Vind een school

Cursus Frans in Cannes voor jongeren

(14-17)

Onze studenten verblijven in Cannes in een prachtig 19e eeuws gebouw in een aangename woonwijk op slechts 25 minuten loopafstand van de beroemde ‘Croisette’, de boulevard die bekend is van het filmfestival in Cannes. Onze docenten verblijven ook op de campus en staan altijd paraat voor de studenten. Verder heeft de campus diverse sportfaciliteiten waar de studenten gebruik van kunnen maken.

Cursussen in Cannes

Studenten kunnen kiezen tussen een cursus Frans in Cannes van 20 lessen per week of een meer intensieve cursus Frans van 26 lessen per week. Deze extra 6 lessen Frans worden in kleinere groepjes gegeven.

Foto's

Het strand, Cannes
Studenten van onze school
Franse les in de zon
Tijd om te eten!

Accommodatie

Jongeren die zich volledig willen verdiepen in de Franse taal en cultuur kunnen verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen in zowel Cannes als Antibes. Studenten krijgen de lessen, lunch en activiteiten op de campus. De overige maaltijden krijgen ze bij het gastgezin.

Toezicht or supervisie

Studenten hebben ’s avonds ook wat vrije tijd, indien de ouders hier toestemming voor hebben gegeven. Studenten reizen altijd samen met de activiteitenbegeleiders in de schoolbus naar Antibes of Cannes en worden na de les of na de activiteiten weer teruggebracht.

Activiteiten

In het weekend organiseren wij dagexcursies naar bijvoorbeeld het waterpretpark ‘Aquasplash’.

Geschiktheid

Dit is een cursus Frans voor jongeren van hoge kwaliteit. De studenten kunnen kiezen tussen een verblijf op de campus of bij een Frans gastgezin. Cannes is de ideale bestemming voor jongeren van 14-17 jaar oud die graag vlakbij het strand Frans willen leren.

Hoe er te komen

Het vervoer van het vliegveld van Nice of het treinstation van Cannes wordt gratis geregeld voor studenten die op een zondag aankomen en op een zaterdag vertrekken.


Locatie van onze school in Cannes

Prijzen Cannes

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners