Strand van Le Gosier, Guadeloupe
Vind een school
Waardering  4.7/5

Frans leren in Le Gosier - Guadeloupe

Kom mee met ons naar dit paradijselijke eiland en volg een cursus Frans in Guadeloupe! Niet alleen biedt deze tropische bestemming jou de mogelijkheid om jouw Frans te verbeteren in de warme Caribische zon, maar ook om het eiland en haar pracht te ontdekken!

Onze school ligt aan het strand in Le Gosier, dus je hoeft alleen het klaslokaal uitstappen om op het prachtige zandstrand - een van de beste in Guadeloupe – te komen, hier kun je snorkelen, zeilen, duiken, kitesurfen of gewoon heerlijk ontspannen in de zon! Guadeloupe heeft talloze met palmbomen omzoomde Caribische stranden, wonderschone koraalriffen, watervallen en een magistraal tropisch regenwoud, dit alles beschermd in het Nationaal Park. Je zult dit glorieuze Caribische eiland nooit meer willen verlaten!

Onze school in Le Gosier

Onze school Guadeloupe ligt in Le Gosier, een stadje van slechts 30.000 inwoners, aan de zuidkust van het eiland. Le Gosier staat bekend om zijn prachtige stranden, jachthaven en als thuisbasis van het grootste aquarium in het Caribisch gebied!

Onze school ligt aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op zee. Alle 5 klaslokalen zijn uitgerust met TV-, video- en audiofaciliteiten. Er is ook internet beschikbaar voor studenten.

Foto's

50 meter van onze school!
Studenten op het strand
Studenten op een duikexcursie
Studenten die het eiland ontdekken

Cursussen in Le Gosier

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)
  • Business Course (30)

Studenten op onze school in Le Gosier hebben de keuze uit verschillende cursuspakketten, zoals de cursus Intensief Frans (20 lessen per week) of een superintensieve cursus Frans (30 lessen per week). Deze cursussen zijn ideaal leerlingen die hun algemene Franse taalvaardigheden willen verbeteren waarbij groepen worden verdeeld naargelang taalniveau.

Je kunt je ook inschrijven voor een cursus zakelijk Frans van 30 lessen per week als jij Frans in een zakelijke context wilt gebruiken. Misschien gebruik je Frans op werk om buitenlandse klanten te woord te staan, of misschien solliciteer je voor een functie in een Franstalig bedrijf en heb je advies nodig met betrekking tot sollicitatieprocedures. Deze cursus zal jou de perfecte voorbereiding geven op jouw toekomst in de (Franstalige) business!

Je kunt ook privélessen volgen voor een persoonlijkere leerervaring, of je kunt je groepscursus combineren met individuele lessen tijdens de cursus Intensief + Privélessen Frans.

Alle klassen op onze school in Guadeloupe hebben een maximum van slechts 10 studenten per klas, met veel persoonlijke aandacht voor elke student. Let op: als er slechts 1 of 2 studenten (op hetzelfde niveau) zijn in het programma Intensief Frans, ontvang je 10 lessen per week in plaats van 20. Intensieve cursussen met 3 of 4 studenten ontvangen 15 lessen per week.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Host Family Plus
  • Shared Apartment
  • Studio Apartment

Verblijf tijdens je taalvakantie in Guadeloupe bij een van de door de school zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen uit Guadeloupe, zodat jij de perfecte gelegenheid hebben om jouw Frans buiten het klaslokaal in de praktijk te brengen! Deze accommodatie wordt aangeboden in eenpersoonskamers op basis van halfpension, wat betekent dat je elke dag kunt genieten van twee heerlijke maaltijden bij jouw gastheer. Gedeelde kamers zijn op aanvraag beschikbaar voor studenten die samen reizen. Kies gastgezin plus accommodatie als jij een eigen badkamer wilt.

Als je graag bij de lokale bevolking wilt verblijven maar ook jouw eigen onafhankelijkheid wilt, kies dan voor een gedeeld appartement. Deze appartementen bevinden zich in de buurt van de school en bestaan uit privéslaapkamers met gedeelde woonfaciliteiten.

We bieden ook studio-appartementen aan voor studenten die liever compleet onafhankelijk willen zijn.

Activiteiten

Onze school in Guadeloupe organiseert verschillende activiteiten, waardoor je een geweldige kans krijgt om het eiland te ontdekken en je Frans te verbeteren. Denk hierbij aan wandelen, watersporten, Creoolse kooklessen, danslessen, museumbezoeken en nog veel meer! Iedere twee weken worden er ook excursies georganiseerd door de school, waar jij de kans krijgt om Guadeloupe te verkennen en de cultuur en manier van leven te ontdekken.

Hoe er te komen

Privéluchthaventransfers kunnen worden geregeld om jou rechtstreeks naar jouw accommodatie in Le Gosier te brengen. Houd er rekening mee dat vervoer van en naar de luchthaven niet bij de basisprijs van het programma is inbegrepen en er een toeslag wordt bijgerekend. Neem voor meer informatie over de transferdienst contact met ons op.


Cursus

4.7 / 5
Accommodatie

4.8 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5
Gemiddelde score voor onze school Le Gosier gebaseerd op 6 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

I wish I knew to bring a few folders to accommodate all the papers, etc we would get every day! I also loved the fact we got homework, and the super-intensive personal course was designed to fit my needs exactly. well done!

I stayed at the Adolphe, and couldn't be happier. the adolphe family were available to us if we needed anything, and bent over backwards to invite us to activities, the beach, etc. they sure didn't have to do that, so that was beyond nice! they are next to the nicest hotel in town, the auberge to vielle tour, and we were able to use the hotel's beach with our own key! sweet! it was a ten-minute walk from the adolphe to st louis catholic church, and then another five minute walk to class. Perfect!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb erg van de cursus genoten en de docent was erg goed. Ik voelde ook dat de kleine groep erg hielp bij het leren en oefenen. Ik verbleef in mijn eentje in een hotel. Ik was erg tevreden met de school, ik zou graag nog langer zijn gebleven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb veel geleerd in twee weken, ik had Marie als docent voor B1, en ze was geweldig. Ik was dol op mijn gastgezin en zou graag nog een keer terugkomen bij hetzelfde gezin volgend jaar!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Geweldige ervaring, ik zou zeker nog een keer terug willen gaan! Veel mogelijkheden om mijn grammatica op te frissen en veel interactieve elementen en gesprekstijd, zelfs zonder de optionele conversatieklassen. Het is altijd leuk om bij plaatselijke bewoners te verblijven, en mijn familie was een ervaren gastgezin dat erg behulpzaam en vriendelijk was. Alle leeftijden en nationaliteiten waren welkom.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus die ik volgde was erg goed georganiseerd. Docent erg competent, en hielp studenten die moeite hadden heel erg goed, op welk gebied dan ook (grammatica, uitspraak, etc.). In slechts twee weken merkte ik dat ik ontzettend veel vooruitgang had geboekt. Mijn accommodatie was ook top, het huis was mooi, comfortabel en groot, maar het allerbelangrijkste, was de familie. Ze hielpen alle studenten met het leren van de taal. Het huis is vol met boeken, die de studenten mogen lezen om meer te leren over de geschiedenis, cultuur en geografie van Guadeloupe.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


American (6)
British (2)
Czech (1)
Dutch (1)
German (30)
Swiss (60)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Le Gosier

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners