Kaapstad en Tafelberg tijdens Avondschemering
Vind een school
Waardering  4.0/5

Engels leren in Kaapstad - Zuid-Afrika

Leer Engels in het adembenemend mooie Kaapstad! Kaapstad, geflankeerd door de prachtige Tafelberg, huisvest prachtige witte zandstranden. Spot de zebra's en bizons op de bergen terwijl ze naar eten zoeken of abseil van een berg! Volg een cursus Engels in Kaapstad en geniet van verschillende sporten zoals surfen, golf, paragliden, paardrijden en mountainbiken.

Kaapstad is een stad die constant in beweging is en een levendige en kosmopolische sfeer heeft. Duizenden mensen storten zich in het bruisende nachtleven van Kaapstad en genieten van de multiculturele sfeer.

Wanneer je wilt ontsnappen aan de drukte, kun je de Afrikaanse penguins in het wild bekijken in het pittoreske Simon's Town, op wildlife safari gaan of één van Zuid-Afrika's heerlijke wijnen proeven op één van de nabije wijngaarden. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan zwemmen in één van de op de school gelegen zwembaden!

Onze school in Kaapstad

Onze school bestaat uit drie gebouwen, één ligt in het centrum van Kaapstad en de andere twee liggen in de Southern Suburbs. Het stadscentrum ligt dichtbij het historische Castle of Good Hope waar je ook prachtige stranden en het populaire Waterfront winkelgebied vindt. Dit gebied is snel en gemakkelijk te bereiken per bus. De school beschikt over negen comfortabele klaslokalen, een computerruimte, bibliotheek, keuken en een lounge.

Onze andere twee schoolgebouwen liggen in de rijke Newlands wijk, dichtbij het cricket en rugby stadion op vijftien minuten lopen van elkaar. Beide beschikken over zwembaden en privétuinen waar vaak de lessen Engels worden gegeven. Onze Newlands scholen beschikken over studentenlounges, computerruimtes, bibliotheken en 18 ruime klasloken.

Alle drie deze scholen bieden gratis toegang tot internet en gratis thee en koffie.

Foto's

Engels leren in de zon
Relaxen bij het zwembad op het schoolterrein
Engelse les op de campus
Het waterfront van Kaapstad

Cursussen in Kaapstad

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive + Private Lessons (25)
 • Super Intensive (25)
 • Super Intensive (30)
 • Private Lessons (20)
 • Business Course (30)
 • Cambridge Exam Prep (25)
 • IELTS Exam Prep (30)
 • Semi-Intensive (16)
 • TOEFL Exam Prep (30)

Studeer Engels in Kaapstad in je eigen tempo! Onze school biedt verschillende cursussen zoals de Standaard-, Intensieve en Super-Intensieve cursus waarbij je respectievelijk 20, 25 of 30 lessen Engels per week krijgt. Deze cursussen worden in klassen van hetzelfde niveau gegeven met een maximale groote van 10 studenten per klas waardoor je het Engels snel op kunt pikken.

De Intensieve cursus bestaat uit 20 groepslessen en 5 privélessen per week. Doordat je tijdens de individuele lessen de onverdeelde aandacht van je leraar krijgt, kun je je concentreren op die gebieden van de taal waar je problemen mee hebt! Je kunt ook een cursus in Kaapstad volgen die alleen uit privélessen bestaat waardoor je nog sneller Engels leert!

Er zijn ook andere cursussen beschikbaar zoals de cursus Zakelijk Engels en Examenvoorbereidingscursussen . De docenten op onze school kunnen je op het Cambridge- of het IELTS-examen voorbereiden zodat je deze examens vol zelfvertrouwen kunt maken.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over een cursus Engels in Zuid-Afrika.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • On-site Residence
 • Shared Student House
 • Student Residence

Dompel jezelf compleet onder in de Engele taal en de Zuid-Afrikaanse manier van leven - verblijf bij een gastgezin! Je hebt voldoende mogelijkheden om je Engels te oefenen en er worden twee maaltijden per dag voorgeschoteld door je gastgezin. Alle gastgezinnen worden zorgvuldig door onze school geselecteerd zodat alleen de vriendelijkste gastgezinnen met comfortable huizen in aanmerking komen. De ‘Gastgezin plus’ families bieden accommodatie van hogere kwaliteit en deze kamers beschikken over een privé badkamer.

Je kunt je andere studenten beter leren kennen door voor de studenten residentie te kiezen of voor een gedeeld studentenhuis. De residentie ligt tussen Newlands en het stadcentrum, dichtbij de universiteit van Kaapstad. Wanneer je graag rekening houdt met je budget kun je kiezen voor het studentenhuis . Dit studentenhuis ligt binnen loopafstand van de scholen in Newlands en is omringd door privétuinen. Zowel de residentie als het studentenhuis beschikken over gemeenschappelijke badkamers, keukens en tv lounges.

Activiteiten

Wij willen dat je zoveel mogelijk plezier beleeft aan je cursus Engels in Kaapstad. Daarom organiseert onze school een overvol activiteitenprogramma voor in je vrije tijd. Hierbij kun je denken aan begidste rondleidingen door de stad, boottochtjes bij zonsondergang, diners met docenten en klasgenoten, hiking tochten en bezoekjes aan de Tafelberg.

In de weekenden kun je deelnemen aan dagexcursies en langere excursies. Bezoek de wijngaarden, spot wilde dieren op safari of reis langs de prachtige Tuinroute. Sommige activiteiten zijn in de cursus inbegrepen terwijl andere alleen tegen een extra vergoeding beschikbaar zijn.

Hoe er te komen

Kaapstad heeft zijn eigen vliegveld namelijk het Cape Town International Airport. Onze school kan je gratis van het vliegveld ophalen wanneer je aankomt. Tegen een extra vergoeding kunnen we je ook weer naar het vliegveld brengen.


Locatie van onze school in Kaapstad

Cursus

4.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Mijn cursus was uitermate geschikt voor mijn niveau, de docent was erg goed in het uitleggen en in de lessen interessant houden. Ik was erg tevreden. Ik verbleef bij een gastgezin, welk erg gastvrij was en zeer vriendelijk. Ik voelde me als een familielid, wat mijn verblijf extra prettig maakte. Ik zal deze ervaring zeker onthouden, en ik zou de school aanraden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


28 other countries (24)
Angola (6)
Brazil (14)
France (1)
Germany (3)
Italy (1)
Netherlands (5)
Reunion (19)
Saudi arabia (16)
Switzerland (11)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Kaapstad

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners