Vind een school

Wintercursus Frans in Montreal, Canada

(13-17)

Tijdens deze cursus Frans kun je Frans leren in Montreal: de grootste tweetalige stad van de wereld! De stad is beroemd om z’n cultuur en je kunt er geweldig winkelen en genieten van de schitterende omgeving. Het is een geweldige stad voor een jongerencursus Frans. In de stad wordt zowel Frans als Engels gesproken en is dus een ideale plaats om Frans te leren.

Cursussen in Montreal

Bij de cursus Frans in Montreal krijg je van maandag t/m vrijdag iedere middag 3 uur Franse les. Na de lessen heb je minstens 1-2 uur vrije tijd voor dat je weer naar je gastgezin gaat. Deze tijd kun je gebruiken om te internetten of lekker met je vrienden de stad te verkennen.

Foto's

Montreal tijdens de zomer
Studenten op onze school
Vrienden maken tijdens de cursus
Binnen in onze school

Accommodatie

Studenten die Frans leren in Montreal kunnen verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. De gastgezinnen zijn allemaal Franstalig en wanneer je bij een gastgezin verblijft kun je nog meer uit deze taalcursus Frans halen. De beste manier om van je gastgezin naar de school te komen is met het openbaar vervoer. De prijs hiervan is bij de cursus inbegrepen.

Toezicht or supervisie

Omdat de cursus Frans in Montreal een jongerencursus is, bestaat er een zekere mate van toezicht. Bij alle activiteiten gaan er begeleiders mee. Studenten krijgen ook wat vrije tijd en mits we de toestemming van de ouders hebben, mogen ze ook zelf, zonder toezicht, dingen ondernemen.

Activiteiten

Bij deze taalcursus Frans zit een leuk activiteiten programma inbegrepen. De meeste activiteiten vinden ’s morgens plaats. Zo ga je bijvoorbeeld bowlen, schaatsen en crosscountry skiën. Verder zijn er ook nog rondleidingen door het centrum van Montreal, bezoeken aan museums, je gaat midgetgolfen, lasergamen, snowshoeing, rodelen, trampoline springen en er wordt ook nog een afscheidsfeestje georganiseerd. Frans leren in Montreal is dus een echt avontuur! Bij alle activiteiten gaan er begeleiders mee zodat er toezicht is. Studenten hoeven niet zelf voor materiaal te zorgen. Na iedere activiteit worden de studenten naar de school gebracht waar ze kunnen lunchen. ’s Avonds en in het weekend worden er ook nog optionele activiteiten georganiseerd. Deze zijn helaas niet bij het cursusgeld inbegrepen.

Geschiktheid

Een cursus Frans in Montreal is een leuk en uitdagend alternatief voor een cursus Frans in Frankrijk. Aan deze wintercursus nemen studenten uit verschillende landen deel. Alle studenten zijn tussen de 13-17 jaar.

Hoe er te komen

Vervoer van en naar de luchthaven van Montreal is bij het cursusgeld inbegrepen. De studenten die de cursus Frans in Montreal volgen worden dus op het vliegveld opgehaald en na afloop van de cursus ook weer naar het vliegveld gebracht.


Prijzen Montreal

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners