Vind een school

Cursus Frans en sport in Vichy voor jongeren

(12-16)

De cursus Frans en sport voor jongeren vindt plaats in Vichy. Vichy is een prachtig kuuroord en beroemd vanwege z’n cultuur en vele ontspanningsmogelijkheden. De meren, parken, golfbanen en het prachtige plattenland maken het een populaire bestemming voor Parijzenaren om het weekend door te brengen en het is een ideale locatie om Frans te leren.

Cursussen in Vichy

Studenten die Frans leren in Vichy delen de campus met studenten van de universiteit van Clermont Ferrand. De moderne leslokalen zijn volledig uitgerust met de laatste technologie. Zo wordt Frans leren in Vichy alleen maar leuker en makkelijker.

Foto's

Studenten in ons zomerkamp
Franse les op de school
Vrienden maken tijdens de cursus
Studenten in de residentie

Accommodatie

Voor de cursus Frans in Vichy beschikken we over twee residenties. De studenten van 14-16 jaar verblijven in de residentie op slechts 10 minuutjes lopen van de school. De studenten van 12-14 jaar verblijven in de residentie op een kort busritje van de school vandaan. De studenten worden iedere dag met een van de school z’n minibussen van de residentie naar de school gebracht. Het ontbijt en de avondmaaltijd worden in de residentie genuttigd en de lunch in de Vichy tennis club.

Toezicht or supervisie

Omdat de cursus Frans in Vichy een jongerencursus is, is er 24 uur per dag toezicht. Tijdens de lessen en de activiteiten wordt er toezicht geboden door de leraren en instructeurs en ’s avonds door de familie die de residenties runt.

Activiteiten

Deze taalcursus Frans vindt plaats in Vichy, het centrum van sport en toerisme. De Vichy tennisclub ligt in het midden van de uitgebreide sportfaciliteiten en veel toptennissers zijn er opgeleid. Het is de ideale plaats voor een cursus Frans gecombineerd met sport, want de nabij gelegen meren, rivieren en het platteland zijn ideaal voor watersporten en om te paardrijden. Het programma sluit af met een prijsuitreiking waarbij we de prestaties en deelname van alle studenten prijzen.

Geschiktheid

De cursus Frans in Vichy is uitstekend geschikt voor actieve jongeren tussen 12-16 die graag buitenactiviteiten ondernemen. De taalcursus Frans wordt gegeven door hoog opgeleidde docenten en bij alle sporten krijg je les van gekwalificeerde sportinstructeurs.

Hoe er te komen

Studenten die Frans leren in Vichy kunnen tegen een eigen bijdrage van het vliegveld Clermont Ferrard opgehaald worden. Studenten die op het treinstation aankomen, worden gratis opgehaald.


Locatie van onze school in Vichy

Prijzen Vichy

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners