Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren in Salerno, Italië

Intensief
Cursus

van
€300

Italiaans leren in Salerno is een uitstekende keuze. Salerno ligt op een ideale locatie, direct aan de kust van Amalfi, op korte afstand van mooie plekken als Sorrento, Positano en Amalfi. Salerno is nog niet ontdekt door het massatoerisme en is nog een authentiek ‘Italiaanse’ stad, met een mooi historisch centrum en een gezellige promenade aan de zee, vanaf waar je een schitterend uitzicht hebt over de Golf van Salerno.

Een cursus Italiaans in Salerno is bovendien aan te raden vanwege het geweldige klimaat dat er het hele jaar door heerst. De mensen houden er dan ook een ‘typisch Italiaanse’ levensstijl op na vanwege het mooie weer.

Ontvang 15% korting op alle groupscursussen Italiaans in Salerno. Geldig op alle reguliere cursussen, waaronder: Intensief, Super-Intensief en Intensief + 5 privélessen.
Aanbiedingscode: ALSWIN

Onze scholen in Salerno

Onze Italiaanse taalschool in Salerno ligt in het centrum van de stad, aan de zeepromenade, in een van de mooiste straatjes van Salerno. De school is gevestigd in een historisch, goed onderhouden ‘palazzo’ met schitterende uitzichten over de Golf van Salerno.

Cursussen

Je kunt Italiaans leren in Salerno met een standaardcursus Italiaans van 20 lessen per week. Het gemiddelde aantal studenten in een groep bedraagt zeven tot acht en er worden maximaal tien studenten in een groep geplaatst. Als je zoveel mogelijk Italiaans wilt leren tijdens jouw cursus Italiaans in Salerno, kun je kiezen voor de intensieve cursus Italiaans van 30 lessen per week. Je kunt ook kiezen voor de superintensieve cursus Italiaans, waarbij je de standaardcursus combineert met 5 privélessen per week.

Verder biedt onze school ook diverse andere cursussen aan, zoals de cursus Italiaans koken en een cursus zakelijk Italiaans, die je naast een standaardcursus of intensieve cursus kunt volgen.

Accommodatie

Tijdens de cursus Italiaans in Salerno kun je verblijven in een gedeeld studentenappartement als je wilt samenwonen met andere studenten en zelf wilt koken. Je kunt ook kiezen voor een gezellig verblijf bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen op basis van bed & breakfast of halfpension (twee maaltijden per dag).

Een verblijf bij een Italiaans gastgezin zal jouw Italiaans natuurlijk ontzettend verbeteren, omdat je wat je tijdens de taalcursus Italiaans leert meteen met jouw gastgezin kunt oefenen. Bovendien is het een goede manier om Italianen te leren kennen en kennis te maken met de Italiaanse levensstijl.

Alle soorten accommodatie liggen op loopafstand van de school.

Activiteiten

Onze Italiaanse school biedt naast de cursus Italiaans in Salerno ook een uitgebreid programma met culturele activiteiten aan. Dit programma bevat o.a. rondleidingen door Salerno, wekelijkse etentjes met docenten in plaatselijke restaurants, theater- en bioscoopbezoeken, Italiaanse filmavonden op de school en discussies op school over de maatschappelijke en politieke gebeurtenissen in Italië. Er zijn ook wekelijks dagexcursies naar Amalfi, Positano, Cetara, Sorrento, Pompeii en andere kustplaatsen.

Reizen

Ga je Italiaans leren in Salerno, dan kun je het beste reizen via de luchthaven van Napels (50km van Salerno). Vanuit Napels gaan er regelmatig directe treinen naar Salerno. Indien gewenst, en tegen extra kosten, kan onze school zorgen voor vervoer vanaf de luchthaven in Napels naar jouw accommodatie in Salerno. Onze school regelt gratis vervoer vanaf het treinstation in Salerno naar de accommodatie, voor studenten die met de trein reizen.

De locatie van onze school in Salerno

Beoordelingen van klanten

Cursus

3.82 / 5
Accommodatie

3.73 / 5
Staf van de school

4.55 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Salerno, gebaseerd op 11 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30