Nieuwe skyline van Bogotá, Colombia
Vind een school
Waardering  4.0/5

Spaans leren in Bogota - Colombia

Bogotá is een van de meest historische, cultureel rijkste steden van Zuid-Amerika! Met de welbekende spectaculaire skyline, brede winkelboulevards en een onophoudelijk nachtleven is deze hoofdstad een zege voor iedereen die van het Colombiaanse houdt. Je zult altijd wel iets nieuws en spannends te kunnen vinden als je een cursus Spaans volgt in Bogotá!

Omdat het gelegen is in het hart van Chapinero, het financiële district van Bogotá, wordt de school omringd door restaurants, cafés en bars in alle soorten en maten. Je bevindt je op loopafstand van Zona G - oftewel de gastronomische wijk '- Zona T - een geweldig gebied voor bars en nachtclubs - en Zona Rosa - winkelland met high-end boetieks. Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien, is Chapinero, tegenwoordig een van de hipste gebieden, dankzij de moderne, jeugdige sfeer. Met indie barretjes, vegetarische restaurants en de grootste Holebi club van Zuid-Amerika biedt de wijk alles wat je maar wensen kan. Er is altijd ergens wel een feestje en de centrale locatie maakt het een ideale uitvalsbasis tijdens jouw verblijf in Colombia!

Onze school in Bogotá

Je Spaanse lessen in Bogotá vinden plaats in een modern gebouw, gelegen in het intellectuele hart van Chapinero. Omringd door universiteitsgebouwen en hogescholen, zul je het moeilijk hebben om de studiesfeer niet te ondervinden! Op slechts enkele minuten vind je het winkelcentrum Avenida Chile, de ideale plek voor jouw winkeltherapie na de ochtendlessen. Loop nog wat verder en je komt in de levendige Zona G, dat op loopafstand ligt van de Quebrada La Vieja, een groene oase aan de rand van de stad met een schilderachtig uitzicht over de savanne.

De school heeft 11 ruime klaslokalen, een studentenlounge en een computerruimte en een eigen parkeerterrein. Het gebouw biedt ook toegang aan rolstoelgebruikers. Bovendien zijn er veel Colombiaanse studenten die Engels studeren in hetzelfde gebouw, zodat jij je Spaans kunt oefenen met Colombianen!

Cursussen in Bogotá

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Private Lessons (20)
  • Business Course (30)

Onze populairste cursus Spaans in Bogotá is de standaardcursus van 20 lessen per week. Alle lessen lopen van 09:30 tot 13:30, waardoor je in de middag de tijd hebt om de stad te verkennen! Het maximale aantal studenten per groep is acht, zodat jij van een persoonlijkere aanpak kan genieten.

Als je nog meer gepersonaliseerde lessen wilt volgen, biedt onze school ook privélessen Spaans, met volledig flexibele lesroosters. Je kunt kiezen om alleen privélessen volgen of als aanvulling op een standaardcursus.
Help de lokale gemeenschap terwijl je Spaans leert in Bogotá
Doe mee aan het Vrijwilligerswerkprogramma van onze school!

's Ochtends volg je de standaardcursus, gevolgd door projecten waar kinderen, ouderen of vluchtelingen helpt in de middagen. De minimale duur van dit programma is vier weken, waarin jij je taalvaardigheden snel zult verbeteren en een inzicht krijgt in de lokale manier van leven.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Host Family Plus
  • Studio Apartment

Er is geen betere manier om Spaans te leren dan door tijdens je verblijf in Colombia met een Spaanssprekend gezin samen te leven. Kies voor deze optie als jij ook je Spaans wilt oefenen buiten de lessen om!
Kies uit bed & breakfast (logies & ontbijt), of halfpension (ontbijt plus een avondmaaltijd). Gastgezinnen worden gekozen aan de hand van gastvrijheid en de kwaliteit van hun accommodatie, evenals hun ligging ten opzichte van de taalschool.

Als je liever jouw eigen maaltijden bereidt en liever met andere studenten samenleeft, kan onze school ook accommodatie in een van de privéappartementen regelen, dezen liggen dicht bij de school. Alle appartementen zijn gemeubileerd en worden wekelijks schoongemaakt.

Activiteiten

Onze school in Bogota organiseert een uitgebreid activiteitenprogramma waaraan je tijdens je cursus Spaans kunt deelnemen! Voorbeelden van activiteiten zijn feestjes, rondleidingen en excursies. Verder kan de school je advies geven over welke plaatsen in Colombia de moeite van het bezoeken waard zijn.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Bogota, Aeropuerto Internacional El Dorado. Reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Bogotá

Cursus

4.0 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5

Studentenbeoordelingen

Ik vond de cursus erg nuttig en het heeft mijn vaardigheden vergroot. Ik vind het leuk dat het personeel erg flexibel was in de planning. We moesten klanten bezoeken, maar we wisten niet precies wanneer. Het was gemakkelijk om de lessen rond ons schema te plannen.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Vriendelijke en goed gerunde, professionele school. Geweldige docenten. Misschien had er wat meer druk achter het huiswerk en de grammatica kunnen zitten, maar toch een fijne school en een goede sfeer. Ik verbleef in een privéflat die deel uitmaakte van de woning van een vriendelijke familie. Ik had het erg leuk en mijn Spaans is een heel stuk verbeterd!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


American (5)
Australian (5)
Brazilian (20)
British (10)
Danish (4)
Dutch (2)
French (4)
German (2)
Swedish (5)
Swiss (25)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Bogotá

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners