Haven in Chania, Kreta
Vind een school

Grieks Cursussen

GriekenlandAtheneKreta
Waardering  4.2/5

Grieks leren op Kreta - Griekenland

Onze Griekse taalschool op Kreta is gevestigd in de prachtige, historische havenstad Chania. Als je een cursus Grieks wilt volgen kun je het beste Grieks leren op Kreta; het grootste eiland van Griekenland. Je kunt op Kreta een cursus Grieks combineren met een vakantie op een schitterend en fascinerend eiland. Onze Griekse school op Kreta biedt een cursus Grieks aan voor studenten van alle niveaus. Er worden maximaal 12 studenten in een groep geplaatst, dus als je snel vooruitgang wilt boeken, dan is onze school in Chania ideaal. Naast de cursus Grieks op Kreta kun je op onze school ook terecht voor een cursus Griekse dans en muziek, Zakelijk Grieks en Oudgrieks.

Onze school in Kreta

Onze Griekse school ligt in het centrum van Chania, op korte loopafstand van de Venetiaanse haven in de stad. De haven is een van de overblijfselen uit de tijd van de Venetiaanse overheersing op Kreta. Het gebouw is tevens voorzien van airconditioning, zodat je tijdens de lessen kunt genieten van een aangename temperatuur!

Cursussen in Kreta

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Private Lessons (20)

Je kunt Moderngrieks leren tijdens een standaardcursus met 20 lessen per week of met een Semi-Intensieve cursus met slechts 6 lessen per week. Er worden maximal 12 studenten in een groep geplaatst. Je kunt op onze Griekse school in Chania ook terecht voor een cursus ‘Zakelijk Grieks’, ‘Oudgrieks’, of ‘Griekse Muziek’ en ‘Griekse Dans’. Je kunt ook kiezen voor een cursus ‘Moderne Griekse Cultuur’.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Hotel
  • Studio Apartment

Tijdens de taalcursus Grieks kun je verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen of in een hotel. Als je zoveel mogelijk Grieks wilt leren is een gezellig verblijf bij een Grieks gastgezin aan te raden, omdat je dan ook buiten de cursusuren Grieks oefent! Als je de voorkeur geeft aan een verblijf in een hotel is dat natuurlijk ook mogelijk.

Activiteiten

Naast Grieks leren op Kreta wil je natuurlijk ook andere leuke dingen ondernemen! Daarom biedt onze school ook een uitgebreid activiteitenprogramma aan, zodat je het zeker naar je zin zult hebben op Kreta. Het programma bevat o.a. rondleidingen door het historische centrum van Chania, Griekse filmavonden op school, feesten, diverse excursies naar interessante plaatsen in Griekenland, lessen Griekse muziek en dans en etentjes in Griekse restaurants met de docenten.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Chania en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van deze luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Kreta

Cursus

4.2 / 5
Accommodatie

4.2 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5
Gemiddelde score voor onze school Kreta gebaseerd op 26 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik had individuele lessen omdat er niemand anders was op mijn niveau (C1). De leraar was perfect, zeer goed opgeleid, sprak uitstekend Engels en Duits en was een geweldig persoon. De Kleanthi-appartementen waren schoon en goed ingericht. Het is perfect gelegen tussen school (7 minuten lopen) en de zee (aan de overkant van de straat).

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Zeer goed, vriendelijk personeel. Ik kreeg 1 week 4 uur lessen met andere studenten en 1 week 2 uur privélessen afgestemd op mijn niveau. Enkele buitenschoolse activiteiten waren een keer per week Griekse dansles, een gezamenlijk diner en een show over de Minoïsche cultuur. Was gehuisvest in Villa Katerina, bed and breakfast. Een heerlijke plek, vlakbij de school. De eigenaren, Dora en haar moeder zijn aardige mensen, ze lieten me thuis voelen. Kamer smaakvol ingericht.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het was heel hard werken, mede door het feit dat er maar twee leerlingen in onze klas zaten, maar daar is niets aan te doen. Er was een uitstekend aanbod van buitenschoolse activiteiten.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Geweldige leraar, de ochtend vloog voorbij. Ik was nerveus om te gaan, maar heb echt genoten van de ervaring. Mijn accommodatie was schoon en een geweldige locatie. met vriendelijk personeel. Geweldige daktuin - geweldig om huiswerk te maken. Absoluut geen klachten over wat dan ook!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was erg tevreden met de school. Chania is altijd de moeite waard om te bezoeken, vooral het oude gedeelte. De docenten en het personeel van het hotel waren erg vriendelijk en behulpzaam. In het algemeen houd ik erg van de Griekse mensen. Kreta is een prachtig eiland. Ik zou zeker een taalcursus in Chania aanraden, net zoals het ontdekken van het eiland na je cursus.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn dochter en ik hebben veel geleerd in slechts 2 weken. Ik ontdekte dat het Grieks een moeilijke taal is. Ik vond de andere studeren erg leuk. De docent toonde veel inzet en zorgde ervoor dat de klassen leuk waren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Goede, vriendelijke docenten, veel hulp en inzet. Erg goede standaard van accommodatie en mijn gastgezin was erg verwelkomend. Naast het leren van Grieks was het een geweldige ervaring om in een multiculturele groep te leren. We konden het goed met elkaar vinden en aten en spraken regelmatig samen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was best goed. Het gastgezin was erg prettig. De accommodatie was erg goed en op slechts 5 minuten lopen vanaf de school.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg leuk met een erg goede leraar, ik heb veel geleerd. Ik vond het geweldig om in hetzelfde land te studeren als de taal die ik wilde leren. Ik verbleef in een hotel genaamd Royal Sun in Chania. Het was fantastisch. Goed personeel en een prachtig uitzicht over de stad.

De lessen hadden niet beter kunnen zijn, ik leerde meer in 2 weken dan ik in maanden had kunnen leren tijdens een avondklas thuis. De docent was erg ervaren en vriendelijk. Het hotel was goed, de locatie top, maar het ontbijt minder dan goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg interessant en intensief. De docenten waren erg aardig en goed. Geweldig hotel, comfortabel, in het hart van het oude centrum dichtbij de poort, rustig en niet ver van het strand. Ze hadden ook erg goed ontbijt.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg interessant en de school was goed.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Mijn cursus was erg goed, evenals de docent. De lessen gingen niet te snel, maar ook niet te langzaam. De school zelf was erg mooi. De accommodatie was geweldig, een heel huis voor ons, 2 gasten! Super.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb echt van de cursus genoten en het hotel waar ik verbleef was erg fijn, de familie die het hotel runde, was erg vriendelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Er was een dynamische en motiverende sfeer in de school. Mijn accommodatie was geweldig en mijn gastgezin waren echt aardige mensen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Prijzen Kreta

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners