Grand Canyon, Verenigde Staten van Amerika

Leer Engels in de VS!

Ga Engels leren in de VS voor een waar avontuur! In de Verenigde Staten, het op drie na grootste land ter wereld, vind je een ongelofelijk aanbod aan verschillende landschappen en levenswijzen. De onaangetaste natuur staat in contrast met de door de mens gecreëerde wonderen, en de bruisende steden met de rustige dorpen. De VS kan vanalles zijn: een buitenparadijs of broedplaats voor geschiedenis, en je kunt er uitgaan met neon lichten of winkelen zonder einde.

Amerika heeft als geen ander veel invloed op de wereldwijde populaire cultuur zoals de films die wij kijken en kleren die wij dragen. The VS heeft de Engels taal over de hele wereld verspreid. Daar staat dan ook weer tegenover dat Amerika gretig de buitenlandse gewoontes en tradities opnemen en het is daardoor een ware caleidoscoop van culturen en een van de meest fascinerende landen op aarde!

New York is zonder twijfel dé plek dat nieuwe culturen verwelkomt, de orginele smeltkroes. Wij bieden cursussen Engels aan in New York zodat je alles kunt ontdekken wat deze geweldige stad te bieden heeft. Ga uit eten in ‘Little Italy’, shop ‘til you drop of bewonder het uitzicht vanaf het Vrijheidsbeeld!

Je kunt er ook voor kiezen om een cursus Engels in het historische Boston te volgen. Boston was in feite de geboorteplaats in de VS, met meerdere gebeurtenissen in en buiten de stad die hebben geleid tot de Onafhankelijkheidsverklaring. Ga zelf op onderzoek uit en loop door de straten die gevuld zijn met koloniale huizen.

Onze derde Engelse talenschool ligt in Los Angeles, aan de westkust van de VS. Hier vind je prachtige stranden, luxe restaurants aan het water en misschien zelfs een paar beroemdheden van Hollywood!

Reis naar het zuiden en beleef het leven in San Diego, aan de grens van Mexico. De Latijns-Amerikaanse invloeden hebben hier de overhand en dit is te merken aan de ontspannen sfeer. Deze stad is een moet voor degene die graag naar grote stad willen in de buurt van spectaculaire stranden.

Aan de andere kant van het land, in de ‘Sunshine State’ Florida, vind je onze talenschool in Fort Lauderdale. Deze school biedt studenten een combinatie van stad en strand aan. Deze stad ligt maar 37 kilometer ten noorden van Miami en staat bekend om zijn stranden. Daarnaast ligt het ook in de buurt van het Everglades National Park.

Op al onze scholen werken enthousiaste en hoog gekwalificeerde docenten die vele jaren ervaring en veel geduld hebben. Als je bij ons Engels leert in de VS zult je van het beste onderwijs profiteren!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze cursussen Engels in de VS.

Onze scholen in Verenigde Staten

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024