Fukuoka stad, Japan
Vind een school

Japans Cursussen

JapanFukuokaTokio
Waardering  3.0/5

Japans leren in Fukuoka - Japan

Studeer Japans in Fukuoka, een historische stad waar traditie en moderniteit elkaar ontmoeten! Fukuoka, wat tussen de bergen en de Genkaizee ligt aan de noorderlijke kust van het eiland Kyusku, is één van de oudste steden in Japan. Fukuoka biedt een combinatie van de levendige sfeer van een moderne stad met de rust en sereniteit van prachtige natuurparken en historische monumenten. De moderne stad Fukuoka is in 1889 'gesticht' toen de twee steden Fukuoka en Hakata werden samengevoegd. Dit heeft een stad gecreëerd met twee zeer verschillende gezichten. Hakata heeft een haven en werd beschouwd als de stad van de handelaren. Dit is nog steeds het commerciële centrum van Fukuoka terwijl het oude Fukuoka de stad van de samurai werd genoemd. Nu staat het bekend om zijn geweldige winkelmogelijheden, veiligheid, goede voorzieningen, hoogstaande kwaliteit van leven en netheid. Verder wordt de vriendelijkheid van de inwoners en de geweldige keuken geroemd! Dit alles maakt van Fukuoka een perfecte plek om Japans te studeren!

Onze school in Fukuoka

Onze Japanse school in Fukuoka ligt in het westelijke deel van het Tenjin gebied in het centrum van Fukuoka. De school is kort geleden gerenoveerd zodat wij studenten een optimale omgeving kunnen bieden waarin zij Japans kunnen leren. De school heeft uitstekende faciliteiten, waaronder 13 volledig uitgeruste klaslokalen, een Japanse 'tea room' waar je de traditionele Japanse kunsten kunt oefenen, een grote studentenlounge met computers, game consoles, een tv en drankjes. De school biedt ook gratis toegang tot draadloos internet voor studenten die hun laptops mee naar school willen nemen. Voor studenten zonder laptop zijn er computers met broadband toegang tot internet. Er is ook een bibliotheek waar je lesboeken, manga en ander leesmateriaal kunt vinden. Ook is er een tv, een dvd speler en dvd's die je gratis kunt lenen.

Foto's

Japanse les op onze school
Studenten buiten de school
Plezier hebben in het leren van de Japanse taal
Japans leren op onze school

Cursussen in Fukuoka

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Cultural lessons (26)
  • Super Intensive (25)
  • Private Lessons (20)

Onze school in Fukuoka biedt een grote diversiteit aan taalcursussen Japans aan waar voor iedereen wel iets bij zit! Je kunt ervoor kiezen om Japans te leren met een standaard groepscursus die uit 20 lessen per week bestaat of voor een cursus Intensieve Spreekvaardigheid. Deze bestaat uit de standaardcursus plus 5 spreekvaardigheid lessen per week. Verder zijn er ook speciale interesse cursussen beschikbaar.

De eerste van deze cursussen is 'Japans en de Traditionele Cultuur' die uit 20 taallessen per week en 3 culturele lessen per week bestaat. Deze cursus behandelt onderwerpen zoals het dragen van een kimono, aardewerk, thee ceremonie, kalligrafie, bloemschikken, Japans koken, martial arts, religie, tradities en nog veel meer!

Je kunt ook overwegen om voor de cursus 'Japans en Popcultuur' te kiezen. Deze cursus bestaat uit 20 taallessen en 5 cultuurlessen per week. Het doel van deze cursus is om studenten het hedendaagse gesproken Japans te leren met de hulp van film en televisie, muziek, manga en andere moderne literatuur. Deze cursus is ook inclusief een aantal activiteiten die zowel in als buiten de klas plaats vinden. Zo ga je je eigen manga schrijven, een bezoek brengen aan een graphic design school om de ontwikkeling van een manga boekje te volgen, neem je 'pop culture quizzen' af bij de lokale bevolking en leer je ook buiten het klaslokaal om het Japans te spreken zoals het in het alledaagse leven wordt gebruikt.

Onze school in Fukuoka biedt ook een cursus Japans en Vrijwilligerswerk. Studenten die aan deze cursus deel willen nemen moeten eerst voor 4-12 weken (afhankelijk van hun niveau) de standaardcursus van 20 lessen per week volgen. Bij deze cursus wordt je bijvoorbeeld in een kunstgalerij, een organische boerderij, een jeugd hostel of in een café geplaatst of je geeft workshops of rondleidingen.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence

Studenten kunnen kiezen voor een gastgezin, een gedeeld apartement, een studentenresidentie of een privé apartement. Voor studenten die zichzelf helemaal in de Japanse taal en cultuur onder willen dompelen, raden wij het verblijf bij een gastgezin aan. Deze zullen de student een warm welkom geven en het Japans met de studenten oefenen!

Activiteiten

Onze school in Fukuoka biedt ook een uitgebreid activiteitenprogramma aan om studenten iets bij te brengen over de Japanse cultuur. Hierbij kun je denken aan activiteiten zoals aardewerk bewerken, de thee ceremonie, vechtkunsten, het dragen van een kimono, kalligrafie of film en game avonden. De school organiseert ook regelmatig excursies zoals rondleidingen door de stad, bezoekjes aan lokale restaurants, aan lokale festivals, shows en andere interessante plaatsen.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Fukuoka en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van deze luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Fukuoka

Cursus

3.0 / 5
Accommodatie

3.0 / 5
Medewerkers van de school

4.0 / 5

School statistieken

Nationaliteit


Australia (3)
Canada (4)
France (13)
Germany (25)
Mexico (2)
Other (5)
Sweden (7)
Switzerland (13)
Uk (8)
Usa (20)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Fukuoka

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners