Italiaanse stad Salerno

Italiaans leren in Salerno

14 klaslokalen
Studentencomputers
Cafetaria ter plaatse
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Geregistreerd CILS/CELI/DITALS examencentrum
Goedgekeurd voor Lanekassen-programma's
Informatiecentrum met multimedia-leermateriaal

Onze school in Salerno

Onze Italiaanse taalschool in Salerno ligt in het centrum van de stad, aan de boulevard en aan een van de mooiste straten van Salerno. De school is gevestigd in een antiek 'Palazzo', een prachtig en goed bewaard gebleven historisch gebouw, waardoor verschillende klaslokalen een fantastisch uitzicht op zee hebben over de Golf van Salerno.

De school bestaat uit 14 klaslokalen, een multimediaruimte met 8 computers en internettoegang, een bioscoopzaal en een bibliotheek met een ruime keuze aan taalbronnen.

Foto's

Italiaanse les op onze school
Welkoms party op onze school
Salerno ligt aan de prachtige kust van Amalfi
Panoramisch uitzicht van Salerno

Salerno

Salerno is ideaal gelegen, direct aan de kust van Amalfi, met prachtige steden zoals Sorrento, Positano en Amalfi op slechts een klein eindje rijden. Salerno zelf is ontsnapt aan het massatoerisme en blijft authentiek Italiaans, met een prachtig historisch centrum en een lange boulevard met prachtig uitzicht over de Golf van Salerno. Vanwege het prachtige klimaat het hele jaar door in Salerno genieten de mensen hier van een buitenleven, wat dit mooie weer mogelijk maakt. Waar kun je beter Italiaans leren dan ergens zo Italiaans, op zo'n prachtige locatie en vrijwel onaangetast door het massatoerisme?

Cursussen in Salerno

Beschikbare cursussen

  Je kunt Italiaans leren tijdens een intensieve Italiaanse taalcursus van 20 lessen per week, die wordt gegeven in kleine groepen van niet meer dan 10 studenten. Als alternatief, als je zoveel mogelijk Italiaans wilt leren tijdens je verblijf in Salerno, volg dan de superintensieve Italiaans cursus van 30 lessen per week. Beide cursussen zijn bedoeld om uw algemene Italiaanse vaardigheden te verbeteren in lessen van andere studenten met een vergelijkbaar niveau.

  Misschien wilt u een cursus privélessen volgen als er specifieke dingen zijn waarop u zich wilt concentreren, of een cursus intensieve + privélessen om te profiteren van zowel groepslessen als individueel lesgeld.

  Als je 50 jaar of ouder bent en dol bent op de Italiaanse cultuur, waarom volg je dan niet onze Club 50+ cursus in Salerno? Met deze cursus kun je op unieke wijze studeren met andere studenten van dezelfde leeftijd en worden Italiaanse lessen gecombineerd met een breed scala aan activiteiten en excursies.

  Wil je de ervaring van taalreizen delen met het hele gezin? Onze school in Salerno biedt gezinscursussen aan, waardoor zowel volwassenen als kinderen (7-16 jaar) Italiaans kunnen leren in een meeslepende omgeving.

  Onze school in Salerno biedt ook een Intensieve + Kookcursus aan, waardoor studenten de lokale gastronomie en wijnen van de regio Campanië kunnen ervaren.

  Speciale cursussen in Salerno

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Ervaar het leven in een traditioneel Italiaans huishouden door te verblijven bij een zorgvuldig geselecteerd gastgezinop basis van logies en ontbijt of halfpension, waar u uw taalvaardigheid in een mum van tijd zult zien verbeteren!

   Onze school in Salerno regelt ook gedeelde appartementen accommodatie voor studenten die van hun eigen onafhankelijkheid genieten. Gedeelde appartementen bestaan uit een- en tweepersoonskamers, evenals gedeelde badkamer- en keukenfaciliteiten. Kies voor de optie gedeeld appartement plus voor een plek met airconditioning en modernere faciliteiten.

   Als u de voorkeur geeft aan privé-accommodatie, kunt u ervoor kiezen om in een studio-appartement te verblijven.

   Activiteiten

   Onze school in Salerno organiseert een uitgebreid cultureel programma, inclusief begeleide wandelingen door Salerno, wekelijkse diners voor studenten en docenten in pittoreske lokale restaurants, bioscoop- en theaterreizen, Italiaanse filmavonden op school, maar ook discussies op school over sociale en politieke kwesties. gebeurtenissen in Italië. Er zijn ook wekelijkse dagexcursies naar Amalfi, Positano, Cetara, Sorrento, Pompeii, maar ook naar andere locaties langs de kust.

   Hoe er te komen

   De beste manier om Salerno te bereiken is door te vliegen naar de luchthaven van Napels (50 km van Salerno). Vanuit Napels rijden er regelmatig rechtstreekse treinen naar Salerno. Als alternatief kan tegen een extra vergoeding privéluchthaventransfers worden geregeld, die u vanaf de luchthaven van Napels rechtstreeks naar uw accommodatie brengen.


   Locatie van onze school in Salerno

   Cursus

   4.3 / 5
   Accommodatie

   3.8 / 5
   Medewerkers van de school

   4.7 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Salerno gebaseerd op 27 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was erg onder de indruk van de school in Salerno. Aardige leraren die de 50+ klasleden volledig onderdak bieden aan andere studenten. Ik hield van het tempo van het programma. Als beginner had ik het gevoel dat ik de basiselementen in de twee weken onder de knie had en in het Italiaans kon gaan communiceren. De accommodatie was comfortabel en ik hield van de locatie in de oude stad. Mijn gastheer Bianca Manzo was zeer aangenaam.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik voelde dat ik in de juiste klas zat. De lessen waren een goede mix van grammatica, lezen, luisteren en conversatie. De leraar was vriendelijk en bemoedigend. De activiteiten waren briljant en boden een goede gelegenheid om andere studenten uit andere klassen en andere landen te ontmoeten. Ik verbleef in een typisch Italiaans appartement met een zeer vriendelijke warme Italiaanse dame die me heeft uitgenodigd om terug te komen. Het was dicht bij de taalschool en omvatte een wandeling van 20 minuten waar ik elke ochtend van genoot. Ik werd zeer welkom geheten, kreeg veel nuttige informatie en genoot van boeiende gesprekken met mijn gastheer en haar vrienden. Iedereen in dit deel van Italië is zo vriendelijk en gastvrij, wat het zo'n heerlijke ervaring maakte. Ik voelde me echt ondergedompeld in de lokale cultuur. Salerno is een geweldige stad om te verblijven en zeer goed gelegen voor bezoeken aan andere plaatsen in de omgeving. Alles was zeer goed georganiseerd, wat zorgde voor een zeer ontspannende tijd. Ik zou zeker graag terugkeren naar de school en Salerno.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer goede aanpak in zowel taalkundige als socio-pragmatische termen. Proficiat aan onze professor Pina Castiglione en haar uitstekende werk. Uitstekend huis met locatie dicht bij de school. Een genoegen. Heerlijke vertrouwde sfeer. Zeer mooie kamer, eten en integratie.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Intens, uitdagend en lonend. We hebben nieuwe grammatica geleerd en toegepast tijdens gesprekken in tweetallen en interactie met de docent. De docent was effectief en charmant. Het lestempo was goed. Het gastgezin was vriendelijk en de accommodatie was comfortable. Tijdens het ontbijt en de avondmaaltijd namen onze gastouders de tijd om met ons te kletsen. Ik raad deze school absuluut aan. Medewerkers waren bijzonder effectief en vriendelijk en behoren tot de beste docenten die ik heb mogen ontmoeten (als schooladviseur).

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed, het juiste niveau voor mij en de leraar was enthousiast en geduldig. Leuke familie, maar eten viel tegen, ontbijt bestond uit een paar koekjes.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Goede leraar, maar ze praatte veel! Uitstekend activiteitenprogramma, ongeacht of u deelnam aan het 50 plus-programma. Het beste van alle scholen waar ik ben geweest.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Onze tweede leraar was briljant en het was echt interessant, ze heeft een geweldige manier van lesgeven. Tina was een aardige gastmoeder en zorgde echt goed voor ons. Haar kookkunsten waren prachtig en haar kleindochter was een schat. Een zeer gastvrije dame. Een echte gastmoeder in alle opzichten. Over het algemeen heb ik een zeer positieve ervaring en wil ik iedereen bij Apple Languages bedanken voor hun hulp.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Annamaria was een uitstekende lerares en we hebben veel geleerd. Ze is een zeer intelligent, gevoelig persoon, merkt meteen waar ze meer moet vragen, waar er gaten zijn om te vullen. We hebben veel gelachen en dat vind ik heel belangrijk. Mijn vriend en ik genoten van elke minuut met haar en kunnen haar ten zeerste aanbevelen.

   Accommodatie was best ok, het is Italië niet thuis. We hadden alles wat we nodig hadden.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Een uitstekende ervaring. Zeer mooie accommodatie, heel erg bedankt

   Ons verblijf was geweldig, de leraren waren motiverend en erg beleefd, [en ook] erg geduldig en positief. We hebben veel grammatica geleerd en willen doorgaan! Er is een echte positieve dynamiek in de klas. We komen graag nog een keer.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school
   M. Elliot

   Salerno was een fantastische plaats om Italiaans te studeren. Het lijkt erop dat maar weinig native speakers van het Engels daarheen gaan, dus ik werd in het diepe gegooid en werd helemaal ondergedompeld in de taal voor de eerste twee weken. De school was fantastisch en de docenten waren zo enthousiast en hadden duidelijk echt plezier in wat ze deden. Het verblijf bij mijn gastvrouw was een geweldige ervaring, deze mevrouw was zo warm en grappig en met mijn gebrek gebrekkige Italiaans in het begin, was het leven met haar compleet hilarisch. We hebben veel uren aan de keukentafel doorgebracht met hilarische gesprekken. Het hoogtepunt van mijn hele verblijf waren de vele uitstapjes met Clara in haar Fiat 126 rond haar geliefde stad en naar de kust. Haar kookkunsten zijn legendarish.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend. De twee leraren waren briljant en het was aan hen dat alles zo goed was.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De stijl van lesgeven was geweldig, net als de Spaanse cursussen in Mexico en Costa Rica. De leraar was uitstekend.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school
   W. Chester

   De cursus was er goed. De docent was erg geduldig.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was uitstekend. De leraar was erg goed en had een structurele en flexibele benadering om het leren van zowel grammatica als communicatie te maximaliseren. Het appartement was erg goed en gunstig dicht bij de school en goed gelegen in het historische centrum.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed en de docenten waren erg vriendelijk. Mijn accommodatie was ook erg goed. Alles was een groot succes!

   School statistieken

   Nationaliteit


   Australia (5)
   Canada (5)
   German (10)
   Japanese (10)
   Other (15)
   Russia (25)
   Scandinavian (10)
   South america (5)
   Swiss (10)
   Us american (5)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Salerno

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2023