Apple Language Courses

Vind een school

 

Portugees leren in São Paulo - Brazilië

Intensief
Cursus

van
€562

Ervaar een van de grootste en meest enerverende steden van de wereld! Als je een cursus Portugees in São Paulo gaat volgen, zal de stad zich onthullen als een stad met ongelofelijk veel activiteiten en diversiteit, met mensen van over de hele wereld en een internationale keuken. De cultuur in São Paulo is uitzonderlijk rijk, met wereldwijd erkende kunstgallerijen, musea en theaters. Bovendien is de stad ook bekend om het beste nachtleven in Zuid-Amerika!

De kleurrijke straatmarkten, verborgen in de schaduw van de hoge wolkenkrabbers, zijn een goede plek om je Portugees in de praktijk te brengen. De verkopers bieden alles aan wat je je maar voor kunt stellen. De vele parken die de stad rijk is bieden een groen toevluchtsoord als je de drukte van de stad even wilt ontlopen. Het Ibirapuera Park biedt prachtige uitzichten. Het Banespa gebouw was geïnspireerd door het Empire State Building en biedt indrukwekkende panorama’s van de metropolis beneden. De stad heeft ook een prachtige neogotische kathedraal en zeven voetbalstadions!


Onze scholen in São Paulo

Onze taalschool is gevestigd in de welgestelde wijk Jardins, die aan de rand van het stadscentrum ligt. Het Ibirapuera Park is vlakbij en de groene wijk Jardins heeft bovendien een zeer uitgebreid aanbod aan restaurants, cafés en winkels. De school heeft comfortabele, goed uitgeruste klaslokalen, een computerruimte met gratis internettoegang, een ruimte waar je snacks kunt krijgen, draadloos internet en een studentenlounge.

Cursussen

Alle docenten van onze school zijn bekwaam en gekwalificeerd en ze hebben allemaal het Portugees als moedertaal. Bovendien is de maximale grootte van een klas vijf studenten. Dit zorgt ervoor dat je veel vooruitgang kunt boeken als je Portugees bij ons in São Paulo leert!

De standaardcursus Portugees in São Paulo bestaat uit 20 groepslessen per week, wat genoeg tijd over laat om de stad te kunnen verkennen. De Intensieve cursus bestaat uit 30 groepslessen per week, wat betekent dat je meer tijd doorbrengt in het klaslokaal, maar ook dat je grotere vooruitgang boekt!

Als je zo snel mogelijk Portugees wilt leren, kun je ervoor kiezen om privélessen te nemen. Een programma met één-op-één onderwijs geeft je docenten de kans om zich alleen te richten op jouw vooruitgang en begrip van de taal. Ze kunnen meer nadruk leggen op aspecten van de taal waar jij moeite mee hebt of waar je juist meer interesse in hebt. De cursus zal naar jouw wensen worden aangepast!

Je kunt ook kiezen om je cursus Portugees te combineren met vrijwilligerswerk. Op deze manier kun je je taalkennis nog verder ontwikkelen en ook iets terugdoen voor de maatschappij. Onze school biedt plaatsingen aan voor acht weken (inclusief vier weken lessen Portugees) in ziekenhuizen, bij projecten met kinderen en weeskinderen, maar ook bij andere organisaties. Vrijwilligerswerk is een fantastische manier om anderen te helpen en om je Portugese woordenschat goed te gebruiken!

Neem contact met ons op als je vragen hebt over onze cursussen Portugees in Brazilië – we staan je graag te woord!

Accommodatie

Om je Portugees ook na de les te kunnen blijven oefenen, kun je gaan wonen bij een lokaal gezin! Onze school selecteert de gastgezinnen zorgvuldig en zorgt ervoor dat je verblijf vriendelijk is en van goede kwaliteit. Elke dag zul je je ontbijt en avondeten nuttigen met je gastgezin, wat je de kans geeft om tijdens het eten te kletsen en de taal te oefenen.

Activiteiten

Net zoals onze andere Potugese taalscholen, organiseert onze school in São Paulo een gevarieerd activiteitenprogramma. Ga lunchen met de docenten, verken de stijlvolle winkels, bekijk schilderijen van Picasso en Rubens in het Museu de Arte de São Paulo of bezoek de verschillende wijken van de stad. Activiteiten variëren van maand tot maand. Aan sommige activiteiten zijn echter wel extra kosten verbonden.

Reizen

Onze school kan vervoer van en naar het vliegveld voor je regelen van São Paulo/Guarulhos International Airport. Het vliegveld ontvangt vluchten van steden over de hele wereld, waaronder ook veel steden uit Europa en de Verenigde Staten.

De locatie van onze school in São Paulo

Beoordelingen van klanten

Cursus

4 / 5
Accommodatie
n/a
/ 5
Staf van de school

5 / 5
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30