Buenos Aires Retiro school Spaans
Vind een school
Waardering  4.0/5

Spaans leren in Buenos Aires (Retiro), Argentinië

Leer Spaans in Argentinië in een groepsles, op een één-op-één basis met een privéleraar, of in combinatie met tango- of salsa-lessen. Je kunt zowel individueel als samen met andere studeren studeren, waarbij de klasgroepen een maximum van 9 studenten per groep toelaten. Geniet tijdens je verblijf van de cultuur, geschiedenis en activiteiten die Buenos Aires te bieden heeft. De vriendelijke en gastvrije inwoners genieten hebben een hoge levensstandaard en spreken graag Spaans met studenten.

Op onze school studeer je Spaans in een klas met studenten van over de hele wereld. Je kunt ook je cursus Spaans in Buenos Aires combineren met een cursus op een van onze andere scholen in Argentinië, of met vrijwilligerswerk of stages.

Onze school in Buenos Aires (Retiro)

Onze school in Buenos Aires (Retiro) ligt op loopafstand van de kust en het General San Martin Plaza stadspark. Het is ligt vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden, winkels en restaurants, zodat je nooit ver bent van de stad en alle vrijheid hebt om de stad aan te doen, zien of proberen nadat je lessen zijn afgelopen! Naast de reguliere cursus kan je ook kiezen voor een cursus Zakelijk Spaans, een cursus Spaans en Tango of een Spaanse literatuur / kunst / geschiedeniscursus. Je kan ook werekn als vrijwilliger of een door de school georganiseerde stage volgen.

De school heeft ruime klaslokalen, een audio- en videoruimte, een cafetaria, een vergaderruimte voor studenten, een computerruimte en een buitenruimte voor tijdens een van de vele zonnige dagen.

Foto's

Spaans en tango, Buenos Aires
Spaanse les op onze school
Pauze op onze school
Onze school in Buenos Aires

Cursussen in Buenos Aires (Retiro)

Beschikbare cursussen

  • Intensive (25)
  • Intensive + Private Lessons (31)
  • Intensive + Salsa (33)
  • Intensive + Tango (33)
  • Super Intensive (37)
  • Business Course (33)
  • DELE Exam Prep (28)

Onze Retiro-school biedt groepscursussen van 25 of 37 lessen per week, privélessen (het standaardpakket van de school is 10 wekelijkse privélessen), of een combinatie van groeps- en privélessen. Dansliefhebbers kunnen genieten van de cursus Spaans & Salsa / Tango, waar je naast de reguliere cursus, wekelijks 8 danslessen zult krijgen.

Bovendien kun je je studieperiode in Buenos Aires combineren met een studie elders in Argentinië - op onze scholen in Cordoba, Mendoza, Bariloche of in Ushuaia, Patagonië (het uiterste zuiden van Argentinië).

Speciale cursussen in Buenos Aires (Retiro)

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence

Als jij het maximale uit je verblijf in Argentinië wilt halen adviseren wij jou om te kiezen voor een verbljf bij een gastgezin. Je zult niet alleen Spaans leren op onze school, maar ook buiten de school, hetgeen wat je studeert in de praktijk kunnen brengen, bij je Argentijnse gastgezin. Privé-appartementen en de studentenresidenties zijn ook beschikbaar.

Activiteiten

Onze Retiro-school organiseert tal van buitenschoolse activiteiten, die zowel in de school als in de omgeving van Buenos Aires plaatsvinden, voorbeelden zijn bezoeken aan voetbalwedstrijden, Argentijnse kooklessen en Spaans- Argentijnse filmavonden. Tijdens de weekenden zijn er ook excursies naar verdere oorden.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe er te komen

Onze school biedt een transferservice bij zowel aankomst als vertrek (of beide) op de luchthavens Ezeiza of City in Buenos Aires aan. Deze service is niet standaard inbegrepen en vraagt een kleine extra vergoeding. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze service.


Locatie van onze school in Buenos Aires (Retiro)

Cursus

4.0 / 5
Accommodatie

3.2 / 5
Medewerkers van de school

4.3 / 5
Gemiddelde score voor onze school Buenos Aires (Retiro) gebaseerd op 40 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Mijn Spaans cursus was erg goed en ik was tevreden met de school. Het niveau van lesgeven was goed en ik kreeg meer dan genoeg aandacht. De directeur is erg efficiënt en wist mijn problemen snel op te lossen. Ze waren erg flexibel, aangezien ik studiepauzes nam om te reizen en enkele weken later terug kwam naar de school. Het is een fantastische plek om Spaans te leren, en Buenos Aires is een fantastische stad.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Leuke cursus, vriendelijke docent de eerste drie weken. Hele vriendelijke familie. Ook leuk om samen te wonen met andere reizigers (de familie had max. 6 gasten). De familieleden waren allemaal erg aardig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb de beginner cursus gevolgd. De docent was fantastisch, energiek en begripvol. Aangezien de cursus in het Spaans was begreep ik de meeste instructies niet, maar het was overduidelijk de beste manier om te leren. Ik vond het moeilijk, maar ik hoop nu verder te kunnen leren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Vriendelijke en enthousiaste docenten. Het huis was oke, ik heb hele leuke mensen ontmoet, er waren vriendelijke schoonmakers, schone badkamer, lekker ontbijt, maar de kamer was erg warm.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Mijn Spaans cursus in Buenos Aires was goed georganiseerd. De docent, Lucia, was fantastisch. Ze was altijd op tijd, en erg gedreven om les te geven. Mijn tangoleraar, Gustavo, wist me ontzettend goed de dans aan te leren. Het hostel waar ik verbleef was niet slecht, het was schoon en de veiligheid was geen probleem.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was absoluut fantastisch! Ik was er slechts een week - veel te kort! Ik heb een super-intensieve cursus gekozen (6 uur per dag), maar de lessen helemaal niet lang te duren - het voelde niet te intens aan. De lessen zelf waren erg leuk, de mensen waar zeer vriendelijk en de school had een prettige sfeer - iedereen van alle leeftijden, nationaliteiten, etc. mixte en raakte bevriend. In de namiddag vonden mijn lessen vaak plaats buiten de school - musea, interessante plekken, en zelfs een beroemd café! Ik leerde zoveel meer dan alleen Spaans - we hadden drukke discussies over geschiedenis, politiek en religie in Argentinië, en ook de landen van onze klasgenoten. Een geweldige plek om te leren. De accommodatie lag op een briljante locatie, met een ideale kamer - simpel, maar goed ingericht. Er was een open, luchtige ruimte geschikt om te ontspannen, te kletsen en te werken. Een kalme en vriendelijke omgeving op een prachtige locatie (recht boven het Plaza del Congreso). Je voelde echt dat je midden in de stad was, en alhoewel het niet direct naast de school lag genoot ik van mijn 15 minuten wandelen heen en terug. Een heerlijk gevoel. Deze reis was zeker het beste wat ik ooit heb gedaan, een onvergetelijke ervaring! Alles wat je doet en leert op school, de plaatselijke bevolking die je ontmoet, de andere studenten van verschillende nationaliteiten die je ontmoet, het avontuur (vooral als je er alleen op uit gaat - wat geen probleem is aangezien iedereen het doet en je op die manier mixt en nieuwe vrienden maakt!), en gewoon iets wat heel anders is dan je dagelijkse routine. Ik ben verliefd op Buenos Aires, en vertel het aan iedereen die ook maar lijkt te luisteren!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De ochtendles voor beginners was geweldig en ik heb veel geleerd. Ik vond mijn verblijf in de accommodatie erg leuk, omdat ik zo veel tijd kon doorbrengen met andere studenten van dezelfde school en dit heeft me erg geholpen om mijn Spaans te verbeteren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik had een uitstekende docent en de school was echt goed georganiseerd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was fantastisch - alles op de school maakte het een geweldige plaats om te studeren, mensen te ontmoeten en als een basis- en informatiecentrum te gebruiken om te kijken wat er te doen en te zien was in de stad. Ik heb zoveel geleerd en heb van elke minuut genoten, vooral omdat de docenten constant nieuwe dingen voor je bedachten om te doen (tijdens en buiten de les) om tegelijkertijd de cultuur te ervaren en de taal te leren. Ik had een geweldige gastmoeder die er altijd voor me was om me te helpen of om gewoon te praten en ze kon uitstekend koken! Het verblijf bij een gastgezin met andere studenten zoals dit was geweldig, omdat je makkelijk de stad in kon, dingen samen kon doen of gewoon thuisblijven en samen dineren.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
K. Woodman

De cursus was geweldig - mijn Spaanse docenten waren professioneel, interessant en erg bekwaam. De tangodocent was ook erg goed en de hele ervaring gaf erg veel voldoening.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
U. Furlan

De docenten zijn geweldig, ik heb veel van ze geleerd. Ik verbleef bij een Argentijnse gastfamilie. Het eten was fantastisch en de familie nam me mee naar concerten, culturele activiteiten en interessante plaatsen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Williams

De lessen waren interessant en best ontspannend, het andere personeel was ook erg aardig en ze waren altijd erg behulpzaam, wat alles erg makkelijk maakte. De studentenresidentie was uiststekend, op een erg centrale locatie dichtbij de school en het had alles wat je nodig had. Over het geheel waren de fasciliteiten goed. Een geweldige ervaring en erg leuk.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De lessen waren goed gestructureerd met goed onderwijs.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was tevreden met de vijf weken die ik heb doorgebracht in Buenos Aires. Ik had vier verschillende docenten in deze vijf weken, wat goed was omdat ik zo gewend raakte aan verschillende accenten en uitspraken. Ik was ook erg tevreden met mijn privélessen in de middag. Ook was ik blij met mijn accommodatie - het was netjes en de familie was aardig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
P. Gannaway

Ik heb echt van de cursus genoten. Mijn accommodatie was geweldig. De familie waar ik verbleef was erg behulpzaam en ze lieten me echt thuis voelen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was geweldig! Ik had heel graag langer willen blijven.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus echt leuk en mijn docent was erg goed en geduldig. De familie waar ik verbleef was geweldig, ze waren allemaal vriendelijk, aardig en altijd bereid om te helpen of om gewoon een praatje mee te maken. Ik heb een geweldige tijd met hen gehad! Buenos Aires is een ongelooflijke stad en ik heb een fantastische tijd gehad!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Buenos Aires – De tijd van mijn leven

Buenos-Aires3 Thailand, Duitsland en Australië zijn een paar van de landen die ik heb bezocht maar ik wist dat ik mijn volgende avontuur van mijn leven ergens in Zuid-Amerika zou beleven. Ik had een aantal steden in gedachten maar binnen vijf minuten had ik besloten waar ik wilde gaan wonen. De cultuur en levensstijl van Buenos Aires was spannend en dat trok mij aan. Vooral de mix van Europese en Latijns-Amerikaanse cultuur met de veel besproken aspecten van de stad zelf trok mij aan (niet te vergeten de geruchten over hoe mooi de Argentijnse vrouwen zijn!). Read more...

Prijzen Buenos Aires (Retiro)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners