Skyline van Tokyo, Japan
Vind een school

Japans Cursussen

JapanFukuokaTokio
Waardering  5.0/5

Leer Japans in Tokio, Japan!

Door velen wordt Tokio de beste stad van de wereld genoemd. Het is een geweldige, energieke en indrukwekkende plek waar er altijd wel iets nieuws te beleven is! In de stad die nooit slaapt is een mix van oases van rust met groene parken en de torenhoge wolkenkrabbers te vinden. Proef sushi, beleef Kabuki theater of ontdek de Japanse geschiedenis en kunst in één van de vele musea. Verder kun je genieten van een heerlijk diner in het centrum van Tokio met een onvergetelijk panorama van neonverlichting en hoge gebouwen.

Bekende warenhuizen, levendige bars en rustgevende tuinen zijn niet ver van elkaar verwijderd, er is dus voor ieder wat wils. Voor degene die actief bezig willen zijn, heeft Tokio veel recreatievoorzieningen zoals sportzalen, tennisbanen, voetbalvelden en sportcentra.

Onze school in Tokio

Onze school ligt midden in de wijk Shinjuku in de buurt van het bekende Shinjuku treinstation en vanuit hier kun je gemakkelijk de rest van de stad ontdekken. Ondanks dat het in een druk gedeelte van de stad ligt, heeft de school een rustgevende en ontspannende leeromgeving om Japans te leren met uitzicht op de ‘Hanazono Shrine’.

De meerderheid van de studenten komen uit westerse landen en onze school wordt dan ook gekenmerkt voor het voldoen aan de behoeftes van westerse cliënten. De focus ligt op de communicatie vaardigheden en ook de Japanse cultuur wordt in de lessen verwerkt.

De school heeft goede faciliteiten en de docenten zijn gekwalificeerd in het lesgeven op hooggewaardeerde talenscholen. De maximale grootte van een groep is 7 studenten met een gemiddelde van 4 studenten per groep! Hierdoor hebben de docenten tijd om iedere student voldoende persoonlijke aandacht te schenken en zullen ze hun best doen om aan de behoeftes van de student te voldoen.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Tokio

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Conversation Lessons (25)
  • Intensive + Cultural lessons (26)
  • Private Lessons (20)
  • Academic Year (20)

Onze school in Tokio biedt een groot aantal verschillende cursussen aan. Iedere les duurt 50 minuten en je kunt op iedere maandag van de maand met een cursus naar keuze beginnen.

Je kunt een Intensieve cursus volgen voor een korte of lange termijn, of zelfs voor een heel academisch jaar. Je krijgt dan 20 lessen per week in kleine groepen. Deze basis cursus bestaat uit 10 lessen in grammatica en 10 lessen in het toepassen van de taal. Je zult dus de kennis gelijk toepassen in gesprekken en discussies met behulp van interactieve oefeningen. De lessen vinden niet alleen in het klaslokaal plaats maar de docent neemt je ook mee de stad in! De docenten maken gebruik van interessante en moderne activiteiten en methodes om studenten snel Japans te leren waarbij wordt gefocust op het verbeteren van de spreekvaardigheid.

Voor studenten met al enige kennis van het Japans biedt onze school ook een cursus Taal en Conversatie aan. Dit is een uitstekende keuze voor studenten die zo snel mogelijk hun communicatieve vaardigheden die je in het dagelijks leven nodigt hebt willen verbeteren. Je krijgt dan naast je dagelijkse groepslessen van de Intensieve cursus nog één extra spreekvaardigheidsles.

Voor studenten die zich meer willen verdiepen in de Japanse cultuur, kunnen kiezen voor de cursus Taal en Cultuur van maximaal 5 weken. Bij deze cursus krijg je naast je groepslessen van de Intensieve cursus nog 3 extra lessen over Japanse cultuur per week. Je zult hierbij activiteiten in de klas maar ook buiten de klas volgen. Je kunt kiezen uit traditionele onderwerpen als: Japanse kunst, geschiedenis, keramiek, Japanse gebruiken, kalligrafie, theedrinken, Japanse keuken en nog meer. Of je kunt kiezen uit een aantal hedendaagse onderwerpen als: Japanse films en televisie, muziek, manga of moderne literatuur!

Deze beide opties geven je de mogelijkheid om plezier te hebben en meer te leren dan alleen Japanse taalvaardigheden!

Je kunt op onze school ook privélessen volgen op onze school, behalve in de drukke maanden juli en augustus. Deze lessen worden speciaal voor jou op maat gemaakt om aan jou wensen te voldoen en je kunt daarbij zoveel lessen kiezen als je wilt.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence
  • Studio Apartment

Onze school in Tokio heeft meerdere accommodaties waar je uit kunt kiezen. Je kunt verblijven bij een gastgezin, in een studentenresidentie of in een eigen appartement. Voor studenten die zich volledig willen onderdompelen in de Japanse taal en cultuur, raden wij aan om bij een gastgezin te verblijven. Je wordt van harte welkom geheten in hun huis waar je met hen Japans kunt spreken! Je zult waarschijnlijk veel met ze optrekken waardoor je misschien zelfs levenslange vriendschappen sluit. Onze school werkt samen met ervaren gastgezinnen die je met open armen zullen ontvangen.

Als je behoefte hebt aan wat meer vrijheid en toch van het gezelschap van andere studenten wilt genieten, kun je kiezen om in een studentenresidentie te verblijven. Je kunt dan kiezen voor een eenpersoonskamer of een gedeelde tweepersoonskamer die je met een andere internationale of Japanse student zult delen. De keukens en badkamers zul je met andere studenten delen. Je krijg zo de kans om te genieten van het stadsleven en nieuwe vrienden te maken.

Het boeken van een eigen appartement is gelijk aan het boeken van een hotelkamer, het is alleen goedkoper en je huurt deze per week. Je hebt toegang tot een snelle WiFi-verbinding en alle benodigde apparaten zijn aanwezig. De meeste appartementen hebben een centrale ligging.

Veel studenten kiezen ervoor om eigen accommodatie te regelen tijdens hun avontuur in Japan. Natuurlijk kun je dan alleen een talencursus bij ons boeken als je wilt.

Activiteiten

De school in Tokio heeft een uitgebreid activiteitenprogramma met als doel om zoveel mogelijk plezier te hebben en je algemene kennis over de stad en Japanse leefwijze te verbreden! Een aantal voorbeelden van deze activiteiten zijn: extra lessen op de school, avonden uit met de docenten, Japanse filmavonden, gespreksoefeningen met andere studenten, feesten, vechtsporten, dragen van kimono’s, kalligrafie en nog veel meer!

De school organiseert ook regelmatig uitstapjes naar bijvoorbeeld steden, restaurants, lokale festivals, shows en andere bezienswaardigheden.

Hoe er te komen

Wij regelen graag vervoer voor je van het vliegveld naar je accommodatie. Deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. De informatie over de kosten van het openbaar vervoer ontvang je zodra wij je de informatie over je accommodatie toesturen.


Locatie van onze school in Tokio

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

3.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

De docent en het personeel aan de school in Tokyo waren fantastisch. Klassen waren prettig en ontspannen, en ik voelde me goed ondersteund in zowel het schoolwerk als het leven in Japan. Ik ben erg tevreden met hoeveel ik heb geleerd, mijn kennis van het Japans is enorm verbeterd sinds het begin van de cursus. 100% tevreden!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


American (12)
Belgian (2.5)
British (6)
Canadian (4.5)
Czech (4)
French (7)
German (10)
Italian (8)
Spanish (5)
Swiss (11)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Tokio

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners