Haven in Chania, Kreta

Leer Grieks op Kreta

Cursus Grieks in het magische Chania
100 meter van het strand
Twee speciale klaslokalen
Computer labo
Wi-Fi-toegang en overal airconditioning
Keuken met koelkast en Grieks koffiezetapparaat

Onze school in Kreta

Onze Griekse school met airconditioning op Kreta is ideaal gelegen nabij het centrum van Chania, op minder dan 100 meter van het Nea Chora-strand, een druk deel van het charmante stadje waar u enkele van de beste visrestaurants van het eiland vindt.

De school beschikt over twee klaslokalen, een computerlokaal met Wi-Fi-toegang en een keuken waar je tijdens de pauzes snacks en drankjes kunt bereiden. Onze Griekse taalschool is gunstig gelegen, op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Chania, of u kunt kiezen voor het frequente openbaar vervoer.

Onze taalschool op Kreta heeft nauwe banden met onze Griekse school in Athene, dus begrijpt het belang van taalverwerving en het overbrengen van essentiële kennis over het land en de geschiedenis van Griekenland. Ons team op Kreta bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren Griekse docenten, bedreven in dynamische en meeslepende lesmethoden. Ze zijn geschikt voor taalstudenten op alle vaardigheidsniveaus van het Grieks. Het personeel staat klaar om indien nodig extra hulp te bieden, waardoor een ondersteunende leeromgeving voor alle studenten in Chania wordt gegarandeerd.

Kreta

Kreta, het grootste en meest bevolkte van alle Griekse eilanden, ligt op het kruispunt van Europa, Azië en Afrika en beschikt over diverse landschappen, bergen, plateaus en prachtige kustlijnen. De Witte Bergen, of Lefka Ori, domineren het westelijke deel van het eiland, terwijl de Idi-bergketen prominent aanwezig is in de centrale regio van Kreta. De vruchtbare vlaktes van Messara en Amari dragen bij aan de agrarische rijkdom en geschiedenis van het eiland.

Kreta heeft een lange en legendarische geschiedenis die teruggaat tot de oudheid, en was een van de vroegste en meest geavanceerde samenlevingen in Europa tijdens de Minoïsche periode. Door de jaren heen is Kreta ook beïnvloed door de Myceense, Romeinse, Byzantijnse, Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse beschavingen. De oude stad Knossos, met zijn beroemde paleis, is een belangrijke archeologische vindplaats die inzicht biedt in de Minoïsche cultuur.

De strategische ligging in de Middellandse Zee bleef verschillende machten aantrekken, wat bijdroeg aan de unieke mix van tradities en erfgoed van Kreta. Tegenwoordig is het hele eiland een levend bewijs van zijn blijvende geschiedenis en biedt het bezoekers een reis door de tijd en een diepe waardering voor de lagen van de beschaving die het karakter ervan hebben gevormd.

Chania, gelegen aan de noordwestkust van Kreta, is de op een na grootste stad van het eiland. Deze pittoreske en traditionele bestemming staat bekend om zijn fascinerende kenmerken, waaronder een prachtige waterkant en een historische Venetiaanse haven vol levendige gebouwen, een Venetiaans fort en een vuurtoren. Het oude centrum van Chania is een charmant labyrint van smalle steegjes, prachtige pleinen en historische bouwwerken met een overvloed aan winkels, taverna's en ambachtelijke werkplaatsen. Hier vindt u een openbare markt, het Archeologisch Museum van Chania, de Kathedraal van de Presentatie van Theotokos (Trimertiri) en de Metropolis van Chania.

De omliggende regio van Kreta is rijk aan archeologische schatten, met opmerkelijke locaties zoals de Minoïsche nederzettingen Kydonia en Aptera die bijdragen aan de historische betekenis van het gebied. Er zijn ook weelderige kloven, dromerige plateaus, botanische parken en andere dorpen om 's middags en in het weekend te verkennen.

Volg een cursus Grieks in Chania, Kreta, en combineer je Griekse taalles met een ontspannende en fascinerende vakantie waar je beroemde Griekse koffie kunt proeven terwijl je de wereld voorbij ziet gaan.

Cursussen in Kreta

Beschikbare cursussen

  Je kunt Modern Grieks leren in Chania met een Intensieve cursus van 20 lessen per week. Cursussen zijn beschikbaar voor studenten van alle taalniveaus en elke groep bestaat uit maximaal 12 studenten, wat ideaal is voor studenten die de taal snel willen leren.

  Elke Griekse les in Chania duurt 50 minuten. Op de eerste dag ondergaan alle studenten, met uitzondering van beginners, een korte plaatsingstest om hun Griekse taalvaardigheidsniveau en de bijbehorende les te bepalen. De intensieve groepscursus vindt doorgaans in de ochtend plaats, van 9.30 tot 13.10 uur, met een pauze van tien minuten tussen de lessen.

  Het cursusgeld dekt de kosten van het cursusmateriaal, dat door de school wordt verstrekt. Indien er in een groep slechts één leerling op een bepaald niveau zit, krijgt deze leerling per dag twee uur les. Gemiste lessen vanwege feestdagen worden naast de reguliere schooltijden gecompenseerd.

  Privélessen zijn ook beschikbaar op Kreta en kunnen worden afgestemd op uw exacte wensen. U kunt zich richten op Nieuwgrieks, Oudgrieks, Grieks voor zaken of Grieks voor wetenschap. Het is ook mogelijk om een lerarenopleiding te volgen of een meer diepgaande blik te werpen op meer culturele aspecten van Griekenland, in plaats van je uitsluitend te concentreren op het leren van talen.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze Griekse school in Chania kan accommodatie voor je regelen in een hotel of studio-appartement dichtbij de school. Als u liever uw eigen accommodatie regelt, kunt u ook de optie 'Alleen cursus' boeken.

   De Hotel optie in Chania is het hele jaar door beschikbaar met een zomertoeslag van juni tot september. Bij beide opties kunt u kiezen uit kamers met één of twee bedden op basis van logies en ontbijt.

   De gemeubileerde Studio-appartementen met keukenfaciliteiten zijn uitgerust met een badkamer, keukenapparatuur, keukengerei, tv, kluisje, haardroger, gratis WiFi en airconditioning. Beddengoed, handdoeken en een dagelijkse schoonmaakdienst zijn ook aanwezig.

   Activiteiten

   Onze school in Chania biedt verschillende naschoolse activiteiten aan om ervoor te zorgen dat je van je tijd op Kreta zult genieten, en om je te helpen je taalvaardigheden buiten de les te gebruiken. Activiteiten kunnen bestaan uit een rondleiding door het historische centrum van Chania, Griekse filmavonden op school, feesten, excursies naar bezienswaardigheden op Kreta, Griekse muziek en Griekse danslessen, maar ook maaltijden in lokale Griekse restaurants met docenten van de school .

   Sommige activiteiten worden gratis aangeboden, terwijl voor andere een extra vergoeding wordt gevraagd ter dekking van de entree- en/of transportkosten.

   LET OP: activiteiten vereisen een minimumaantal deelnemers om door te gaan.

   Hoe er te komen

   Vlieg rechtstreeks naar de internationale luchthaven van Chania. Als je bij aankomst opgewacht wilt worden en naar je accommodatie gebracht wilt worden, kan onze school een luchthaventransfer voor je regelen.


   Locatie van onze school in Kreta

   Cursus

   4.3 / 5
   Accommodatie

   4.3 / 5
   Medewerkers van de school

   4.5 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Kreta gebaseerd op 27 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Vriendelijke leraar. Meer grammatica dan verwacht. Had meer dialoogoefening verwacht. Iedereen was erg vriendelijk. Goede hulp ook van Apple Languages.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had individuele lessen omdat er niemand anders was op mijn niveau (C1). De leraar was perfect, zeer goed opgeleid, sprak uitstekend Engels en Duits en was een geweldig persoon. De Kleanthi-appartementen waren schoon en goed ingericht. Het is perfect gelegen tussen school (7 minuten lopen) en de zee (aan de overkant van de straat).

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer goed, vriendelijk personeel. Ik kreeg 1 week 4 uur lessen met andere studenten en 1 week 2 uur privélessen afgestemd op mijn niveau. Enkele buitenschoolse activiteiten waren een keer per week Griekse dansles, een gezamenlijk diner en een show over de Minoïsche cultuur. Was gehuisvest in Villa Katerina, bed and breakfast. Een heerlijke plek, vlakbij de school. De eigenaren, Dora en haar moeder zijn aardige mensen, ze lieten me thuis voelen. Kamer smaakvol ingericht.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het was heel hard werken, mede door het feit dat er maar twee leerlingen in onze klas zaten, maar daar is niets aan te doen. Er was een uitstekend aanbod van buitenschoolse activiteiten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Geweldige leraar, de ochtend vloog voorbij. Ik was nerveus om te gaan, maar heb echt genoten van de ervaring. Mijn accommodatie was schoon en een geweldige locatie. met vriendelijk personeel. Geweldige daktuin - geweldig om huiswerk te maken. Absoluut geen klachten over wat dan ook!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was erg tevreden met de school. Chania is altijd de moeite waard om te bezoeken, vooral het oude gedeelte. De docenten en het personeel van het hotel waren erg vriendelijk en behulpzaam. In het algemeen houd ik erg van de Griekse mensen. Kreta is een prachtig eiland. Ik zou zeker een taalcursus in Chania aanraden, net zoals het ontdekken van het eiland na je cursus.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn dochter en ik hebben veel geleerd in slechts 2 weken. Ik ontdekte dat het Grieks een moeilijke taal is. Ik vond de andere studeren erg leuk. De docent toonde veel inzet en zorgde ervoor dat de klassen leuk waren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goede, vriendelijke docenten, veel hulp en inzet. Erg goede standaard van accommodatie en mijn gastgezin was erg verwelkomend. Naast het leren van Grieks was het een geweldige ervaring om in een multiculturele groep te leren. We konden het goed met elkaar vinden en aten en spraken regelmatig samen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was best goed. Het gastgezin was erg prettig. De accommodatie was erg goed en op slechts 5 minuten lopen vanaf de school.

   De cursus was erg leuk met een erg goede leraar, ik heb veel geleerd. Ik vond het geweldig om in hetzelfde land te studeren als de taal die ik wilde leren. Ik verbleef in een hotel genaamd Royal Sun in Chania. Het was fantastisch. Goed personeel en een prachtig uitzicht over de stad.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De lessen hadden niet beter kunnen zijn, ik leerde meer in 2 weken dan ik in maanden had kunnen leren tijdens een avondklas thuis. De docent was erg ervaren en vriendelijk. Het hotel was goed, de locatie top, maar het ontbijt minder dan goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg interessant en intensief. De docenten waren erg aardig en goed. Geweldig hotel, comfortabel, in het hart van het oude centrum dichtbij de poort, rustig en niet ver van het strand. Ze hadden ook erg goed ontbijt.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg interessant en de school was goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn cursus was erg goed, evenals de docent. De lessen gingen niet te snel, maar ook niet te langzaam. De school zelf was erg mooi. De accommodatie was geweldig, een heel huis voor ons, 2 gasten! Super.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt van de cursus genoten en het hotel waar ik verbleef was erg fijn, de familie die het hotel runde, was erg vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Er was een dynamische en motiverende sfeer in de school. Mijn accommodatie was geweldig en mijn gastgezin waren echt aardige mensen.

   Prijzen Kreta

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024