Uitzicht over de stad Riga, Letland

Cursus Russisch in Riga

10 klaslokalen
Studentenlounge
Prive-binnenplaats
Verkoopautomaten met warme en koude dranken
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Geregistreerd TELC examencentrum
Lid van Equals en IALC
Goedgekeurd voor CSN-, Lanekassen- en Bildungsurlaub-programma's​

Onze school in Riga

Onze Rusissche taalschool staat in het hart van Riga. Het nationale operagebouw en het centraal station liggen in de buurt, terwijl de oude stad op korte loopafstand ligt.

De school beschikt over comfortabele, goed uitgeruste klaslokalen, een studentenlounge, een binnentuin en een computerruimte, compleet met draadloos internet.

Foto's

1
2
3
4

Riga

Ontdek Riga, een van Europa’s mooiste en goedkopere hoofdsteden! Riga werd voor meer dan 250 door Rusland geregeerd en Russisch is de hoofdtaal voor meer dan 40 procent van de bevolking. Letland hoort bij de EU, dus veel studenten hebben geen visum nodig om een cursus Russisch in Riga te volgen.

Geniet na je lessen Russisch van een wandeling door de kronkelende, middeleeuwse straten in de oude stad (Vecriga), waar je gezellige cafés en sfeervolle bars vind. Spectaculaire kerktorens en indrukwekkende moderne structuren delen de skyline van de stad, waarbij de bomen langs de oevers van de Daugava rivier het plaatje compleet maken. Neem de lift naar de top van Sint-Pieterskerk voor een prachtig panorama van de stad of kijk vanaf de top van de Riga Radio en TV toren, de derde hoogste toren in Europa, uit over de stad. Een rijke geschiedenis, diverse muziek- en culturele festivals, een van de grootste markten van Europa en een uitstekende keuken – Riga heeft voor elk wat wils!

Cursussen in Riga

Beschikbare cursussen

  De standaardcursus Russisch in Riga bevat 20 groepslessen per week, van maandag tot en met vrijdag. In de lessen wordt aandacht geschonken aan spreken, luisteren, lezen, schrijven en grammatica, waarmee de cursus snel je algemene kennis van het Russisch zal verbeteren! De intensieve cursus wordt ook onderwezen in groepen van hetzelfde niveau, maar legt meer nadruk op spreekvaardigheid.

  Creëer je eigen cursus met privélessen, waarmee je zelf de controle hebt over het lesprogramma en het lesrooster! Gecombineerde cursussen zijn ook beschikbaar, zodat je je Russisch wat je tijdens de groepslessen hebt geleerd, kunt versterken. Tijdens de avondcursussen worden de lessen in minigroepen gegeven, met een maximum van zes studenten per klas.

  Als je in Riga Russisch moet leren voor professionele doeleinden, dan is de cursus Zakelijk Russisch ideaal! Naast het zakelijke vocabulaire, leer je ook hoe te corresponderen, onderhandelen, presenteren en effectief communiceren in het Russisch.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Dompel jezelf onder in de Russische taal en verblijf bij een Russisch sprekend gastgezin! Je krijgt dan een eenpersoonskamer, elke dag ontbijt en veel mogelijkheid om je Russisch te oefenen! Als je graag een eigen badkamer wilt, dan kun je kiezen voor een premium gastgezin (buiten het stadscentrum) of een executive gastgezin (vlakbij de school).

   Onze school kan ook accommodatie voor je regelen in een goedkoop hostel, inclusief een hostel in hetzelfde gebouw als de school!

   Activiteiten

   Geniet van het gevarieerde activiteitenprogramma van onze school tijdens je studie Russisch in Riga! Met een wandeling maak je kennis met de stad en de bezienswaardigheden. Andere typische activiteiten zijn maaltijden in lokale Russische en Letse restaurants, bezoekjes aan musea en de centrale markt, bowlen, concerten en filmavonden. Je kunt zelfs nog de prachtige witte stranden van Jurmala bezoeken.

   Hoe er te komen

   Enkel vervoer of een retour vanaf het vliegveld naar je accommodatie is beschikbaar bij onze school, maar deze kosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.


   Locatie van onze school in Riga

   Cursus

   5.0 / 5
   Accommodatie

   4.7 / 5
   Medewerkers van de school

   5.0 / 5

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De klassen waren erg goed, films en foto's van YouTube enzo werden gebruikt naast de boeken, wat prettig was. Mijn accommodatie was erg schoon met een zeer vriendelijke gastvrouw.

   School statistieken

   Nationaliteit


   Czech republic (4)
   France (9)
   Germany (11)
   Ireland (10)
   Italy (21)
   Norway (2)
   Sweden (4)
   Switzerland (11)
   United kingdom (5)
   Usa (11)
   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Riga

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024