Îles des Saintes, Guadeloupe, Franse Antillen
Vind een school

Frans leren op Guadeloupe

Guadeloupe, een prachtige Caribisch eilandgroep, is een buitenlandse provincie van Frankrijk en wordt daarom ook helemaal gezien als onderdeel van Frankrijk. Dit betekent dat het ook onderdeel is van de Eurozone en de EU. Het Frans wat hier gesproken wordt is precies hetzelfde als in Frankrijk, maar het milieu en de cultuur dat Guadeloupe te bieden heeft is helemaal uniek.

De leefstijl is veel meer ontspannen en trager dan in Frankrijk, waarschijnljik door het tropisch klimaat, de spectaculaire stranden en de heldere waters. De bruisende cultuur heeft sterke invloeden van Afrikaanse, Europeaanse en inheemse culturen en het legt de nadruk op muziek en dans. Guadeloupe heeft ook een sterk literair erfgoed, en dit maakt het tot de perfecte locatie voor geïnteresseerde in Franse literatuur. Leer Frans in Guadeloupe en ervaar de Franse taal door de Caribische cultuur.

Le Gosier is een charmant stadje met uitzicht op zee, gelegen in het zuiden van het eiland Grand Terre in Guadeloupe. Met alle voorzieningen dichtbij en een schitterend uitzicht op zee, aangezien het enkele seconden van het strand afligt, is dit de idyllische locatie van onze Franse talenschool in Guadeloupe.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze Franse taalcursussen in Guadeloupe.

Onze scholen in Guadeloupe