Uitzicht over de stad Riga, Letland
Vind een school

Russisch Cursussen

LetlandRigaOekraïneRusland
Waardering  5.0/5

Russisch leren in Riga - Letland

Ontdek Riga, een van Europa’s mooiste en goedkopere hoofdsteden! Riga werd voor meer dan 250 door Rusland geregeerd en Russisch is de hoofdtaal voor meer dan 40 procent van de bevolking. Letland hoort bij de EU, dus veel studenten hebben geen visum nodig om een cursus Russisch in Riga te volgen.

Geniet na je lessen Russisch van een wandeling door de kronkelende, middeleeuwse straten in de oude stad (Vecriga), waar je gezellige cafés en sfeervolle bars vind. Spectaculaire kerktorens en indrukwekkende moderne structuren delen de skyline van de stad, waarbij de bomen langs de oevers van de Daugava rivier het plaatje compleet maken. Neem de lift naar de top van Sint-Pieterskerk voor een prachtig panorama van de stad of kijk vanaf de top van de Riga Radio en TV toren, de derde hoogste toren in Europa, uit over de stad. Een rijke geschiedenis, diverse muziek- en culturele festivals, een van de grootste markten van Europa en een uitstekende keuken – Riga heeft voor elk wat wils!

Onze school in Riga

Onze Rusissche taalschool staat in het hart van Riga. Het nationale operagebouw en het centraal station liggen in de buurt, terwijl de oude stad op korte loopafstand ligt.

De school beschikt over comfortabele, goed uitgeruste klaslokalen, een studentenlounge, een binnentuin en een computerruimte, compleet met draadloos internet.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Riga

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Super Intensive (25)
  • Private Lessons (15)
  • Private Lessons (20)
  • TELC Exam Prep (25)

De standaardcursus Russisch in Riga bevat 20 groepslessen per week, van maandag tot en met vrijdag. In de lessen wordt aandacht geschonken aan spreken, luisteren, lezen, schrijven en grammatica, waarmee de cursus snel je algemene kennis van het Russisch zal verbeteren! De intensieve cursus wordt ook onderwezen in groepen van hetzelfde niveau, maar legt meer nadruk op spreekvaardigheid.

Creëer je eigen cursus met privélessen, waarmee je zelf de controle hebt over het lesprogramma en het lesrooster! Gecombineerde cursussen zijn ook beschikbaar, zodat je je Russisch wat je tijdens de groepslessen hebt geleerd, kunt versterken. Tijdens de avondcursussen worden de lessen in minigroepen gegeven, met een maximum van zes studenten per klas.

Als je in Riga Russisch moet leren voor professionele doeleinden, dan is de cursus Zakelijk Russisch ideaal! Naast het zakelijke vocabulaire, leer je ook hoe te corresponderen, onderhandelen, presenteren en effectief communiceren in het Russisch.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • On-site Residence
  • Shared Apartment

Dompel jezelf onder in de Russische taal en verblijf bij een Russisch sprekend gastgezin! Je krijgt dan een eenpersoonskamer, elke dag ontbijt en veel mogelijkheid om je Russisch te oefenen! Als je graag een eigen badkamer wilt, dan kun je kiezen voor een premium gastgezin (buiten het stadscentrum) of een executive gastgezin (vlakbij de school).

Onze school kan ook accommodatie voor je regelen in een goedkoop hostel, inclusief een hostel in hetzelfde gebouw als de school!

Activiteiten

Geniet van het gevarieerde activiteitenprogramma van onze school tijdens je studie Russisch in Riga! Met een wandeling maak je kennis met de stad en de bezienswaardigheden. Andere typische activiteiten zijn maaltijden in lokale Russische en Letse restaurants, bezoekjes aan musea en de centrale markt, bowlen, concerten en filmavonden. Je kunt zelfs nog de prachtige witte stranden van Jurmala bezoeken.

Hoe er te komen

Enkel vervoer of een retour vanaf het vliegveld naar je accommodatie is beschikbaar bij onze school, maar deze kosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Riga

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

4.7 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

De klassen waren erg goed, films en foto's van YouTube enzo werden gebruikt naast de boeken, wat prettig was. Mijn accommodatie was erg schoon met een zeer vriendelijke gastvrouw.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Czech republic (4)
France (9)
Germany (11)
Ireland (10)
Italy (21)
Norway (2)
Sweden (4)
Switzerland (11)
United kingdom (5)
Usa (11)
* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Riga

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners