Kaapstad en Tafelberg, Zuid-Afrika
Vind een school

Engels leren in Zuid-Afrika

Ervaar zelf de ongelooflijke diversiteit van dit land- leer Engels in Zuid-Afrika! Bekijk de cheetahs terwijl ze over de savanne racen, hoe de witte neushoorns eten in de moerassen en hoe gevaarlijke walvissen de zeeën doorkruisen. Het geweldige landschap van Zuid-Afrika biedt talloze mogelijkheden voor outdoor activiteiten, van safari’s tot surfen, scubaduiken of skiën! Je zult ook hippe, moderne steden zoals Kaapstad, Johannesburg en Durban ontdekken, waar je van heerlijk eten, fantastische winkels en een spannend nachtleven kunt genieten.

Sport is een belangrijk onderdeel van de Zuid-Afrikaanse cultuur. Miljoenen mensen volgen verschillende sporten zoals rugby, cricket en voetbal. Je kunt ook van de zon genieten op de prachtige stranden van Zuid-Afrika! De plaatselijke bewoners staan bekend om hun vriendelijkheid en zullen je graag helpen je Engels te oefenen.

Ongeacht je niveau van het Engels kun je in Zuid-Afrika een cursus Engels volgen. Onze Engelse taalschool in Zuid-Afrika biedt cursussen voor zowel beginners als voor vergevorderde sprekers Engels. De klassen bestaan uit maximaal 10 studenten waardoor je verzekerd bent van veel individuele aandacht van onze gekwalificeerde docenten. Hierdoor kun je je niveauvan het Engels snel verbeteren.

Kaapstad ligt in het zuidwesten van het land, dichtbij het punt waar de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan samen komen. Doordat de stad onder de Tafelberg ligt, heeft het een prachtige ligging. Verder heeft Kaapstad een erg interessante historie, een bruisend nachtleven en verleidelijke stranden. Na de lessen Engels kun je genieten van de gevarieerde keuken van Kaapstad en jezelf verwennen met een heerlijk glas lokale wijn.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over een cursus Engels in Zuid-Afrika.

Onze scholen in Zuid-Afrika