De stad Krakau, Polen

Pools leren in Krakau

8 klaslokalen
Privétuinen
Airconditioning
Cursusmateriaal inbegrepen (eigen school)
Wi-Fi in het hele gebouw
Geregistreerd TOEIC en TOLES examencentrum
Geaccrediteerd door Małopolska-normen
Aansluiting bij de Universiteit van Pittsburgh

Onze school in Krakau

Onze Poolse taalschool ligt in een woonwijk die populair is onder studenten van de universiteit. De school heeft uitstekende faciliteiten, waaronder 8 klaslokalen met interactieve witte schrijfborden en audiovisuele uitrusting, een (video)bibliotheek, een thee- en koffieruimte en een tuin. De school ligt aan de voornaamste tram- en buslijn, waardoor de vele bezienswaardigheden die Krakau te bieden heeft, zeer goed binnen bereik liggen!

Foto's

Pools leren op onze school
Het internetcafe van de school
Poolse les op onze school
Japanse themadag

Krakau

Studeer Pools in Krakau, een stad met een rijke geschiedenis en een bruisend nachtleven! Het prachtige Rynek Glówny (het marktplein), waar vrijwel alle oude, smalle straatjes op uitlopen, zal je verbazen. Geniet van het indrukwekkende zicht van de torenhoge kerk van St. Mary. Deze kerk heeft een glinsterend mooi interieur met in het midden het bouwwerk in Renaissance stijl: de Sukiennice (lakenhal).

De twee interessantste wijken in Krakau zijn de oude stad rondom het marktplein en het sfeervolle Joodse kwartier van Kazimierz. Tussen deze twee wijken ligt ook nog het schitterende kasteel Wawel met prachtige kapellen die je aan Rusland doen denken en die je een verbluffend uitzicht geven over de rivier de Wisla. In de pittoreske straten rondom Rynek Glówny liggen vele modieuze winkeltjes en elegante restaurants evenals overblijfselen van de oude stadsmuren van Krakau en vredige parken. In zowel de oude stad als Kazimierz zijn uitmuntende musea te vinden die het verhaal van de stad vertellen. Daarnaast zijn er ook gezellige ondergrondse café's en swingende jazzclubs.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze Poolse taalschool in Krakau of over de stad zelf. Je kunt ook een kijkje nemen in deze stadsgids van Lonely Planet met vele tips van bezienswaardigheden in de mooiste stad van Polen.

Cursussen in Krakau

Beschikbare cursussen

  Welke cursus je kiest hangt niet alleen af van wat je hoopt te bereiken, maar ook van hoe je wilt leren. Onze standaardcursus Pools in Krakau is bijvoorbeeld perfect als je zowel tijd in de klas wilt doorbrengen als Polen wilt ontdekken!

  Als je nog sneller vooruitgang wilt boeken, zijn er de Super-Intensieve en Super-Intensieve Plus cursussen, die groepslessen met kleinere klassen combineren. De Super-Intensieve cursus bestaat onder andere uit mini-groepslessen met slechts één andere student, terwijl de Super-Intensieve Plus cursus uit groeps- en privélessen bestaat. Hoe kleiner de klas, hoe meer tijd onze ervaren docenten aan jouw persoonlijke Poolse taalvaardigheid kunnen besteden!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Ontdek de Poolse gastvrijheid door bij een gastgezin te verblijven! De gezinnen worden geselecteerd op vriendelijkheid en accommodatiekwaliteit. Daarnaast liggen de gastgezinnen normaal gesproken allemaal binnen loopafstand van de school.

   Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een gedeeld appartement te wonen tijdens je cursus Pools in Krakau. Deze optie is perfect als je ook de tijd wilt hebben om je Poolse medestudenten te leren kennen. Je kunt kiezen tussen zowel een appartement zeer dicht bij de school als een appartement zeer dicht bij het stadscentrum! Alle appartementen hebben gedeelde keukens, badkamers en woonkamers.

   Activiteiten

   Doe mee met het spannend activiteitenprogramma van onze school en ervaar het authentieke Polen! Een rondleiding door Krakau, een kookworkshop met een Poolse familie en zelfs een skitocht in de bergen zijn allemaal inbegrepen! Bovendien houden we ook een welkomsfeest, waardoor je meteen je medestudenten kunt leren kennen en een afscheidsfeest zodat je afscheid kunt nemen van je nieuwe vrienden.

   Prijzen Krakau

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024