaliseerd en intensieve leerervaring. De studenten zullen door de kleine groepen beter kunnen participeren in de lessen en er zal een betere interactie ontstaan tussen studenten onderling en met de docent.

  Studenten die op zoek zijn naar een op maat gemaakte cursus Engels, kunnen kiezen om alleen privélessen te volgen. Dit is de beste keuze voor studenten die graag bepaalde aspecten van de taal willen leren of voor hun carrière of studie gespecialiseerde taalvaardigheden nodig hebben. Er is ook de mogelijkheid om op onze school privélessen en een groepscursus te combineren.

  De school biedt een cursus Zakelijk Engels en een Super-Intensieve cursus Zakelijk Engels aan van 20 of 25 lessen per week. Deze cursus is geschikt voor studenten van 21 jaar of ouder en een bovengemiddeld niveau (C1) van het Engels is een vereiste om hieraan te kunnen deelnemen. Bij beide cursussen wordt gefocust op het ontwikkelen en verbeteren van de taalvaardigheden die nodig voor diverse zakelijke situaties. Beide cursussen hebben een maximale groepsgrootte van maar 5 studenten waardoor studenten worden verzekerd van een hoge kwaliteit in lesgeven met veel aandacht voor detail. Met 20 lessen per week wordt de basis en spreekvaardigheden van het Zakelijk Engels behandeld. Bij de Super-Intensieve cursus Zakelijk Engels krijg je naast de groepslessen nog 5 extra privélessen per week waarin onderwerpen worden behandel als: Engels voor Journalistiek, Engels voor Personeelszaken, Engels voor Rechten, Engels voor Landbouw, Engels voor de Levensmiddelenindustrie, en nog veel meer.

  Je kunt er ook voor kiezen om een 10 of 12-weekse Examen Voorbereidingscursus voor het Cambridge-examen te volgen. Deze cursus bestaat uit 20 of 30 lessen per week waarbij je aan het einde het FCE- of CAE-examen kunt afleggen. Je zult hierbij oefenen met oude examens en daarnaast zul je jouw kennis en vaardigheden verbeteren die nodig zijn om het examen succesvol af te ronden. De kosten voor het maken van het examen is niet inbegrepen bij de cursusprijs en er gelden specifieke startdatums voor deze cursussen zodat deze aansluiten op de examendatums.

  De Examen Voorbereidingscursus voor het TOEFL-examen is ook beschikbaar op onze school en is ideaal voor studenten die aan een Amerikaanse of Canadese hogeschool/universiteit willen studeren. De cursus duurt 4 weken en bestaat uit 20 lessen per week in groepen van maximaal 14 studenten.

  Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze cursussen.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Je kunt bij een van de met zorg geselecteerde Amerikaanse gastgezinnen verblijven op basis van logies of halfpension. Als je met iemand samen reist kun je een gedeelde kamer kiezen, zo niet, dan kun je eenpersoonskamer boeken. Als je voor verblijf bij een gastgezin kiest, krijg je de kans om de lokale bevolking te leren kennen en om jouw Engels buiten de lessen om te kunnen oefenen! De gastgezinnen kunnen getrouwde paren of alleenstaande mensen zijn, met of zonder kinderen. Alle gastgezinnen hebben ervaring in het onderbrengen van internationale studenten en willen je graag helpen om je taalvaardigheden oefenen in je vrije tijd.

   Wil je liever wat meer vrijheid tijdens je verblijf in Fort Lauderdale dan kun je kiezen voor een volledig gemeubileerde eigen studio. De school is goed bereikbaar vanaf de studio’s en hebben een eigen badkamer en volledig uitgeruste keuken. Alle studio’s hebben ook gratis WiFi-toegang.

   Activiteiten

   Op de eerste cursusdag kun je genieten van een gratis welkomstontbijt en je zult alle details van het sociaal en cultureel programma te horen krijgen. Tijdens je verblijf kun je deelnemen aan een gevarieerd aanbod aan activiteiten om de stad, de omgeving en de studenten beter te leren kennen!

   Er worden bezoeken aan musea, theaters, lokale bedrijven, concerten en festivals georganiseerd. Verder organiseert de school ook etentjes, een avond naar de pub, weekend excursies naar bijvoorbeeld de prachtige Bahamas, Cape Kennedy en Key West. In de buurt van de school kun je veel verschillende sporten en watersporten uitproberen, lekker ontspannen aan het strand of winkelen bij het bekende Olas Boulevard en Sawgrass Mills,’s werelds grootste outlet center! De werknemers van de school willen je graag helpen en advies geven voor mogelijke evenementen en locaties in de stad en de omgeving, zodat jij een geweldige tijd zult hebben in Fort Lauderdale!

   Hoe er te komen

   We helpen je graag met het regelen van vervoer van het Miami International vliegveld of Fort Lauderdale International vliegveld naar je accommodatie. Deze service is echter niet bij de cursusprijs inbegrepen.


   Locatie van onze school in Fort Lauderdale

   Cursus

   5.0 / 5
   Accommodatie

   5.0 / 5
   Medewerkers van de school

   5.0 / 5

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursussen waren zowel aangenaam als efficiënt, ik heb genoten van mijn reis in Florida. Mijn "gastmoeder" zorgde echt voor mij en voor de belangen van de andere studenten

   School statistieken

   Nationaliteit


   Austria/germany (10)
   Brazil (20)
   Colombia (10)
   Czech republic (5)
   France (10)
   Italy (10)
   Japan (2)
   Saudi arabia (7)
   Switzerland (12)
   Venezuela (8)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Fort Lauderdale

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024