De Scheve Toren van Pisa, Italië

Italiaans leren in Pisa

18 klaslokalen
Wi-Fi in het hele gebouw
Studentencomputers
Speciaal studiegebied
Cursusmateriaal inbegrepen
Bibliotheek met multimediale leermaterialen
Lid van ASILS
Geregistreerd CILS-examencentrum
Goedgekeurd voor CSN- en Bildungsurlaub-programma's
Geaccrediteerd door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek

Onze school in Pisa

Als je bij ons Italiaans leert in Pisa, studeer je in de historische wijk Sant’Antonio. Dit schilderachtige gebied herbergt veel mooie, met bomen omzoomde piazze en prachtige historische palazzi; het is ook gevuld met winkels, bars en cafés, dus je hebt keuze te over wat je gaat doen als je lessen zijn afgelopen. Op slechts 10 minuten lopen aan de oevers van de rivier ligt het Fortezza Nuova-complex, een middeleeuws fort dat nu de thuisbasis is van een rustige openbare tuin. Het museum van oude schepen en de nabijgelegen evenementenlocatie Arsenali Repubblicani liggen aan de overkant van de rivier de Arno. De iconische Scheve Toren bevindt zich op slechts 20 minuten afstand op het Plein van de Wonderen.

Italiaanse lessen vinden plaats in een middelgrote faciliteit met 18 klaslokalen. Er is een reeks studentencomputers beschikbaar voor buitenschoolse studie, om bij te praten met vrienden en familie thuis, of om gewoon op internet te surfen. Je kunt multimediale leermiddelen lenen uit de schoolbibliotheek als aanvulling op je taallessen, en de speciale studieruimte gebruiken om je huiswerk te maken of je voor te bereiden op de les. Het gebouw beschikt over WiFi in het hele gebouw.

Onze school in Pisa, opgericht in 1981, heeft bijna 40 jaar ervaring in het lesgeven van Italiaans aan internationale studenten. Het kleine, vriendelijke team zorgt voor een gastvrije sfeer, terwijl de uitstekende locatie van de faciliteit in de historische wijk Sant'Antonio het tot een gewilde studielocatie maakt. De hier aangeboden cursussen zijn geaccrediteerd door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek; ze zijn ook goedgekeurd voor financiering door CSN en Bildungsurlaub door de Zweedse en Duitse regering. Bovendien is deze school lid van de nationale vereniging van scholen voor Italiaans als tweede taal, die een hoog niveau van onderwijs garandeert in al haar aangesloten organisaties. Met deze kwalificaties is het geen wonder dat dit een van onze populairste Italiaanse taalscholen is!

Foto's

Pizza Party in de school
Vrienden maken op school
Italiaanse les op onze school
Italiaanse les op onze school

Pisa

Als moeder van Galileo Galilei, een van de meest opmerkelijke zonen van Italië, is Pisa lange tijd een belangrijk leercentrum geweest. Deze erfenis maakt het een ideale locatie voor een meeslepende taalcursus Italiaans. Als je bij ons Italiaans leert in Pisa, zie je beroemde bezienswaardigheden uit de eerste hand, zoals het Piazza del Duomo met zijn iconische scheve toren, ontdek je grote historische fresco's in het Sinopie Museum en loop je door de charmante smalle steegjes van de wijk Borgo Stretto. Deze prachtige stad heeft een grote oude binnenstad die grotendeels onaangetast is door moderne ontwikkelingen, waardoor het een typisch Toscaans gevoel krijgt. De straatmarkten en onafhankelijke boetieks bieden uitstekende mogelijkheden voor authentieke taaloefeningen, terwijl de oever van de rivier de thuisbasis is van bruisende bars en levendige eetgelegenheden die heerlijke lokale gerechten serveren. Met een drukke agenda vol culturele evenementen kun je het hele jaar door een cursus in Pisa volgen, zodat je zeker weet dat er genoeg te zien en te doen is. Dus waar wacht je op?!

Met archeologische overblijfselen in het gebied die teruggaan tot de 5e eeuw voor Christus, is Pisa al sinds de Romeinse tijd een historische stad. Onder de Romeinen was Pisa een belangrijke marinebasis dankzij de prominente ligging aan de westkust. De maritieme macht bleef alleen maar groeien en in de middeleeuwen was Pisa een van de belangrijkste marinesteden van Europa. Geschiedenisliefhebbers kunnen meer leren over dit deel van het verleden van de stad in het Museum van Oude Schepen, dat op slechts 10 minuten lopen van onze taalschool ligt. Een ander overblijfsel uit de maritieme erfenis van Pisa is het Piazza del Duomo, dat wordt beschouwd als een van de mooiste architectonische complexen ter wereld. Dit prachtige middeleeuwse plein, gefinancierd door de maritieme kracht van de stad, bevat de gelijknamige duomo en de wereldberoemde scheve klokkentoren. Er wordt gezegd dat Galileo hier zijn theorie over slingerbewegingen formuleerde nadat hij tijdens de missen naar de wierook had gekeken. De piazza wordt ook wel de ‘weide van wonderen’ genoemd en bevat ook een sierlijke doopkapel, een monumentale begraafplaats, het Kathedraalmuseum en het Sinopie Museum. Op dit enorme plein staan ambachtskraampjes, dus koop een souvenir van je reis en test je Italiaans bij de lokale bevolking!

Aangezien de Piazza del Duomo de bekendste attractie van Pisa is, zou je denken dat dit alles is wat de stad te bieden heeft, maar dan heb je het mis. Deze magische plek zit boordevol architectonische hoogstandjes, zoals de prachtige kerk Santa Maria della Spina aan de oevers van de Arno en het prachtige Palazzo della Carovana op het Ridderplein. Andere bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn tijdens uw verblijf in Pisa zijn de prachtige Botanische Tuinen van de Universiteit, het Museo di San Matteo - een uitstekende kunstgalerie uit de Renaissance - en Palazzo Blu, een felgekleurd herenhuis waar regelmatig culturele evenementen en kunsttentoonstellingen plaatsvinden. De kronkelende steegjes van Borgo Stretto bieden ondertussen mogelijkheden voor authentieke taaloefeningen en urenlang vermaak. Dit charmante labyrint van overdekte loopbruggen en gewelfde arcades is gevuld met designerboetieks en interessante winkels, evenals een groot aantal levendige bars en eetgelegenheden.

Naast de enorme rijkdom aan historische en culturele bezienswaardigheden, heeft Pisa ook een jeugdige uitstraling dankzij de grote studentenpopulatie. Veel studenten komen uit het buitenland naar Toscane om Italiaans te studeren, maar Toscane is ook populair onder autochtone Italiaanse studenten, dus je zult mensen uit het hele land ontmoeten als je hier studeert. Er is altijd wel iets te beleven in deze stad, van feesten en shows tot culturele evenementen. Het Luminara-festival in juni is misschien wel het beroemdste feest van de stad. Bij zonsondergang worden de straatverlichting gedimd en worden ruim 10.000 kaarsen aangestoken, waardoor een werkelijk magische sfeer ontstaat. Om dit alles en meer te ontdekken, boek vandaag nog je meeslepende taalervaring in Pisa!

Cursussen in Pisa

Beschikbare cursussen

  Het standaardprogramma Italiaans van deze school is de Intensieve cursus van 20 groepslessen per week. De lessen vinden plaats tussen 09:00 en 13:00 uur op elke weekdag in groepen van niet meer dan 12 personen. Deze kleine klasgrootte betekent dat je profiteert van uitgebreide interactie met de leraar en veel mogelijkheden krijgt voor taalgebruik. oefening. Je studeert samen met andere volwassenen met dezelfde taalvaardigheid, waardoor je je Italiaanse vaardigheden in een passend tempo kunt ontwikkelen. Deze cursus is beschikbaar voor 1 - 24 weken, dus je kunt zoveel lesgeld boeken als je nodig hebt om het gewenste niveau te bereiken.

  Voor een intensievere leerervaring boekt u de superintensieve cursus en voegt u nog eens 10 groepslessen per week toe aan uw intensieve kernprogramma. In deze aanvullende lessen concentreer je je op grammaticaal en gesproken Italiaans, zodat je in een mum van tijd accuraat en zelfverzekerd kunt converseren. Omdat je meer contacttijd hebt met de docent, zul je merken dat je sneller vooruitgang boekt dan bij de standaardcursus.

  Let op: als u weinig tot geen ervaring heeft met het leren van Italiaans, moet u op een geschikte datum met uw taalcursus beginnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de startdata voor beginners.

  De beste manier om uw taalvaardigheid te verbeteren is ongetwijfeld het boeken van privélessen. Het standaardpakket bestaat uit 20 wekelijkse één-op-één lessen, maar er zijn ook op maat gemaakte pakketten beschikbaar. Omdat je onbeperkte interactie hebt met de leraar en een ongeëvenaarde hoeveelheid taaloefeningen doet, zul je ongelooflijke vooruitgang boeken, ongeacht hoe lang je studeert. Omdat u uw lessen kunt afstemmen op uw eigen specifieke behoeften, is dit cursuspakket bovendien bijzonder geschikt voor degenen die extra ondersteuning bij hun studie willen en voor degenen die specialistische onderwerpen zoals zakelijk of medisch Italiaans willen behandelen.

  Hoewel privélessen uitstekend zijn qua taalkundige voordelen, biedt het geen erg sociale leerervaring. Gelukkig kun je het beste van beide cursussen combineren met een Intensief + Privé programma! Door 5 of 10 één-op-één lessen per week toe te voegen aan uw intensieve kerncursus, krijgt u de extra taaloefening en interactie met de leraar die privélessen bieden, terwijl u toch uw eigen taal leert kennen medestudenten. Je privélessen vinden plaats in de middag; uw exacte schema wordt bij aankomst bevestigd.

  Als je Italiaans leert omdat je van de keuken van het land houdt, dan is het Italiaans en koken-pakket van onze school perfect voor jou. Met dit pakket van een week krijg je een praktische workshop van 3 uur en 20 algemene Italiaanse lessen. Tijdens je kookles leer je klassieke mediterrane gerechten maken, zoals bruschetta, zuppa Toscana en tiramisù. Deze cursus is het hele jaar door beschikbaar en kan worden aangepast als je specifieke recepten wilt leren. Kooklessen zijn geschikt voor alle niveaus, inclusief complete beginners; Studenten zonder eerdere Italiaanse ervaring moeten er zeker van zijn dat ze op een geschikte datum met hun algemene taallessen beginnen.

  Een goed wijntje drinken met goede vrienden is een belangrijk onderdeel van de Italiaanse sociale cultuur. Om hier inzicht in te krijgen, selecteert u het programma Italiaans en wijnproeven en leert u hoe u verschillende wijnen kunt identificeren en hoe u deze kunt combineren met verschillende gerechten. Deze cursus van 1 week voegt een interactieve workshop van 3 uur toe aan je algemene intensieve lessen. Het programma is geschikt voor alle niveaus, inclusief complete beginners; Studenten zonder eerdere Italiaanse ervaring moeten er zeker van zijn dat ze op een geschikte datum met hun algemene taallessen beginnen.

  Cultuurliefhebbers zullen dol zijn op het Kunstgeschiedenis-programma van onze school, dat je intensieve kernlessen combineert met 4 wekelijkse lessen waarbij je Toscaanse kunstenaars en hun werk leert kennen. Je leert meer over de beste lokale schilders, beeldhouwers en architecten uit de Middeleeuwen en breidt je woordenschat uit terwijl je deze werken met je klas bespreekt. Deze cursus van 2 weken heeft vaste startdata gedurende het hele jaar en is beschikbaar voor studenten met minimaal A2-startvaardigheid.

  Op je eerste dag arriveer je om 09.00 uur op school. Na je inschrijving doe je schriftelijke en mondelinge niveautesten om je startvermogen te bepalen. Op deze manier kan de school ervoor zorgen dat u in de meest geschikte groep wordt geplaatst voor uw Italiaans niveau. Deze methodologie geeft je de beste kans om te verbeteren, ongeacht hoeveel eerdere ervaring je hebt of hoe lang je studeert. Nadat u bent beoordeeld, ontvangt u uw cursusmateriaal en heeft u een kennismakingsgesprek met het schoolteam. Vervolgens volgt u een rondleiding door de stad. Je lessen beginnen de volgende dag.

  Na de les kun je deelnemen aan het activiteitenprogramma van de school. Aan het einde van je cursus ontvang je een certificaat van voltooiing dat kan worden gebruikt om het Italiaanse niveau aan te tonen dat je tijdens je tijd op de school hebt bereikt.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Speciale cursussen in Pisa

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Als je op zoek bent naar maximale taalonderdompeling, kun je het beste bij een lokale homestayhost verblijven. Alle hosts zijn moedertaalsprekers van het Italiaans, dus je kunt Italiaans blijven leren en gebruiken, zelfs buiten het klaslokaal. Onze gastheren wonen op maximaal 25 minuten lopen van de school en bieden allemaal privéslaapkamers* en toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes van het huis, inclusief de woonkamer en badkamer(s). De kamers zijn beschikbaar op basis van ontbijt of op basis van halfpension (halfpension is inclusief ontbijt en diner). Er kan rekening worden gehouden met speciale dieetwensen tegen een kleine toeslag (inclusief veganistisch, gluten-/zuivelvrij, halal diëten, enz. Voor vegetarische diëten geldt geen toeslag). Beddengoed is inbegrepen, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen. U kunt de wasfaciliteiten van het huis gebruiken om uw kleding te wassen. De meeste hosts bieden Wi-Fi-toegang, maar u dient ons tijdens het reserveren te laten weten of dit voor u een vereiste is. Je hebt een eigen sleutel om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren.

   Als alternatief kun je in een gedeeld appartement verblijven met andere internationale studenten of met een lokale pisano. Wanneer je deze optie selecteert, heb je een eigen slaapkamer* op basis van eigen kookgelegenheid en deel je de keuken, badkamer en woonfaciliteiten met de andere bewoners. Dit is een geweldige optie voor iedereen die een sociale verblijfservaring wil tijdens zijn verblijf in Pisa. De appartementen bevinden zich op maximaal 25 minuten lopen van de school. Beddengoed is inbegrepen, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen. Voor uw was kunt u gebruikmaken van de wasmachine van het appartement. De meeste appartementen hebben Wi-Fi, maar sommige niet; U dient ons tijdens het reserveren te laten weten of dit voor u vereist is.

   Privé-appartementen zijn mogelijk op aanvraag beschikbaar. Mogelijke appartementen variëren in grootte en kosten; Neem contact met ons op als u deze optie wilt verkennen.

   *Tweepersoonskamers met 2 aparte bedden zijn alleen beschikbaar voor studenten die samen reizen. Als u een gedeelde kamer selecteert maar alleen reist, wordt u omgewisseld naar een eenpersoonskamer.

   Activiteiten

   Als aanvulling op uw Italiaanse lessen organiseert onze school een verscheidenheid aan sociale en culturele activiteiten, zodat u het leven in Pisa in de praktijk kunt ervaren. Deze activiteiten vinden plaats in de middag, avond en in het weekend. Ze zijn niet alleen leuk en vermakelijk, maar leren je ook over de Italiaanse geschiedenis en cultuur. Omdat alle activiteiten in het Italiaans plaatsvinden, hebben ze als bijkomend voordeel dat u uw taalonderdompeling behoudt en dat u uw nieuw ontwikkelde vaardigheden in praktijkscenario's in de praktijk kunt brengen.

   Veel activiteiten zijn gratis beschikbaar, hoewel voor sommige activiteiten een extra vergoeding geldt om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:

   - Begeleide wandelingen
   - Bezoeken aan populaire bezienswaardigheden zoals het Piazza del Duomo, de Botanische Tuinen en de Arsenali Repubblicani
   - Aperitief op school
   - Groepsspelen en sporten
   - Wijnproeverijen
   - Bezoeken aan lokale voedsel- en ambachtsbeurzen
   - Maaltijden en/of drankjes met je klas
   - Excursies van een halve of hele dag naar lokale bezienswaardigheden zoals Lucca, Florence en Cinque Terre
   - Plus seizoensgebonden activiteiten beschikbaar in de stad

   Hoe er te komen

   De internationale luchthaven Galileo Galilei van Pisa ligt op slechts 15 minuten rijden van het stadscentrum. Deze internationale luchthaven is gemakkelijk te bereiken vanaf vele bestemmingen wereldwijd.

   Vanaf hier kunt u op eigen gelegenheid naar uw accommodatie gaan of bij aankomst een luchthaventransferservice boeken. Als u voor deze service kiest, staat er bij de landing een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u bij vertrek ook voor deze service kiest, wordt u bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de luchthaven. Er zijn ook transferdiensten beschikbaar vanaf het centraal station van Pisa, de luchthaven Florence Peretola of het treinstation Santa Maria Novella in Florence.

   Je dient ervoor te zorgen dat je tussen 17.00 en 20.00 uur in Pisa arriveert op de zondag voordat je cursus begint en dat je vóór 12.00 uur vertrekt op de zaterdag nadat de cursus eindigt. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Pisa

   Cursus

   4.5 / 5
   Accommodatie

   4.2 / 5
   Medewerkers van de school

   4.6 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Pisa gebaseerd op 25 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig. Ik had het geluk dat ik werd toegewezen aan een groep van zeer hoog niveau met slechts 4 deelnemers. De leersfeer was erg vriendelijk en in een goed tempo. De docenten waren zeer deskundig en behulpzaam. De accommodatie was erg goed en op korte afstand van school.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   In het algemeen was het niveau van de school erg goed. Drie van de vier docenten die ik had waren bijzonder goed. Mijn accommodatie was schoon en goed uitgerust, de eigenaar was zeer gastvrij.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Erg interessante cursus, ik genoot van de interactie met andere studenten. De accommodatie was erg goed, schoon en comfortabel. Signora Corruccio was erg behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was prima, we behandelden veel stof en voerden veel gesprekken in de klas. Mijn accommodatie was een mooie kamer met veel ruimte!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Briljante cursus, ik startte met Italiaans wat ik had geleerd van een audiocursus. Toen ik de cursus afsloot kon ik over veel verschillende onderwerpen spreken. Het geduld van de docenten en mijn medestudenten was fantastisch. Ik verbleef in een klein huisje op 5 minuten lopen van de school. Perfect.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Erg leuke ervaring, hoge kwaliteit van onderwijs. Ik kreeg een plattegrond van Pisa op mijn eerste dag, handig om vrienden te maken met andere studenten, handige locatie van de school, goed georganiseerd.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik heb echt van de lessen en de docent genoten. Er was een goede mix van grammatica en luisteren/conversatie. De sfeer was prettig en mijn Italiaans is aanzienlijk verbeterd. Ik zou niet twijfelen om terug te gaan naar Pisa.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Er was een goede mix van grammatica- en conversatielessen. De docenten en het personeel waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. De school organiseerde verschillende excursies die bijdroegen om helemaal ondergedompeld te worden in de Italiaanse cultuur; zoals bezoekjes aan een lokale wijngaard, Lucca en Florence. Ik keek er nooit zoveel naar uit om naar school te gaan voor ik hier kwam! Ik verbleef hier maar 2 weken, maar voor mijn gevoel heb ik zoveel geleerd en het was het geld echt helemaal waard. Mijn host was een erg aardige mevrouw die een geweldige gastvrouw en kok is. Elke maaltijd was leuk en het gaf me de kans om mijn Italiaans te oefenen omdat ze geen Engels sprak. Ze maakte altijd grote porties en er was altijd wel wat over, wat betekende dat niemand ooit met honger bij haar wegging! Ik genoot echt van het verblijf daar en ik hoef zeker niet te twijfelen om er nog een keer heen te gaan. Elke dag was een nieuwe ervaring op deze cursus en aan het einde vond ik het echt jammer om te gaan omdat ik zoveel geweldige vrienden heb gemaakt uit verschillende landen. De hele ervaring is absoluut ongelooflijk. Voordat ik ging, kon ik nog geen 2 woorden aan elkaar binden, maar daar krijg je zoveel meer vertrouwen dat je de taal heel snel oppakt. Het geeft een geweldig gevoel als je begint te begrijpen wat mensen zeggen! Ik vind het echt jammer dat ik zoveel vrienden moest achterlaten, maar volgend jaar kan ik gewoon weer teruggaan!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school heeft een erg goede onderwijskwaliteit en organisatie. Ik heb veel geleerd in een week. Erg mooie accommodatie bij een vriendelijk stel. Bij een gastgezin verblijven geeft je veel meer mogelijkheden om de taal te spreken. Over het geheel een heel mooie ervaring. Ik zou zeker nog een keer willen gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg leuk en de mentor was vaardig in het aanpassen van de inhoud voor de verschillende niveaus. Mijn accommodatie was perfect op alle gebieden. Hoge kwaliteit van faciliteiten en vriendelijk, behulpzaam, maar niet opdringerig gezin. Het lag ook op loopafstand van de school (10 minuten).

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docent deed moeite om zich naar onze behoeften aan te passen en was erg behulpzaam. Hij bracht interessante lessen en we vonden vooral het gebruik van kranten en artikelen nuttig, evenals het lezen. We waren erg tevreden met ons gastgezin, we hadden het erg fijn en hadden interessante discussies tijdens het ontbijt. We zouden weer naar deze school gaan, we hebben van Pisa genoten, vonden leuke dingen om te doen, goede plaatsen om te eten en goed openbaar vervoer om de omgeving te verkennen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond het niveau van de studie geschik voor mij en de cursus was educatief en leuk. Ik verbleef in een hotel wat een voormalig klooster was en het was perfect.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik wil mijn twee mentoren enorm bedanken, ze waren echte sterren! Ik had een één-op-één cursus voor twee weken en ik vond het geweldig! Om te beginnen was 8 uur per dag met intensief werk goed, intens en de eerste paar dagen was ik gebroken. Nu vind ik het geweldig en nu ik terug in de UK ben, moet ik eerlijk zeggen dat ik het spreken en luisteren naar het Italiaans voor zoveel uur per dag wel mis! De lessen waren gevarieerd en leuk en ik heb veel uit mijn ervaring gehaald daar in Pisa. De vrouw waar we verbleven was geweldig, we hadden echt geluk dat we bij haar waren geplaatst. Ze was echt vriendelijk en was erg geduldig met onze taalfouten. Ze was eerlijk, open en vertrouwde zowel mij als de andere student die bij haar verbleef.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg goed onderwijs gekregen. Ik verbleef bij een levendige en erg vriendelijke mevrouw. Ze was fantastisch om mee te communiceren en ze was erg bereid om tijd te besteden aan gesprekken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een erg leuke ervaring die ik zeker nog een keer wil herhalen. Uitstekende accommodatie bij een stel die een passie hadden voor goed eten en wijn. Ze hadden mijn verblijf niet leuker kunnen maken. De school in Pisa staat erg centraal en makkelijk te bereiken voor zowel treinen en bussen. Pisa is een relatief kleine stad en de buskaartjes waren goedkoop. Er was een geweldige bar aan de overkant vn de school.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb eerder dit jaar al een cursus gevolgd en ook al wist ik wat kon verwachten, deze cursus overtrof al mijn verwachtingen - en de groep studenten waarmee ik de tijd heb doorgebracht, zorgden ervoor dat ik de hele tijd Italiaans sprak. Er was mij verteld dat ik "basic" studentenaccommodatie kon verwachten, maar ik had geen betere accommodatie of een betere host kunnen hebben.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend - ik heb er echt van genoten en ik heb veel geleerd! Het was goed (na de eerste shock!) om af te stemmen op het Italiaans zoals het op het normale, snelle tempo gesproken wordt! De docenten legden alles uitstekend uit en de lessen waren informatief, stimulerend en leuk. Ik heb nu meer vertrouwen, al realiseer ik me dat één week niet echt genoeg was, de meeste andere studenten deden er meer. Misschien een andere keer, als ik mijn echtgenoot kan overhalen! We verbleven bij een fantastisch gastgezin. Ze waren vriendelijk, gastvrij, behulpzaam, hadden veel kennis…en ze waren echt leuk om bij te zijn. Het waren beide drukke mensen, maar ze waren altijd erg sociaal, behulpzaam en relaxed tijdens onze tijd met hen. Ik hoop dat we in contact blijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De lessen waren goed en erg goed gestructureerd, de materialen waren ook goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik wil de docent bedanken voor haar deskundigheid en energie. Ik ben zelf een docent en ik herken een expert! Het was goed om de formele structuur die ten grondslag ligt aan de taal te leren, evenals de vocabulaire. De docenten deden alle moeite om ervoor te zorgen dat we in de goede klas geplaatst werden en er was veel mogelijkheid om de vooruitgang te bespreken en van klas te veranderen indien nodig; een uitstekende en professionele opzet in Pisa. Mijn accommodatie was simple maar comfortabel en erg dichtbij de school waar om gevraagd had. Mijn hosts zorgden dat ik goed te eten kreeg en ze waren vol belangstelling om me te helpen met mijn Italiaans. Ik voelde me erg gelukkig bij hen. Ik heb een geweldige tijd gehad en ga deze ervaring zeker nog een keer herhalen.

   School statistieken

   Nationaliteit


   American (6.5)
   Austrian (14.7)
   British (6.5)
   French (4.3)
   German (11.8)
   Japan (10.9)
   Others (21.2)
   Polish (3.1)
   Russian (7.6)
   Spanish (5.4)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Pisa

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024