Fukuoka stad, Japan

Japans leren in Fukuoka

13 klaslokalen
Studentencomputers
Gratis thee en koffie
Spelletjeskamer
Manga-bibliotheek
Rolstoel toegankelijk
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van IALC
Geaccrediteerd door de Japanse regering
Goedgekeurd voor CSN- en Bildungsurlaub-programma's
Winnaar van de Star Award van Study Travel Magazine 2016, 2018 en 2019

Onze school in Fukuoka

Onze Japanse school in Fukuoka ligt in het centrum van Tenjin, in het hart van de stad Fukuoka. De school is onlangs gerenoveerd om studenten de best mogelijke sfeer te bieden om Japans te leren. Tot de faciliteiten behoren 13 volledig uitgeruste klaslokalen, een Japanse ‘theesalon’ voor het beoefenen van traditionele Japanse kunsten, een grote studentenlounge met pc's, videogameconsoles, tv en drankjes. De school biedt ook gratis draadloze internettoegang voor studenten die hun laptops mee willen nemen, of pc's met breedbandinternettoegang voor degenen die dat niet willen. Er is ook een bibliotheek met schoolboeken, manga's en ander leesmateriaal, evenals een tv, dvd-speler en dvd's die studenten gratis kunnen huren.

Foto's

1
2
3
4

Neem contact met ons op voor meer informatie. Als u al een beetje Japans kent, vragen wij u een niveautest te doen, zodat wij de beschikbaarheid bij u kunnen bevestigen.

Fukuoka

Leer Japans in Fukuoka, een werkelijk historische stad, waar traditie en moderniteit elkaar ontmoeten! Genesteld tussen de bergen en de Zee van Genkai, aan de noordelijke oever van het eiland Kyushu, wordt gezegd dat Fukuoka een van de oudste steden van Japan is. Fukuoka combineert de opwindende sfeer van een moderne stad met de rust en sereniteit van prachtige natuurgebieden en historische monumenten. De moderne stad Fukuoka ontstond in 1889, toen twee steden, Fukuoka en Hakata, fuseerden. Hierdoor ontstond een stad met twee zeer verschillende persoonlijkheden. Hakata, met zijn haven, zou de stad van de kooplieden zijn, en blijft tot op de dag van vandaag het commerciële centrum van Fukuoka, terwijl het oude Fukuoka de stad van de samoerai was en nu bekend staat om zijn geweldige winkels en netheid. , veiligheid, uitstekende voorzieningen en een goede levenskwaliteit. Het staat ook bekend om de vriendelijkheid van de mensen en om zijn fantastische keuken! Dit alles maakt het de perfecte plek om Japans te studeren!

Cursussen in Fukuoka

Beschikbare cursussen

  Onze school in Fukuoka biedt een breed scala aan Japanse taalcursussen, met voor elk wat wils! Je kunt ervoor kiezen Japans te leren op een ‘Standaard’ groepscursus die bestaat uit 20 lessen per week, over een ‘Intensief gesprek’ cursus, die bestaat uit de ‘Standaard’ cursus plus 5 conversatielessen per week of een van de speciale cursussen die onze school aanbiedt.

  De eerste hiervan is de ‘Japanse en traditionele cultuur’ cursus, die bestaat uit 20 taallessen per week plus 3 cultuurlessen per week. Voorbeelden van onderwerpen die tijdens deze cultuurlessen aan bod komen zijn onder meer het dragen van kimono, aardewerk, theeceremonie, kalligrafie, bloemschikken, Japanse keuken, vechtsporten, religie, gebruiken en meer!

  Misschien wilt u ook het onderwerp 'Japans via popcultuur' overwegen. cursus, die bestaat uit 20 taallessen plus 5 cultuurlessen per week. Deze cursus heeft tot doel studenten Japans te leren zoals het vandaag de dag wordt gesproken via media zoals films en televisie, muziek, manga en andere moderne literatuur. Deze cursus omvat ook enkele activiteiten binnen en buiten de klas, zoals het schrijven van je eigen manga, bezoeken aan een grafische ontwerpschool om het proces van het schrijven van manga te zien, het geven van 'popcultuurvragenlijsten' en het geven van vragenlijsten over popcultuur. met de lokale bevolking, en het klaslokaal uit gaan om Japans te horen zoals het in het dagelijks leven wordt gesproken.

  Onze school in Fukuoka biedt ook een Japans en vrijwilligersprogramma aan. Studenten die dit programma volgen, moeten de ‘Standaard’ cursus van 20 lessen per week gedurende 4-12 weken (afhankelijk van het huidige niveau) voordat ze naar hun vrijwilligerswerkplaats gaan. Voorbeelden van vrijwilligerswerkplekken zijn kunstgalerijen, biologische boerderijen, jeugdherbergen, cafés, workshops en reisbegeleiding.

  Wil je naast Fukuoka ook op andere locaties studeren? Als dat zo is, moet je het Ontdek Japan-programma selecteren en lessen in Fukuoka combineren met lessen in Tokio en Kyoto! Dit geeft je een uitgebreide kennismaking met het leven in elke stad en helpt je meer te begrijpen over de veelzijdige geschiedenis en cultuur van Japan. Je hoort ook de verschillende Japanse dialecten, wat enorm zal helpen bij je studie. U kunt dit pakket naar wens aanpassen - neem contact met ons op voor meer informatie.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Qua accommodatie kunnen studenten kiezen uit een gastgezin, een gedeeld appartement, een studentenresidentie of een privéappartement. Voor studenten die zich volledig willen onderdompelen in de Japanse taal en cultuur raden we altijd aan om bij een gastgezin te verblijven, dat studenten bij hen thuis verwelkomt en Japans met ze spreekt!

   Activiteiten

   Onze school in Fukuoka biedt een uitgebreid activiteitenprogramma om studenten over de Japanse cultuur te leren. Tot de activiteiten behoren aardewerk, theeceremonies, vechtsporten, het dragen van kimono's, kalligrafie en film- en spelavonden. De school organiseert ook regelmatig excursies zoals rondleidingen door de stad, uitstapjes naar lokale restaurants, lokale festivals, shows en lokale bezienswaardigheden.

   Hoe er te komen

   We kunnen ook luchthaventransfers voor studenten regelen, hoewel deze niet bij de cursusprijzen zijn inbegrepen.


   Locatie van onze school in Fukuoka

   Cursus

   3.0 / 5
   Accommodatie

   3.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.0 / 5

   School statistieken

   Nationaliteit


   Australia (3)
   Canada (4)
   France (13)
   Germany (25)
   Mexico (2)
   Other (5)
   Sweden (7)
   Switzerland (13)
   Uk (8)
   Usa (20)

   Gemiddeld aantal studenten



   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Fukuoka

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024