Apple Language Courses

Vind een school

 

Grieks leren in Athene - Griekenland

Intensief
Cursus

van
€710

Onze Griekse school in Athene ligt in het centrum van Athene. Als je Nieuwgrieks wilt leren, is een cursus Grieks in Athene op onze school een ideale keuze. Athene is een moderne, bruisende stad waar je een weelde aan Griekse cultuur en cultureel erfgoed kunt terugvinden.

Je kunt het hele jaar door Grieks leren in Athene op onze Griekse school, ongeacht jouw niveau. Je kunt ook nog eens kiezen voor een cursus Oudgrieks als je interesse hebt in deze specifieke variant van de taal. Er worden maximaal twaalf studenten in een groep geplaatst, dus elke student krijgt veel individuele begeleiding en voldoende oefening. Vervoer vanaf het vliegveld in Athene naar de accommodatie kan voor je geregeld worden als je dat wilt.


Onze scholen in Athene

Onze Griekse school ligt in het centrum van Athene en beschikt over goede voorzieningen zoals acht klaslokalen (met airconditioning), een kantine, bibliotheek en een multimediaruimte met internettoegang.

Cursussen

Je kunt Grieks leren in Athene (Nieuwgrieks) tijdens een standaardcursus Grieks met 20 lessen per week of een Semi-Intensieve cursus Grieks met slechts 6 lessen per week. De maximale groepsgrootte is tijdens de lessen beperkt tot twaalf studenten. Onze school in Athene biedt ook themacursussen aan zoals ‘Zakelijk Grieks’, ‘Oudgrieks’, ‘Griekse Muziek’, ‘Grieks en Dans’ en de cursus ‘Grieks en de Moderne Griekse Cultuur’.

Accommodatie

Tijdens de cursus Grieks in Athene kun je verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde Griekse gastgezinnen, een studentenappartement of in een hotel. Als je zo snel mogelijk zo veel mogelijk Grieks wilt leren, is een gezellig verblijf bij een gastgezin aan te raden. Je oefent dan namelijk ook buiten de lesuren voortdurend jouw Grieks, waardoor je snel vooruitgang boekt.

Activiteiten

De school zorgt naast de taalcursus Grieks ook voor een uitgebreid cultureel activiteitenprogramma zodat je een heel leuke tijd hebt in Athene, maar ook nog eens voldoende gelegenheid krijgt om het Grieks dat je leert tijdens de cursus in de praktijk te brengen. Zo krijg je ondermeer een rondleiding door Athene en zijn er Griekse filmavonden op school, feesten, excursies naar interessante plaatsen in de buurt, Griekse muziek- en danslessen en etentjes in plaatselijke Griekse restaurants met de docenten van onze school.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Athene en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van deze luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Athene

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.59 / 5
Accommodatie

4.07 / 5
Staf van de school

4.86 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Athene, gebaseerd op 41 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30