Uitzicht over de haven van Antibes en de Alpen

Leer Frans in Antibes

26 klaslokalen (4 buiten)
Zelfbedieningsrestaurant op het terrein
Privétuinen en terrassen
Cursusmateriaal inbegrepen
Lid van gelijken
Gecertificeerd Label Qualité FLE-centrum
Wi-Fi in het hele gebouw
Bibliotheek met multimediale leermiddelen
7 klaslokalen in het centrum (gebruikt tijdens drukke periodes)
Verkoopautomaten met koffie en snacks
Goedgekeurd voor CSN- en Bildungsurlaub-programma's (verschillende staten)

Onze school in Antibes

Onze cursussen Frans in Antibes vinden plaats in een prachtige Provençaalse boerderij op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum en het dichtstbijzijnde strand. Er zijn veel winkels, eetgelegenheden en lokale bedrijven in de omgeving, waardoor u volop mogelijkheden heeft om uw taal te oefenen. Wanneer je lessen zijn afgelopen, kun je gemakkelijk en snel het stadscentrum bereiken en bezienswaardigheden bezoeken zoals het Picasso Museum in Château Grimaldi en Fort Carré, een opvallend stervormig garnizoen met uitzicht op Port Vauban. Iets verder van de school, maar zeker een bezoek waard, liggen het Exflora-park, een openbare tuin van 12 hectare met meren en interessante dieren in het wild, en Marineland, een van 's werelds grootste oceanaria.

De lessen vinden plaats op twee campussen. Het hoofdgebouw ligt ten noordwesten van het stadscentrum en heeft in totaal 26 klaslokalen, waarvan 4 mooie buitenstudieplekken. Er is een bibliotheek met diverse multimediabronnen die je kunt lenen ter ondersteuning van je studie, en een zelfbedieningsrestaurant waar je tussen de lessen door kunt genieten van een drankje. Het talencentrum beschikt ook over ruime privétuinen waar u kunt studeren, een praatje kunt maken of gewoon kunt ontspannen onder de mediterrane zon. Het vriendelijke personeel van de receptie staat de hele dag voor u klaar om u te helpen of te adviseren over wat u kunt doen tijdens uw verblijf in Antibes. Tijdens drukke periodes wordt een tweede gebouw gebruikt. Deze tweede campus ligt dichtbij de jachthaven en beschikt over 8 klaslokalen.

Het onderwijs dat door deze school wordt aangeboden, staat goed bekend, met Label Qualité FLE-accreditatie van het Franse Ministerie van Onderwijs. De cursussen zijn ook goedgekeurd door de regeringen van Zweden en Duitsland voor respectievelijk CSN- en Bildungsurlaub-financiering. Deze referenties, en het lidmaatschap van de school van internationale kwaliteitscontroleorganisaties zoals Eaquals, tonen het hoge niveau van het onderwijs aan. De ligging in een populaire kustplaats maakt het een populaire keuze voor veel van onze Franse studenten.

Foto's

Onze school
Frans leren
Buiten het klaslokaal
Pauze

Antibes

Met maar liefst 48 stranden verspreid over 25 km van de Côte d'Azur is Antibes een bekende Franse badplaats en een favoriete bestemming voor zowel Franse vakantiegangers als internationale toeristen. Het pittoreske historische centrum van de stad staat vol met smalle, met bomen omzoomde straatjes, betegelde binnenplaatsen en kleurrijke gebouwen met traditionele luiken voor de ramen. De thuisbasis van kunstenaarsateliers en unieke boetieks, het is een prachtig gebied met een ontspannen mediterrane sfeer. Hier kunt u dineren op het terras van een restaurant, terwijl u verse zeevruchten en lokale delicatessen zoals zoete en zoute pissaladière proeft terwijl u het leven voor u ziet ontvouwen, of misschien een middagje door de winkels dwalen en uw nieuw ontwikkelde taal in de praktijk brengen vaardigheden om te gebruiken met de lokale bevolking. Met levendige bars, interessante musea, weelderige openbare tuinen en een schat aan watersportmogelijkheden is deze stad geschikt voor alle leeftijden en interesses. Als je bij ons Frans leert in Antibes, combineer je zon en zee met studeren terwijl je deze charmante kustplaats zelf ontdekt - wat is er beter?!

Antibes dateert uit de 4e eeuw voor Christus, toen Griekse zeelieden een bruisende handelshaven langs de kust vestigden. Artefacten uit de vroegste dagen van de stad zijn te zien in het Archeologisch Museum, gehuisvest in een historisch fort met uitzicht op de zee. Gedurende een groot deel van zijn geschiedenis was Antibes een rustig vissersdorpje, totdat het werd ontdekt door de rest van Europa. Het kleine stadje, dat in de 19e eeuw de voorkeur kreeg van de aristocratie en de elites, veranderde in een vakantieoord bij uitstek voor de landadel. De oude jachthaven – het huidige Port Vauban – is nu de grootste jachthaven van Europa, beschikt over meer dan 2.000 ligplaatsen en trekt enkele van de meest invloedrijke mensen ter wereld aan. De stad was ook populair bij succesvolle creatievelingen, die naar Antibes kwamen vanwege de prachtige kustlijn, de levendige sfeer en de frisse zeelucht. Opvallende bezoekers zijn onder meer Jules Verne - van wie wordt gezegd dat hij hier De wereld rond in tachtig dagen heeft geschreven - Pablo Picasso - die in 1946 een aantal maanden in Château Grimaldi woonde - en bioscoopsterren als Charlie Chaplin en Marlene Dietrich.

Het gebied herbergt een levendige kalender met culturele evenementen, waaronder Jazz a Juan in juli, een langlopend muziekfestival in de naburige badplaats Juan-les-Pins. Het festival heeft grootheden als B. B. King, Ray Charles, Dee Dee Bridgewater en Fats Waller ontvangen; Elke keer dat een ster speelt of zingt, worden hun handafdrukken en handtekening bewaard op kleitegels, net zoals die op de Hollywood Walk of Fame, langs de centrale boulevard waar het festival plaatsvindt. Een typisch Antibois-feest is in juni het Sint-Pietersfeest, dat de patroonheilige van de vissers eert en de intrinsieke relatie van de stad met de zee illustreert. Deze viering omvat een parade van felgekleurde boten langs de kustlijn, allemaal met Franse vlaggen en papieren lantaarns. Andere jaarlijkse evenementen zijn onder meer voedselfestivals, sportwedstrijden, kunstbeurzen en historische heropvoeringen. Wat uw interesses ook zijn, er is iets voor u in Antibes!

Cursussen in Antibes

Beschikbare cursussen

  De kerncursus Frans in Antibes is het Intensieve programma, dat bestaat uit 20 groepslessen per week in klassen van niet meer dan 12. Door deze beperkte klasgrootte kun je veel lessen krijgen van taaloefeningen en zeer persoonlijke aandacht van de leraar, waardoor u de beste kans krijgt om tijdens uw verblijf te verbeteren. De lessen vinden 's ochtends plaats tussen 09:00 en 12:20 uur elke weekdag, zodat je 's middags van Antibes kunt genieten.

  Als je de voorkeur geeft aan een strenger programma, waarom kies je dan niet voor een van de superintensieve cursussen van de school? Door 5 of 10 extra groepslessen per week toe te voegen aan uw intensieve kerncursus, krijgt u extra taaloefening en kunt u tijdens uw verblijf meer stof behandelen. Je extra lessen worden gegeven in ‘minigroepen’ van maximaal 6 studenten, waardoor je nog meer persoonlijke begeleiding krijgt van de docent. Je concentreert je op gesproken communicatie, maar je behandelt ook de Franse grammatica en schrijven.

  Als je weinig tot geen ervaring hebt met het leren van Frans, moet je op een geschikte datum met je cursus beginnen. Neem contact met ons op voor de beschikbare startdata voor beginners.

  Om de meeste taaloefeningen te doen, selecteer je privélessen. Standaard heb je 20 één-op-één lessen per week, maar op aanvraag zijn op maat gemaakte pakketten beschikbaar. Dit type cursus biedt onbeperkte interactie met de docent en de mogelijkheid om de inhoud van uw lessen af te stemmen op uw eigen behoeften. Dit maakt één-op-één lessen perfect voor degenen die het gevoel hebben dat ze extra ondersteuning nodig hebben bij hun studie of voor degenen die specialistische onderwerpen willen behandelen. Hoe je deze lessen ook gebruikt, je zult merken dat je ongeëvenaarde verbeteringen aanbrengt!

  Hoewel een privécursus optimale omstandigheden voor ontwikkeling biedt, biedt deze niet de sociale ervaring van groepslessen. Dus waarom combineert u niet het beste van beide met een Intensief + Privé programma? Door 4 één-op-één lessen per week toe te voegen aan uw intensieve of superintensieve cursus, ontvangt u de extra taaloefening die beschikbaar is in privélessen en kunt u toch het sociale aspect van een groepsles ervaren. toelage. Als u van plan bent een DELF/DALF-examen af te leggen om uw Franse vaardigheden formeel aan te tonen, kunt u zich voorbereiden op uw test op een gecombineerde Intensieve 20 + Privé 10-cursus. Dit gespecialiseerde programma is beschikbaar voor 4, 6, 8, 12 of 16 weken en heeft vaste startdata; Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Als je ouder bent dan 30 en er zeker van wilt zijn dat je studeert met leeftijdsgenoten van dezelfde leeftijd, kun je de minigroepscursus van deze school selecteren. Je krijgt 20 wekelijkse groepslessen en behandelt hetzelfde materiaal als degenen die een standaard intensieve cursus volgen, maar je studeert alleen met mensen van 30 jaar en ouder. De groepsgrootte is beperkt tot 6, waardoor u meer aandacht op maat van de leraar kunt krijgen en zelfs meer taal kunt oefenen dan bij een standaard intensieve cursus. Deze cursus is beschikbaar tussen half februari en eind oktober voor studenten met een startniveau van A1 - B2, en is dus niet geschikt voor complete beginners of gevorderden.

  Als u Frans studeert voor uw werk of van plan bent om voor een Frans bedrijf te gaan werken, leert ons Zakelijk Frans-programma u de vereiste vaardigheden. Met meer dan 30 wekelijkse lessen in groepen van niet meer dan vier, verbeter je je taalkennis, leer je bedrijfsterminologie en ontdek je de ins en outs van de Franse arbeidswereld. Door middel van gerichte taken leert u ook hoe u formele documenten en werkplekpresentaties schrijft, Franstalige interviews en vergaderingen afhandelt en een Frans cv schrijft. Deze cursus is 2 weken per keer beschikbaar voor studenten met minimaal B1-startvermogen; Er zijn vaste startdata gedurende het hele jaar.

  Als je een gezinsvakantie wilt die zowel spannend als lonend is, dan is de gezinscursus van onze school ideaal voor jou. Kinderen van 8 tot 17 jaar volgen 's ochtends gespecialiseerde juniorlessen en ouders kunnen genieten van wat vrije tijd of 's ochtends ook een standaard Intensive 20-cursus volgen. In de middag ben je vrij om samen van je tijd in Antibes te genieten, hoewel jonge studenten zich desgewenst tegen een extra vergoeding kunnen inschrijven voor voor hun leeftijd geschikte middagactiviteiten. Dit pakket is beschikbaar tussen april en oktober, met startdata elke maandag, maar beginnende ouders moeten er zeker van zijn dat ze op een geschikte datum met hun cursus beginnen. Tijdens de zomer is er speciaal onderwijs beschikbaar voor 6- en 7-jarigen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Oudere studenten die hun taallessen willen combineren met een spannende sociale en culturele ervaring, kunnen onze fantastische Club 50+ cursus kiezen. Dit pakket van 2 weken bestaat uit 20 groepslessen per week plus middag-, avond- en weekendactiviteiten die je inzicht geven in de Franse manier van leven en je meer leren over de Franse geschiedenis en cultuur. De cursus is alleen toegankelijk voor studenten ouder dan 50 jaar; je moet minimaal A2 startvaardigheid hebben om de lessen te kunnen volgen. Zie hieronder voor meer details.

  Op je eerste dag moet je om 09:15 uur op school aankomen. Nadat u zich heeft geregistreerd, krijgt u mondelinge en schriftelijke tests om uw beginnende Franse taalvaardigheid te beoordelen en u in een groep te plaatsen die het meest geschikt is voor dat niveau. Deze methodologie zorgt ervoor dat je de beste kans hebt om je taalvaardigheid te verbeteren, ongeacht hoeveel eerdere ervaring je hebt of hoe lang je studeert. Na uw tests heeft u een kennismakingsgesprek, gevolgd door een rondleiding door Antibes. De lessen beginnen de volgende dag.

  Na de les kun je deelnemen aan het activiteitenprogramma van de school. Aan het einde van je cursus ontvang je een certificaat van voltooiing dat kan worden gebruikt om het Franse niveau aan te tonen dat je tijdens je tijd op de school hebt bereikt.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Speciale cursussen in Antibes

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   De beste manier om de voordelen van uw taalcursus te maximaliseren is door bij een lokale gastgezin te verblijven. De gastheren zijn allemaal moedertaalsprekers van het Frans, dus u kunt doorgaan met het leren en gebruiken van Frans, zelfs als u buiten het klaslokaal bent. Hosts in Antibes wonen op maximaal 30 minuten afstand van de school met het openbaar vervoer; ze bieden privéslaapkamers met één of twee aparte bedden en toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes van het huis, inclusief de woonkamer en badkamer(s). Zelfs als u alleen reist, kunt u een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden kiezen*. Als je dit doet, word je geplaatst bij een andere internationale student van hetzelfde geslacht en van vergelijkbare leeftijd. De kamers worden aangeboden op basis van ontbijt of op basis van halfpension (halfpension omvat elke weekdag ontbijt en diner). Wij raden de optie halfpension ten zeerste aan, omdat dit niet alleen kosteneffectief is, maar u ook 's avonds gegarandeerde sociale tijd met uw gastheer(s) biedt, en dus maximale taalervaring. Er kan gemakkelijk rekening worden gehouden met speciale diëten, zoals vegetarisch en veganistisch; voor gluten- en zuivelvrije diëten geldt een kleine extra toeslag. Beddengoed is inbegrepen en wordt regelmatig verschoond; U dient uw eigen handdoeken mee te nemen. Uw gastheer(s) doen de was voor u of laten u één keer per week gebruikmaken van de faciliteiten van het huis. De meeste hosts bieden Wi-Fi-toegang, maar u dient ons tijdens het reserveren te informeren of dit voor u vereist is. Je hebt een eigen sleutel om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren. De gastheren kunnen u bij aankomst gratis ophalen op de luchthaven van Nice of het treinstation van Antibes.

   Als je tijdens je verblijf in Antibes liever in de buurt bent van andere internationale studenten, kun je een studentenresidentie boeken. Dit is een sociale optie die geweldig is voor leerlingen van elke leeftijd. De school werkt met verschillende residentiecomplexen, allemaal op ongeveer 20 minuten lopen van het talencentrum. De woningen hebben privé eenpersoons- en tweepersoonsslaapkamers met airconditioning en een eigen badkamer. U kunt een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden kiezen, zelfs als u alleen reist**. Als je voor deze optie kiest, word je geplaatst bij een andere internationale student van hetzelfde geslacht en van vergelijkbare leeftijd. De kamers worden aangeboden zonder maaltijden, maar studenten die 5 of meer weken verblijven, hebben toegang tot de gemeenschappelijke keuken. Alle studenten hebben toegang tot de residentiële voorzieningen, waaronder de tuin, de gemeenschappelijke lounge en het zwembad. Beddengoed is inbegrepen en wordt wekelijks verschoond; U dient uw eigen handdoeken mee te nemen. In alle woningen zijn een wasservice met muntsysteem en WiFi beschikbaar. Voor dit type accommodatie geldt een borg van € 200,-, te betalen bij aankomst; Dit bedrag krijgt u bij vertrek terug, op voorwaarde dat uw kamer in goede staat wordt achtergelaten. De dagelijkse toeristenbelasting dient ter plaatse te worden betaald.

   Voor totale privacy en onafhankelijkheid selecteert u een studio-appartement. Deze zijn gevestigd in de studentenwoningen, dus je hebt toegang tot alle voorzieningen van het complex, waaronder het zwembad, de tuinen en de studentenlounge. De zelfvoorzienende studio's met airconditioning hebben een eigen ingerichte kitchenette (koelkast en kookplaat), woonruimtes met televisie en een eigen badkamer. Er zijn studio's voor twee personen beschikbaar voor samenreizende studenten. Beddengoed is inbegrepen en wordt wekelijks verschoond; U dient uw eigen handdoeken mee te nemen. In alle woningen zijn een wasservice met muntsysteem en WiFi beschikbaar. Voor dit type accommodatie geldt een borg van € 200,-, te betalen bij aankomst; Dit bedrag krijgt u bij vertrek terug, op voorwaarde dat uw appartement in goede staat wordt achtergelaten. De dagelijkse toeristenbelasting dient ter plaatse te worden betaald.

   *Een tweepersoonskamer bij een gastgezin voor alleenreizende studenten is beschikbaar voor studenten onder de 25 jaar. Als je ouder bent dan 25 en deze optie selecteert, wordt je omgewisseld naar een eenpersoonskamer bij een gastgezin. Samenreizende studenten die ouder zijn dan 25 jaar kunnen een tweepersoonskamer bij een gastgezin boeken.

   **Er is een tweepersoonskamer voor alleenreizende studenten beschikbaar voor studenten onder de 30 jaar. Als je ouder bent dan 30 en deze optie selecteert, wordt je omgewisseld naar een eenpersoonskamer. Samenreizende studenten ouder dan 30 jaar kunnen een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden boeken.

   Activiteiten

   De school organiseert een verscheidenheid aan sociale en culturele activiteiten als aanvulling op uw taallessen. Deze vinden plaats in de middag, avond en in het weekend en leren je over de Franse geschiedenis en cultuur. Alle activiteiten worden in het Frans gehouden, dus ze hebben als extra voordeel dat ze je taalonderdompeling behouden en je in staat stellen je nieuw ontwikkelde vaardigheden in praktijkscenario's in de praktijk te brengen.

   Veel activiteiten zijn gratis beschikbaar, hoewel voor sommige activiteiten een extra vergoeding geldt om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:

   - Begeleide wandelingen
   - Franse filmvertoningen
   - Groepspetanquespellen
   - Conversatieoefening tijdens een aperitief
   - Eet- en wijnproeverijen
   - Excursies van een halve of hele dag naar lokale bezienswaardigheden zoals Nice, Cannes en Saint Paul de Vence
   - Plus seizoensgebonden activiteiten beschikbaar in de stad

   Hoe er te komen

   De dichtstbijzijnde internationale luchthaven bij Antibes is Nice Côte d'Azur Airport, op ongeveer 25 minuten rijden van de stad. Het is een grote luchthaven en dus bereikbaar vanaf vele internationale bestemmingen. Er zijn ook pendeldiensten beschikbaar van/naar het treinstation van Antibes.

   Vanaf beide bestemmingen kunt u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie gaan, of wij kunnen tegen een extra vergoeding een transferservice voor u regelen. Als u voor deze service kiest, staat er bij uw landing/aankomst een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u deze service ook bij vertrek selecteert, wordt u bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht/trein teruggebracht naar de luchthaven/treinstation. Als u accommodatie bij een gastgezin heeft geboekt, wordt deze service bij aankomst gratis aangeboden.

   U dient ervoor te zorgen dat u op de zondag vóór de cursus begint in Antibes arriveert en dat u vertrekt op de zaterdag nadat deze is afgelopen. Als u een transferservice wilt boeken, moet u ervoor zorgen dat uw vlucht/trein tussen 6.30 en 21.00 uur arriveert. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Antibes

   Cursus

   4.4 / 5
   Accommodatie

   4.1 / 5
   Medewerkers van de school

   4.2 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Antibes gebaseerd op 66 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school leek erg goed gerund en het personeel was zeer professioneel en vriendelijk. Het lag ook op een hele mooie locatie. Beide leraren waren uitstekend en zeer behulpzaam en deden hun uiterste best om de les aan te passen aan je niveau en om de lessen zo interessant mogelijk te maken.

   De ligging van de accommodatie was zeer goed. De studio was brandschoon met een zeer mooie doucheruimte. De kookfaciliteiten waren nogal krap, wat oké is voor een kort verblijf, maar misschien een beetje een probleem voor een langer verblijf.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   I loved it and learned a lot of French it especially improved my speaking all the teachers I met were really nice. Accommodation, great room with own shower and toilet. We had our own balcony with a gorgeous view. Very clean. All the people there were so nice and I have made friends for life

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over deze cursus. De docent die ik had (Kathy) was uitstekend, ze moedigde ons aan om te praten en gaf ons individuele feedback met correcties van fouten indien nodig. Ik was verdrietig toen ik wegging en de volgende keer zal ik zeker langer blijven.

   De accommodatie was eenvoudig maar volledig adequaat en schoon, de propriétaire was uiterst behulpzaam en was altijd beschikbaar als we hulp nodig hadden. De hele sfeer daar was gastvrij en vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een zeer waardevolle en nuttige cursus vanuit het oogpunt van het verbeteren van de kennis van de Franse taal, grammatica, enz., maar ook meer dan dat interessante en onvergetelijke ervaring vanwege het brede scala aan studenten van verschillende nationaliteiten in de klas. Zo'n aangename ervaring met een gastvrouw die haar uiterste best deed om me thuis te laten voelen en tijd besteedde aan het langzamer herhalen van gesprekken en het corrigeren van mijn fouten. Ik leerde net zoveel Frans van haar als van de school. Kortom een uitstekende ervaring.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een zeer waardevolle en nuttige cursus vanuit het oogpunt van het verbeteren van de kennis van de Franse taal, grammatica, enz., maar ook meer dan dat interessante en onvergetelijke ervaring vanwege het brede scala aan studenten van verschillende nationaliteiten in de klas. Zo'n aangename ervaring met een gastvrouw die haar uiterste best deed om me thuis te laten voelen en tijd besteedde aan het langzamer herhalen van gesprekken en het corrigeren van mijn fouten. Ik leerde net zoveel Frans van haar als van de school. Kortom een uitstekende ervaring.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed. Fijne, enthousiaste docenten zorgden voor een veilige en stimulerende leeromgeving. Fahem in het bijzonder.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was top, vooral de docent. Ik raad het hoog aan, en ik wil zeker terug. Ik voel me nu veel zekerder in het spreken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Tweede week was beter dan de eerste, maar ik vond het super leuk toen we naar de markt in het stadscentrum werden gestuurd voor een partneropdracht. Het was dolle pret en dwong ons om Frans te spreken! Ik genoot erg van de lessen en zou zeker terug willen keren naar de school in Antibes. We verbleven met Dominique Negro in Antibes en ze was de beste gastvrouw ooit... erg behulpzaam, fantastische maaltijden en een vriend voor het leven! Ze deed veel moeite om ons te helpen en ik zou zo door haar geadopteerd kunnen worden!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was een fantastische ervaring en was goed voor het verbeteren van mijn Frans en mijn zelfvertrouwen. De klassen waren erg ontspannen, maar ook goed voor het opbouwen van vocabulaire. Het gastgezin was erg vriendelijk en deed haar best om me thuis te laten voelen. De activiteiten die door de school werden georganiseerd waren leuk en zeer geschikt om de andere, internationale studenten te leren kennen.

   Ik heb er erg van genoten. Goede docent en zeer vriendelijke en prettige klas.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het taalprogramma zelf is geweldig. De cursus heeft me heel erg geholpen met mijn gesproken Frans. Ik vond de rondleiding op de eerste dag erg leuk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was echt interessant en gevarieerd, de docenten waren geweldig! De accommodatie was aangenaam en ruim, echt een leuke plaats om te verblijven.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Goede docenten en een vriendelijke sfeer.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was echt goed met veel nuttige dingen die thuis verder ontwikkeld kunnen worden. De docenten waren echt geweldig! Het verblijf bij een gastgezin was ook perfect, het Franse eten was heerlijk en de familie was erg aardig tegen me. Gewoon perfect.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb twee geweldige weken doorgebracht in Antibes, de cursus fantastisch en de grootte van de klassen was gewoon perfect. Ik heb twee weken in de residentie doorgebracht. Ik vond de sfeer geweldig: jonge mensen van over de hele wereld die samen komen en ik heb veel vrienden gemaakt!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was super. Onze docent Kathy was erg goed, en ik heb veel geleerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend, goed gestructureerd en gevarieerd met betrokken en vaardige docenten. Onze accommodatie was perfect, we verbleven bij een warme en geïnteresseerde gastmoeder die voor heerlijk eten zorgde.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn docenten in Antibes waren geweldig en zorgden voor een veilige en leuke sfeer om te leren. Ik vond mijn kleine studio appartement fantastisch, erg privé en makkelijk. Ik hoop volgend jaar weer terug te komen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten van de cursus waren echt heel erg goed en van de hoogste standaard. Deze mening is gebaseerd op eerdere ervaring met het volgen van taalcursussen op andere plaatsen. Compleet tevreden met de accommodatie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb van mijn cursussen genoten, de docenten waren super. De tijd die ik er heb doorgebracht was het helemaal waard. Ik vond het studio appartement en de privacy erg fijn. Hopelijk kan ik er volgende lente weer gebruik van maken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn docent was erg goed, gewoonweg de beste taaldocent die ik ooit heb gehad. Het is leuk en je leert echt veel. Het hotel was perfect.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg vriendelijk en goed geschoold.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was echt leuk, ik heb mijn grammatica verbeterd en ik heb meer vertrouwen gekregen in het spreken van de taal. De intensieve cursus was geweldig, omdat ik tijdens de middaglessen kon oefenen wat ik 's morgens had geleerd. De residentie waar ik verbleef was erg leuk, omdat er altijd wel mensen waren om mee te praten! Ik vond het zwembad geweldig en de kamer was mooi. Ik heb erg veel plezier gehad en de locatie, in het zuiden van Frankrijk, was fantastisch. Het is overdag en 's avonds zo levendig, met een aantal fantastische stranden. Ik heb een aantal dagexcursies gemaakt daar prachtige plaatsen en het weer is altijd geweldig!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed en vooral mijn docent was erg goed. Ik vind dat ik veel geleerd heb en dat ik meer vertrouwen heb met het spreken van het Frans. De lessen waren goed gestructureerd en we werden altijd bezig gehouden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn docent was fantastisch.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten zijn vol energie, toegewijd en goed voorbereid voor hun lessen. Ze proberen elke student op zijn of haar niveau les te geven. Mijn host was geweldig aangezien ik de enige gast was bij een vrouw van ongeveer mijn leeftijd. We hadden veel gemeen en hebben lange gesprekken gevoerd over verschillende onderwerpen - gezondheid, politiek, familierelaties etc. Ook al had ik alleen voor ontbijt betaald, toch had ze op de avond dat ik aankwam voor eten gezorgd. Het vervoer vanaf het vliegveld ging makkelijker dan ik had gedacht.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn cursus was erg goed. Ik was meteen op het goede niveau geplaatst en de docenten waren erg toegewijd en vriendelijk. Mijn appartement was groot met een mooi uitzicht over de zee.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had een erg leuke vakantie; amuserend en ontspannend. De residentie was erg mooi, een erg goede accommodatie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De klas was klein genoeg om productief te zijn. De docent gebruikte moderne en vakbekwame leermethoden. De school heeft ook een goede reputatie voor het leren van Frans aan buitenlanders. Uitstekend gastgezin. Een villa met een zwembad. Grote kamers en goed eten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik volgde de super intensieve cursus en begon eraan zonder enige kennis van het Frans. Binnen een paar weken had ik genoeg vertrouwen om gesprekken in het Frans te voeren. Ik was ervan onder de indruk hoe snel ik leerde en hoe nuttig de cursus was. Mijn accommodatie in een studentenresidentie was voor mij perfect, omdat ik ook op zoek was naar een zomervakantie. Voor mensen die het meeste Frans uit hun ervaring willen halen, is het verblijven bij een gastgezin waarschijnlijk beter.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had een erg leuke vakantie; amuserend en ontspannend. De residentie was erg mooi, een erg goede accommodatie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was precies wat ik zocht. De docent was dynamisch en de inhoud werd goed behandeld. Ze moedigde ons aan om datgene wat we geleerd hadden te gebruiken in gesprekken en discussies. Ik verbleef bij een gastgezin. Ze waren ongelooflijk aardig en vonden het oprecht leuk om buitenlandse studenten te hebbben. Het verblijf bij een gastgezin heeft mijn ervaring alleen maar beter gemaakt.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Austria (1.75)
   Gb (7.24)
   Germany (25.70)
   Italy (7.64)
   Norway (2.47)
   Russia (6.92)
   Spain (4.53)
   Sweden (3.74)
   Swiss (14.80)
   Usa (4.77)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Antibes

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024