Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren in Pisa, Italië

Intensief
Cursus

van
€277

Onze Italiaanse school in Pisa ligt op een prachtige locatie, en Italiaans leren in Pisa is dan ook een erg populaire keuze voor mensen die in het buitenland Italiaans willen leren. De universiteitsstad Pisa ligt in Toscane en heeft een groot, historisch stadscentrum waar moderne bouwprojecten geweerd worden. Met onze cursus Italiaans in Pisa kun je Italiaans leren in een traditioneel ‘Italiaanse’ locatie en genieten van de levensstijl en de Toscaanse keuken.

Het maakt niet uit wanneer je een taalcursus Italiaans in Pisa volgt, je zult het er altijd goed naar je zin hebben. Het hele jaar door worden allerlei evenementen en activiteiten georganiseerd in Pisa en je zult je er dus zeker niet vervelen! Elk jaar weer kiezen veel buitenlandse studenten voor een cursus Italiaans in Pisa, Toscane, maar de stad huisvest ook duizenden Italiaanse studenten die aan de universiteit van Pisa studeren.

Je kunt natuurlijk op verschillende van onze scholen in Italië terecht voor een cursus Italiaans, maar naast Italiaans leren in Pisa kun je ook nog een kookcursus volgen in de avonduren. Buitenlandse studenten zijn ieder jaar weer razend enthousiast over deze kookcursus!


Onze scholen in Pisa

Onze school in Pisa ligt op een centrale locatie, op korte loopafstand van de beroemde toren van Pisa, vlakbij het Piazza Vittorio Emanuele. De school bestaat al meer dan 20 jaar en was een van de eerste scholen in Toscane die cursussen Italiaans aanboden voor buitenlandse studenten!

Cursussen

De school biedt een standaardcursus Italiaans (20 lessen per week) en een intensieve cursus Italiaans (30 lessen per week) aan. Verder kun je kiezen voor een themacursus als 'geschiedenis en kunst’, Italiaanse grammatica of Italiaans koken. Een klein aantal studenten kan ook werkervaring opdoen op de school zelf, waardoor je een taalcursus Italiaans kunt combineren met het opdoen van waardevolle werkervaring in het buitenland. Tijdens de periode waarin je werkervaring opdoet, is de cursus Italiaans bovendien gratis. Je dient in dit geval wel al een redelijk niveau te hebben. Neem voor meer informatie over werkervaring in Pisa contact met ons op!

Accommodatie

Je kunt tijdens de cursus Italiaans in Pisa verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen, in een gedeeld studentenappartement of in een studioappartement. Als je zoveel mogelijk vooruitgang wilt boeken, is een verblijf bij een Italiaans gastgezin aan te raden. Je oefent dan namelijk ook buiten de cursusuren voortdurend jouw Italiaans met het gastgezin! Bovendien kun je zo genieten van de traditionele Italiaanse maaltijden waar de Italianen uit Toscane zo trots op zijn.

Activiteiten

Naast de hoogwaardige taalcursussen heeft de school in Pisa ook een fantastisch programma vol optionele activiteiten samengesteld. Zo kun je bijvoorbeeld op een uitstapje naar Piazza dei Miracoli (hier vind je de beroemde Toren van Pisa), schoolfeesten, wijnproeverijen en uitstapjes naar plaatsen als Florence, Siena en Rome. Zoals bij al onze scholen zijn de activiteiten optioneel en is er bij sommige activiteiten een extra bijdrage vereist dat je direct kunt betalen op de school.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Pisa en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Je kunt ook naar de luchthaven van Florence vliegen en vanaf daar verder reizen. Onze school kan vervoer van deze luchthavens of van de treinstations van Pisa en Florence naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Pisa

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.17 / 5
Staf van de school

4.58 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Pisa, gebaseerd op 24 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30