Dom Luís I-brug in Porto's historisch centrum
Vind een school
Waardering  4.5/5

Portugees leren in Porto - Portugal

Leer Portugees in Porto, de prachte op één na grootste stad van Portugal, om Portugal eens van een andere kant mee te maken. Als je door de stad loopt, is het net alsof je teruggaat in de tijd. Nauwe, middeleeuws ogende straatjes banen zich een weg richting oude, kleurrijke gebouwen aan de waterkant en op de route bevinden zich sierlijke kerken en grootse overheidsgebouwen.

Aan de rivierkant vind je de wijnkelders waar de beroemde portwijnen van de stad zijn opgeslagen en rijpen. De wijnkelders trekken elk jaar miljoenen toeristen. Geniet van een lekker glas port bij je diner en stort je vervolgens in het bruisende nachtleven van Porto. Je kunt zelfs je Portugees oefenen met de vriendelijke bewoners!

Onze school in Porto

Onze school ligt slechts een paar minuten van het sprankelende water van de Douro af en vanaf de waterkant is het maar een klein eindje lopen naar een van de beste winkelwijken van Porto. De school is voorzien van vijf ruime klaslokalen (allemaal met audio- en videoapparatuur), een mediatheek, een gemeenschappelijke ruimte voor studenten, een computerruimte, gratis internettoegang magnetrons en een koffieautomaat.

Foto's

Welkom in Porto!
Studenten van onze school
Portugese les op onze school
Party in de school

Cursussen in Porto

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Intensive + Surfing (25)
  • Intensive + Wine tasting (23)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)

Onze school biedt twee soorten cursussen: groepslessen en privélessen. De lessen duren elk 50 minuten en zijn op verschillende niveaus te volgen, van beginner tot gevorderde. Onze docenten zijn native speakers van de Portugese taal en zijn gediplomeerd, geduldig en ervaren en weten precies hoe ze leren plezierig moeten maken!

De klassen bestaan uit maximaal 5 andere studenten. In je klas spreek je de andere internationale studenten aan in het Portugees, waardoor je zowel elkaar als de taal beter leert kennen! Met onze Super-Intensieve cursus krijg je 30 lessen Portugees per week, dat zijn er 10 meer dan bij de Intensieve cursus, waarbij je 20 lessen per week krijgt. Omdat je de klas deelt met maximaal 4 andere studenten, zul je meer dan genoeg persoonlijke aandacht krijgen van de docenten en zul je flinke vooruitgang kunnen boeken in je kennis van de taal.

Als je nog sneller Portugees wilt leren, dan zijn onze privélessen perfect geschikt voor jou. Je kunt kiezen tussen onze Intensieve privécursus met 20 privélessen per week, onze Super-Intensieve cursus met 50 privélessen per week, of onze Executive Privélessen waarbij je 30 privélessen per week krijgt, gericht op zakelijk Portugees. Bij zowel de Super-Intensieve privélessen als de Executive Privélessen zakelijk Portugees zijn lunches met je docenten inbegrepen. Zij zullen je kennis laten maken met de wereld van Portugese keuken!

Speciale cursussen in Porto

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

Onze school is zich ervan bewust dat jouw ervaringen in Porto ook afhankelijk zijn van je accommodatie. Het verblijf bij een gastgezin is de meest populaire optie. Alle gastgezinnen wonen in de buurt van de school en het centrum van Porto. Je zult hier ook de Portugese gewoontes en tradities van dichtbij kunnen meemaken en daarnaast kun je dagelijks Portugees oefenen in een informele omgeving! Het gastgezin voorziet je dagelijks van ontbijt. Onze school selecteert de gastgezinnen met grote zorg en controleert ze ook regelmatig zodat je verzekerd bent van een goed verblijf bij jouw gastgezin. Als je liever wat meer vrijheid wilt, kan de school ook een appartement, hotel of pouosadas (goedkope hotels) voor je regelen.

Activiteiten

Onze school in Porto beschikt over een gevarieerd activiteitenprogramma waarbij alles dat Porto te bieden heeft aan bod komt. Ook kun je tijdens de activiteiten gemakkelijk kennis maken met andere studenten. Normaal gesproken brengen de studenten altijd een bezoek aan de pittoreske wijk Ribeira, de majestueuze kathedraal, het prachtige Palacio de Bolsa en nog veel, veel meer! Je zou ook een boottocht over de Douro kunnen maken, een glaasje port kunnen proberen of de beklijvende melodieën van fado muziek beluisteren.

Hoe er te komen

Onze school kan vervoer van en naar het vliegveld voor je regelen. Let er wel op dat deze service niet bij de cursusprijs is inbegrepen.


Locatie van onze school in Porto

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

4.9 / 5
Gemiddelde score voor onze school Porto gebaseerd op 22 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Personeel en faciliteiten op school waren erg goed. Ik verbleef bij een erg vriendelijke familie.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was uitmuntend op elke mogelijke manier, de school was goed, professioneel en het personeel was erg vriendelijk en competent. De sfeer is ook erg prettig. Ik verbleef bij een gastgezin met een kind, ze waren zeer vriendelijk en open. Ik kon met ze praten of in mijn kamer verblijven, het was allemaal prima.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een zeer nuttige cursus, met vrij weinig studenten per klas. Er wordt erg gefocust op het gesproken Portugees en de werkwoorden, en de grootste zwaktes die ik had voordat ik met de cursus begon. De eigenaren van het huis waar ik verbleef deden er alles aan om het me naar de zin te maken. Ze lieten me zien hoe ik de school kon bereiken, haalden me op van het vliegveld, brachten me naar het vliegveld, en namen me mee op een trip over de Douro op de eerste zaterdag.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school in Porto heeft een goede naam, ik heb erg snel Portugees leren spreken, en ik zal zeker terugkeren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus en het personeel op de school was uitstekend en professioneel en hun vriendelijkheid en warmte maakten de ervaring geweldig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De docenten waren erg goed en de cursusinhoud- en onderwerpen waren ook relevant en goed. Ik heb een erg goede ervaring gehad op de school in Porto - mijn Portugese taalvaardigheden zijn gedurende mijn vier weken hier goed vooruitgegaan dankzij het interessante culturele programma dat door de school werd aangeboden. Mijn kennis en waardering voor de geschiedenis en cultuur, evenals de rijke gastronomie van Porto en Portugal zijn toegenomen. Nadat ik veel geleerd had over Portugal en de Douro regio, heb ik zelfs een sterker verlangen om nog meer te leren over dit fascinerende land.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
M. Gaia Marino

De cursus was goed met zeer effectieve leermethoden. Mijn gastgezin was fantastisch.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
D. Da Costa

De kwaliteit van de cursus zelf was erg hoog met vriendelijk en professioneel personeel. De accommodatie was uitstekend en de familie was ook erg gastvrij en vriendelijk. Geweldige locatie, zo dichtbij het strand en de metro.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus echt leuk, de docenten waren behulpzaam en vriendelijk. De accommodatie was goed en het gastgezin was vriendelijk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
V. Paunova

De school in Porto was klein, wat de docenten in staat stelde om de klassen aan te passen aan de specifieke behoeften van de verschillende studenten. Iedereen was erg vriendelijk en zeer bekwaam; het personeel was altijd erg behulpzaam. Mijn verblijf op de school was een echt fijne ervaring en ik zou heel graag een keer teruggaan. De accommodatie die werd aangeboden door Language Courses Abroad en de school in Porto was uitstekend; wat betreft het wonen, vriendelijkheid van de eigenaar van het huis en ook de locatie (vlakbij een halte van het uistekende metronetwerk van Porto).

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik had een geweldige cursus, de docenten waren erg flexibel en hebben me veel geleerd. Ik had ook een aantal interessante excursies en de familie waar ik verbleef was fantastisch.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Porto aan de top!

Wij volgen maar al te graag alles gerelateerd aan reizen in Europa, en waren erg tevreden dat een van Europa's oudste centra, Porto, bovenaan de resultaten stond bij de online enquête voor "Beste Reisbestemming van 2014". Mocht je niet bekend zijn met deze uitreiking en alle bestemmingen die op de lijst kwamen te staan, bezoek dan de link onderaan deze pagina! Voor iedereen die de wereldberoemde port heeft geproefd, de iconische Dom Luís Brug (die zich majestueus over de Douro strekt) heeft gefotografeerd, of door het historische centrum heeft gewandeld (een UNESCO Werelderfgoed), is dit nieuws geen schok. Het is ook een erg dynamische en drukbezochte universiteitsstad, jong en vooruitdenkend, ondanks de Middeleeuwse oorsprong. Read more...

Prijzen Porto

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners