Apple Language Courses

Frans leren in Montpellier - Frankrijk

Intensief
Cursus

van
€310

Ervaar een van Frankrijks levendigste, meest dynamische steden, tijdens een cursus Frans in Montpellier! Deze universiteitsstad heeft een geweldig nachtleven, de zon schijnt er meer dan 300 dagen per jaar en er liggen prachtige stranden op loopafstand! Montpellier is ook rijk aan cultuur. Je vindt er onder andere het beroemde Musée Fabre, dat beschikt over een prachtige verzameling Renaissancistische kunst. Of je nou liever je tijd besteed aan het oefenen van je Franse spreekvaardigheid in een zonnig lokaal café, het bezoeken van opera/theatervoorstellingen, of juist rustig wilt wandelen door de levendige straten, te midden van prachtige middeleeuwse gebouwen, je zult het zeker naar je zin hebben in Montpellier!

Onze taalschool in Montpellier staat vlakbij het centrale plein Place de la Comédie. Dit plein wordt omgeven door elegante zeventiende-eeuwse architectuur en trendy cafés.


Onze scholen in Montpellier (Place de la Comedie)

Onze school is gevestigd in een indrukwekkend, gerenoveerd negentiende-eeuws gebouw en heeft 23 ruime klaslokalen met openslaande balkondeuren. De school beschikt ook over een lift, een goed uitgeruste computerruimte, een bibliotheek, een studentenkeuken, een klein VVV-kantoor en gratis toegang tot draadloos internet!

Cursussen

Onze school in Montpellier biedt reguliere cursussen, zoals de Intensieve en Super Intensieve programma’s, met de keuze tussen 20 en 30 lessen Frans per week. Deze programma’s zijn ideaal voor het verbeteren van je algemene Franse taalniveau. De klassen bestaan uit maximaal 10 studenten, maar gemiddeld zijn het er 6. Bovendien gaat er bijzonder veel aandacht uit naar het ontwikkelen van communicatievaardigheden, waardoor studenten al snel in staat zijn zich uit te drukken tijdens alledaagse situaties.

Om te kunnen voldoen aan individuele wensen of voor het toevoegen van gepersonaliseerde lessen, kunnen studenten een groepscursus van 20 lessen combineren met privélessen in de vorm van een Intensieve + Privélessen cursus. Tijdens deze extra lessen en naar aanleiding van eerder gemaakte afspraken met je leraar, krijg je de kans om specifieke onderwerpen te verkennen en herhalen.

Daarnaast zijn er een aantal speciale cursusprogramma’s beschikbaar aan onze school in Montpellier. Leer bijvoorbeeld om heerlijke Franse gerechten te bereiden tijdens de cursus Frans & Koken, die bestaat uit twee kooklessen per week als aanvulling op je algemene Franse taallessen. Terwijl je samen aan het koken bent, leert de chef je verschillende technieken van de Franse keuken en maak je tegelijkertijd kennis met de passie van de Franse keuken!

Ook bieden we een cursus Zakelijk Frans van 1-4 weken, voor studenten en professionals die hun Franse taalvaardigheden willen verbeteren, voor allerlei zakelijke situaties. Deze cursus bestaat uit 6 lessen Zakelijk Frans per week, bovenop het Intensieve programma. Een gevorderd Frans taalniveau is een vereiste voor deelname.

Jongere studenten vinden onze A-Level Revisie cursus wellicht interessanter. Deze mogelijkheid helpt studenten met het voorbereiden van A-Level examens, en zorgt voor zelfvertrouwen tijdens het spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Als je vragen hebt over onze cursussen Frans in Montpellier, neem dan gerust contact met ons op.

Accommodatie

Ervaar de Franse manier van leven en oefen de Franse taal voortdurend door te verblijven bij een Frans gastgezin! Een gastgezin kan bestaan uit een of meer volwassenen met eventueel kinderen en zorgt ervoor dat jij je snel thuis voelt in Frankrijk. Je kunt kiezen voor verblijf op basis van bed&breakfast of halfpension. Als je liever je eigen maaltijden bereidt, biedt onze school ook de mogelijk heid om te verblijven bij een Franse gastheer/-vrouw op basis van zelfcatering.

Wil je graag samenwonen met medestudenten? Kies dan voor verblijf in een studentenresidentie, gelegen op slechts 20 minuten loopafstand van de school of 10 minuten met het openbaarvervoer. Er zijn 1- en 2-persoons kamers aanwezig, met gedeelde badkamer en keukenfaciliteiten. Let wel, de studentenresidentie is enkel beschikbaar tussen mei en augustus.

Activiteiten

Onze school biedt naast cursussen Frans ook een uitgebreid cultureel activiteitenprogramma. Neem deel aan deze activiteiten en ga mee op excursies, om zoveel mogelijk uit je tijd in Montpellier te halen! Voorbeelden van activiteiten zijn rondleidingen door de stad, Franse filmavonden, barbecues, avondjes uit met docenten, wijnproeverijen, wandelingen, uitstapjes naar het strand en culturele workshops.

De school organiseert ook excursies waarbij je een aantal van Frankrijks mooiste locaties zult zien. Ontdek plaatsten zoals de prachtige ommuurde stad Carcassonne, het historische Avignon en het oude Romeinse Nîmes.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Montpellier. Wanneer je accommodatie bij een gastgezin hebt geboekt, kan je gratis worden opgehaald van het vliegveld van Montpellier-Méditerranée of het treinstation Saint-Roch. Als je andere accommodatie hebt geboekt, reis dan verder met het openbaar vervoer of neem een taxi.

De locatie van onze school in Montpellier (Place de la Comedie)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.26 / 5
Accommodatie

4.05 / 5
Staf van de school

4.42 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Montpellier (Place de la Comedie), gebaseerd op 19 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30