Warschau de hoofdstad van Polen bij nacht
Vind een school

Pools Cursussen

PolenKrakauWarschau
Waardering  5.0/5

Pools leren in Warschau - Polen

Volg een cursus Pools in Warschau en duik in een rijke cultuur en geschiedenis! De ongelooflijk gevarieerde architectuur van de Poolse hoofdstad laat deze geschiedenis goed zien door de oude kerken en schitterende paleizen, de Sovjet monumenten en moderne, conceptuele gebouwen. Loop door de geplaveide straatjes van de oude stad (“Stare Miasto”) om pleinen te ontdekken vol uitnodigende cafés en restaurants, fascinerende musea en geweldige uitzichten over de rivier de Wisla.

De verbinding van de oude stad naar het stadscentrum is de Krakowskie Przedmieście, deel van de toepasselijke naam Koninklijke Weg, waar ontzettend veel paleizen staan. Langs de koninklijke route ligt Park Lazienkowski, het mooiste van de vele pittoreske parken in Warschau.

Voor de beste uitzichten over de stad, ga naar het Paleis van Cultuur en Wetenschap, tevens het hoogste gebouw in Polen. Het beschikt over een bioscoop, theaters, musea, bibliotheken en concertgebouwen waar je kunt genieten van de muziek van Frédéric Chopin, die 20 jaar in Warshau heeft gewoond. Voor wat meer alternatieve muziek kun je naar de wijk Praga gaan, aan de rechterzijde van de rivier de Wisla, waar veel bars en clubs zijn gevestigd.

Onze school in Warschau

Ervaar de gastvrijheid en vriendelijkheid van de lokale bevolking tijdens je cursus Pools in het huis van de docent! Onze school zal je bij een docent plaatsen die dezelfde interesses deelt, wat het makkelijker maakt om hen te leren kennen en van hen te leren.

Cursussen in Warschau

Beschikbare cursussen

  • In Teachers Home (15)
  • In Teachers Home (20)
  • In Teachers Home (25)
  • In Teachers Home (30)

Al je lessen Pools zijn één-op-één en aangepast naar jouw wensen. Dit is de snelste manier om een taal te leren en je zult snel kunnen communiceren in het Pools met zelfvertrouwen! Kies voor 10, 15, 20, 25 of zelfs 30 lessen Pools per week, afhankelijk van hoe snel je vooruitgang wilt boeken.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

Gedurende je cursus Pools in Warschau zul je in een eenpersoonskamer verblijven met drie maaltijden per dag. Laat ons weten of je speciale dieeteisen hebt zodat wij je gastheer/-vrouw kunnen informeren over je wensen. De maaltijden zijn geweldige gelegenheden om je Pools wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen!

Activiteiten

Elke week kun je van tenminste vijf extra activiteiten genieten met je docent, om je de mogelijkheid te geven om je Pools nog meer te kunnen oefenen en jezelf te kunnen onderdompelen in de lokale cultuur. Of je een museum bezoekt, geniet van een rondleiding in de stad of Poolse kooklessen volgt, deze activiteiten zorgen ervoor dat je een geweldige tijd hebt in Polen!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Warschau Fédéric Chopin en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van deze luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Warschau

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Beginnerscursus was goed, zorgde ervoor dat ik verder wilde studeren in deze taal. De mogelijkheid om de cursus te combineren met culturele uitstapjes was een enorme bonus. De accommodatie was ook erg fijn, mijn gastvrouw was super op alle vlakken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Prijzen Warschau

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners