Skyline van Tokyo, Japan

Leer Japans in Tokio

9 klaslokalen
Studieruimte
Spelletjeskamer
Manga-bibliotheek
Gratis thee en koffie
Gedeeltelijk rolstoeltoegankelijk
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van IALC
Geaccrediteerd door de Japanse regering
Goedgekeurd voor CSN- en Bildungsurlaub-programma's
Winnaar van de Star Award van Study Travel Magazine 2016, 2018 en 2019

Onze school in Tokio

Onze school ligt in het centrum van Shinjuku, binnen handbereik van het beroemde treinstation van Shinjuku en daarom uitstekend gepositioneerd om de stad te verkennen. Ondanks dat het op zo'n drukke locatie ligt, biedt de school een rustige en ontspannen omgeving om Japans te leren, met uitzicht op het Hanazono-heiligdom vanuit het schoolgebouw.

De meerderheid van de studenten die hier studeren komt uit westerse landen en onze school is er trots op dat ze aan de behoeften van westerse klanten voldoet, met aangepaste lestechnieken, met de nadruk op communicatieve vaardigheden en het integreren van veel cultuur in een vertrouwde omgeving.

De schoolfaciliteiten zijn uitstekend en de leraren zijn allemaal afgestudeerd aan lerarenopleidingen van hoog aangeschreven onderwijsscholen. De klassen zijn klein, met een maximum van slechts 7 studenten in elke groep en een gemiddelde van 4! Er is veel persoonlijke aandacht en het schoolpersoneel zal er alles aan doen om aan al uw wensen of eisen te voldoen.

Foto's

1
2
3
4

Neem contact met ons op voor meer informatie. Als u al een beetje Japans kent, vragen wij u een niveautest te doen, zodat wij de beschikbaarheid bij u kunnen bevestigen.

Tokio

Door velen beschreven als 's werelds grootste stad, is Tokio op een goede manier een geweldige, energieke en overweldigende plek, met elke keer dat je met de ogen knippert iets nieuws te zien en te doen! De stad die nooit slaapt is ook gevuld met oases van rust en natuurlijke schoonheid - waar lommerrijke parken en torenhoge wolkenkrabbers samenkomen. Proef sushi, ervaar het Kabuki-theater of verken de Japanse geschiedenis en kunst in een van de vele musea van de stad. Geniet van een diner in het centrum van Tokio en een onvergetelijk panorama van neonlichten en hoogbouw.

In de buurt vindt u beroemde warenhuizen, levendige bars en rustige tuinen, met voor elk wat wils. Als u zich actiever voelt, beschikt Tokio over fantastische recreatiefaciliteiten, waaronder vele sportscholen, tennisbanen, voetbalvelden en sportcentra.

Cursussen in Tokio

Beschikbare cursussen

  Er zijn een aantal verschillende cursussen Japans waar je uit kunt kiezen op onze school in Tokio. Elke les duurt 50 minuten en u kunt op elke maandag naar keuze met uw cursus beginnen.

  Je kunt kiezen voor de Intensieve cursus, voor een korte, lange termijn of zelfs voor een volledig academisch jaar, waarbij je 20 lessen per week krijgt in kleine groepen. Dit is de kerntaalcursus op onze school, die is onderverdeeld in 10 grammaticalessen en 10 taallessen per week, waarmee je kunt oefenen wat je hebt geleerd, door middel van gesprekken en discussies of door middel van andere interactieve situaties. De lessen worden niet alleen in de klaslokalen gegeven, maar ook onderweg in de stad met je leraar! De docenten gebruiken interessante en moderne activiteiten en materialen, waardoor leerlingen snel en altijd kunnen leren met de nadruk op het verbeteren van hun spreekvaardigheid.

  Voor studenten die al een basiskennis Japans hebben, bieden we een Taal- en Conversatiecursus aan. Dit is een ideale keuze voor studenten die zo snel mogelijk effectief in het Japans moeten of willen communiceren en er is veel aandacht voor vaardigheden voor echte situaties, aangezien je elke dag één extra conversatieles krijgt, naast de de hierboven beschreven intensieve cursus.

  Voor alle studenten die geïnteresseerd zijn in het toevoegen van meer kennis van de Japanse cultuur aan hun wekelijkse lessen, bieden we een Taal- en Cultuurcursus aan voor maximaal 5 weken in Tokio. Deze cursus omvat elke week 3 culturele ervaringslessen, bovenop de intensieve taalcursus, met activiteiten zowel binnen als buiten de les. Je kunt onderwerpen kiezen uit de traditionele Japanse cultuur, zoals onder andere: Japanse kunst, geschiedenis, keramiek, Japanse gebruiken, kalligrafie, theedrinken en keuken, of je kunt lessen kiezen in Japanse popcultuur, met informatie over Japanse films en televisie, muziek, manga en moderne literatuur!

  Beide opties bieden een geweldige kans om plezier te hebben en veel meer te leren dan de Japanse taalvaardigheid!

  Privélessen Japans zijn ook beschikbaar op onze school, behalve in de drukke maanden juli en augustus. Deze worden geheel afgestemd op jouw wensen en je kunt zoveel lessen boeken als je wilt.

  Als je tijdens je verblijf in Japan andere steden wilt zien, boek dan ons Ontdek Japan-programma en voeg een week of langer Kyoto en Fukuoka toe. Wat is een betere manier om meer over een land te leren dan door drie van de belangrijkste steden te bezoeken?! Dit pakket helpt je niet alleen meer te leren over de lange geschiedenis en unieke cultuur van Japan, je krijgt ook van onschatbare waarde kennis met regionale dialecten op elke locatie, waardoor je begrip van de taal wordt verdiept. We kunnen dit programma naar wens aanpassen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Wat betreft accommodatie kunnen studenten op onze school in Tokio kiezen uit een gastgezin, een studentenresidentie of een privéappartement. Voor studenten die zich volledig willen onderdompelen in de Japanse taal en cultuur raden we altijd aan om bij een gastgezin te verblijven, dat studenten bij hen thuis verwelkomt en Japans met ze spreekt! Dit zijn waarschijnlijk de mensen met wie u het dichtst in de buurt komt tijdens uw verblijf in Japan en misschien zult u wel vriendschappen voor het leven sluiten. Onze school werkt met ervaren gastheren en gastgezinnen, die een zeer gastvrije omgeving bieden.

   Een enkele of gedeelde kamer in de residentie, samen met andere buitenlanders en ook Japanse studenten, geeft je de kans om vrijelijk van het stadsleven te genieten en nieuwe vrienden te maken. De keukens en badkamers worden gedeeld met andere gasten.

   Privéappartementen zijn vergelijkbaar met het boeken van een kamer in een hotel, maar zijn goedkoper en kunnen per week worden gehuurd. Er is gratis toegang tot razendsnel WiFi en alle benodigde apparatuur is inbegrepen. De meeste privéappartementen zijn centraal gelegen in de stad Tokio.

   Veel studenten kiezen ervoor om tijdens hun avonturen in Japan hun eigen accommodatie te regelen en daarom kun je de taalcursus natuurlijk alleen boeken als je dat liever hebt.

   Activiteiten

   Er wordt een uitgebreid activiteitenprogramma aangeboden op de school in Tokio, met als doel je plezier te maximaliseren en je algemene kennis over de stad en over de Japanse manier van leven te vergroten! Activiteiten omvatten extra lessen op school, avondjes uit met leraren, Japanse filmvertoningen, gratis taaluitwisselingen, feesten, vechtsporten, kimono dragen, kalligrafie, om er maar een paar te noemen!

   De school organiseert ook regelmatig excursies, zoals rondleidingen door de stad, uitstapjes naar lokale restaurants, lokale festivals, shows en lokale attracties of bezienswaardigheden.

   Hoe er te komen

   Aarzel niet om ons te vragen of u bij aankomst in Tokio een luchthaventransfer wilt boeken, hoewel deze niet bij de cursusprijzen zijn inbegrepen. Wanneer u uw accommodatiegegevens ontvangt, ontvangt u ook volledige informatie over de routebeschrijving met het openbaar vervoer en de taxikosten.


   Locatie van onze school in Tokio

   Cursus

   4.5 / 5
   Accommodatie

   3.5 / 5
   Medewerkers van de school

   5.0 / 5

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond het leuk om de taalcursus in Tokyo te doen. Het heeft me enorm geholpen bij het verbeteren van mijn Japans. Ik wil zeker teruggaan en doorgaan met de lessen. De accommodatie was goed. Alles wat ik nodig had was aanwezig en de locatie was ook goed.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De docent en het personeel aan de school in Tokyo waren fantastisch. Klassen waren prettig en ontspannen, en ik voelde me goed ondersteund in zowel het schoolwerk als het leven in Japan. Ik ben erg tevreden met hoeveel ik heb geleerd, mijn kennis van het Japans is enorm verbeterd sinds het begin van de cursus. 100% tevreden!

   School statistieken

   Nationaliteit


   American (12)
   Belgian (2.5)
   British (6)
   Canadian (4.5)
   Czech (4)
   French (7)
   German (10)
   Italian (8)
   Spanish (5)
   Swiss (11)

   Gemiddeld aantal studenten   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Tokio

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024