Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren in Sorrento, Italië

Intensief
Cursus

van
€308

Italiaans leren in Sorrento is een uitstekende keuze! Sorrento is een prachtige stad, met een schitterend uitzicht over de baai van Napels, en bij uitstek geschikt voor een taalcursus Italiaans. Het is een historische stad, gesticht in de tijd van de Romeinen, met een wirwar aan straatjes, mooie gebouwen en rustige straathoeken waar je even kunt uitrusten en van het geweldige uitzicht kunt genieten.

Sorrento ligt aan de kust van Amalfi en je kunt er het hele jaar door genieten van zonnig weer en een warm klimaat. Je kunt tijdens onze cursus Italiaans in Sorrento ook Napels, Salerno, Pompeii en de eilanden Capri en Ischia verkennen. Er is meer dan genoeg te doen in de stad; de vele uitstekende restaurants, cafés en stranden zullen je ongetwijfeld kennis laten maken met de Italiaanse levensstijl tijdens de cursus Italiaans op onze Italiaanse taalschool. Als je van geschiedenis houdt, kun je bovendien o.a. de kathedraal en de Franciscaanse kerk in Sorrento bezoeken.


Onze scholen in Sorrento

Onze Italiaanse school is gevestigd in een ‘palazzo’ uit de 16e eeuw, midden in het centrum van Salerno, op slechts een paar minuten van het strand. De school beschikt over zes comfortabele en goed uitgeruste klaslokalen met airconditioning en een gemeenschappelijke ruimte voor de studenten met gratis internettoegang.

Cursussen

Je kunt Italiaans leren in Sorrento met een standaardcursus Italiaans van 20 lessen per week. Daarnaast kun je ook kiezen voor de gecombineerde cursus, waarbij je een standaardcursus combineert met 5 of 10 privélessen per week. Onze school biedt ook de cursus Italiaans + koken aan. Je krijgt tijdens deze cursus 20 groepslessen Italiaans, 3 kooklessen (per week) en twee excursies.

Als je een ervaren duiker bent, kun je de cursus Italiaans + duiken volgen; je combineert dan 20 lessen Italiaans per week met drie duiksessies per week. Als je na de cursus Italiaans in Sorrento nog langer in Italië wilt blijven, kun je kiezen voor de cursus Italiaans + werkervaring. Je volgt dan eerst een taalcursus Italiaans, waarna je aan de slag gaat bij een plaatselijk bedrijf. Je moet in dit geval wel aan het einde van de cursus het Italiaans redelijk beheersen, zodat jij je kunt redden in een Italiaanse werkomgeving.

Op onze pagina over werkervaring in het buitenland kun je terecht voor meer informatie over een taalcursus Italiaans en werkervaring in Italië.

Accommodatie

Tijdens de cursus Italiaans in Sorrento kun je verblijven in een gedeeld studentenappartement (zelf-catering) of bij een van onze zorgvuldig geselecteerde, Italiaanse gastgezinnen. Een gastgezin is de ideale keuze wanneer je tijdens jouw verblijf in Sorrento zo veel mogelijk Italiaans wilt leren. Het Italiaanse gastgezin spreekt natuurlijk Italiaans met je, waardoor je ook buiten de cursusuren voortdurend de gelegenheid krijgt om Italiaans te oefenen.

Activiteiten

Terwijl je in Sorrento verblijft kun je gemakkelijk omliggende steden bezoeken, zoals Napels, Ischia, Pompeii en de kust van Amalfi. Voor een kleine bijdrage kan de school dit soort excursies regelen.

Reizen

Er gaan directe treinen van Napels naar Sorrento, dus je kunt het beste een vlucht boeken naar Napels en vervolgens de trein nemen naar Sorrento. Indien gewenst kan onze school ook vervoer voor je regelen vanaf het vliegveld in Napels naar jouw accommodatie.

De locatie van onze school in Sorrento

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4 / 5
Staf van de school

4.88 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Sorrento, gebaseerd op 26 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30