Vind een school

Zomercursus Frans, Nice

(13-17)

Kun je niet kiezen tussen het strand of de stad voor je Frans zomerkamp dit jaar? Bekijk dan eens ons Frans zomerkamp in Nice voor jongeren (13-17 jaar)! Onze minicampus ligt op een fantastische locatie; slechts 10 minuten van het strand en een kort busritje naar het stadscentrum. Daarnaast regelen wij gratis busritten van onze school naar het stadscentrum. Het is dus heel gemakkelijk om tijdens de cursus in Nice rond te reizen.

Cursussen in Nice

Er heerst zowel een vriendelijke als een internationale sfeer op de campus, dus je zult je er snel thuis voelen! 's Morgens krijg je 20 lessen Frans per week (max. 15 studenten per klas). Onze campus bestaat uit 10 klaslokalen binnen en 2 buiten zodat je ook van het heerlijk zomerse weer in Nice kunt genieten. In de namiddag ga je samen met medestudenten meedoen aan een aantal activiteiten zoals strandvolleybal, bezoekjes aan musea, workshops in hip-hop en zelfs Oosterse vechtkunsten!

Bovendien zijn er ook 2 excursies per week (1 van een halve dag en 1 van een hele dag) naar locaties in de buurt van Nice, waaronder de Lérins-eilanden, Monaco, St. Tropez, Grasse en Antibes.

Foto's

Studenten op het strand
Studenten op excursie
Nice
Zomer residentie

Accommodatie

Je kunt ervoor kiezen om in een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen te verblijven, of in een éénpersoonskamer op ons schoolverblijf. Als je bij een gastgezin verblijft, eet je samen met je gastheren ontbijt en diner - een geweldige kans om je Frans te oefenen! Maandag tot vrijdag eet je lunch op onze school samen met je medestudenten en zaterdag krijg je lunch mee voor op de excursies.

Studenten op ons schoolverblijf wonen in comfortabele éénpersoonskamers met wasbak en douche. In de kantine krijg je dan 3 maaltijden per dag en je krijgt volledige toegang tot alle faciliteiten, waaronder tafeltennis, tafelvoetbal, televisiekamer en voetbal- en basketbalvelden.

Toezicht or supervisie

Studenten mogen in de namiddag er zelf op uit gaan mits zij toestemming van de ouders hebben. Studenten onder 16 jaar mogen 's avonds er niet alleen op uit gaan. Wij houden 24 uur per dag toezicht op studenten die op de campus verblijven.

Activiteiten

Activiteiten worden elke namiddag en avond gehouden. Bezoekjes aan musea (Moderne Kunst, Chagall, Matisse), voetbal, basketbal, strandvolleybal, workshops in hip-hop en theater en een introductie in Oosterse vechtkunsten zijn slechts enkele voorbeelden van zulke activiteiten. Je krijgt ook de kans om deel te nemen aan extra activiteiten (eigen disco, bioscoop, bowlen en dijken) tegen een extra bijdrage.

De omgeving wordt gezien als een van de mooiste in Frankrijk en onze excursies zorgen ervoor dat je je tijd in Nice niet snel zult vergeten. Een bezoek aan de parfumerie in Grasse en een tochtje naar het wereldberoemde 'Sea World Museum' in Monaco zijn enkele voorbeelden van excursies van een halve dag. Een tochtje naar de prachtige Lérins-eilanden en naar het elegante ontspanningsoord St. Tropez zijn voorbeelden van dagexcursies.

Geschiktheid

Dit Frans zomerkamp is geschikt voor alle studenten van alle nationaliteiten met de leeftijden 13-17 jaar.

Hoe er te komen

Leer Duits op ons zomerkamp in München voor jongeren van 14-17 jaar. Ons zomerkamp is gevestigd in een prachtig 19de-eeuws kasteel met schoolverblijf.


Locatie van onze school in Nice

Prijzen Nice

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners