Traditionele straat in Cartagena, Colombia

Cursus Spaans in Colombia

Spaans studeren in Colombia - de verborgen parel van Zuid-Amerika! Dit is een eindeloos adembenemend en gevarieerd land, met prachtige Caribische stranden in het noorden, terwijl het oosten wordt gedomineerd door Amazone-regenwouden vol exotische dieren in het wild. Daartussen liggen de prachtige Andes en enkele van de meest kleurrijke en historische steden in Zuid-Amerika.

De opwindende hoofdstad Bogotá is de eerste setting voor een cursus Spaans in Colombia. Onze Spaanse school in Bogotá wordt begrensd door modieuze cafés, prachtig vormgegeven kerken en prachtige musea, die allemaal strijden om een plek met stijlvolle wolkenkrabbers. Het activiteitenprogramma van onze school laat je kennismaken met bezienswaardigheden in Bogotá en verder. Je kunt ook advies krijgen van ons vriendelijke schoolpersoneel over andere plaatsen die je kunt bezoeken in Colombia.

In het hart van het land ligt Bogotá is een uitstekende uitvalsbasis om Colombia te verkennen, maar voor een nog diepere en authentieke Colombiaanse ervaring, probeer een van onze scholen in de prachtige koloniale stad Cartagena of de prachtige omgeving en feestsfeer van Medellín.

Cartagena in Bolivar, Colombia, is een kleurrijk juweel aan de Caribische kust. Het is een havenstad met een indrukwekkende ommuurde stad en fort, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Medellin, in Antioquia, ligt verder landinwaarts. De tweede stad van Colombia is over de hele wereld berucht als de thuisbasis van het inmiddels ter ziele gegane Medellín-kartel. Tegenwoordig wordt Medellín als veiliger beschouwd dan veel grote Amerikaanse steden en is het een van de meest creatieve en levendigste plekken van Zuid-Amerika.

Waarom combineer je je Spaanse programma in Colombia niet met een verblijf op meerdere locaties? Geniet van de Caribische kust met Cartagena tot aan de weelderige valleien rondom Bogota en Medellín, terwijl je geniet van de beste koffie ter wereld!

Cursussen Spaans zijn beschikbaar voor alle niveaus, dus je kunt Spaans leren in Colombia, of je nu een totale beginner bent of al een gevorderde kennis van de taal hebt. Studeer voor elke tijdsduur, van slechts een week tot een heel jaar, met groepscursussen, privélessen of een combinatie van beide.

Neem voor meer informatie over onze Spaanse scholen in Colombia contact met ons op.

Onze scholen in Colombia

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024