Golden Gate Bridge - San Francisco
Vind een school

Cursus Engels in San Francisco, VS

San Francisco heeft een mystieke sfeer en is één van de meest bezochte steden in de wereld! Deze grote Californische stad is verrassend groot ondanks dat er zoveel te doen en te zien is! Leer Engels in San Francisco vanwege de prachtige omgeving met zijn heuvels en kustlijn, de vriendelijke en liberale mensen, de zomer mist en de pittoreske victoriaanse architectuur! Het klimaat in San Francisco is heel mild, dus het kan wel kloppen wat Mark Twain zei over de zomers in San Francisco, het is de warmste zomer die je ooit zult meemaken! Juli en september zijn de warmste maanden, terwijl januari de koudste is.

Deze stad heeft een prachtige baai met de beroemde Golden Gate Bridge, de bekende Painted Ladies aan Alamo Square en het wereldbekende Alcatraz. Verder zijn er nog andere wijken in de stad die je kunt bezoeken, zoals North Beach, Fisherman’s Wharf en Chinatown. San Francisco is een grote stad met unieke plekken, zoals de “’secret’ stairs”. Dit zijn prachtige stenen trappen die uit de berg zijn gehouwen en verspreidt over de stad liggen. Deze binnen weggetjes gaan berg op, langs achtertuinen en leiden je naar plekken vanaf waar je een verbluffend uitzicht hebt en alleen te voet te bereiken zijn!

Als je aan het einde van de dag nog energie over hebt, is er een uitgebreid nachtleven in San Francisco en er zijn veel heerlijke restaurants te vinden voor ieder budget! Veel populaire uitgaansplekken zijn bereikbaar met de zogenaamde ‘cable car’, oftewel kabeltram. Dit is een uitstekende manier op je tijdens je verblijf te verplaatsen over de heuvels van San Francisco!

Onze school in San Francisco

Onze talenschool ligt midden in het centrum van San Francisco en de bezienswaardigheden zijn vanaf hier goed te bereiken. De school is een vriendelijke, middelgrote school, gevestigd op 4 verdiepingen in een modern bedrijvencentrum. Twee straten verderop liggen de Union Suare en de poorten van San Francisco’s Chinatown.

De school heeft 34 klaslokalen, een groot aantal smartboards, een kenniscentrum, 2 computerlokalen, een digitaal talenpracticum en bibliotheek, 2 studenten kantines en een studenten lounge! Er is een grote keuze aan cursussen Engels die in groepen van maximaal 12 studenten worden gegeven.

Foto's

1
3
4
6

Cursussen in San Francisco

De Intensieve en Super-Intensieve cursussen van onze school worden gegeven in groepslessen waardoor je andere studenten leert kennen en samen kunt studeren. De groepscursussen zijn het meest populair. Dit komt mede omdat de focus ligt op het verbeteren van communicatievaardigheden wat ervoor zorgt dat je meer zelfvertrouwen krijgt in het Engels praten. Je zult werken aan je spreekvaardigheid, luistervaardigheid, leesvaardigheid, schrijfvaardigheid en uitspraak. De Intensieve cursus bestaat uit 20 groepslessen per week en de Super-Intensieve cursus bestaat uit 28 groepslessen per week.

Studenten kunnen ook kiezen om Privélessen te volgen. Als je bijvoorbeeld veel vooruitgang willen boeken en maar een beperkte tijd tot je beschikking hebt, meer flexibiliteit wilt of een persoonlijk afgestemd programma wilt volgen. Deze cursus is ook geschikt voor studenten die zich op een specifiek aspect van de taal willen focussen of Engels willen verbeteren voor hun carrière of studie.

Onze school biedt ook de cursus Zakelijk Engels aan voor werkenden en studenten met een basiskennis van het Engels die graag hun Engelse vaardigheden willen verbeteren voor hun carrière. Hierbij krijg je per week 20 algemene Engels lessen in de ochtend en 8 lessen zakelijk Engels in de middag. Een aantal onderwerpen die worden behandeld in deze lessen zijn: onderhandelingen, vergaderingen leiden, zakelijk telefoneren, presenteren, notuleren en het schrijven van e-mailberichten en brieven. Studenten van deze cursus kunnen kiezen om zich voor te bereiden voor de Cambridge Business English Certificate (BEC). Voor de meer ervaren werkenden biedt onze school ook een platina cursus Gevorderd Zakelijk Engels aan. Deze cursus bestaat uit 20 lessen per week in kleinere groepen van maximaal 5 studenten.

Onze school biedt ook verschillende soorten examen voorbereidingscursussen aan voor het Cambridge Examen of het TOEFL Examen die over de hele wereld erkend zijn.

Het Cambridge examen is de meest gerespecteerde kwalificatie voor formeel Engels en is daarom goed om te hebben voor toekomstige studies of carrière. De Examen Voorbereidingscursus heeft meerdere startdata door het jaar heen. De cursus is minimaal 6 tot maximaal 12 weken, waarbij je de duur zelf kunt bepalen. Aan het einde van de cursus maak je een Cambridge Examen dat in maart, juni, augustus en december wordt afgenomen.

De voorbereidingscursus van TOEFL, ‘Test of English as a Foreign Language’, heeft meerdere specifieke startdata in het jaar. Het is bedoeld voor studenten die het Engels niet als moedertaal hebben en aan een universiteit in de Verenigde Staten of Canada willen studeren.

Accommodatie

Als je zoveel mogelijk Engels wilt spreken buiten de lessen om kun je het beste bij een gastgezin verblijven. De families worden door de school met zorg uitgekozen. Californiërs staan bekend om hun gastvrijheid en vriendelijkheid. Als je in een gastgezin verblijft krijg je te zien hoe het dagelijks leven van Californiërs in elkaar zit, en je vergroot je kansen om andere delen van de stad te ontdekken! Je kunt kiezen voor een verblijf op basis van half pension of ontbijt. De gastgezinnen liggen op 30-45 minuten reizen met het openbaar vervoer van onze school. Er zijn ook ‘superieure’ gastgezinnen waarbij je een eigen badkamer tot je beschikking hebt.

Voor wat meer vrijheid tijdens je verblijf en meer contact met andere internationale studenten kun je kiezen voor een eenpersoonskamer of een gedeelde tweepersoonskamer in één van onze twee gebouwen, genaamd ‘Kenmore’ of ‘USA’. Kenmore heeft een 24-uurs receptie en een beveiligingssysteem om binnen te komen. Hier is ook ontbijt en avondeten te krijgen. Iedere kamer heeft een telefoon en in het gebouw vindt je een recreatieruimte, lounge met televisie, bibliotheek en een wasruimte.

Van het USA gebouw ligt op een goede locatie in het centrum van San Francisco, maar 15 minuten lopen naar de school. Alle kamers hebben een koelkast, magnetron en televisie. Er is een gedeelde keuken waar je je maaltijden kunt bereiden, eetkamer, grote lounge met speelautomaten, bibliotheek, bioscoop en een wasruimte.

Allebei de gebouwen hebben gratis WiFi-toegang en je kiezen tussen een gedeelde badkamer of een eigen badkamer voor een meerprijs.

Activiteiten

De school organiseert iedere week meerdere leuke activiteiten om de andere studenten te leren kennen. Het is ook een goede manier om jouw vrije tijd in Californië zo goed mogelijk te besteden! Een aantal van deze activiteiten zijn: lopen of fietsen naar de Golden Gate Bridge, musea bezoeken, Filmavonden, Baai en Alcatraz Cruise, welkomstfeestjes en nog veel meer. In het weekend heb je de kans om meer van het land te zien, met excursies naar bijvoorbeeld: Yosemite National Park, Los Angeles en Hollywood, Disneyland, Lake Tahoe of naar de Napa Valley en Sonoma Wijngebieden! Het activiteitenprogramma van de school heeft voor iedereen wat wils. Verder wil het personeel van de school je graag helpen of advies geven als je niet weet wat er in San Francisc allemaal te beleven is!

Hoe er te komen

De school kan ervoor zorgen dat je wordt opgevangen op het San Francisco Airport en naar je accommodatie worden begeleidt. De kosten voor het vervoer zit echter niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in San Francisco

Prijzen San Francisco

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners