Argentijns landschap nabij Bariloche
Vind een school
Waardering  5.0/5

Spaans leren in Bariloche, Argentinië

Bariloche (officieel: San Carlos de Bariloche) ligt aan de voet van het Andesgebergte, in een prachtige omgeving. Als je een cursus Spaans gaat volgen in Bariloche, krijg je de kans om dit spectaculaire deel van Argentinië te verkennen. De Argentijnen kennen dit prachtige gebied natuurlijk, maar er komen vrijwel geen internationale toeristen. Dit is een gebied van ongekende schoonheid met geweldig mooie bergen en talloze buitensportmogelijkheden. Je kunt in Bariloche watersporten, wintersporten, raften en nog veel meer!

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Bariloche, maar je mag je cursus ook verspreiden over onze scholen in Bariloche, Buenos Aires (Recoleta) en Santiago (Chili)!

Onze school in Bariloche

Onze goed uitgeruste Spaanse taalschool in Bariloche staat op een ideale locatie in het centrum van Bariloche en biedt een schitterend uitzicht over de bergen. Het schoolgebouw is van hout en in traditionele stijl gebouwd.

Cursussen in Bariloche

Beschikbare cursussen

  • Intensive (25)
  • Intensive + Private Lessons (31)
  • Semi-Intensive + Skiing (18)
  • Super Intensive (37)
  • Private Lessons (10)

Onze school in Bariloche biedt een standaardcursus van 20 lessen per week aan. Als je zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je cursus, kun je kiezen voor een superintensieve cursus van 20 groeps- en 10 privélessen per week. Als je graag de tango wilt leren, kun je een cursus Spaans + tango volgen. De maximale klasgrootte op onze school in Bariloche is slechts 6 studenten, waardoor iedere student veel persoonlijke aandacht krijgt.

Onze school in Bariloche organiseert vrijwilligerswerk of werkervaring in lokale bedrijven voor studenten die na hun cursus in Argentinië willen blijven.

Speciale cursussen in Bariloche

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

Onze Spaanse taalschool in Bariloche biedt accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde, Argentijnse gastgezinnen aan. Door te verblijven bij een Spaanssprekend gastgezin kun je je Spaans veel oefenen. Zo zul je ontzettend snel Spaans leren!

Activiteiten

Er is genoeg te zien en te doen in en rond Bariloche! Onze school organiseert verschillende activiteiten om het makkelijker te maken medestudenten te leren kennen, de omgeving te leren kennen en de cultuur te ontdekken! Voorbeelden van typische activiteiten zijn uitstapjes naar chocolademusea, rondleidingen, bezoekjes aan bezienswaardigheden zoals de Cerro kathedraal en natuurlijk: skiën!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Bariloche. Reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van deze luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Bariloche

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Verhalen van studenten in onze blogs

Het was net alsof ik thuis was – maar dan 100 keer leuker!!

Ik heb voor een aantal maanden een cursus Spaans in Bariloche en Santiago de Chili gevolgd en het was geweldig! Ik was al een maand in Santiago de Chili en ik had het zo naar mijn zin dat ik besloot om nog een cursus in Bariloche te volgen. Read more...

Prijzen Bariloche

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners