Rome, de indrukwekkende hoofdstad van Italië

Italiaans leren in Rome

16 klaslokalen
Studentencomputers
Privétuin met 2 terrassen
Cafetaria ter plaatse
Cursusmateriaal ter plaatse gekocht
Wi-Fi in het hele gebouw
Geregistreerd CILS/CELI examencentrum
Lid van IALC, ASILS en Eaquals
Geaccrediteerd door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek

Onze school in Rome

Onze Italiaanse taalschool in Rome ligt in het centrum van de stad, vlakbij het Piazza della Republica. De school is uitzonderlijk goed uitgerust en beslaat alle drie de verdiepingen van een prachtig gerestaureerde vrijstaande woning, met tuinen aan de voorkant, zonneterrassen aan de achterkant en een studentencafetaria, waar elke dag snacks, drankjes en typisch Italiaanse lunches worden geserveerd. Er zijn ook 16 klaslokalen, elk uitgerust met interactieve whiteboards en een talenlaboratorium en een multimediacentrum op de bovenste verdiepingen. Wi-Fi internettoegang is beschikbaar in het hele schoolgebouw, maar er zijn ook internetcabines beschikbaar voor gebruik door de leerlingen.

De school beschikt over enkele van de beste accreditaties in Italië, is geautoriseerd door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs, is lid van IALC en EAQUALS, en is tevens een examencentrum voor de prestigieuze CELI- en CILS-examens!

Foto's

1
2
3
4

Rome

Als hoofdstad van Italië en de Italiaanse regio Lazio is Rome een stad die over de hele wereld bekend staat als een toonaangevend centrum voor kunst, cultuur en mode. Het is de perfecte bestemming voor zowel een stedentrip van een week als een langer verblijf van meerdere maanden, waar je nooit genoeg zult hebben van alles wat er te zien en te doen is. Het is een stad die onmiskenbaar ‘Italiaans’ is. en dus de ideale locatie om de taal te leren. Waar anders in Italië kun je enkele van de beroemdste en meest iconische bezienswaardigheden van Europa ontdekken, waaronder het Colosseum, Vaticaanstad, de Trevifontein en de Spaanse Trappen?

Cursussen in Rome

Beschikbare cursussen

  Als eersteklas Italiaanse taalschool biedt onze school in Rome een breed scala aan Italiaanse taalcursussen om aan ieders voorkeuren te voldoen. De lessen worden gegeven met behulp van een communicatieve aanpak, met authentieke materialen waarmee je je taalvaardigheden kunt ontwikkelen en meer kunt leren over de Italiaanse cultuur en samenleving.

  Je kunt Italiaans leren tijdens een semi-intensieve cursus Italiaans met slechts 15 lessen per week, of een intensieve of superintensieve cursus volgen, bestaande uit 20 lessen of 30 lessen per week, om nog sneller te leren! We bieden ook een intensieve cursus + minigroep aan, waarbij je 20 lessen per week deelneemt aan de intensieve groep en nog eens 5 lessen doorbrengt in groepen van kleinere omvang (2-5 studenten).

  Als u de voorkeur geeft aan individuele lessen, waarom volgt u dan niet een cursus privélessen? Privélessen zijn uiterst nuttig, omdat ze uw leraar niet alleen de kans geven om u en uw favoriete leerstijl te leren kennen, maar ze geven u ook de mogelijkheid om u te concentreren op uw zwakkere gebieden, of op specifieke vaardigheden die u leuk vindt! Je kunt zelfs kiezen voor een cursus Intensieve + Privélessen om groepslessen te combineren met individuele lessen.

  Onze school in Rome biedt ook cursussen ItaliaansClub 50+, geschikt voor studenten van in de vijftig en ouder die er de voorkeur aan geven Italiaans te leren met gelijkgestemde studenten van dezelfde leeftijd. We bieden ook een Club 30cursus aan, die beschikbaar is voor studenten van 30-40 jaar. Beide cursussen combineren intensief Italiaans leren met een programma van culturele activiteiten en excursies!

  Als u uw Italiaanse vaardigheden binnen een zakelijke context wilt gebruiken, is onze Businesscursus wellicht de perfecte optie voor u. Het omvat 15 wekelijkse lessen gericht op onmisbare zakelijke vaardigheden, zoals telefoongesprekken, bedrijfspresentaties, onderhandelingen en verkoop.

  Als je een fan bent van Italiaans eten, waarom probeer je dan niet de cursus Intensief + Koken van onze school? Deze cursus geeft studenten de mogelijkheid om traditionele gerechten te bereiden in het huis van een Italiaans gezin, gevolgd door een diner en een glas Italiaanse wijn!

  Speciale cursussen in Rome

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze school adviseert studenten die zo snel mogelijk Italiaans willen leren om bij een Italiaans gastgezin te verblijven, waardoor je voldoende mogelijkheden hebt om de taalvaardigheden die je tijdens de les leert, te oefenen. Gastgezinaccommodatie is beschikbaar op basis van logies en ontbijt of halfpension, of je kunt kiezen voor de optie 'alleen kamer'. optie voor wat meer onafhankelijkheid.

   Accommodatie is ook beschikbaar in gedeelde appartementen met eigen kookgelegenheid, gedeeld met 2-6 studenten van onze school.

   Wi-Fi-toegang is gratis beschikbaar in alle accommodatiemogelijkheden die de school in Rome aanbiedt.

   Activiteiten

   Dompel jezelf onder in de Italiaanse cultuur en leer de ‘Eeuwige Stad’ echt kennen. van Rome door deel te nemen aan het activiteitenprogramma van onze school. Onze school in Rome biedt elke dag een activiteit aan, variërend van Italiaanse filmvertoningen tot rondleidingen door de stad en zelfs seminars over de Italiaanse cultuur en geschiedenis! Veel activiteiten zijn inbegrepen in de kosten van je cursusgeld, maar er kan een kleine vergoeding in rekening worden gebracht om de kosten voor toegangsprijzen of vervoer te dekken. Alle activiteiten zijn uiteraard optioneel, maar dit is zeker een geweldige manier om andere studenten te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken die jouw interesses delen!

   Hoe er te komen

   Vlieg naar Rome Fiumicino of Rome Ciampino Airport. Als je accommodatie via de school boekt, kunnen wij ervoor zorgen dat je bij aankomst wordt opgewacht en tegen een meerprijs naar je accommodatie wordt gebracht.


   Locatie van onze school in Rome

   Cursus

   4.4 / 5
   Accommodatie

   3.8 / 5
   Medewerkers van de school

   4.5 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Rome gebaseerd op 122 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een heel andere aanpak, maar ik vertrouwde het proces. Zeer goede locatie en faciliteiten. Wij vonden het erg leuk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik hield van mijn cursus. Ik heb het echt gemist toen ik wegging. Ik had twee uitstekende leraren en ik zat zeker in de juiste groep. Ik genoot van een andere manier van lesgeven (de laatste keer kreeg ik les met de bureaus naar voren gericht, richting een schoolbord!) en ik vond de school erg leuk; het personeel, de locatie, de klaslokalen en het uitstekende café in de kelder.

   Luisa was de meest fantastische gastheer. Ze was warm, gastvrij en we genoten erg van elkaars gezelschap. Ze hielp mijn Italiaans eindeloos omdat ze graag langzaam sprak. Ze was zo aardig; ze whatsappte me voordat ik Groot-Brittannië verliet en dus wist ik waar ik heen ging en bij wie ik zou logeren, en toen bracht ze me de eerste ochtend naar de school. Ik vond het leuk waar ze woonde en vond het leuk om haar kat op schoot te hebben om te helpen met mijn studie!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb een geweldige tijd gehad ondanks alle problemen met het Coronavirus en ik heb zoveel geleerd in slechts 8 weken. De accommodatie was comfortabel en dicht bij de school.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Alles aan deze school is fantastisch!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn cursus van twee weken was uitstekend. Ik was onder de indruk van de lesmethoden, de grote nadruk op spreken en luisteren, wat een briljante manier was om te leren. De schoolfaciliteiten waren ook uitstekend, mooie cafetaria voor vroege koffie, pauze, lunch. Al het personeel was zo vriendelijk en behulpzaam (onderwijzend personeel, kantoorpersoneel, cafépersoneel) en de hele school had een zeer gelukkige sfeer. Ik zou het ten zeerste aanbevelen. Ik werd geplaatst bij het beste gastgezin (moeder, vader, jongen van negen jaar) in Rome! Zo hartelijk gastvrij, zo aardig en vriendelijk. Ik werd zo goed verzorgd, zo goed gevoed, ze maakten van mijn twee weken in Rome een heel gelukkige tijd. Ik kon ze niet genoeg bedanken. De afgelopen jaren heb ik scholen bezocht en bij gastgezinnen gelogeerd (meestal twee weken) in verschillende steden in Italië. Ik heb veel goede ervaringen gehad, maar ik denk dat Rome de beste was!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goed Er is alles wat we nodig hebben, de school is erg schoon, de clubkoffie was erg goed

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Geweldige docenten. Geweldig introductiegesprek. Geweldige activiteiten na school. Geweldige sfeer. Bedankt!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg nuttig, ze pasten een volledige immersie methode toe waardoor studenten de beste ervaring kregen van het Italiaans horen en spreken. De accommodatie was goed, het was vlakbij de school en was precies waar ik om had gevraagd. Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop studenten werden verzorgd en de algemene administratie van jullie organisatie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De kwaliteit en het niveau van de lessen waren geweldig en precies naar mijn wensen. Ik had vijf verschillende docenten over twee weken, en ze waren allemaal vriendelijk en zorgzaam, goed voorbereid op de lessen en gemotiveerd om het allerbeste van Italiaanse educatie te laten zien. Ik zat in de geavanceerde klas en ik vond het zeker uitdagend. Ik heb erg genoten van mijn verblijf in Rome en zou graag volgend jaar naar Elba en Montpellier gaan. Ik heb Apple Languages al aan een aantal vrienden aangeraden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig, ik vond de methode gebruikt door de docent super, en er waren veel activiteiten en kansen om Italiaans te spreken. Alle materialen die werden gebruikt waren modern en boeiend. De activiteiten boden ook veel mogelijkheden om andere studenten te leren kennen. Ik verbleef bij een erg vriendelijke familie, ik zou graag weer bij ze verblijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De methodes waren erg interessant en wisten mijn zwaktes te adresseren, hopelijk succesvol. Ze zorgden ervoor dat ik op het juiste niveau werd geplaatst, nadat de eerste dag wat makkelijk was. Iedereen was heel erg vriendelijk. Ik zou willen dat ik langer had kunnen blijven, maar ik heb toch veel geleerd in 4 dagen!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Cursus was fantastisch. Mijn niveau werd snel vastgelegd, en ik werd in een klas geplaatst die precies goed was. Klassen waren klein en gezellig. De docenten spraken enkel Italiaans en deden hun uiterste best om ons te helpen zoveel mogelijk uit de week te halen. Het lesmateriaal was goed georganiseerd en zorgde ervoor dat alle studenten werden betrokken en Italiaans spraken. Accommodatie was prima. Het gastgezin was ontzettend aardig en sprak elke avond Italiaans met ons. Een geweldige school, ik zou willen dat ik langer was gebleven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had nog nooit een taalcursus als deze gehad, het was geweldig! Ik had eigenlijk twee weken moeten boeken in plaats van een. Ik was erg onder de indruk van de leermethode en de ervaren docenten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De Italiaanslessen waren uitdagend en leuk en hadden veel met participate te maken. De leermethodes die gebruikt werden hielpen me echt om vooruitgang te boeken in enkele dagen. De ligging van mijn appartement was top, de accommodatie zelf klein, maar goed uitgerust.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg intensief, maar toch leuk. De docent was zeer ervaren en erg geduldig. De accommodatie was erg goed en slechts 20 minuten met de bus vanaf het Termini station. Het gastgezin was vriendelijk en gastvrij. Avondeten was typisch Romeins en overheerlijk. Ik had het erg goed in Rome.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De school werd zeer professioneel gerund. Ik volgde de 50+ cursus en was onder de indruk van de manier waarop we werden behandeld. Bijna elke dag van ons verblijf werd goed gepland, van een bezoek aan Napels tot een tocht door Vila Adriana. De docenten waren erg ervaren en geduldig. Ik zou willen dat ik langer had kunnen blijven. Misschien volgend jaar.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was fantastisch! Ik heb erg genoten van de tijd in de klas, en mijn docent, Giulia, maakte het helemaal voor me. Ik zou haar graag willen bedanken voor haar fantastische manier van lesgeven, ze wist ons geïnteresseerd te houden en maakte de cursus een erg positieve ervaring. Als ik de kans heb om dit nog een keer te doen zal ik zeker opnieuw boeken!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb verschillende cursussen aan verschillende taalscholen gedaan, en dit was de beste die ik zover heb bezocht, zowel in algemene organisatie van de school en activiteiten, als de klassen zelf. Ik vond de structuur van de klassen erg prettig, aangezien we elke dag werkten aan luisteren, spreken en begrijpen, maar niet zoveel aan schrijven. Het schrijven werd slechts behandeld in zoverre dit nodig was. Ik verbleef bij een gastgezin op basis van halfpension. Ik voelde me direct welkom, en gedurende mijn verblijf was de familie vriendelijk en probeerde me te betrekken bij alles. Ik hoop dat ik contact met ze blijf houden nu ik weer thuis ben.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de lessen genoten en ik vond de docenten enthousiast en behulpzaam. De nadruk lag op interactie en communicatie, en minder op formele lessen. Ik vond deze aanpak erg fijn, aangezien veel aspecten van grammatica op een andere manier kunnen worden geleerd. De school bood ook activiteiten aan in de avond en het weekend, en deze waren genottelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De entreetest was perfect, de docenten en lessen waren precies goed. Mijn accommodatie was schoon en praktisch, de huisbazin een genot. Airconditioning in Rome in Juli zou wel op prijs zijn gesteld door deze gepamperde Amerikaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was zeer tevreden met elk aspect van de cursus. Ik zal het zeker aan al mijn vrienden aanraden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De taalcursus was fantastisch. De uitjes en lessen waren amusant en informatief. Ik heb zeer goede vrienden gemaakt waarmee ik contact hoop te houden. Het beste was dat ik leerde spreken en denken in het Italiaans.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Roberto was een uitstekende docent, en zeer prettig om mee te werken. Ik ben niet echt een talenmens, maar hij had erg veel geduld. Ik verbleef bij een zeer vriendelijke familie. De busverbinding met de school was goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De lessen waren exclusief in het Italiaans, wat ik erg prettig vond en gebruikte verschillende methodes, waardoor de lessen interessant bleven. Het was een geweldige ervaring en ik kan het niet genoeg aanraden aan iedereen. Het in de stad zelf wonen en de taal leren, net zoals het opnemen van de cultuur en nieuwe vrienden maken was super.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten en pakte de stof snel op. Ik denk dat de nadruk op het spreken van het Italiaans je veel zelfverzekerder maakt, waardoor je de taal veel sneller opneemt. Onze groep was erg hecht door alle spreekopdrachten en het was leuk om met mensen te werken die je ondersteunen en aanmoedigen. Mijn groep kwam van over de hele wereld, dus het was een geweldige kans om alles te leren over verschillende culturen naast de Italiaanse cultuur.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De service was geweldig. Ik startte op een hoger niveau, aangezien ik redelijk goed Italiaans spreek, maar aangezien mijn kennis van werkwoorden, enz. minder was stelde de docent voor dat ik op een lager niveau verder ging, en dit bleek beter te werken. Lia was een zeer vriendelijke gastvrouw, we hadden vergelijkbare interesses en ik was ontzettend tevreden met de accommodatie. Heel erg bedankt, ik zal Apple Languages zeker aanraden aan vrienden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was fantastisch, ik zou het zeker aanraden. Het personeel van de school was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Naast dat het leuke, uitdagende en innemende klassen waren, kreeg ik ook hulp met lezingen, tours en uitjes buiten de lessen om, waarvan het meerendeel ook door docenten werd bijgewoond. Mijn accommodatie had een geweldige ligging, erg centraal.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik was zeer onder de indruk van de filosofie en het niveau van de lessen. Absoluut eerste klasse, en ik zou het zeker aan iedereen aanraden. Ik ben zelf een taalleraar en ik vond dat ze precies de balans vonden tussen studenten pushen en op hun gemak stellen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed, erg communicatief en van een hoog niveau. De accommodatie was prima voor jonge studenten. De huisbazin was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het was echter een beetje simpel voor een oudere student.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de manier van lesgeven van erg hoge kwaliteit. De lessen waren leuk, goed opgebouwd en nuttig. De docent was dynamisch en aanmoedigend, en de andere studenten waren allemaal vriendelijk. Ik heb erg van de cursus genoten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitdagend, maar juist goed en ik heb ontzettend veel geleerd. Ik voel me ook een stuk zelfverzekerder over mijn Italiaans.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Iedereen was erg behulpzaam en ik vond de lessen kwalitatief erg goed. Ik heb erg van de week genoten. De accommodatie was fantastisch. Ik verbleef in een schone kamer op een prachtige locatie met zeer vriendelijke en amusante mensen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg nuttig en mijn docent was ervaren en geduldig. Ik ging naar huis met veel meer vertrouwen dankzij de hulp en lessen die ik had gekregen. Ik zou zeker weer gaan als ik de kans had.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Echt fantastisch. Ik kan de docenten niet hoog genoeg prijzen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Mijn cursus was erg goed en interessant. De docent, Gianna, was fantastisch. Ik vond het materiaal enigszins moeilijk, maar de klas was erg prettig. Wat ik nog veel leuker vond, was de stage die ik na de cursus deed. Het personeel van de school dat me hielp met het vinden van de stage was geweldig! Heel erg bedankt Alessandro Agostini en Ursula. Mijn accommodatie was op een hele praktische locatie gelegen. De mensen waar ik mee woonde waren erg attent en behulpzaam. Ze zijn erg sociale, getalenteerde mensen die alles soepel laten verlopen. Dit was een van de beste ervaringen van mijn leven. Heel erg bedankt!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Interessant en leuk, ik was onder de indruk van de leerstijl en de informele aanpak. De docenten waren geduldig en begripvol, maar wisten de constante vooruitgang te houden. De accommodatie lag ideaal en de huisbazin was vriendelijk en attent. Goede faciliteiten, maar sommige dingen zouden reparatie kunnen gebruiken.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De geavanceerde Italiaans cursus van 2 weken was zowel veeleisend als genottelijk. Ik vond het fijn dat ik een hoger niveau kon afleggen dan vorig jaar. Net zoals de vorige keer was ik erg tevreden met de gevarieerde lessen en de mogelijkheid om mensen van verschillende achtergronden en nationaliteiten te leren kennen. De docent was behulpzaam en geduldig.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De school was extreem professioneel maar toch vriendelijk, en de materialen die gebruikt werden waren uitermate goed.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Erg creatieve en innovatieve cursus. Leuke ervaring om in de klas te zitten met mensen van over de hele wereld.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het is moeilijk om iedereen in een klas even goed te helpen, vooral wanneer studenten allemaal voor verschillende duraties de cursus volgen. Onze docent, Claudio, wist dit echter ontzettend goed te doen, en creëerde een goede sfeer die interactie aanmoedigde zonder mensen onder druk te zetten. Ik heb erg genoten van sfeer op school en zou graag terugkeren. Het gastgezin was zeer attent en gastvrij zonder bemoeizuchtig te zijn, had een goede ligging, en was zeer gezellig. Ik zou dit soort accommodatie zeker aanraden aan toekomstige studenten. Al in al een geweldige ervaring. De internationale mix van studenten en de nadruk op het spreken van het Italiaans hielpen echt iedereen tot participatie aan te zetten. Ik zal deze school absoluut aanraden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De lessen, de leeromgeving en de docenten waren allemaal fantastisch. Erg geweldig - ik zal het zeker aanraden aan mijn vrienden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   We hebben erg veel geleerd. Ik vond de docent, Marina Ota, getalenteerd, professioneel en vriendelijk. Ik vond het heerlijk om bij een gastgezin te verblijven. Een geweldige ervaring. Ik zou het zeker aanraden aan anderen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb een privécursus van twee dagen gedaan, waar ik erg van genoot, en ik heb deelgenomen aan het sociale programma dat werd aangeboden. Ik hoop in Januari een cursus van 3 weken te doen. Ik verbleef in een plaatselijk hotel, de Piemonte, wat goed beviel.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was top - goed gebalanceerd, interessant en precies gericht op het niveau en de wensen van de studenten. Ik heb heel erg genoten van mijn ervaring en ik heb me direct geregistreerd voor nog een cursus. Een goed gerunde school, met vriendelijk en gastvrij personeel en een gevarieerde en relevante cursus. De docent wist wat we nodig hadden en bracht zelfvertrouwen en enthousiasme op in de studenten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond alles geweldig! De manier waarop de docent ons benaderde en de activiteiten die we deden waren allemaal zo behulpzaam, ik voel me echt alsof ik veel heb geleerd in een hele korte tijd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik genoot erg van de mix van studenten op de cursus en de vriendelijkheid en het enthousiasme van de docenten. Mijn Italiaans is zodanig verbeterd dat het me moeite kostte om dit in het Engels te schrijven, aangezien ik in het Italiaans ben aan het denken. De accommodatie zou beter kunnen zijn geweest als het een wasmachine had en een werkende oven. Het was echter dichtbij de school, er was een bushalte min of meer voor de deur, en het was schoon.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was nooit saai, erg interessant, persoonlijk en op communicatie gericht; ze zouden wat meer grammatica kunnen hebben behandeld, maar dat is slechts een gevoel. Ik heb erg veel geleerd, dankjewel Antonella! Ze was een uitmuntende docent. Mijn kamer was schoon, opgeruimd en leuk ingericht. De eigenaresse was zeer vriendelijk en behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Erg nuttige cursus, geweldige docenten! Heel erg bedankt voor de hulp, het Britse kantoor wist me te helpen met al mijn vragen, en ik wil zeker weer via Apple Languages studeren.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten. Mijn docent (Gianna) was een fantastische docent en ik genoot erg van het ontmoeten van andere studenten, ook in het mooie schoolcafé. Ik stelde de vrije namiddagen ook op prijs en gebruikte ze om Rome te verkennen. Mijn gastvrouw Monica zorgde goed voor me en maakte lekker avondeten.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Hoge kwaliteit van onderwijs - levendig en interessant. Het personeel op de school was erg vriendelijk en gastvrij en moedigde studenten aan om de school hun thuisbasis te laten zijn gedurende hun verblijf in Rome. Er was een goed programma van verschillende activiteiten. De school is goed uitgerust met een café, dakterras en een computerruimte. Uitstekende accommodatie met een hele aardige Italiaanse host. Het was precies waar ik om gevraagd had. Het was in alle opzichten een erg goede ervaring.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik had echt langer willen blijven en ik hoop om nog een keer een andere cursus te doen, misschien in een ander deel van Italië. Mijn gastgezin was geweldig en het had niet leuker gekund. Een mooi gedeelte van de stad - best een voorrecht.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Erg professioneel, interessant, dynamisch. Uitstekend programma met extra school activiteiten (lezingen, excursies, rondleidingen).

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De taalcursus overtrof al mijn verwachtingen. Ik was erg onzeker over mijn vaardigheden in het Italiaans, omdat ik het mezelf had geleerd, maar al snel werd ik op mijn gemak gesteld en in een klas geplaatst met een geweldige en aanmoedigende docent. Ik heb veel goede vooruitgang geboekt dankzij de steun van de school. De culturele activiteiten op de 50+ cursus waren uitstekend, waarbij ze je de mogelijkheid gaven om Rome en de omgeving te bekijken met docenten van de school die er veel vanaf wisten. De accommodatie overtrof, net zoals zoals de cursus, ook al mijn verwachtingen. Ik werd warm en vriendelijk ontvangen door mijn hosts die erg bereid waren om mij te helpen met mijn gebrekkige Italiaans. Ik kijk ernaar uit om terug te gaan. Een van de hoogtepunten van de cursus was de mogelijkheid om vrienden te worden met mensen van over de hele wereld - met het Italiaans als onze gemeenschappelijke taal.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Het was een heel mooie school en we waardeerden ons verblijf echt. De cursus was ontzettend interessant, alles in het Italiaans…best moeilijk, maar het was goed en we hebben veel geleerd.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het taalonderwijs was uitstekend. De lessen waren afwisselend, gefocust en aangenaam. Ik wilde zo veel mogelijk praten en dit was een groot onderdeel van de cursus. De docenten vond ik erg levendig en goed voorbereid. Het appartement lag op een goede locatie, op maar 20 minuten loopafstand van de school. De eigenaar was aardig en behulpzaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig, ik heb veel geleerd en ik heb een fantastische tijd gehad. Het was perfect voor mij.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was geweldig! Ik heb veel geleerd! Ik ga weer terug!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was geweldig en erg goed gestructureerd met veel interactie met andere studenten en een evenwichtige input aan grammatica. Mijn gastgezin en de accommodatie was fantastisch.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was gezegend met een fantastische docent die me stimuleerde om de taal te gebruiken en ik heb meer geleerd dan ik voor mogelijk had gehouden. Mijn accommodatie lag op een goede locatie, ongeveer halverwege het Colosseum en St. Giovanni in Laterano, met goede bus- en metroverbindingen. Comfortabele kamer een een erg behulpzame gastvrouw.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus was nuttig, maar ook erg leuk. We hebben veel gelachen tijdens de lessen (vanwege onze eigen gebreken). Aan het eind van de week vlogen Italiaanse woorden rond mijn hoofd als ik probeerde te slapen. Ik denk dat dat een goed teken is. Het volgen van de cursus was voor mij als een vakantie en ik vond het een geweldige manier om de week door te brengen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik heb erg van de cursus genoten en ik had echt langer dan één week willen blijven!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus echt geweldig, de methode, de docent, het personeel. Alles was fantastisch en boven mijn hoge verwachtingen. Ik was gelukkig met het appartement. Er was air-conditioning, het was ruim, schoon en het had een groot, mooi terras met planten. Super! Ik wilde niet gaan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het onderwijs was uitstekend, de docent wist echt wat hij deed en hij maakte de lessen stimulerend en productief. We hadden een gemixte klas met veel nationaliteiten en er was een erg goede sfeer. Aan het eind van de cursus was ik erg blij met mijn vooruitgang en had ik echt nog langer willen blijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg leuk. Ik vond het geweldig om mensen van over de hele wereld om me heen te hebben en gedurende deze 6 weken zijn we erg hecht geworden. De docenten waren erg behulpzaam, toegankelijk en gaven echt om hun studenten. Mijn accommodatie was goed omdat het in een leuke, rustige buurt was.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de 2 weken met de Club 50+ groep erg leuk. Alle studenten waren echt gemotiveerd om een nieuwe taal te leren, de groep was "molto simpatico" en de extracurriculaire activiteiten die door de school werden georganiseerd waren geweldig. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt en verheug me erop om in de toekomst nog een dergelijke cursus te volgen. Mijn ervaring in Rome was positief en ik zou niet aarzelen om terug te gaan naar de school. Ik wil graag mijn docenten bedanken voor hun moeite dat ze deze Italiaanse taalervaring zo interessant hebben gemaakt.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docenten waren vriendelijk, hardwerkend en nauwkeurig en vonden het lesgeven leuk. De klasactiviteiten waren erg gevarieerd. Ik heb echt van de cursus genoten en mijn Italiaans is er erg op vooruitgegaan door de hoge kwaliteit van het onderwijs. Al het personeel van de school, van de secretaresses tot de docenten, ze waren allemaal vriendelijk, behulpzaam en deden hun best om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. I raad het zeker bij mijn vrienden aan.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goed voor de luister- en spreekvaardigheid van het Italiaans en ik waardeerde het dat de docent aandrong om alleen Italiaans te gebruiken. Mijn accommodatie was erg goed en goede locatie ten opzichte van de school en om mooie plekken van Rome te zien. Een echt leuke ervaring!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was goed gepresenteerd met veel verschillende soorten activiteiten. De docent was geweldig. Mijn hostst waren fantastisch, met vele gesprekken en thuis klaargemaakte Romeinse eten was fantastisch!

   School statistieken

   Nationaliteit


   Austria (7)
   Brazil (8)
   France (5)
   Germany (9)
   Japan (3)
   Netherlands (4)
   Russia (4)
   Sweden (6)
   Switzerland (8)
   U.s.a (3)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Rome

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024