Bergen in Mendoza, Argentinië
Vind een school
Waardering  3.5/5

Spaans leren in Mendoza, Argentinië

Mendoza ligt in een prachtige omgeving, vlakbij enkele nationale parken en aan de voet van het Andesgebergte. Een cursus Spaans in Mendoza biedt je de mogelijkheid om Argentinië te verkennen. Als je van buitenactiviteiten houdt, dan vermaak je je hier uitstekend! Je kunt hier onder andere raften, kajakken, zeilen en windsurfen!

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Mendoza. Je mag je cursus echter ook verspreiden over onze scholen in Mendoza en Córdoba!

Onze school in Mendoza

Onze Spaanse taalschool in Mendoza staat vlakbij het Parque Civico, ten zuiden van het stadscentrum. Er zijn vijf klaslokalen, een bibliotheek, een gemeenschappelijke ruimte, een eetkamer, een terras en internetverbinding.

Foto's

Excursie naar de bergen
Spaanse les op onze school
Vriendelijke leraren op onze school
Studenten die gaan gaan raften

Cursussen in Mendoza

Beschikbare cursussen

  • Intensive (25)
  • Intensive + Private Lessons (31)
  • Semi-Intensive + Skiing (18)
  • Super Intensive (37)

Onze school in Mendoza biedt een standaardcursus van 20 groepslessen per week en een superintensieve cursus van 30 groepslessen per week aan. Als je liever privélessen wilt volgen dan groepslessen, kies dan voor onze cursus van 10 privélessen per week.

Speciale cursussen in Mendoza

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

Onze school biedt accommodatie bij een gastgezin aan, op basis van bed & breakfast of halfpension. Verblijf bij een gastgezin helpt je zoveel mogelijk Spaans te leren tijdens je verblijf in Mendoza!

Activiteiten

Wanneer je besluit een taalcursus in het buitenland te volgen betekent dit dat je de kans krijgt om jezelf helemaal onder te dompelen in de taal en cultuur. Daarom biedt onze school in Mendoza naast de lessen een optioneel activiteitenprogramma aan. De activiteiten verschillen van week tot week maar voorbeeld activiteiten zijn: een bezoek aan een wijngaard, wijnproeverijen en rondleidingen in Cerro de la Gloria!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Mendoza. Je kunt vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder reizen naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Mendoza

Cursus

3.5 / 5
Accommodatie

4.5 / 5
Medewerkers van de school

4.0 / 5
Gemiddelde score voor onze school Mendoza gebaseerd op 4 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Bij aankomst kreeg ik een test om mijn niveau Spaans te bepalen en gedurende mijn verblijf werd ik door drie verschillende docenten lesgegeven. Ze wisten alle drie goed naar het niveau van de klas te cateren. In plaats van de groepslessen op de vierde dag, had ik 2 uur privéles, wat me goed lag. Ik verbleef in een groot huis wat veel indruk maakte bij aankomst. Ik deelde een kamer en er waren nog 2 andere kamers voor 3 studenten. Ik vond het erg leuk om bij een familie te wonen en was verrast door hoe warm en gastvrij ze waren, ook al hadden ze genoeg studenten over de vloer door het jaar heen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De lesmaterialen waren uitstekend. Ik woon in Uruguay, en om de cursus in het "River Plate dialect" te krijgen was erg belangrijk. Mijn docent, Oriana Cosso, was werkelijk geniaal; de beste taallerares die ik ooit heb gehad.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de schooln/a

Verhalen van studenten in onze blogs

Wijn en Spaans in Mendoza!

Ik had besloten om naar Mendoza te gaan om mijn Spaans te verbeteren en de Argentijnse mensen en cultuur te leren kennen. In contact komen met moedertaalsprekers van de taal die je wilt leren is voor mij heel belangrijk, omdat je dan veel kunt oefenen en zelf meemaakt hoe de mensen leven. De Spaanse talenschool in Mendoza is erg goed in het combineren van taal en cultuur. We hebben bijvoorbeeld met de school een wijngaard bezocht genaamd Bodega Escorihuela om iets te leren over de cultuur en productie van wijn. Het maken en exporteren van wijn over de hele wereld is een van de belangrijkste inkomsten van deze regio. Read more...

Prijzen Mendoza

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners