Vind een school

Cursus Frans in Leysin voor jongeren

(12-18)

Tijdens je cursus Frans in Leysin verblijf je in een mooie stad aan de voet van de Alpen en op slechts 40 minuten van Montreux. Aan deze taalcursus Frans nemen studenten uit wel 25 verschillende landen deel en de residentie wordt ook gedeeld met Zwitserse studenten die Engels leren. Deze studenten nemen ook deel aan het activiteitenprogramma. Zo verbeter je je Frans en maak je tegelijkertijd nieuwe vrienden!

Cursussen in Leysin

Leysin ligt in het hart van Franssprekend Zwitserland. Tijdens deze jongerencursus Frans voor jongeren krijg je les van Franse en Zwitserse docenten. En in de rustige en comfortabele leslokalen wordt Frans leren in Leysin alleen maar makkelijker.

Foto's

1
2
3
4

Accommodatie

Je deelt je kamer in de studentenresidentie met 2 of 3 andere studenten van de cursus Frans in Leysin. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Vroeger was de residentie een 4-sterrenhotel dus het is een zeer comfortabele accommodatie.

Toezicht or supervisie

De leraren en activiteitenbegeleiders van deze taalcursus Frans verblijven in dezelfde residentie als de studenten zodat er 24 uur per dag toezicht is. Oudere studenten krijgen ’s avonds wat vrije tijd, mits de ouders hiervoor toestemming hebben gegeven.

Activiteiten

Bij de prijs van deze cursus Frans in Leysin zit een uitgebreid sportprogramma inbegrepen. De studenten hebben iedere middag de keus uit maar liefs 5 sporten en activiteiten zoals volleybal, basketbal, hockey (binnen), badminton, tafeltennis, zwemmen, skaten en voetbal.

Studenten die Frans leren in Leysin hebben ook de mogelijkheid om hun cursus Frans te combineren met drie middagen skiën of snowboarden. Tegen een eigen bijdrage kun je ook deelnemen aan andere activiteiten zoals tennis, squash, curling, mountainbiken, midgetgolf en paardrijden. Voor deze activiteiten moet je bij aankomst betalen. Bij alle activiteiten zijn er gekwalificeerde begeleiders aanwezig.

Geschiktheid

Tijdens deze jongerencursus verblijf je in comfortabele accommodatie en worden er iedere dag verschillende activiteiten gehouden. Aan deze cursus nemen studenten van allerlei nationaliteiten aan deel, maar het zijn allemaal jongeren van 12-18 jaar.

Hoe er te komen

We komen onze studenten die Frans leren in Leysin graag ophalen van het vliegveld in Geneve of van het treinstation in Leysin (tegen een eigen bijdrage).


Locatie van onze school in Leysin

Prijzen Leysin

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners