Traditionele straat in Cartagena, Colombia
Vind een school

Spaans leren in Colombia

Leer Spaans in Colombia, de verborgen parel van Zuid-Amerika! Colombia is een adembenemend, gevarieerd land met prachtige Caribische stranden in het noorden en het Amazoneregenwoud in het oosten. Hier tussenin liggen het prachtige Andesgebergte en een aantal van de meest kleurrijke en historische steden van Zuid-Amerika. Je kunt een cursus Spaans volgen in de geweldige hoofdstad van dit land, Bogota. Onze Spaanse taalschool in Bogota staat in een buurt vol hippe cafés, indrukwekkende kerken, prachtige musea en vele wolkenkrabbers.

Bogota ligt in het hart van het land en is een uitstekende uitvalsbasis om de rest van Colombia te verkennen. Word verliefd op koloniale steden als Cartagena en Popayán, proef de feestelijke sfeer in Medellín en beoefen watersporten aan de Caribische kust. In de weelderige valleien ten westen van Bogota wordt de beste koffie ter wereld verbouwd.

Onze school organiseert een activiteitenprogramma in Bogota en je kunt van het personeel advies krijgen over welke plaatsen in Colombia zeker een bezoekje waard zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Colombia of over onze cursussen Spaans.

Onze cursussen Spaans in Colombia zijn beschikbaar voor studenten van alle niveaus. Of je nu een complete beginner of al vergevorderd bent op het gebied van de Spaanse taal, je kunt altijd bij onze school terecht voor een cursus!

Onze scholen in Colombia