Apple Language Courses

Spaans leren in Córdoba, Argentinië

Intensief
Cursus

van
€293

Onze school staat in het centrum van Córdoba, een mooie en veilige stad. Je zult hier een combinatie van de moderne en de historische kanten van Argentinië vinden.

Als je een cursus Spaans gaat volgen op onze school in Córdoba, dan kun je deelnemen aan vele excursies en buitenactiviteiten die door de school worden georganiseerd. Omdat studenten uit alle delen van Latijns-Amerika aan de universiteit van Córdoba studeren, is de sfeer in de stad erg levendig. Córdoba is daarom een erg aantrekkelijke plaats voor wie graag Spaans wil leren!

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Córdoba, maar je mag je cursus ook verspreiden over onze scholen in Córdoba en Mendoza!

Boek in februari een cursus Spaans van 2 weken of langer in Cordoba, neem iemand mee, en krijg 50% korting op de cursus Spaans van de 2e persoon. Niet te combineren met andere aanbiedingen.
Aanbiedingscode: ALCD50
Boek een cursus Spaans van 4 weken of langer in Cordoba en ontvang 20% korting! Aanbod geldt alleen voor de cursus en is exclusief accommodatie.
Aanbiedingscode: ALCD20

Onze scholen in Córdoba

Onze Spaanse taalschool staat in het centrum van Córdoba, op slechts vijf minuten loopafstand van het Plaza San Martín. De school heeft zes klaslokalen, een kantine, een mediatheek met toegang tot het internet en een keuken die wordt gebruikt tijdens kooklessen. Bovendien zijn er ook nog een terras en zelfs een zwembad!

Cursussen

Onze school in Córdoba biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week en een superintensieve cursus van 30 groepslessen per week aan. Als je liever privélessen wilt volgen, kies dan voor onze cursus van 10 privélessen per week.

Verder biedt onze school de speciale cursussen zakelijk Spaans, medisch Spaans en een DELE-examenvoorbereidingscursus aan.

Als je niet alleen Spaans wilt leren, maar ook meer te weten wilt komen over de Argentijnse cultuur, kies dan voor onze cursus Spaans + cultuur. Argentinië is de bakermat van de tango, dus biedt onze school natuurlijk ook een cursus Spaans + tango aan!

Naast bovenstaande cursussen Spaans kan onze school ook vrijwilligerswerk of een stage voor je organiseren. Neem voor meer informatie over onze cursussen, het vrijwilligerswerkprogramma of het werkervaringsprogramma contact met ons op.

Accommodatie

Onze school biedt accommodatie bij een gastgezin op basis van bed & breakfast of halfpension aan. Verblijf bij een gastgezin helpt je om zoveel mogelijk Spaans te leren tijdens je verblijf in Córdoba! Als je liever wilt samenwonen met medestudenten, kies dan voor verblijf in een studentenresidentie op basis van zelfcatering of bed & breakfast. Als je behoefte hebt aan meer privacy, dan kan onze school accommodatie voor je organiseren in een studio-appartement.

Activiteiten

Reguliere activiteiten zorgen ervoor dat je volop de gelegenheid krijgt om je medestudenten te leren kennen en om het Spaans buiten de lessen om te oefenen! Typische activiteiten zijn salsa en tango lessen, watersporten en bezoekjes aan de sierras (waar je kunt klimmen). Ook na de lessen is er genoeg te beleven!

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Córdoba. Je kunt vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder reizen naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Córdoba

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.2 / 5
Accommodatie

3.6 / 5
Staf van de school

4.4 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Córdoba, gebaseerd op 10 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30