De stad Krakau, Polen
Vind een school

Pools Cursussen

PolenKrakauWarschau

Pools leren in Krakau - Polen

Studeer Pools in Krakau, een stad met een rijke geschiedenis en een bruisend nachtleven! Het prachtige Rynek Glówny (het marktplein), waar vrijwel alle oude, smalle straatjes op uitlopen, zal je verbazen. Geniet van het indrukwekkende zicht van de torenhoge kerk van St. Mary. Deze kerk heeft een glinsterend mooi interieur met in het midden het bouwwerk in Renaissance stijl: de Sukiennice (lakenhal).

De twee interessantste wijken in Krakau zijn de oude stad rondom het marktplein en het sfeervolle Joodse kwartier van Kazimierz. Tussen deze twee wijken ligt ook nog het schitterende kasteel Wawel met prachtige kapellen die je aan Rusland doen denken en die je een verbluffend uitzicht geven over de rivier de Wisla. In de pittoreske straten rondom Rynek Glówny liggen vele modieuze winkeltjes en elegante restaurants evenals overblijfselen van de oude stadsmuren van Krakau en vredige parken. In zowel de oude stad als Kazimierz zijn uitmuntende musea te vinden die het verhaal van de stad vertellen. Daarnaast zijn er ook gezellige ondergrondse café's en swingende jazzclubs.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze Poolse taalschool in Krakau of over de stad zelf. Je kunt ook een kijkje nemen in deze stadsgids van Lonely Planet met vele tips van bezienswaardigheden in de mooiste stad van Polen.

Onze school in Krakau

Onze Poolse taalschool ligt in een woonwijk die populair is onder studenten van de universiteit. De school heeft uitstekende faciliteiten, waaronder 8 klaslokalen met interactieve witte schrijfborden en audiovisuele uitrusting, een (video)bibliotheek, een thee- en koffieruimte en een tuin. De school ligt aan de voornaamste tram- en buslijn, waardoor de vele bezienswaardigheden die Krakau te bieden heeft, zeer goed binnen bereik liggen!

Foto's

Pools leren op onze school
Het internetcafe van de school
Poolse les op onze school
Japanse themadag

Cursussen in Krakau

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Intensive + Private Lessons (30)
  • Super Intensive (25)
  • Super Intensive (30)

Welke cursus je kiest hangt niet alleen af van wat je hoopt te bereiken, maar ook van hoe je wilt leren. Onze standaardcursus Pools in Krakau is bijvoorbeeld perfect als je zowel tijd in de klas wilt doorbrengen als Polen wilt ontdekken!

Als je nog sneller vooruitgang wilt boeken, zijn er de Super-Intensieve en Super-Intensieve Plus cursussen, die groepslessen met kleinere klassen combineren. De Super-Intensieve cursus bestaat onder andere uit mini-groepslessen met slechts één andere student, terwijl de Super-Intensieve Plus cursus uit groeps- en privélessen bestaat. Hoe kleiner de klas, hoe meer tijd onze ervaren docenten aan jouw persoonlijke Poolse taalvaardigheid kunnen besteden!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence

Ontdek de Poolse gastvrijheid door bij een gastgezin te verblijven! De gezinnen worden geselecteerd op vriendelijkheid en accommodatiekwaliteit. Daarnaast liggen de gastgezinnen normaal gesproken allemaal binnen loopafstand van de school.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een gedeeld appartement te wonen tijdens je cursus Pools in Krakau. Deze optie is perfect als je ook de tijd wilt hebben om je Poolse medestudenten te leren kennen. Je kunt kiezen tussen zowel een appartement zeer dicht bij de school als een appartement zeer dicht bij het stadscentrum! Alle appartementen hebben gedeelde keukens, badkamers en woonkamers.

Activiteiten

Doe mee met het spannend activiteitenprogramma van onze school en ervaar het authentieke Polen! Een rondleiding door Krakau, een kookworkshop met een Poolse familie en zelfs een skitocht in de bergen zijn allemaal inbegrepen! Bovendien houden we ook een welkomsfeest, waardoor je meteen je medestudenten kunt leren kennen en een afscheidsfeest zodat je afscheid kunt nemen van je nieuwe vrienden.

Prijzen Krakau

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners