New York City skyline, Empire State Building

Leer Engels in New York City

9 klaslokalen
Studentenlounge
Computer labo
Café ter plaatse
Zelfstudieruimte
Cursusmateriaal inbegrepen
Lid van IALC, ALTO, Eaquals en English USA
Wi-Fi in het hele gebouw
Geaccrediteerd door ACCET en de Inspectie van Onafhankelijke Scholen

Onze school in New York City

Onze school in New York City heeft een ideale ligging. Namelijk, in de buurt van Time Square, aan het wereldberoemde Broadway, in het hart van één van de belangrijkste Engels sprekende steden!

De lessen vinden plaats in het recentelijk gerenoveerde Paramount Building, dat een adembenemend uitzicht heeft over de stad. Het gebouw is overigens prachtig ingericht en laat de geschiedenis van de Big Apple zien. In de faliciteit bevinden zich 17 lichte, ruime klaslokalen, een studentenlounge met computers en comfortabele zitplaatsen en een studentencafé. Bovendien is er door het hele gebouw een Wi-Fi verbinding beschikbaar. Studenten van de 30+ cursus studeren in een apart gedeelte van het gebouw. Je kunt er dus vanuit gaan dat je omringt bent met leeftijdsgenoten, wanneer je kiest voor dit programma. Bij elke groepscursus bestaan klassen gewoonlijk uit 12 studenten (maximaal 15), waardoor je ontzettend veel aandacht zult krijgen van de docent en je de taal meer dan genoeg kunt oefenen, ongeacht het programma!

Er liggen veel grote bezienswaardigheden in de buurt van de school (zoals the Empire State Building, Carnegie Hall, the Chrysler Building, Central Park en the Rockefeller Center). Het is bovendien dichtbij meerdere metrostations waardoor je makkelijk andere delen van de stad kunt bereiken.

Op de eerste dag zul een instaptoets maken. Op basis van deze test zul je in een groep worden geplaatst met andere studenten van hetzelfde niveau. Voordat je reist zul je de inloggegevens ontvangen van je persoonlijke studentenaccount, zodat je toegang hebt tot cursusmaterialen, het activiteitenprogramma en een planning voor taalworkshops. Daarnaast zul je meer informatie ontvangen over de school.

Foto's

1
2
6
8

New York City

Het iconische Vrijheidsbeeld heeft al veel generaties van immigranten verwelkomd en voor velen is New York City hun nieuwe thuis geworden. Deze smeltkroes van verschillende culturen is één van de meest opwindende steden op onze planeet en een inspirerende locatie om een cursus Engels te volgen.

De stad is een belangrijk centrum voor de Amerikaanse cultuur, onder andere omdat er enkele van de beste musea en kunstgalerijen gevestigd zijn, zoals het Guggenheim, MoMA en het Metropolitan Museum of Art. New York wordt door velen beschouwd als culturele-, financiële- en mediahoofstad van de wereld. Keuzes die hier gemaakt worden omtrent handel, entertainment, onderzoek, technologie, educatie politiek, toerisme, kunst, mode en sport, zijn merkbaar over de hele wereld!

Overal waar je kijkt vind je eetgelegenheden. Van exclusieve restaurants met maandenlange wachtijsten tot delicatessewinkels en voedselkraampjes op straat, er is voor iedereen iets! Ook winkelen in deze stad is een belevenis om niet te missen. Vlakbij de school vind je allerlei chique merken, hippe boetiekjes, tweedehands winkels en supermarkten om je te voorzien van dagelijkse benodigdheden.

The Big Apple, zoals de stad liefdevol wordt genoemd, is opgebouwd uit 5 ‘boroughs’, oftewel wijken, met ieder hun eigen character. Als middelpunt hiervan is Manhattan met zijn torenhoge wolkenkrabbers en wereldberoemde bezienswaardigheden. Dit gebied staat synoniem voor New York. Lokale inwoners noemen het veelal ‘The City’, in plaats van ‘Manhatten’.

Cursussen in New York City

Beschikbare cursussen

  Als je je algemene niveau van Engels wilt verbeteren is een groepscursus van 20, 24 of 30 lessen per week de beste optie. De Intensieve cursus, met 20 lessen per week, wordt afwisselend in ochtend en in de middag gegeven. Hierdoor kun je de stad ervaren op verschillende momenten van de dag, tijdens de school haar activiteitenprogramma. Je precieze rooster zal na het volbrengen van de instaptoets worden bevestigd. Actieve studenten kunnen overigens de hiervoor genoemde cursussen ook combineren met danslessen.

  De Intensieve cursus van 24 lessen per week bevatten 2 extra lessen die gericht zijn op het vergroten van je kennis van de Engelse taal en het verfijnen van alle vier de taalvaardigheden (lezen, schrijven, spreken en luisteren). De Super Intensieve cursus van 30 lessen per week is inclusief 10 extra lessen naar keuze. Hiertoe behoren de volgende mogelijkheden: Vergelijkende Culturen en Communicatie, Schrijf Nu, Basiskennis van Schrijven, Mediastudies, De Taal van Muziek, Filmstudies, Een Wereld van Woorden, Ga Praten.

  De cursussen van 20, 24 of 30 lessen per week zijn ook beschikbaar in groepen die bestaan uit leerlingen van 30 jaar en ouder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over dit type cursus.

  Wanneer je graag specifieke onderwerpen zou willen behandelen of als je denkt dat je baat hebt bij meer persoonlijke aandacht, kun je ook kiezen voor een cursus bestaande uit enkel privélessen. Zodat je één-op-één lessen kunt volgen die aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Je zult met een standaard pakket 10 gepersonaliseerde lessen per week ontvangen, maar het is ook mogelijk om meer lessen te boeken.

  We bieden ook examen voorbereidingscursussen aan voor studenten die zich willen voorbereiden op het IELTS, TOEFL of Cambridge examen. Hierbij zul je 30 lessen per week volgen, die gericht zijn op het verbeteren van alle taalvaardigeden die nodig zijn om te slagen voor het specifieke examen, inclusief gerichte oefenvragen en discussies over scripties. Bovendien helpen de docenten je graag bij het organiseren van een examen na afloop van je cursus.

  Studenten die graag taalkundig en/of cultureel gezien het maximale uit hun verblijf halen, kunnen er bovendien voor kiezen om 10 aanvullende lessen per week aan hun cursuspakket toe te voegen. Dit speciale ‘focus programma’ can worden toegevoegd aan de cursussen bestaande uit 20 of 24 lessen. Je kunt kiezen uit de volgende specialisaties:

  - Engels in de Stad: combineer sightseeing en museum bezoekjes met lessen over New Yorkse dialecten en het Engelse taalgebruik in de stad.
  - Zakelijk Engels: leer vakjargon, onderhandelen, marketing strategieën, zakelijk schrijven, presenteren en bedrijfsethiek in Engelstalige landen.
  - Academisch Engels: bereid je voor op een Engelstalige universiteitstudie, leer effectief aantekeningen maken en academisch schrijven en leer over het leven op een campus. Wanneer je langer dan 10 weken studeert, krijg je gratis persoonlijke begeleiding ter ondersteuning van je inschrijving bij een universiteit.

  Onze focusprogramma’s bestaan uit: Spreken met Zelfvertrouwen, Collectief Bewustzijn, Grammatica voor Werkelijke Communicatie, Werkelijk Luisteren, Vergroot je Vocabulaire, Schrijven met Zelfvertrouwen, Basis Lezen en Schrijven, Engels voor Leiderschap, Examenvaardigheden, Engels voor Online Communicatie en Grammatica Extra (een 30+ programma). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Wanneer je zoveel mogelijk Engels wilt spreken tijdens je verblijf dan is accommodatie bij een gastgezin de beste keuze voor jou! Je zult dan verblijven bij echte New Yorkers. Dagelijks ontbijt is standaard inbegrepen en diner kan worden toegevoegd door te kiezen voor verblijf op basis van halfpension. Wij raden deze optie zeer aan omdat het bijdraagt aan je immersieve taalervaring en omdat het je de mogelijkheid geeft om het leven van echte New Yorkers mee te maken. De meeste gastgezinnen wonen in Manhatten, the Bronx, Brooklyn, Queens en Staten Island, hoewel er ook een aantal in New Jersey te vinden zijn. De meerderheid van de New Yorkers woont in appartementen, die vaak meerdere verdiepingen tellen. Het is dus erg belangrijk dat je het ons optijd laat weten wanneer er sprake is van beperkte mobiliteit.

   Met het openbaarvervoer bedraagt de gemiddelde reistijd naar de school 60 minuten. Dit is bijzonder gunstig voor een stad zo groot als New York. Als je graag zo dicht mogelijk bij de school zou willen verblijven (25 – 45 minuten met het openbaarvervoer), kun je aangeven dat je voorkeur uitgaat naar een gastgezin in Manhatten. Deze premium accommodaties zijn beperkt beschikbaar en bieden enkel verblijf op basis van bed&breakfast. Bij beide typen gastgezinnen zijn beddengoed en handdoeken aanwezig. Ook kan er tegen een kleine vergoeding rekening worden gehouden met allergieën en dieetwensen. Let wel, het is ongebruikelijk voor New Yorkers om een eigen wasmachine te bezitten. Er zijn gewoonlijk wasfaciliteiten in het gebouw aanwezig of een ‘laundromat’ in de buurt.

   In het levendige stadsdeel Cobble Hill in Brooklyn ligt een residentie waarbij je kunt kiezen tussen twee soorten gedeelde appartementen. Er zijn namelijk zowel 3-persoons appartementen met privébadkamer als 4-persoons appartementen met 2 gedeelde badkamers aanwezig. De gemeenschappelijke keuken- en woonfaciliteiten zijn stijlvol ingericht, wat het een zeer gezelige optie maakt. Met een reistijd naar de school van slechts 35 minuten per metro, zijn deze appartementen ideaal gelegen om je een comfortabele accommodatie te bieden, buiten het drukke Manhatten centrum. De beheerder van het gebouw organiseert bovendien regelmatig activiteiten voor de bewoners. Wat betekent dat je meer dan genoeg kansen zult krijgen om andere studenten van de taalschool te ontmoeten, evenals de New Yorkers die er wonen.

   De studentenresidentie plus is gelegen op de 15e tot 18e verdieping van het iconische Art Deco hotel The New Yorker, ookwel de ‘Grand Old Lady’ genoemd door locals. Met deze residentie ben je slechts een straat verwijderd van the Empire State Building. Ook zijn Populaire attracties als de New York Public Library, Times Square en Penn Station gemakkelijk lopend te bereiken. Niet te vergeten dat je minder dan 2 km van de school verwijderd bent. Deze residentie is een uitstekende keuze voor studenten van 18-25 jaar. Het biedt een onafhankelijke ervaring met veel privacy en toch de kans om je te omringen met medestudenten. Je hebt hier een eigen slaapkamer met een en-suite badkamer en toegang tot de grote gemeenschappelijke keuken, voor het bereiden van je maaltijden. Daarnaast is er een lounge aanwezig waar je kunt ontspannen, een stilte-ruimte in te studeren, een fitnessruimte, een pinautomaat, een wasserette (betalen met muntjes), een residentie kantoor, waar je met medewerkers kunt spreken in het geval van problemen of wanneer je graag begeleid wordt bij het plannen van naschoolse activiteiten. Alle slaapkamers zijn voorzien van een koelkast, een televisie en Wi-Fi verbinding. Bovendien is er 24 uur per dag beveiliging aanwezig in het hotel en zijn alle studenten voorzien van een eigen key card, die toegang biedt tot de relevante verdiepingen. Je zult je op deze locatie dus zeer veilig voelen.

   Op slechts 10 kilometer afstand van de school, in de Upper East Side van Manhatten, vind je de universiteitsresidentie. In deze omgeving vind je ook het beroemde Museum Mile, diverse parken en betaalbare winkels en restaurants. Je bent slechts 2 straten verwijders van het dichtstbijzijnde metrostation, dus ook andere delen van de stad zijn gemakkelijk te bereiken. Het 18 verdiepingen tellende gebouw biedt comfortabele accommodatie en adembenemende uitzichten over het Central Park. Waar je overigens ook dicht bij bent. Je zult in deze residentie een volledig ingericht 2-persoonskamer krijgen, die je deelt met je reismaatje of een andere internationale student van de school. De kamer is voorzien van een en-suite badkamer, een televisie, een koelkast en een magnetron. Ook zijn er gemeenschappelijke ruimtes als een gedeelde keuken, studie lounge, een games room (speelkamer), een multimedia ruimte, een wasserette (betalen met muntjes), een fitnessruimte en computers. Daarnaast is er een pinautomaat aanwezig en 24 uur per dag beveiliging.

   Let wel, de universiteitsresidentie is alleen beschikbaar van juli tot half augustus. Alle kamers zijn 2-persoons kamers.

   Activiteiten

   Naast taallessen organiseert onze school ook regelmatig sociale- en culturele activiteiten. Elke activiteit wordt verzorgd in het Engels en helpt dus ook om je taalervaring te ondersteunen met werkelijke omstandigheden. Daarnaast zijn de activiteiten ontzettend leuk en helpt het je om kennis te maken met medestudenten. De meeste activiteiten zijn helemaal gratis, maar voor sommige zal er een vergoeding gevraagd worden om kosten voor entree en/of georganiseerd transport te dekken.
   Het precieze schema veranderd regelmatig, maar je kunt het volgende verwachten:

   - Een welkomst feestje
   - Stads ours (diverse wijken)
   - Bezoekjes aan lokale musea, monumenten en bezienswaardigheden
   - Conversatie en/of grammatica workshops
   - Broadway shows
   - Picnics in Central Park
   - Groepsspellen en quizz
   - Danslessen
   - Uiteten met klasgenoten
   - Seminars en lezingen over het leven in de stad
   - Dag- of weekendexcursies naar loacties als Boston, Washington D.C. en Niagra Falls

   Mederwerkers van de school staan ook altijd klaar om activiteiten aan te raden, dus vraag het gerust wanneer je het even niet weet. Houdt er wel rekening mee dat voor iedere activiteit een minimaal aantal studenten zich moeten aanmelden om het te laten doorgaan.

   Hoe er te komen

   New York City heeft drie luchthavens. Je kunt op JFK, LaGuardia of Newark Airport vliegen.

   Vanaf het vliegveld kun je met het openbaarvervoer verder reizen naar je accommodatie. Wij bieden overigens ook een airport transfer service, die tegen een vergoeding bijgeboekt kan worden. Als je hiervoor kiest zal er bij aankomst een chauffeur op je staan te wachten, die je direct naar je accommodatie brengt. Kies je voor een retourtransfer, dan wordt je op je laatste dag opgehaald van je Studenten dienen te arriveren op de zondag voor de start van de cursus en te vertrekken op de zaterdag na afloop van de cursus.

   Let wel, studenten die jonger zijn dan 18 jaar moeten gebruik maken van de retourtransfer.


   Locatie van onze school in New York City

   Cursus

   5.0 / 5
   Accommodatie

   5.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.5 / 5

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goede docenten, goede studenten, perfecte locatie. Gastgezin was perfect, mijn hospita aardig en aardig, hielp me toen ik het mis had terwijl ik sprak. Harlem is een erg leuke plek, 's nachts veilig. Geweldige ervaring In een prachtige stad!

   Zeer vriendelijke sfeer, veel mogelijkheden om te spreken en je uit te drukken, er werden veel verschillende onderwerpen behandeld.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Brazilian (20)
   French (7)
   German (5)
   Italian (6)
   Japanese (9)
   Other nationalities (31)
   Spanish (5)
   Swiss (8)
   Taiwanese (4)
   Turkish (5)


   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen New York City

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024