Portugees leren in São Paulo

6 klaslokalen
Keuken ter plaatse
Privéterras/ommuurde tuin
Fietsenstalling
Cursusmateriaal apart aangeschaft
Lid van ABIPE
Wi-Fi in het hele gebouw

Onze school in São Paulo

Onze taalschool in São Paulo ligt in de welvarende wijk South Central. Meer specifiek vindt u het in Vila Mariana, een grotendeels woonwijk die zeer gewild is dankzij de relaxte bars, interessante bezienswaardigheden en uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Het staat bekend om zijn vele en gevarieerde restaurants en culturele locaties zoals het Ipiranga Museum en Galeria Quarta Parede. Het Sesc-centrum voor podiumkunsten is een geweldige plek om meer over de stad te weten te komen, van een show te genieten of zelfs betrokken te raken bij lokale gemeenschappen. Het uitgestrekte Ibirapuera Park – de meest bezochte stadstuin van Zuid-Amerika – ligt op slechts 15 minuten afstand van de school en biedt een rustgevende oase midden in deze geweldige megastad.

De lessen vinden plaats in een relatief kleine faciliteit met in totaal 6 klaslokalen. Door de omvang leer je het team en je medestudenten goed kennen tijdens je verblijf en zorg je voor een persoonlijke studie-ervaring. Het heeft ook een ommuurde tuin en twee privéterrassen die gebruikt kunnen worden voor taallessen als het weer het toelaat. Er is ook een openbare keuken met een magnetron en een koelkast, en een beveiligde ruimte waar fietsen kunnen worden gestald. Er zijn veel voorzieningen in de omgeving en dankzij de aansluitingen op het openbaar vervoer om de hoek kun je na de les gemakkelijk de diverse wijken van São Paulo verkennen.

Deze school, opgericht in 2010, heeft meer dan tien jaar ervaring met het lesgeven van Portugees aan internationale leerlingen. Het is lid van de Brazilian Association of Professional and Student Exchange (ABIPE), een kwaliteitscontroleorganisatie die tot doel heeft de cultuur en taal van het land over de hele wereld te promoten. Het biedt ook Franse en Engelse lessen aan paulistanos, wat betekent dat je je Portugese vaardigheden kunt oefenen met de lokale bevolking en tussen de lessen door zinvolle taaluitwisselingen kunt hebben! Deze accreditaties en de toplocatie van de school in de grootste stad van Zuid-Amerika maken deze faciliteit tot een uitstekende keuze voor jouw taalonderdompelingservaring.

São Paulo

Als je een stedeling bent die Portugees wil leren, zoek dan niet verder. São Paulo is een stad van superlatieven in elke betekenis van het woord - het heeft de titels van de grootste stad van Brazilië, de grootste Portugeessprekende stad ter wereld en de rijkste Latijns-Amerikaanse stad, en beschikt ook over de hoogste wolkenkrabbers van Brazilië als de grootste Arabische, Italiaanse, Japanse en Portugese diaspora. Het motto, Non ducor, duco - ‘Ik word niet geleid, ik leid’ - vat deze bruisende superstad samen, die in feite zo uitgestrekt is dat de juiste term ‘megalopolis’ is! São Paulo is een wereldleider op zakelijk gebied en staat bekend om zijn interessante architectuur, gevarieerde gastronomie, uitstekend nachtleven en levendige jaarlijkse evenementenkalender. Er is werkelijk altijd wel iets te zien en te doen en er is altijd wel iets te beleven. Als je op zoek bent naar een geweldige ervaring in de grote stad terwijl je je Portugees verbetert, dan moet je gewoon een taalcursus in São Paulo boeken!

Het gebied rond het moderne São Paulo werd vóór de Portugese kolonisatie bewoond door het nomadische Tupi-volk. Omdat ze geen schrift hadden, is er weinig bekend over hun verleden en zijn er helaas weinig prekoloniale artefacten overgebleven. Toen in de 15e eeuw het eerste contact werd gelegd, vermengden de Tupi zich onmiddellijk met de Portugese kolonisten - velen werden zelfs een deel van hun families - en de inheemse bevolking werd de sleutel tot de opbouw van de stad van vandaag. mamelucos met dubbel erfgoed, zoals ze werden genoemd, waren de oorspronkelijke paulistanos; zij vormden zelfs het grootste deel van de bandeirantes, de beroemde, fortuinzoekende ontdekkingsreizigers die het succes van São Paulo hielpen versterken.

De bandeirantes - of 'vlagdragers' - waren fundamentele aanjagers van de ontwikkeling van de stad. Beginnend met expedities om het binnenland van Brazilië te verkennen, waren zij de eersten die goud vonden in Minas Gerais en zetten zo de Braziliaanse Gold Rush in beweging. Hun inspanningen om hulpbronnen te vinden brachten São Paulo van een verarmde landbouwnederzetting naar de rijkste stad van het continent. Deze avonturiers worden vereeuwigd in het indrukwekkende Monumento às Bandeiras in het Ibirapuera Park. Degenen die geïnteresseerd zijn in dit tijdperk en de daaropvolgende onafhankelijkheidsperiode moeten zeker het Ipiranga Museum bezoeken, dat op slechts 30 minuten van onze taalschool ligt.

De stad bloeide echt op in het industriële tijdperk, en vandaag de dag is São Paulo een plaats met een ongelooflijk rijke culturele diversiteit. Het heeft 12.000 restaurants met 62 keukens over de hele wereld; er is een Japantown en een Italiaanse wijk; het staat vol met musea, theaters en schouwburgen die toegang bieden tot kunst; het organiseert elk jaar talloze nationale en internationale sportcompetities; en de architectuur van de met wolkenkrabbers bezaaide skyline is werkelijk verbazingwekkend. Ondanks de vele verschillende volkeren is Braziliaans Portugees nog steeds de meest gesproken taal in de stad; Zo kunnen bezoekers genieten van de geneugten van een moderne smeltkroes, terwijl ze op authentieke wijze hun taalvaardigheid oefenen en ontwikkelen. Deze dynamische en kleurrijke stad is de perfecte plek voor een meeslepende cursus en garandeert gegarandeerd een ervaring als geen ander!

Cursussen in São Paulo

Beschikbare cursussen

  Het groepslespakket dat in São Paulo wordt aangeboden is de Semi-intensieve cursus, die bestaat uit 16 groepslessen per week. Deze lessen worden gepland tussen 09:30 - 13:30 uur van maandag tot en met donderdag. Er zijn maximaal 10 studenten per klas, dus je hebt voldoende mogelijkheden voor taaloefening en interactie met de moedertaaldocenten. Je studeert samen met andere mensen met hetzelfde startniveau als jij, waardoor je op een natuurlijke manier vooruitgang boekt. Omdat de lessen volledig meeslepend zijn, zul je merken dat je heel snel vooruitgang boekt!

  Let op: als u geen eerdere ervaring met Portugees heeft, moet u op een specifieke datum met uw cursus beginnen. Geschikte data voor beginners vindt u gemarkeerd met (b) op het tabblad Prijzen. Als u niet zeker weet welke startdatum voor u geschikt is, neem dan gerust contact met ons op

  De snelste manier om uw taalvaardigheid te verbeteren is door een pakket privélessen te boeken. Omdat privélessen kunnen worden afgestemd op jouw individuele behoeften, biedt het een hoge mate van flexibiliteit en focus. Privélessen zijn met name ideaal als u zwakke punten of interessegebieden heeft die u graag wilt behandelen. De standaardpakketten bestaan uit 10 of 20 één-op-één lessen per week, maar we kunnen desgewenst een pakket op maat voor je samenstellen. Privélessen kunnen op elke maandag worden geboekt.

  Deze school kan ook online lessen aanbieden aan degenen die graag willen studeren, maar niet kunnen reizen. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze school in São Paulo regelt momenteel geen accommodatie. Vila Mariana en het aangrenzende gebied Jardim Paulista hebben veel hotels en pensions die onafhankelijk kunnen worden geboekt.

   Activiteiten

   Naast taallessen organiseert de school een aantal activiteiten voor studenten. Deze worden allemaal in het Portugees gegeven, zodat u de onderdompeling kunt behouden en kunt blijven leren door ervaring op te doen in realistische scenario's.

   De activiteiten zijn over het algemeen gratis beschikbaar, hoewel voor sommige activiteiten een extra vergoeding geldt om de toegangs- en/of transportkosten te dekken. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:
   - Rondleidingen met gids
   - Bezoeken aan lokale bezienswaardigheden zoals musea en kunstgalerijen
   - Maaltijden en/of drankjes met de klas

   Op de eerste cursusdag wordt u geïnformeerd over eventuele aankomende activiteiten.

   Hoe er te komen

   São Paulo wordt bediend door 3 luchthavens; 2 zijn internationaal en 1 is alleen geschikt voor binnenlandse vluchten. De belangrijkste luchthaven voor internationale bezoekers is São Paulo/Guarulhos-gouverneur André Franco Montoro International, op ongeveer 30 km afstand van Vila Mariana, waar onze taalschool is gevestigd.

   We raden u aan om op de zondag vóór uw cursus begint in São Paulo aan te komen en te vertrekken op de zaterdag nadat deze is afgelopen.


   Locatie van onze school in São Paulo

   Prijzen São Paulo

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024