Vind een school

Cursus Frans in Montpellier voor jongeren

(11-17)

De cursus Frans in Montpellier voor jongeren wordt gehouden tijdens Pasen en in de zomer. Onze school ligt in het centrum van Montpellier. Een kwart van alle inwoners is student en hierdoor is het een levendige studentenstad en de perfecte plaats voor een taalcursus Frans.

Cursussen in Montpellier

De lessen Frans worden van maandag t/m vrijdag gehouden en vinden ’s morgens plaats. Je krijgt les van gekwalificeerde leraren die ervaring hebben met het geven van Frans als vreemde taal. Studenten die Frans leren in Montpellier zitten in een groep met leeftijdsgenoten uit verschillende landen.

Foto's

Studenten op het strand
Franse les op onze school
Studenten in de residentie van de school
Studenten op excursie

Accommodatie

De studentenresidentie ligt op slechts vijf minuutjes van de school. De studenten die Frans leren in Montpellier verblijven in een eigen studio-appartement met een eigen, volledig uitgeruste keuken, eigen telefoon en badkamer. Studenten van deze taalcursus Frans kunnen er ook voor kiezen om bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen te verblijven. Zo pikken ze de taal sneller op omdat ze helemaal ondergedompeld worden in de Franse taal en cultuur

Toezicht or supervisie

Omdat het een jongerencursus is, verblijven de docenten en activiteitenbegeleiders in dezelfde residentie als de studenten zodat ze 24 uur per dag toezicht kunnen bieden. Oudere studenten krijgen ’s avonds wat meer vrije tijd en we vragen alle ouders om met het toestemmingsformulier de student toestemming te geven om uit te gaan tot een tijd die de ouders zelf kunnen aangeven. Bij alle excursies en sportactiviteiten gaan gekwalificeerde instructeurs mee.

Activiteiten

De school heeft voor alle studenten die Frans leren in Montpellier een activiteitenprogramma georganiseerd dat onder andere bestaat uit beach-volleyballen, een video-avond, zwemmen in het Olympische binnenzwembad en verder 1 dagexcursie en een excursie van een halve dag per week (naar Nimes, Avignon en de Camargue). Deze excursies zijn bij het collegegeld inbegrepen. Tijdens je cursus Frans in Montpellier zul je je dus nooit vervelen.

Geschiktheid

Deze super leuke cursus Frans in Montpellier voor jongeren biedt verschillende accommodatiemogelijkheden aan plus een uitgebreid activiteitenprogramma. Aan deze taalcursus Frans nemen studenten van allerlei nationaliteiten deel, maar het zijn allemaal tieners van 11-17 jaar.

Hoe er te komen

Studenten van onze jongerencursus die bij een gastgezin verblijven, worden gratis van het vliegveld in Montpellier opgehaald en ook weer gratis naar het vliegveld gebracht. Studenten die in de residentie verblijven, kunnen tegen een kleine betaling ook gebruik maken van deze service.


Locatie van onze school in Montpellier

Prijzen Montpellier

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners