Het Parthenon in Athene

Leer Grieks in Athene

Prachtig neoklassiek gebouw
Volledig uitgeruste en moderne omgeving
10 kamers voor Griekse lessen en studeren
Kunstlaboratorium en dansworkshop
Bibliotheek en computerlokaal
Waterkoelers op elke verdieping
Wi-Fi-toegang overal
Tegenover het Pedion tou Areos-park

Onze school in Athene

Leer Grieks in Athene op onze centraal gelegen taalschool, gunstig gelegen nabij het wereldberoemde Nationaal Archeologisch Museum en grenzend aan het uitgestrekte Pedion tou Areos Park, een van de grootste openbare parken in Athene.

De omgeving bruist van het studentenleven, dankzij de nabijheid van diverse universiteitsgebouwen, studiecentra en sportfaciliteiten. Bovendien biedt onze school in Athene gemakkelijke toegang tot belangrijke bibliotheken in de stad, zoals de Nationale Bibliotheek, de Grieks-Amerikaanse Union-bibliotheek en de British Council-bibliotheek.

Gelegen tussen twee prominente heuvels van de stad en op slechts twee minuten lopen van het metrostation Victoria (Biktṓria), is onze school in Athene ideaal gelegen voor een meeslepende Griekse taalcursus. De heuvel van de Akropolis, de thuisbasis van het iconische Parthenon, ligt op 30 minuten lopen, terwijl op de nabijgelegen heuvel Lycabettus de charmante St. Georgios-kerk op de top staat.

Het neoklassieke schoolgebouw, met veel interessante architectonische elementen, herbergt een moderne, goed uitgeruste ruimte met 10 kamers met airconditioning, perfect om Grieks te studeren. De begane grond heeft vijf klaslokalen en wordt gedeeld met het British Helleense college dat door Griekse studenten wordt gebruikt, waardoor je extra gelegenheid hebt om je Grieks buiten je lessen te oefenen! Op de eerste verdieping vind je een gratis studentenbibliotheek en extra schoolkantoren. De tweede verdieping heeft meer klaslokalen die beschikbaar zijn voor Griekse lessen en studeren. Er is ook een kantine, een multimediaruimte, een kunstlaboratorium, een dansworkshopruimte en een kleine patio/tuin.

Onze Griekse school, opgericht in 1972 in Athene, begrijpt hoe belangrijk het is om studenten te helpen de taal te leren en tegelijkertijd essentiële informatie over het land te verstrekken, inclusief de geschiedenis, muziek, dans, keuken en meer. Onze school heeft hooggekwalificeerde en ervaren Griekse docenten in dienst die gewend zijn om op een dynamische en meeslepende manier les te geven, waarbij ze zich richten op individuen op alle vaardigheidsniveaus. Bovendien is het receptiepersoneel van de school direct beschikbaar voor verdere hulp wanneer dat nodig is.

Foto's

1
2
3
4

Athene

Athene, de hoofdstad van Griekenland, is een van de oudste steden ter wereld. Het staat bekend als de geboorteplaats van de westerse beschaving en een centrum voor leren, filosofie en kunst. Athene is de ideale locatie voor iedereen die Modern Grieks wil leren, omdat het het beste van een moderne stad en een belangrijk economisch centrum combineert met een rijkdom aan Griekse cultuur en erfgoed. De oude wortels van de stad zijn overal zichtbaar, terwijl geen verblijf compleet zou zijn zonder een bezoek aan de wereldberoemde historische monumenten zoals de Akropolis, het Parthenon en de oude Agora.

Een groot deel van het centrum van Athene werd vernieuwd voor de Olympische Spelen van 2004, waardoor er een erfenis van aantrekkelijke kenmerken achterbleef voor bezoekers van de stad, waaronder een goed ontwikkeld openbaar vervoerssysteem, een groot autovrij centrum en sportfaciliteiten van wereldklasse. De meest populaire delen van Athene, zoals Plaka, Psiri, Theisio en Kolonaki zijn allemaal te voet bereikbaar en overal in de stad vindt u honderden restaurants, bars en cafetaria's.

Met zijn onbetwistbare historische charme pulseert Athene met een moderne, eigentijdse energie. De stad is bezaaid met levendige en aparte buurten, bruisende markten en een bloeiende culinaire scene. Het Syntagmaplein, in het hart van Athene, is een centraal punt waar historische betekenis samenkomt met de drukte van het moderne stadsleven. Hier kunnen bezoekers zich verdiepen in musea van wereldklasse, genieten van de authentieke Griekse keuken in traditionele en redelijk geprijsde taverna's en genieten van de wereldwijd bekende warmte van de Griekse gastvrijheid.

Athene is niet alleen een statisch openluchtmuseum, maar een levende, ademende kosmopolitische metropool die blijft evolueren. De combinatie van oude ruïnes tegen een achtergrond van moderne architectuur vertelt een meeslepend verhaal van veerkracht en aanpassingsvermogen. Het gevarieerde aanbod van de stad, van oude wonderen tot hedendaagse kunstgalerijen, maakt Athene tot een boeiende bestemming die een charmant verhaal vertelt over het roemruchte verleden en het levendige heden.

Cursussen in Athene

Beschikbare cursussen

  Op onze school in Athene kun je Modern Grieks leren tijdens een intensieve taalcursus van 20 lessen per week. De volledig meeslepende cursus duurt 2 of 4 weken en heeft kleine klassen met slechts 12 studenten per groep, waardoor elke student persoonlijke aandacht krijgt en veel Griekse taaloefeningen doen. Onze cursussen hebben startdata voor studenten van alle niveaus in de taal, van A1 tot C2, en beginnen het hele jaar door elke maand. Startdata worden doorgaans gepland rond de eerste maandag van elke maand.

  Elke Griekse les in Athene wordt geteld als 50 minuten lesgeld. Op de eerste dag voltooien alle studenten, behalve beginners, een kleine plaatsingstest om hun niveau van Grieks en de bijbehorende les te bepalen. De intensieve groepscursus wordt 's ochtends gegeven, meestal van 9.30 - 13.10 uur, met tien minuten pauze tussen de lessen. Studenten hebben de mogelijkheid om in de schoolbibliotheek te studeren en de schoolcomputers te gebruiken met hulp van hun docenten.

  Cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen en wordt door de school verstrekt. Zit er maar één leerling in een groep op jouw niveau, dan krijg je in plaats daarvan twee uur les per dag. Gemiste lessen op feestdagen worden naast de normale schooluren ingehaald.

  Onze school biedt ook privélessen aan, die ideaal zijn voor studenten die zich op een bepaald gebied van de taal willen concentreren en die in modern of oud Grieks kunnen plaatsvinden. Het schema voor privélessen is flexibeler en kan worden aangepast aan jouw wensen, afhankelijk van de beschikbaarheid tijdens de openingstijden van de school, van 09:00 tot 21:00 uur.

  Als je Grieks wilt studeren tijdens een groepscursus van langer dan vier weken of als je specifieke vereisten hebt zoals Zakelijk Grieks, Grieks voor Wetenschap, Lerarenopleiding, of liever een cursus hebt met de nadruk op meer culturele aspecten buiten het leren van talen, neem dan contact met ons op voor verdere details.

  Aan het einde van uw verblijf legt u een eindexamen af, waarbij uw kennis en prestaties worden bevestigd. Hierna ontvangt u een certificaat van deelname en kunt u uw cursus evalueren. Als afscheidsgebaar kan onze school u voorzien van traditionele Griekse snoepjes, geschenken en boeken, waarmee u een passend Grieks afscheid wordt aangeboden.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze Griekse school in Athene kan accommodatie regelen in een studio-appartement, een luxe appartement met keukenfaciliteiten, zeer dicht bij de school, op slechts 5-10 minuten lopen. De appartementen zijn volledig gemeubileerd beschikbaar op basis van zelfcatering. Verder beschikt u over een badkamer, alle keukenapparatuur en keukengerei, een televisie, kluisje, haardroger, gratis WiFi en airconditioning. Dekens, lakens en handdoeken zijn ook aanwezig en er wordt dagelijks schoongemaakt.

   Hotel accommodatie is ook beschikbaar, gelegen in het centrum van Athene. Je verblijft in een driesterrenhotel met ontbijt op slechts 10 minuten van de school. Elke kamer is ruim en comfortabel en uitgerust met een eigen badkamer, haardroger, telefoonsysteem, tv, airconditioning, handdoeken, beddengoed en toiletartikelen. Als je al over een eigen accommodatie in Athene beschikt, boek dan gewoon de cursusoptie bij ons!

   Activiteiten

   We bieden een scala aan culturele activiteiten om uw ervaring in Griekenland te verbeteren en bieden mogelijkheden om de Griekse taal buiten de klasomgeving te oefenen.

   Tot de activiteiten kunnen behoren een rondleiding door Athene, Griekse filmavonden op school, presentaties over de Griekse cultuur, geschiedenis en keuken, feesten, excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden, Griekse muziek en Griekse danslessen, maar ook maaltijden samen met schooldocenten in de school. traditionele restaurants.

   Hoe er te komen

   Onze school kan een luchthaventransfer voor je regelen vanaf de luchthaven van Athene, als je bij aankomst opgehaald en naar je accommodatie gebracht wilt worden. Ook voor een transfer naar uw eigen accommodatie kunt u een extra toeslag betalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


   Locatie van onze school in Athene

   Cursus

   4.6 / 5
   Accommodatie

   4.1 / 5
   Medewerkers van de school

   4.9 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Athene gebaseerd op 45 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was geweldig en ik zal zeker teruggaan.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend en paste goed bij mijn niveau en behoeften. Al het schoolpersoneel was erg gastvrij en vriendelijk. Ik vond de school erg genereus in het geven van verschillende boeken, een rondleiding door het Archeologisch Museum met een uitstekende gids, een film met schriftelijke informatie en vragen, een diner in Thiseio en zelfs een geschenk voordat we vertrokken. Ik vond het erg leuk om op deze school te leren en raad de school ten zeerste aan aan elke student die Grieks wil leren in Athene.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   3 dagen intensieve 1-2-1,5 lessen per dag. Overal dezelfde leraar. Een heel vriendelijk, behulpzaam en oprecht welkom door de school die me echt het gevoel gaf dat ik me in een heel specifieke en speciale leeromgeving bevond. Samenvattend vond ik dat deze school een heel persoonlijke ervaring bood die voor mij, als vreemdeling alleen in Athene, heel anders en positief was.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Erg intensieve cursus, maar met gedreven en ervaren docenten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten en medewerkers waren allemaal erg behulpzaam en gastvrij. Een groot aantal verschillende lesmaterialen werden gebruikt, zodat we alle aspecten van de taal en ook Griekse cultuur leerden. De accommodatie was oke - op een goede locatie (2 woonblokken van de school vandaan), en met grote kamers.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik vond de manier van lesgeven erg goed. In mijn geval waren de een-op-een lessen precies wat ik nodig had. Het is alweer enige tijd geleden dat ik in het klaslokaal zat, en ik voelde dat alles prima was aangepast aan mijn eisen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De Grieks cursus was geweldig. De docenten waren erg behulpzaam en vriendelijk en het programma was goed ontworpen voor het leren spreken van de taal.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitmuntend en de docenten fantastisch... vooral Anthi en Effie in Athene! De docenten zijn geduldig en erg professioneel en geven veel om hun studenten. Deze ervaring was zo positief dat ik nogmaals een cursus van een maand zal boeken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb een Intensieve cursus Modern Grieks van 2 weken gedaan aan de taalschool in Athene. De cursus was erg leuk en mijn Grieks is er behoorlijk op vooruit gegaan. De docent was erg professioneel en effectief. De directeur en medewerkers van de school waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kijk er naar uit om terug te keren! Ik verbleef in het Radisson Blu Hotel, wat direct naast de school ligt. Het is een goed hotel.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Enthousiaste en vakbekwame docenten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docent had veel energie, was leuk en had veel kennis. Alle andere docenten op de school waren enthousiast en vriendelijk. Een goede cursus met veel spreekvaardigheid en nuttige grammatica- en taallessen. Een fantastische en leuke cursus. Er was vriendelijk en behulpzaam personeel op mijn accommodatie en geweldig ontbijt. Een goede cursus met veel spreekvaardigheid en nuttige grammatica- en taallessen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van mijn cursus genoten en heb veel geleerd terwijl ik ook plezier had.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik kreeg precies de lessen die ik verwachtte. Ik had al enkele maanden zelf Grieks geleerd, dus ik besloot om specifiek om lessen te vragen met een nadruk op conversatie en enkele grammatica oefeningen. Mijn docent was erg professioneel en paste de lessen helemaal naar mijn wensen aan. Mijn complimenten aan haar. De cursus gaf mij het idee dat ik met de taal leefde - dit was mijn doel, en de cursus volmaakte dit in twintig uur. Iedereen was erg vriendelijk en ik voelde me echt thuis.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend en de docent geweldig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed ontworpen en gevarieerd: grammatica, werkwoordvervoegingen, rollenspelletjes, een beetje geschiedenis en cultuur. De docent was geweldig: sprak alleen maar Grieks, niet te snel, gaf goed les en was nog grappig ook! Ik wil de medewerkers bedanken voor hun ontvangst en behulpzaamheid. Het welkom bij aankomst was zeer vriendelijk, met boeiend materiaal. Wat me het meest opviel, was dat vanaf de eerste dag ik me voelde alsof ik deel uitmaakte van een familie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school waar ik ben geweest (Alexander de Great, Athene) was fantastisch. De cursus was goed opgezet en de docenten waren ervaren, erg vriendelijk, behulpzaam en heel goed. Ik raad het zeker aan en zou graag nog een keer terug willen komen voor een andere intensieve cursus. Het hotel was schoon, pas gerenoveerd en het personeel was professioneel. Het was op 2 minuten loopafstand van de school en de locatie was erg goed.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Fantastisch, vriendelijk personeel, geweldig onderwijs en zeer gestructureerde leerwijzen. Ik heb er heel erg van genoten en zou graag terugkeren in de toekomst.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed ingedeeld en de lessen waren goed, de docent was werkelijk fantastisch! Ook de geschiedenislessen waren prima. Ik heb veel geleerd, zelfs al volgde ik de cursus maar twee weken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed en ik heb nuttige informatie gekregen over Griekse grammatica en Griekse gesprekken die op een fijne manier werden uitgelegd. Alles werd erg systematisch uitgelegd en makkelijk te begrijpen. De accommodatie zelf was erg goed en dichtbij de school.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het had niet beter gekund, de cursus voldeed aan mijn verwachtingen en overtrof ze zelfs! Heel erg bedankt!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De taalcursus was erg intensief, maar ik heb er erg van genoten. De docenten en de materialen waren goed. De medewerkers van de school erg vriendelijk en behulpzaam. Ik vond het super.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school, de docent en de accommodatie waren allemaal perfect. Mijn gastvrouw was een tweetalige Grieks-Engelse mevrouw, toegewijd aan haar werk, netjes en een zeer goede kokkin. Ze was altijd bereid me te helpen met mijn Grieks en om de geheimen achter de oorsprong van woorden uit te leggen. Ik had het niet beter kunnen verwachten!

   Mijn docent was erg enthousiast en erg ervaren, ze heeft me de basis met passie aangeleerd. Het is geweldig om hetgeen wat je op school geleerd hebt direct om je heen te horen in het dagelijks leven! Door nieuwe talen te leren maken we de wereld een kleinere plek!

   De docenten waren heel erg toegewijd en erg enthousiast. Ze waren duidelijk ervaren. De grammatica werd goed uitgelegd en was altijd helder - ik begreep het 100%. De accommodatie was ook zeer goed. Ik verbleef bij een vriendelijke gastvrouw die goed Engels sprak en me graag hielp met problemen met Grieks.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb veel geleerd. Mijn accommodatie had een heel aardig ontbijt, een mooie kamer en lag in een prettige buurt met een goede connectie met het openbaar vervoer.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus in het algemeen was erg goed en had diepte. De andere zaken op school waren ook goed, de materialen, de docenten en het gebouw. Alle informatie betreffende de stad of activiteiten in Athene werden gegeven. Mijn accommodatie was naar wens in een prettig en gezellig huis. Het was comfortabel, met airconditioning, en ik stelde het erg op prijs dat mijn gastgezin me hielp met het wassen van kleren en me hun wasmachine liet gebruiken. Het huis lag direct naast het treinstation, wat erg handig was, en was ook omgeven door winkels en restaurants.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb genoten van mijn klas, ik had slechts een paar weken nodig om de taal te vatten en om een gesprek met iemand te kunnen voeren. Ik zou de cursus zeker nogmaals willen doen, maar ik zou wel de duur aanpassen. Volgende keer zou ik zeker voor een maand gaan!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn docent was echt geweldig. Haar niveau en spreekvaardigheid was echt fantastisch. Ik heb veel geleerd.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus in Athene was uitstekend, de schoolboeken die gebruikt werden, leerden ons dingen die nuttig waren in het dagelijkse leven in Griekenland/Athene.

   Prijzen Athene

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024