Uitzicht vanaf het fort San Felipe de Barajas in Cartagena
Vind een school

Cursus Spaans in Cartagena

Aan de noordkust van Colombia vind je de prachtig bewaarde havenstad Cartagena. Een fantastische plek om te wandelen langs de geplaveide straatjes en te genieten van het koloniale erfgoed terwijl je een typisch, heerlijk Colombiaanse gerecht of drankje probeert. Cartagena de Indias staat in contrast met de levendige stad van Medellín en de hoofdstad Bogotá.

Doe een Spaans cursus in Cartagena, gelegen aan de Caribische kust met een tropisch klimaat, golven en een koel briesje. Populair bij buitenlandse en Colombiaanse toeristen, is Cartagena een unieke en kleurrijke Zuid-Amerikaanse stad, die moeiteloos het oude met het nieuwe combineert. Het heeft een rijke geschiedenis, ongelooflijke stranden dichtbij gelegen en bijna eindeloze plaatsen om te verkennen.

Onze school in Cartagena

Onze partnerschool, gelegen in het oude centrum, ligt op een korte loopafstand van enkele van de beste attracties de stad zoals het Fernandez de Madrid-plein en de 13 km lange koloniale muren rond de stad, bekend als 'Las Murallas'.

De school heeft een gezellige sfeer en is gelegen in een kleurrijke koloniaal gebouw dat beschikt over volledig uitgeruste klaslokalen, airco, een kleine bibliotheek en een café waar studenten heerlijke Colombiaanse koffie kunnen krijgen in de pauze. Gratis wifi is beschikbaar in het gehele schoolgebouw die je kunt gebruiken via je eigen computer/tablet of door een van de schoolcomputers te gebruiken.

Op de school krijg je niet alleen Spaans les van gekwalificeerde moedertaalsprekers, maar het dient ook als een cultureel centrum met uitstekende activiteiten en culturele bezoeken. Er is een geweldige mix van studenten uit de hele wereld die Cartagena gedurende het hele jaar bezoeken.

Foto's

1
2
3
4

Cursussen in Cartagena

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Intensive + Private Lessons (30)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)

We bieden intensieve groepslessen (20 of 30 lessen per week) aan in Cartagena. Er is een gemiddelde van 5-6 studenten per klas met een maximum van slechts 8. Gepersonaliseerde privélessen kunnen ook worden geregeld, of een combinatie van groeps- en privélessen voor mensen met weinig tijd! Met privélessen kunnen studenten zich beter richten op specifieke gebieden van de taal, terwijl de groepslessen geschikt zijn voor leerlingen van alle niveaus die hun vaardigheden van de Spaanse taal in een groep willen verbeteren.

Onze school is de enige Spaanse school in Cartagena die studenten kan helpen met het voorbereiden op het DELE examen. Laat het ons weten als je dit wilt doen, dan organiseren wij het graag voor je. Professionals zullen ook de schoolervaring in het lesgeven van professionele Spaans hetzij in privélessen of de instelling van een groep kunnen waarderen.

Alle studenten, met uitzondering van complete beginners, maken een korte schriftelijke en mondelinge test bij aankomst die de school gebruikt om de studenten in de juiste klas te plaatsen. Aan het einde van je verblijf ontvangt je een certificaat van bekwaamheid evenals een gepersonaliseerd rapport dat je zal helpen voor je toekomstige Spaanse ontwikkeling.

Cartagena is geregistreerd voor het speciale programma van de Bildungsurlaub, met 35 lessen per week, 30 groepslessen gecombineerd met 5 privélessen, welke speciaal zijn afgestemd op jouw Bildungsurlaub vereisten. Contacteer ons voor meer informatie over Bildungsurlaub in Cartagena.

Voor langere periode van vier weken of meer, raden wij aan om je studie in Cartagena te combineren met Medellín. Wij maken dan graag een mooie prijs voor je. Je kunt met eigen ogen zien wat beide steden te bieden hebben, en hierdoor kun je een rijke Colombiaanse ervaring creëren. Je lessen Spaans zullen gegarandeerd op hetzelfde niveau op beide locaties blijven en voor een extra lang verblijf biedt onze school ook het vliegticket aan van Cartagena naar Medellín!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment
  • Student Residence
  • Studio Apartment

Profiteer van volledige Spaanse onderdompeling en ervaar de Colombiaanse cultuur door te verblijven bij een Colombiaans gastgezin in Cartagena! Onze school werkt alleen met betrouwbare, vriendelijke en gastvrije gezinnen die allemaal niet meer dan een 25 minuten lopen van de school liggen. Deze lokale gastgezinnen zijn zorgvuldig voor elke student geselecteerd om je te voorzien van een heerlijke plek om te verblijven. Ontbijt en avondeten (half pension) zijn optioneel. Ervaar de Colombiaanse cultuur in een huiselijke situatie, en het biedt je meteen de kans om je Spaans te oefenen buiten het klaslokaal!

Een gedeeld appartement met andere studenten kan ook geregeld worden op aanvraag, hier is de beschikbaarheid echter wel beperkt. Het appartement heeft uitzicht op zee, moderne faciliteiten en zelfs een zwembad! Wifi en een wekelijkse schoonmaak is inclusief, een ideale keuze voor studenten die een beetje meer onafhankelijk willen zijn. Privé studio appartementen, net 20 minuten lopen of 5 minuten met de taxi van de school, kunnen ook geregeld worden, tegen extra kosten.

Tot slot, als je liever in een hostel verblijft, kun je dit ons laten weten, de school zal je dan helpen om een geschikte plek te vinden. Meestal gelegen in het district Getsemani, zijn hostels comfortabel en schoon, dicht bij de school, maar basic.

Activiteiten

Er zijn drie culturele activiteiten per week inbegrepen bij onze taalcursus in Cartagena. Van danslessen, rondleidingen door de stad en strandvolleybal tot het proeven van typische gerechten, yoga of filmavondjes. Er is voor ieder wat wils om mee te doen!

Extra excursies en activiteiten kunnen ook geregeld worden in het weekend op aanvraag zoals paardrijden, mountainbiken of een boottocht bij zonsondergang en nog veel meer.

Ontdek de ongelooflijke kleurrijke koloniale charme van de oude stad, de uitgebreide vestingwerken en de levendige pleinen. Je zou ook een uitstapje naar één van de 12 nabijgelegen Rosario-eilanden moeten doen, alles met ongerepte Caribische stranden.

Hoe er te komen

Er zijn regelmatig vluchten naar de luchthaven van Cartagena. Privé-transfers kunnen voor u geregeld worden op aanvraag.


Locatie van onze school in Cartagena

School statistieken

Nationaliteit


Australia (5)
Brazil (10)
Canada (15)
England (5)
France (5)
Germany (10)
Italy (5)
Others (15)
Swiss (15)
Usa (15)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Cartagena

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners