Sorrento, baai van Napels, Italië
Vind een school
Waardering  4.5/5

Italiaans leren in Sorrento, Italië

Italiaans leren in Sorrento is een uitstekende keuze! Sorrento is een prachtige stad, met een schitterend uitzicht over de baai van Napels, en bij uitstek geschikt voor een taalcursus Italiaans. Het is een historische stad, gesticht in de tijd van de Romeinen, met een wirwar aan straatjes, mooie gebouwen en rustige straathoeken waar je even kunt uitrusten en van het geweldige uitzicht kunt genieten.

Sorrento ligt aan de kust van Amalfi en je kunt er het hele jaar door genieten van zonnig weer en een warm klimaat. Je kunt tijdens onze cursus Italiaans in Sorrento ook Napels, Salerno, Pompeii en de eilanden Capri en Ischia verkennen. Er is meer dan genoeg te doen in de stad; de vele uitstekende restaurants, cafés en stranden zullen je ongetwijfeld kennis laten maken met de Italiaanse levensstijl tijdens de cursus Italiaans op onze Italiaanse taalschool. Als je van geschiedenis houdt, kun je bovendien o.a. de kathedraal en de Franciscaanse kerk in Sorrento bezoeken.

Boek je Italiaanse cursus in Sorrento voor 2020 en ontvang 5% korting op het lesgeld!

Promotiecode: AL5SNT

Onze school in Sorrento

Onze Italiaanse school is gevestigd in een ‘palazzo’ uit de 16e eeuw, midden in het centrum van Salerno, op slechts een paar minuten van het strand. De school beschikt over zes comfortabele en goed uitgeruste klaslokalen met airconditioning en een gemeenschappelijke ruimte voor de studenten met gratis internettoegang.

Foto's

Dynamische lessen op onze school
Receptie van de school
Binnen in de school
De internetruimte van de school

Cursussen in Sorrento

Beschikbare cursussen

 • Club 50+ (20)
 • Intensief (20)
 • Intensief + Duiken (22)
 • Intensief + Keramiek (23)
 • Intensief + Koken (23)
 • Intensief + Privélessen (25)
 • Intensief + Privélessen (30)
 • Intensief + Zingen (23)
 • Kerstcursus (20)
 • Privélessen (20)

Je kunt Italiaans leren in Sorrento met een standaardcursus Italiaans van 20 lessen per week. Daarnaast kun je ook kiezen voor de gecombineerde cursus, waarbij je een standaardcursus combineert met 5 of 10 privélessen per week. Onze school biedt ook de cursus Italiaans + koken aan. Je krijgt tijdens deze cursus 20 groepslessen Italiaans, 3 kooklessen (per week) en twee excursies.

Als je een ervaren duiker bent, kun je de cursus Italiaans + duiken volgen; je combineert dan 20 lessen Italiaans per week met drie duiksessies per week. Als je na de cursus Italiaans in Sorrento nog langer in Italië wilt blijven, kun je kiezen voor de cursus Italiaans + werkervaring. Je volgt dan eerst een taalcursus Italiaans, waarna je aan de slag gaat bij een plaatselijk bedrijf. Je moet in dit geval wel aan het einde van de cursus het Italiaans redelijk beheersen, zodat jij je kunt redden in een Italiaanse werkomgeving.

Op onze pagina over werkervaring in het buitenland kun je terecht voor meer informatie over een taalcursus Italiaans en werkervaring in Italië.

Speciale cursussen in Sorrento

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

 • Gastgezin
 • Gedeeld appartement

Tijdens de cursus Italiaans in Sorrento kun je verblijven in een gedeeld studentenappartement (zelf-catering) of bij een van onze zorgvuldig geselecteerde, Italiaanse gastgezinnen. Een gastgezin is de ideale keuze wanneer je tijdens jouw verblijf in Sorrento zo veel mogelijk Italiaans wilt leren. Het Italiaanse gastgezin spreekt natuurlijk Italiaans met je, waardoor je ook buiten de cursusuren voortdurend de gelegenheid krijgt om Italiaans te oefenen.

Activiteiten

Terwijl je in Sorrento verblijft kun je gemakkelijk omliggende steden bezoeken, zoals Napels, Ischia, Pompeii en de kust van Amalfi. Voor een kleine bijdrage kan de school dit soort excursies regelen.

Hoe er te komen

Er gaan directe treinen van Napels naar Sorrento, dus je kunt het beste een vlucht boeken naar Napels en vervolgens de trein nemen naar Sorrento. Indien gewenst kan onze school ook vervoer voor je regelen vanaf het vliegveld in Napels naar jouw accommodatie.


Locatie van onze school in Sorrento

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.9 / 5
Gemiddelde score voor onze school Sorrento gebaseerd op 26 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De cursus was geweldig, alles in het Italiaans met erg aardige en geduldige docenten. Mijn accommodatie was perfect, op een fantastische locatie met een super aardige familie. Ze waren erg behulpzaam en meegaand.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Het was een uitstekende cursus en onze docent was fantastisch. I had ervoor gekozen om bij een gastgezin te verblijven en de accommodatie was geweldig - erg ruim en schoon en ik had mijn eigen kamer en badkamer met een eigen ingang wat me goed beviel. Sorrento was een perfecte locatie om naar school te gaan, de stad zelf was mooi en dichtbij andere plaatsen aan de Amalfi kust, wat ideaal was. Iedereen op en buiten de school was erg vriendelijk en behulpzaam.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de school en Sorrento echt leuk. De taalinhoud was precies wat ik nodig had om mijn vaardigheden te verbeteren en de sfeer was geweldig! Ik verbleef bij een heel aardig gastgezin in een traditioneel Sorrentiaans huis precies in het centrum. Ik heb een geweldige tijd gehad EN ik heb wat Italiaans geleerd! Ik ga misschien nog een keer!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Griffin

Ik vond de cursus veeleisend maar ook erg leuk en het bevatte een goed gedeelte aan het oefenen van gesprekken, wat precies was wat ik nodig had. Gezien het feit dat de lessen helemaal in het Italiaans waren, waren alle docenten in staat om te communiceren wat ze wilden op een erg duidelijke manier.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docent was professioneel en ervaren. Mijn accommodatie was perfect. Mijn host was een heel aardige mevrouw met een fijn appartement. Ze was een docent voor ze met pensioen ging en ze deed veel moeite om haar gasten te onderwijzen. De familie zorgde ervoor dat we een erg speciale Kerstmis hadden, waar we er dankbaar voor zijn.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
R. Frost

De lessen op de school waren fantastisch. Het gastgezin was super aardig en heel erg gastvrij. Het was een geweldige manier om Italiaanse ervaring op te doen en daarbij ook meer van de taal te leren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was leuk en ik vond alle verschillende oefeningen die we in de klas deden erg fijn. Ik verbleef bij een Italiaans gastgezin en het eten was uitstekend.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
M. Grider

De docenten waren uitstekend op elk gebied en de school zelf was van hoge kwaliteit, de klaslokalen en alle fasciliteiten. Ik heb zoveel geleerd in deze twee weken. De accommodatie was goed en de familie was ook erg aardig. Dit was een geweldige ervaring. Ik was heel erg onder de indruk van de school en het personeel. De extra activiteiten die werden aangeboden, waren goed georganiseerd en van hoge kwaliteit. De hele ervaring had nooit willen missen, ik ben zo blij dat ik besloten heb om dit te doen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren heel enthousiast en tolerant over onze pogingen om Italiaans te spreken. De cursus was goed gestructureerd zodat je een aspect van het Italiaans op verschillende manieren kon oefenen, zo bleef het interessant en leuk. Aan het eind van de week had ik echt het gevoel dat ik de bezittelijke voornaamwoorden onder de knie had!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Alle docenten waren erg aardig en het niveau van onderwijs was goed. De accommodatie was fijn en op een geweldige locatie centraal binnen Sorrento en vlakbij de school.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn docent was fantastisch, erg behulpzaam en bereid om de cursus aan te passen naar mijn behoeften. De andere docenten waren ook erg vriendelijk en behulpzaam en de hele sfeer was geweldig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een geweldige cursus, ik heb veel geleerd en had plezier. Het personeel op de school was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze behandelden ons als individuelen wat ons hielp om ons te ontspannen en van de week te genieten.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De school heeft uitstekende, vriendelijke en bekwame docenten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Van Sorrento naar Rome (en weer terug!)

sorrento1_05_02_09Ik doe een Italiaanse cursus hier in Sorrento, maar ik kom eigenlijk net terug van een tripje naar Rome! De eeuwige stad. Ik weet het niet precies waarom het de eeuwige stad wordt genoemd, maar het klopt wel. Ik denk dat het komt door de sfeer, fantastische architectuur, HET COLOSSEUM (enorm zou een understatement zijn), het Vaticaan, de musea, het eten, de mensen, etc., etc.... Read more...

Prijzen Sorrento

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners