Hikende studenten Spaans in Córdoba, Argentinië
Vind een school
Waardering  4.2/5

Spaans leren in Córdoba, Argentinië

Onze school staat in het centrum van Córdoba, een mooie en veilige stad. Je zult hier een combinatie van de moderne en de historische kanten van Argentinië vinden.

Als je een cursus Spaans gaat volgen op onze school in Córdoba, dan kun je deelnemen aan vele excursies en buitenactiviteiten die door de school worden georganiseerd. Omdat studenten uit alle delen van Latijns-Amerika aan de universiteit van Córdoba studeren, is de sfeer in de stad erg levendig. Córdoba is daarom een erg aantrekkelijke plaats voor wie graag Spaans wil leren!

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Córdoba, maar je mag je cursus ook verspreiden over onze scholen in Córdoba en Mendoza!

Onze school in Córdoba

Onze Spaanse taalschool staat in het centrum van Córdoba, op slechts vijf minuten loopafstand van het Plaza San Martín. De school heeft zes klaslokalen, een kantine, een mediatheek met toegang tot het internet en een keuken die wordt gebruikt tijdens kooklessen. Bovendien zijn er ook nog een terras en zelfs een zwembad!

Foto's

Spaanse les op onze school
Caf? in onze school
De tuin van de school
Vriendelijk personeel van de receptie

Cursussen in Córdoba

Beschikbare cursussen

  • Intensive (25)
  • Intensive + Private Lessons (31)
  • Intensive + Salsa (33)
  • Intensive + Tango (33)
  • Super Intensive (37)
  • Business Course (33)
  • DELE Exam Prep (28)

Onze school in Córdoba biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week en een superintensieve cursus van 30 groepslessen per week aan. Als je liever privélessen wilt volgen, kies dan voor onze cursus van 10 privélessen per week.

Verder biedt onze school de speciale cursussen zakelijk Spaans, medisch Spaans en een DELE-examenvoorbereidingscursus aan.

Als je niet alleen Spaans wilt leren, maar ook meer te weten wilt komen over de Argentijnse cultuur, kies dan voor onze cursus Spaans + cultuur. Argentinië is de bakermat van de tango, dus biedt onze school natuurlijk ook een cursus Spaans + tango aan!

Naast bovenstaande cursussen Spaans kan onze school ook vrijwilligerswerk of een stage voor je organiseren. Neem voor meer informatie over onze cursussen, het vrijwilligerswerkprogramma of het werkervaringsprogramma contact met ons op.

Speciale cursussen in Córdoba

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence

Onze school biedt accommodatie bij een gastgezin op basis van bed & breakfast of halfpension aan. Verblijf bij een gastgezin helpt je om zoveel mogelijk Spaans te leren tijdens je verblijf in Córdoba! Als je liever wilt samenwonen met medestudenten, kies dan voor verblijf in een studentenresidentie op basis van zelfcatering of bed & breakfast. Als je behoefte hebt aan meer privacy, dan kan onze school accommodatie voor je organiseren in een studio-appartement.

Activiteiten

Reguliere activiteiten zorgen ervoor dat je volop de gelegenheid krijgt om je medestudenten te leren kennen en om het Spaans buiten de lessen om te oefenen! Typische activiteiten zijn salsa en tango lessen, watersporten en bezoekjes aan de sierras (waar je kunt klimmen). Ook na de lessen is er genoeg te beleven!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Córdoba. Je kunt vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder reizen naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Córdoba

Cursus

4.2 / 5
Accommodatie

3.6 / 5
Medewerkers van de school

4.4 / 5
Gemiddelde score voor onze school Córdoba gebaseerd op 10 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Ik had veel plezier tijdens mijn cursus terwijl ik ook veel leerde. De cursus was relaxt, wat fijn was... alhoewel het soms misschien wat te relaxt was, ze startten bijvoorbeeld niet altijd op tijd. De docenten waren erg vriendelijk en de administratie was erg behulpzaam. Ik had nooit meer dan zes studenten in mijn klas, waardoor de sfeer erg comfortabel was en erg geschikt was om te leren. I verbleef met een oudere dame die in het centrum leefde. Het grootste plein was ongeveer 20 minuten lopen, en de school ongeveer 10 minuten. De vrouw waar ik bij verbleef kon erg goed koken en was erg moederlijk. Ik zou alleen willen dat ik haar beter had kunnen leren kennen. Ze was een erg drukke vrouw en werkte erg veel. Haar huis was klein maar comfortabel. In het algemeen heb ik ervan genoten. Mijn ervaring in zijn geheel was geweldig. Ik houd van de stad Cordoba in Argentinië. De mensen zijn erg vriendelijk en de stad zelf was groot, maar niet te groot. Er was genoeg entertainment en er waren veel activiteiten in de stad inclusief: tangolessen, veel restaurants, bars, clubs, winkels en filmtheaters. De school zelf was erg hecht, we kwamen 's avonds altijd samen om uit eten te gaan of te dansen. Ik heb vrienden gemaakt voor het leven. Ik zou niks aan mijn ervaring veranderen, ik zou alleen maar willen dat ik het nog een keer kon doen. Heel erg bedankt voor al jullie hulp.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De accommodatie was erg goed - erg schoon, verwelkomend, en het eten was geweldig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik raad de privélessen echt aan, ze zijn erg goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
E. Williams

De docenten waren aardig, de lessen waren gevarieerd en interessant. Ik heb een erg goede ervaring gehad.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed, maar ook erg intensief. De accommodatie was enigszins standaard, maar oke.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Een wild avontuur in Cordoba, Argentinië!

Cordoba is een prachtige koloniale Argentijnse stad met veel geschiedenis. Er is altijd veel te zien en te doen! Als je op zoek bent naar een extreem avontuur en een adrenaline kick, woon dan de Rally van Argentinië bij dat eind maart wordt georganiseerd. Kom naar de heuvels van Cordoba en geniet drie dagen lang van intense autoraces door de bergen! Het is geweldig! Read more...

Prijzen Córdoba

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners