Vind een school

Cursus Frans voor kinderen in Antibes

(8-12)

Het mooie Antibes is gelegen aan de prachtige Franse Rivièra, een gebied waar de Franse elegantie en finesse sterk aanwezig zijn. Je vindt hier 25 kilometer aan stranden en per jaar 300 dagen zon. Het is dus niet verrassend dat het vroeger en nu nog steeds veel bekenden en rijke mensen aantrekt, waaronder Picasso!

Antibes is al eeuwen lang een belangrijk handelspost door zijn perfect ligging in de buurt van Nice en Cannes. Deze nauwe banden met de zee zijn door de hele stad voelbaar, van Port Vauban, waar de luxe jachten aanleggen, tot het betoverende Château Grimaldi, dat toezicht houdt over de haven.

Cursussen in Antibes

Deze cursus is ontworpen voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud die graag Frans willen leren aan de prachtige Franse Rivièra met andere studenten van dezelfde leeftijd! Deze cursus loop jaarlijks in juli en augustus.

Studenten volgen wekelijks 20 lessen Frans per week. Deze vinden meestal in de ochtend plaats van 09:00 tot 12:20 uur. De hoog opgeleide docenten zijn moedertaalsprekers en maken tijdens de lessen gebruik van leuke activiteiten om de studenten aan te moedigen Frans te spreken. Hierbij zullen zij hun taalvaardigheden verbeteren en gemotiveerd worden om thuis verder te gaan met het leren van Frans.

Accommodatie

De studenten tussen 8 en 12 jaar oud zullen in een van de twee studentenresidenties op campus verblijven. De lessen worden ook in hetzelfde gebouw gegeven. De slaapkamer wordt gedeeld met 1-3 studenten van hetzelfde geslacht en ongeveer dezelfde leeftijd. Ze zullen hier verblijven op basis van volpension en de maaltijden worden in de kantine geserveerd. Tijdens een dagexcursie krijgen studenten een lunchpakket mee. Op beide residenties wordt er continu toezicht gehouden en er blijft ook iemand op campus slapen. De school bezit over de volgende faciliteiten: volledig uitgeruste klaslokalen, kantine, televisiekamer, zwembad en sportvelden.

Beide locaties van de residenties zijn ideaal voor kinderen. Het eerste gebouw ligt in een rustige woonwijk van Antibes en het tweede aan de rand van een betoverend dennenbos.

Toezicht or supervisie

Er wordt continu toezicht gehouden door een van de medewerkers van de school en studenten mogen het campus niet verlaten als ze niet begeleidt worden. Studenten zullen naast de lessen en activiteiten niet veel vrije tijd over hebben. De vrije tijd die ze hebben wordt op campus gespendeerd.

Activiteiten

Het programma is inclusief een uitgebreid activiteitenprogramma dat geschikt is voor studenten van deze leeftijdsgroep, zoals sporten, spellen en excursies naar een waterpark, dierentuin en steden in de buurt zoals Nice of Monaco. Studenten zullen worden aangemoedigd om zoveel mogelijk Frans te spreken zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen en hun taalvaardigheden verbeteren. Het is ook een geweldige manier om nieuwe internationale vrienden te maken!

Geschiktheid

Dit programma is speciaal ontworpen voor studenten tussen 8 en 12 jaar oud waarbij continu toezicht wordt gehouden zodat studenten op een leuke en veilige manier Frans kunnen leren. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van interactieve en uitdagende activiteiten en de nadruk tijdens de lessen ligt dan ook op het verbeteren van de taalvaardigheden en het vergroten van het zelfvertrouwen.

Hoe er te komen

Vervoer van en naar het vliegveld van Nice of het treinstation in Antibes is bij de cursusprijs inbegrepen. Hierbij komt de student aan op de zondag voor de eerste cursusdag en vertrekt op de zaterdag na de laatste cursusdag.


Locatie van onze school in Antibes

Prijzen Antibes

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners