Apple Language Courses

Vind een school

 

Portugees leren in Porto - Portugal

Intensief
Cursus

van
€325

Leer Portugees in Porto, de prachte op één na grootste stad van Portugal, om Portugal eens van een andere kant mee te maken. Als je door de stad loopt, is het net alsof je teruggaat in de tijd. Nauwe, middeleeuws ogende straatjes banen zich een weg richting oude, kleurrijke gebouwen aan de waterkant en op de route bevinden zich sierlijke kerken en grootse overheidsgebouwen.

Aan de rivierkant vind je de wijnkelders waar de beroemde portwijnen van de stad zijn opgeslagen en rijpen. De wijnkelders trekken elk jaar miljoenen toeristen. Geniet van een lekker glas port bij je diner en stort je vervolgens in het bruisende nachtleven van Porto. Je kunt zelfs je Portugees oefenen met de vriendelijke bewoners!


Onze scholen in Porto

Onze school ligt slechts een paar minuten van het sprankelende water van de Douro af en vanaf de waterkant is het maar een klein eindje lopen naar een van de beste winkelwijken van Porto. De school is voorzien van vijf ruime klaslokalen (allemaal met audio- en videoapparatuur), een mediatheek, een gemeenschappelijke ruimte voor studenten, een computerruimte, gratis internettoegang magnetrons en een koffieautomaat.

Cursussen

Onze school biedt twee soorten cursussen: groepslessen en privélessen. De lessen duren elk 50 minuten en zijn op verschillende niveaus te volgen, van beginner tot gevorderde. Onze docenten zijn native speakers van de Portugese taal en zijn gediplomeerd, geduldig en ervaren en weten precies hoe ze leren plezierig moeten maken!

De klassen bestaan uit maximaal 5 andere studenten. In je klas spreek je de andere internationale studenten aan in het Portugees, waardoor je zowel elkaar als de taal beter leert kennen! Met onze Super-Intensieve cursus krijg je 30 lessen Portugees per week, dat zijn er 10 meer dan bij de Intensieve cursus, waarbij je 20 lessen per week krijgt. Omdat je de klas deelt met maximaal 4 andere studenten, zul je meer dan genoeg persoonlijke aandacht krijgen van de docenten en zul je flinke vooruitgang kunnen boeken in je kennis van de taal.

Als je nog sneller Portugees wilt leren, dan zijn onze privélessen perfect geschikt voor jou. Je kunt kiezen tussen onze Intensieve privécursus met 20 privélessen per week, onze Super-Intensieve cursus met 50 privélessen per week, of onze Executive Privélessen waarbij je 30 privélessen per week krijgt, gericht op zakelijk Portugees. Bij zowel de Super-Intensieve privélessen als de Executive Privélessen zakelijk Portugees zijn lunches met je docenten inbegrepen. Zij zullen je kennis laten maken met de wereld van Portugese keuken!

Accommodatie

Onze school is zich ervan bewust dat jouw ervaringen in Porto ook afhankelijk zijn van je accommodatie. Het verblijf bij een gastgezin is de meest populaire optie. Alle gastgezinnen wonen in de buurt van de school en het centrum van Porto. Je zult hier ook de Portugese gewoontes en tradities van dichtbij kunnen meemaken en daarnaast kun je dagelijks Portugees oefenen in een informele omgeving! Het gastgezin voorziet je dagelijks van ontbijt. Onze school selecteert de gastgezinnen met grote zorg en controleert ze ook regelmatig zodat je verzekerd bent van een goed verblijf bij jouw gastgezin. Als je liever wat meer vrijheid wilt, kan de school ook een appartement, hotel of pouosadas (goedkope hotels) voor je regelen.

Activiteiten

Onze school in Porto beschikt over een gevarieerd activiteitenprogramma waarbij alles dat Porto te bieden heeft aan bod komt. Ook kun je tijdens de activiteiten gemakkelijk kennis maken met andere studenten. Normaal gesproken brengen de studenten altijd een bezoek aan de pittoreske wijk Ribeira, de majestueuze kathedraal, het prachtige Palacio de Bolsa en nog veel, veel meer! Je zou ook een boottocht over de Douro kunnen maken, een glaasje port kunnen proberen of de beklijvende melodieën van fado muziek beluisteren.

Reizen

Onze school kan vervoer van en naar het vliegveld voor je regelen. Let er wel op dat deze service niet bij de cursusprijs is inbegrepen.

De locatie van onze school in Porto

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.25 / 5
Staf van de school

4.91 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Porto, gebaseerd op 22 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30