Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren in Taormina, Sicilië

Intensief
Cursus

van
€325

Een cursus Italiaans in Taormina is een geweldige keuze, want het eiland Sicilië is een unieke locatie voor iedereen die Italiaans wil leren in het buitenland. De bewoners van het eiland staan bekend om hun ‘relaxte’ levensstijl, het klimaat is fantastisch en de mensen zijn bovendien erg vriendelijk. Taormina is een mooie stad aan de warme Middellandse Zee, met veel cultuur en historie. De stad wordt omringd door een fantastisch landschap en vormt dan ook de ideale basis voor een taalvakantie als je ook de rest van Sicilië wilt verkennen. Je kunt Italiaans leren op Sicilië met diverse cursussen Italiaans en bovendien kun je ook nog eens de ‘Vera Mamma’ kookcursus volgen, waarbij je kookles krijgt van een echte Italiaanse ‘mamma’. Taormina is een schitterende locatie voor een taalcursus Italiaans en voor iedereen die het echte en ongerepte Italië wil ontdekken.


Onze scholen in Taormina

Onze Italiaanse taalschool in Taormina, Sicilië, is gevestigd in een historische villa, in het centrum van Taormina, op slechts 200 meter van het Griekse theater. Alle klaslokalen in de school hebben airconditioning. De school is gelegen in prachtige botanische tuinen, die samen met de school beschermd zijn door de Soverintendenza alla Belle Arti (de nationale overheidsdienst voor het behoud van monumenten en kunst). De school heeft een eigen keuken waar kooklessen worden gegeven, evenals een kantine waar studenten tussen de lessen warme en koude dranken en snacks kunnen krijgen.

De school is ook een centrum voor culturele studies en organiseert regelmatig boekpresentaties die door schrijvers worden gegeven, een Cine Forum, theatervoorstellingen en concerten. In de zomer worden er in de tuinen van de school ook beelden- en schilderijententoonstellingen gehouden.

Cursussen

Je kunt Italiaans leren in Sicilië met een semi-intensieve cursus Italiaans (10 lessen per week), een standaardcursus Italiaans (20 lessen per week) en een intensieve cursus Italiaans (30 lessen per week). Wanneer je binnen korte tijd zo veel mogelijk Italiaans wilt leren in Taormina, kun je kiezen voor de standaardcursus Italiaans ‘plus’. Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen per week, met daarbovenop elke week nog eens 5 privélessen. Je kunt verder ook nog kiezen voor een examenvoorbereidingscursus die jou voorbereidt op het internationaal erkende CELI-examen Italiaans.

Studenten kunnen als aanvulling op de taalcursus Italiaans ook kiezen voor een standaard kookcursus Italiaans of de ‘Vera Mamma’-kookcursus. Bij de laatste krijg je les van een echte Siciliaanse ‘mamma’, gevolgd door het driegangendiner dat alle studenten onder haar toezicht bereid hebben.

Accommodatie

Je kunt tijdens de cursus Italiaans in Taormina verblijven in een gedeeld studentenappartement (zelf-catering), een studio-appartement of een pension. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gezellig verblijf bij een van onze zorgvuldig geselecteerde Italiaanse gastgezinnen. Wil je zo snel mogelijk Italiaans leren in Sicilië, dan kun je het beste kiezen voor een verblijf bij een Italiaans gastgezin. Je kunt dan het Italiaans dat je in de lessen leert met jouw gastgezin oefenen!

Activiteiten

Onze school in Taormina beschikt over een bruisend activiteitenprogramma dat speciaal is ontwikkeld om de omgeving en de cultuur te ontdekken en om medestudenten te ontmoeten! Een aantal voorbeelden van typische activiteiten zijn: seminars, rondleidingen, Italiaanse filmavonden, theater en concert avonden en excursies naar plaatsen als Sicilië, Etna, Palermo en Syracuse!

Reizen

Onze Italiaanse school kan, indien gewenst, zorgen voor vervoer vanaf de luchthaven op Sicilië naar jouw accommodatie. Je wordt dan persoonlijk op Catania Airport afgehaald door een van de medewerkers van onze school. Deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Taormina

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.22 / 5
Accommodatie

3.74 / 5
Staf van de school

4.63 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Taormina, gebaseerd op 27 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3483 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30