Uitzicht over de haven van Antibes en de Alpen
Vind een school
Waardering  4.3/5

Frans leren in Antibes/Juan-les-Pins - Frankrijk

Onze Franse taalschool in Antibes/Juan-les-Pins, Frankrijk, bied jou de kans om Frans te leren aan de prachtige Côte d'Azur. Antibes ligt tussen Nice en Cannes, en staat bekend om zijn elegantie, zandstranden en modieuze winkels. Bovendien heeft Antibes ook een traditionele oude stad, met een Provençaalse markt die een uitstekend inzicht geeft in de traditionele mediterrane levensstijl van deze prachtige stad. Studenten die Frans leren tijdens een cursus aan onze taalschool in Antibes kunnen genieten van het lokale jeu de boules of zitten op een terrasje en spreken met de vriendelijke lokale bevolking het Frans dat ze tijdens hun cursus op onze school leren!

Onze school in Antibes/Juan-les-Pins

Onze Franse taalschool in Antibes is gevestigd in een traditioneel gebouw dat wordt omringd door tuinen. Onze school beschikt over 23 klaslokalen met airconditioning, een bibliotheek en een kantine met mooie terrassen die uitzicht bieden over de schooltuinen.

Foto's

Onze school
Frans leren
Buiten het klaslokaal
Pauze

Cursussen in Antibes/Juan-les-Pins

Beschikbare cursussen

 • Intensive (20)
 • Intensive (25)
 • Intensive + Mini-Group (30)
 • Intensive + Private Lessons (24)
 • Intensive + Private Lessons (24)
 • Super Intensive + Private Lessons (34)
 • Private Lessons (20)
 • Business French (30)
 • Club 30 (20)
 • Club 50 (20)
 • DELF Exam Prep (20)
 • DELF Exam Prep (30)
 • Family Course (6-7 years) (20)
 • Family Course (8-17 years) (20)
 • Family Course (adult) (20)

Er is een ruime keuze aan cursussen op onze school in Antibes, dus je zult altijd een cursus vinden die bij jou past! Volg een intensieve cursus van 20 lessen per week of een superintensieve cursus van 25 lessen per week om jouw Frans in een kleine groep (max. 12 studenten per groep) te verbeteren samen met studenten van een vergelijkbaar niveau.

Wij bieden ook een familiecursus voor ouders en kinderen die samen reizen en die de ervaring van een cultureel onderdompelingsprogramma willen delen. Kinderen krijgen Franse les samen met andere jonge studenten, terwijl de ouders les hebben met andere volwassenen in de nabijgelegen klaslokalen.

Kies als je van een persoonlijkere aandacht wilt genieten onze cursus Intensief + Privélessen of alleen een cursus Privélessen. Deze cursussen zijn een uitstekende keuze als je bepaalde onderdelen der taal hebt die je wilt verbeteren.

Naast algemene Franse taalcursussen biedt onze school in Antibes een cursus zakelijk Frans, gericht op het leren van Frans in het arbeidsproces, en een cursus examenvoorbereiding voor iedereen die studeert voor het DELF-examen.

Op specifieke data in het jaar bieden we een Club 50+ cursus aan, ontworpen voor studenten ouder dan 50 jaar die de voorkeur geven aan een unieke studie met andere volwassen studenten. Deze cursus omvat niet alleen lessen Frans, maar ook een volledig programma van activiteiten!

Speciale cursussen in Antibes/Juan-les-Pins

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Host Family
 • Student Residence
 • Studio Apartment
 • Studio Apartment Club 50

Verblijf bij een gastgezin op basis van bed and breakfast of halfpension en leer meer over de Franse manier van leven in een gastvrije en authentieke omgeving! Wij raden gastgezin-accommodatie aan voor alle studenten die een extra gelegenheid willen om Frans te oefenen.

Studenten die een cursus Frans volgen aan onze school in Antibes kunnen ook in de studentenresidentie verblijven, op loopafstand van de school zelf. Alle kamers in de residentie hebben een eigen toilet en douche met gedeelde keukenfaciliteiten, en de residentie is ook uitgerust met een zwembad.

Voor meer privacy, kies voor een verblijf in een studio appartement. De studio-appartementen hebben een kookhoek, eigen badkamer en terras of balkon.

Activiteiten

Onze school in Antibes organiseert elke maand een aantal activiteiten om de studenten inzicht te geven in de lokale cultuur en om deze prachtige streek van Frankrijk te ontdekken.

Hoe er te komen

Het dichtstbijzijnde vliegveld bij Antibes is Nice. Optionele luchthaventransfers bij aankomst/vertrek van/naar Nice Airport kunnen tegen meerprijs worden gereserveerd. Voor alle studenten die een gastgezinsaccommodatie boeken, zijn deze luchthaventransfers inbegrepen in de prijs!


Locatie van onze school in Antibes/Juan-les-Pins

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.2 / 5
Gemiddelde score voor onze school Antibes/Juan-les-Pins gebaseerd op 56 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De cursus was erg goed. Fijne, enthousiaste docenten zorgden voor een veilige en stimulerende leeromgeving. Fahem in het bijzonder.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was top, vooral de docent. Ik raad het hoog aan, en ik wil zeker terug. Ik voel me nu veel zekerder in het spreken.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Tweede week was beter dan de eerste, maar ik vond het super leuk toen we naar de markt in het stadscentrum werden gestuurd voor een partneropdracht. Het was dolle pret en dwong ons om Frans te spreken! Ik genoot erg van de lessen en zou zeker terug willen keren naar de school in Antibes. We verbleven met Dominique Negro in Antibes en ze was de beste gastvrouw ooit... erg behulpzaam, fantastische maaltijden en een vriend voor het leven! Ze deed veel moeite om ons te helpen en ik zou zo door haar geadopteerd kunnen worden!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was een fantastische ervaring en was goed voor het verbeteren van mijn Frans en mijn zelfvertrouwen. De klassen waren erg ontspannen, maar ook goed voor het opbouwen van vocabulaire. Het gastgezin was erg vriendelijk en deed haar best om me thuis te laten voelen. De activiteiten die door de school werden georganiseerd waren leuk en zeer geschikt om de andere, internationale studenten te leren kennen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb er erg van genoten. Goede docent en zeer vriendelijke en prettige klas.

L. Samuels

Het taalprogramma zelf is geweldig. De cursus heeft me heel erg geholpen met mijn gesproken Frans. Ik vond de rondleiding op de eerste dag erg leuk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. McLuckie

De cursus was echt interessant en gevarieerd, de docenten waren geweldig! De accommodatie was aangenaam en ruim, echt een leuke plaats om te verblijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Goede docenten en een vriendelijke sfeer.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
P. Alessandra

De cursus was echt goed met veel nuttige dingen die thuis verder ontwikkeld kunnen worden. De docenten waren echt geweldig! Het verblijf bij een gastgezin was ook perfect, het Franse eten was heerlijk en de familie was erg aardig tegen me. Gewoon perfect.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
B. Linbrunner

Ik heb twee geweldige weken doorgebracht in Antibes, de cursus fantastisch en de grootte van de klassen was gewoon perfect. Ik heb twee weken in de residentie doorgebracht. Ik vond de sfeer geweldig: jonge mensen van over de hele wereld die samen komen en ik heb veel vrienden gemaakt!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was super. Onze docent Kathy was erg goed, en ik heb veel geleerd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitstekend, goed gestructureerd en gevarieerd met betrokken en vaardige docenten. Onze accommodatie was perfect, we verbleven bij een warme en geïnteresseerde gastmoeder die voor heerlijk eten zorgde.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn docenten in Antibes waren geweldig en zorgden voor een veilige en leuke sfeer om te leren. Ik vond mijn kleine studio appartement fantastisch, erg privé en makkelijk. Ik hoop volgend jaar weer terug te komen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
F. Daly

De docenten van de cursus waren echt heel erg goed en van de hoogste standaard. Deze mening is gebaseerd op eerdere ervaring met het volgen van taalcursussen op andere plaatsen. Compleet tevreden met de accommodatie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb van mijn cursussen genoten, de docenten waren super. De tijd die ik er heb doorgebracht was het helemaal waard. Ik vond het studio appartement en de privacy erg fijn. Hopelijk kan ik er volgende lente weer gebruik van maken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn docent was erg goed, gewoonweg de beste taaldocent die ik ooit heb gehad. Het is leuk en je leert echt veel. Het hotel was perfect.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren erg vriendelijk en goed geschoold.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was echt leuk, ik heb mijn grammatica verbeterd en ik heb meer vertrouwen gekregen in het spreken van de taal. De intensieve cursus was geweldig, omdat ik tijdens de middaglessen kon oefenen wat ik 's morgens had geleerd. De residentie waar ik verbleef was erg leuk, omdat er altijd wel mensen waren om mee te praten! Ik vond het zwembad geweldig en de kamer was mooi. Ik heb erg veel plezier gehad en de locatie, in het zuiden van Frankrijk, was fantastisch. Het is overdag en 's avonds zo levendig, met een aantal fantastische stranden. Ik heb een aantal dagexcursies gemaakt daar prachtige plaatsen en het weer is altijd geweldig!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed en vooral mijn docent was erg goed. Ik vind dat ik veel geleerd heb en dat ik meer vertrouwen heb met het spreken van het Frans. De lessen waren goed gestructureerd en we werden altijd bezig gehouden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
A. Burrows

Mijn docent was fantastisch.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten zijn vol energie, toegewijd en goed voorbereid voor hun lessen. Ze proberen elke student op zijn of haar niveau les te geven. Mijn host was geweldig aangezien ik de enige gast was bij een vrouw van ongeveer mijn leeftijd. We hadden veel gemeen en hebben lange gesprekken gevoerd over verschillende onderwerpen - gezondheid, politiek, familierelaties etc. Ook al had ik alleen voor ontbijt betaald, toch had ze op de avond dat ik aankwam voor eten gezorgd. Het vervoer vanaf het vliegveld ging makkelijker dan ik had gedacht.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn cursus was erg goed. Ik was meteen op het goede niveau geplaatst en de docenten waren erg toegewijd en vriendelijk. Mijn appartement was groot met een mooi uitzicht over de zee.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Clark

Ik had een erg leuke vakantie; amuserend en ontspannend. De residentie was erg mooi, een erg goede accommodatie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Ruggeri

De klas was klein genoeg om productief te zijn. De docent gebruikte moderne en vakbekwame leermethoden. De school heeft ook een goede reputatie voor het leren van Frans aan buitenlanders. Uitstekend gastgezin. Een villa met een zwembad. Grote kamers en goed eten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik volgde de super intensieve cursus en begon eraan zonder enige kennis van het Frans. Binnen een paar weken had ik genoeg vertrouwen om gesprekken in het Frans te voeren. Ik was ervan onder de indruk hoe snel ik leerde en hoe nuttig de cursus was. Mijn accommodatie in een studentenresidentie was voor mij perfect, omdat ik ook op zoek was naar een zomervakantie. Voor mensen die het meeste Frans uit hun ervaring willen halen, is het verblijven bij een gastgezin waarschijnlijk beter.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
C. Spiga

Ik had een erg leuke vakantie; amuserend en ontspannend. De residentie was erg mooi, een erg goede accommodatie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was precies wat ik zocht. De docent was dynamisch en de inhoud werd goed behandeld. Ze moedigde ons aan om datgene wat we geleerd hadden te gebruiken in gesprekken en discussies. Ik verbleef bij een gastgezin. Ze waren ongelooflijk aardig en vonden het oprecht leuk om buitenlandse studenten te hebbben. Het verblijf bij een gastgezin heeft mijn ervaring alleen maar beter gemaakt.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Austria (1.75)
Gb (7.24)
Germany (25.70)
Italy (7.64)
Norway (2.47)
Russia (6.92)
Spain (4.53)
Sweden (3.74)
Swiss (14.80)
Usa (4.77)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Mijn talencursus: leer de taal in Antibes!

1Ik deed een talencursus in Antibes, Frankrijk een aantal jaar geleden. Het was een fantastische ervaring! Lees verder om erachter te komen hoe mijn tijd was op school. Om meer over Antibes te weten te komen, klik dan hier :) Read more...

Prijzen Antibes/Juan-les-Pins

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners