Los Angeles bij nacht
Vind een school

Engels leren in Los Angeles - USA

Geniet van een cursus Engels in de entertainment hoofdstad van de wereld, Los Angeles! Treedt in de voetstappen van je favoriete celebs op Hollywood Boulevard, bezoek de film studio's of spot celebrities in de modieuze nachtcafés van Los Angeles. In L.A vind je verschillende extravagante designer winkels en vele prachtige vintage winkeltjes zodat je dezelfde kleren als de beroemdheden kunt kopen!

Na het bezichtigen en het shoppen kun je uitrusten op één van L.A.'s vele prachtige stranden. Bohemian Venice Beach leent zich uitstekend om mensen te bekijken terwijl Manhattan Beach en Malibu geweldige surfmogelijkheden bieden. In tegenstelling tot het drukke stadsleven van de op twee na grootste stad van Amerika, biedt de natuur rondom L.A. een oase van rust. Er zijn ontelbare parken en het ongelooflijke Yosemite Park en de Grand Canyon liggen op een steenworp afstand. Hoe je je vrije tijd ook besteed, je zal zeker mooie herinneringen overhouden aan je taalcursus in Los Angeles!

Onze school in Los Angeles

Onze school heeft een benijdenswaardige ligging in de wijk Westwood in Los Angeles. Dichtbij vind je de uitstekende University of California, Los Angeles (UCLA) en verschillende bioscopen met vele premières! De school biedt ruime klaslokalen, een computerruimte met gratis toegang tot internet, een bibliotheek en studentenlounges.

Foto's

Engelse les op onze school
Studenten van onze school
Samen Engels leren
De studentenlounge

Cursussen in Los Angeles

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive (24)
  • Intensive + Private Lessons (30)
  • Intensive + Surfing (24)
  • Super Intensive (30)
  • Academic Year (24)
  • TOIEC / TOEFL Prep (30)

De populairste cursussen op onze school zijn de Standaard- en de Intensieve cursus. De eerste biedt 20 lessen Engels en de laatste 30 lessen Engels per week. De standaardcursus duurt elke weekdag van 09:00 tot 12:45 waardoor je 's middags L.A. en Californië kunt verkennen. De Intensieve cursus, met lessen van 09:00 tot 15:30 is bedoelt om je in een korte periode de taal machtig te maken.

De snelste manier om Engels te leren is door het volgen van privélessen. Aangezien jij de enige student bent, kunnen de lessen speciaal op jou worden afgestemd en heb je de onverdeelde aandacht van de docent. Je taalvaardigheden zullen snel verbeteren! Op deze manier kun je snel problemen met de taal overwinnen en sneller Engels leren dan je voor mogelijk had gehouden!

Het is ook mogelijk om voor een combinatie van privélessen en groepslessen te kiezen. Bovenop de 20 groepslessen per week biedt de Gecombineerde cursus ook nog 10 individuele lessen die zeer geschikt zijn voor het herhalen van het lesmateriaal van de groepslessen.

Als je voor langere tijd een cursus Engels in Los Angeles wilt volgen, is het Academische jaarprogramma misschien iets voor jou. Dompel jezelf helemaal onder in de Engelse taal en de Californische manier van leven terwijl je een cursus Engels volgt! En de prijs per week wordt ook nog eens goedkoper.

Er zijn ook andere cursussen beschikbaar zoals Engels en Tennis en Examenvoorbereidingscursussen. Er is zelfs een Engels en Surf cursus beschikbaar zodat je van de heerlijke golven in Californië kunt genieten terwijl je studeert!

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze cursussen Engels.

Speciale cursussen in Los Angeles

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment
  • Student Residence

Verblijf bij een plaatselijk, Engels sprekend gastgezin en je taalvaardigheid zal snel verbeteren. Het gastgezin zal 1 of 2 maaltijden per dag bereiden en je kunt met hen continu je Engels oefenen! Onze school werkt alleen met de vriendelijkste en meest gastvrije gezinnen zodat je gegarandeerd een warm welkom krijgt in Amerika!

Als alternatief kun je ook kiezen voor de luxe van een hotelkamer. Twee van de populairste hotels liggen in Westwood, op vijf minuten loopafstand van de school, terwijl de derde dichtbij het strand in Santa Monica ligt.

Daarnaast is het ook mogelijk om in juli en augustus in een studentenhuis te verblijven op de UCLA campus. Je hebt toegang tot UCLA's geweldige faciliteiten waaronder een sportschool, tennisvelden en zwembaden! Het wonen op de campus is een geweldige manier om meer tijd met je medestudenten door te brengen.

Activiteiten

Geniet van je cursus Engels in Los Angeles door mee te doen met ons gevarieerde activiteitenprogramma. Je kunt de stad bezichtigen met een begidste rondleiding, het honkbal team de L.A. Dodgers zien spelen, shoppen op Rodeo Drive, sporten of uit eten gaan met klasgenoten.

Onze school organiseert zowel halve dag als dagexcursies zodat je het beste van Californië en de omgeving kunt ontdekken! Excursies worden vaak georganiseerd naar bijvoorbeeld Universal Studios, Sea World, San Diego, San Francisco en Las Vegas.

Hoe er te komen

Los Angeles International Airport is het grootste vliegveld in L.A. en het enige vliegveld waar directe internationale vluchten naartoe vliegen. Onze school kan vervoer van deze luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Los Angeles

School statistieken

Nationaliteit


Brazil (9)
China (4)
France (10)
Japan (25)
Other (24)
Russia (6)
Saudi arabia (5)
South korea (4)
Switzerland (9)
Turkey (4)


Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Prijzen Los Angeles

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners