Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren in Rome, Italië

Intensief
Cursus

van
€316

Als je graag Italiaans wilt leren, dan is Rome de perfecte stad waarin je dat kunt doen! Onze school in Rome biedt cursussen Italiaans van minimaal een week, voor studenten van alle niveaus. Rome is een stad waarin je maanden kunt verblijven en dan nog elke dag iets nieuws kunt ontdekken. De stad is daarom de ideale locatie voor een cursus Italiaans!


Onze scholen in Rome

Onze school in Rome staat in het centrum van de stad, vlakbij het Piazza della Repubblica. De school is gevestigd in een prachtig, gerenoveerd, vrijstaand gebouw met drie verdiepingen. Voor het gebouw liggen prachtige tuinen. In het gebouw vind je een studentenkantine, een taallab en een multimediaruimte, en buiten ligt een zonneterras!

Cursussen

Onze school in Rome biedt een semi-intensieve cursus van 15 groepslessen per week, een intensieve cursus van 20 groepslessen per week en een superintensieve cursus van 30 groepslessen per week aan. Klassen bestaan uit maximaal veertien studenten. Als je je groepscursus wilt aanvullen met privélessen, kies dan voor een gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus van alleen 20 privélessen per week.

Naast deze algemene cursussen Italiaans biedt onze school ook een cursus zakelijk Italiaans aan. Deze cursus duurt twee weken en bestaat uit 15 groepslessen per week. Als je graag heerlijke, Italiaanse gerechten wilt leren bereiden, combineer je cursus dan met de extra cursus Italiaans koken van twee kooksessies per week.

Als je graag werkervaring wilt opdoen bij een Italiaans bedrijf, dan kan onze school dat voor je organiseren! Je moet eerst een intensieve cursus van minstens vier weken of een semi-intensieve cursus van minstens twaalf weken volgen op onze school en kunt daarna aan het werk bij allerlei bedrijven. Neem voor meer informatie over dit programma of onze andere cursussen gerust contact met ons op!

Accommodatie

Je kunt tijdens je cursus Italiaans in Rome verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde, vriendelijke gastgezinnen, op basis van bed & breakfast of halfpension. Hoe meer maaltijden je met je gastgezin deelt, hoe meer je je Italiaans kunt oefenen en hoe meer je zult leren over de Italiaanse cultuur en keuken! Als je wel graag met Italianen wilt samenwonen, maar liever voor je eigen maaltijden zorgt, kun je kiezen voor verblijf bij een Italiaanse gastheer/-vrouw op basis van zelf-catering. Als je liever met medestudenten wilt samenwonen, kies dan voor verblijf in een gedeeld appartement op basis van zelf-catering.

Activiteiten

Dompel jezelf helemaal onder in de Italiaanse cultuur en leer Rome echt kennen door deel te nemen aan het activiteitenprogramma van de school! Onze school in Rome biedt ongeveer elke dag een activiteit aan, variërend van Italiaanse filmvoorstellingen tot rondleidingen door de stad en zelfs seminars over interessante aspecten van de cultuur en geschiedenis van het land! Alle activiteiten zijn natuurlijk optioneel, maar ik kan je zeker aanraden om er aan deel te nemen want het is een geweldige manier om andere studenten te leren kennen en vrienden te maken die jou interesses delen!

Reizen

Vlieg naar de luchthaven Roma Fiumicino of Roma Ciampino en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van deze luchthavens of van het treinstation Roma Termini naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Rome

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.43 / 5
Accommodatie

3.82 / 5
Staf van de school

4.51 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Rome, gebaseerd op 115 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30