De stad Medellín, Colombia
Vind een school

Spaans cursus in Medellín

Medellín is een van de verborgen juweeltjes van Zuid-Amerika, Colombia's een na belangrijkste stad en iets minder dan een uur vliegen ten noorden van de hoofdstad Bogotá. Het heeft een grootstedelijke uitstraling maar is gelegen in een weelderige vallei waardoor het niet voor niks de bijnaam 'stad van de eeuwige lente' heeft. Het staat in contrast met de andere grote steden van Colombia met een schat aan cultuur in bibliotheken, musea, natuur en tuinen. In de afgelopen decennia is er veel veranderd en nu is het een van de opkomende innovatieve steden van Colombia.

Medellín heeft altijd de beruchte connecties gehad met drugskartels mede door verschillende televisie series, maar nu lijkt het in geen enkel aspect meer op de stad van de 70 en 80-er jaren. Toch verandert er niets aan het feit dat Medellín de thuisstad van Pablo Escobar was. Je kunt daarom nu een Pablo Escobar rondleiding maken door de beruchte maar nu rustige gebieden van de stad. Echter promoot of moedigt het VVV-kantoor van Medellín dit niet graag aan.

In plaats daarvan, bezoek Medellín voor zijn ongelooflijk vriendelijke mensen, het prachtige landschap en weer, het heerlijke, goed vullend en betaalbaar eten, openbaar vervoer van wereldklasse en prachtige musea, bibliotheken en openbare ruimtes. Medellín zal altijd zijn geschiedenis meedragen maar kijkt ook naar de toekomst en wil dit graag delen met hen die het geluk hebben om deze prachtige stad te bezoeken.

Onze school in Medellín

Leer Spaans in het mooiste gedeelte van de stad! Onze fantastische school in Medellín heeft een gezellige familiale sfeer waar je je Spaans kunt verbeteren. Gelegen in de mooie wijk El Poblado, slechts een paar minuten lopen van de parken Lleras en Poblado, vind je de school in een rustige straat waardoor je in alle rust kunt studeren. Tegelijkertijd ligt onze school zeer dicht bij interessante locatie in Poblado, met veel leuke restaurants, bars, hotels en bezienswaardigheden.

De school zelf ligt in een groot Colombiaans huis en heeft zes klaslokalen, een tuin, een binnenplaats en een terras waar studenten elkaar kunnen ontmoeten en samen gezellig bijpraten. Er is ook een cafetaria waar je heerlijke Colombiaanse koffie, tropische sapjes en snacks kunt kopen om goed aan de slag te kunnen gaan! Daarnaast is er ook bibliotheek en gratis Wifi in het hele gebouw.

Foto's

1
2
5
7

Cursussen in Medellín

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Intensive + Private Lessons (30)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)

Zoals de meeste van onze Spaanse talenscholen bieden wij volledige onderdompeling met een Spaans cursus in Medellín. Studenten kunnen kiezen voor 20 of 30 groepslessen, met gemiddeld slechts 5-6 studenten (maximaal 8).

Je kunt ook groepslessen combineren met (‘s middags) 5 of 10 privélessen per week. Dit is vooral handig voor studenten die zich willen richten op specifieke onderwerpen van de taal. Voor studenten die voornamelijk geïnteresseerd zijn in specifieke aspecten zoals zakelijk, geneeskunde of een andere gebied in het Spaans, zal onze school goed aan hun wensen kunnen voldoen.

Je kunt ook kiezen voor 10, 15, 20 of 30 privélessen per week, die in de middag plaatsvinden. DELE-Examenvoorbereiding en Bildungsurlaub cursussen zijn ook beschikbaar.

Alle studenten, met uitzondering van complete beginners, maken een korte schriftelijke en mondelinge test bij aankomst die de school gebruikt om de studenten in de juiste klas te plaatsen. Aan het einde van je verblijf ontvangt je een certificaat van bekwaamheid evenals een gepersonaliseerd rapport dat je zal helpen voor je toekomstige Spaanse ontwikkeling.

Wij raden aan om een cursus in Medellín te combineren met Cartagena. Neem contact met ons op voor een speciale prijs! Je kunt met eigen ogen zien wat beide steden te bieden hebben, en hierdoor kun je een rijke Colombiaanse ervaring creëren. Je lessen Spaans zullen gegarandeerd op hetzelfde niveau op beide locaties blijven en voor een extra lang verblijf biedt onze school ook het vliegticket aan van Cartagena naar Medellín!

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment
  • Student Residence

Je bent welkom om bij een van onze fantastische Colombiaanse gastgezinnen te verblijven, om hier zo goed mogelijk je Spaans buiten de les te kunnen oefenen. Net als bij de school in Cartagena, werkt onze school in Medellín alleen met betrouwbare, vriendelijke en gastvrije gezinnen die bijna allemaal op korte loopafstand van de school liggen. Deze lokale gastgezinnen zijn zorgvuldig voor elke student geselecteerd om je te voorzien van een heerlijke plek om te verblijven. Ontbijt en avondeten (half pension) zijn optioneel.

Een andere goede optie om te verblijven is op het terrein van de school in het studentenhuis in Medellín die ruime kamers, een volledig uitgeruste keuken, gratis Wifi en een tuin met een barbecue en een vuurplaats voor koelere avonden heeft. Het is gunstig gelegen vlak achter de school, zodat je maar je bed uit hoeft te rollen en naar de les kunt gaan! Wij bieden zowel standaard (eenpersoonsbed) en superior kamers (dubbel bed met een eigen badkamer). Een heerlijk ontbijt is inbegrepen in de prijs.

Accommodatie kan ook worden geregeld in nabijgelegen hotels, hostels of gedeelde appartementen. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Activiteiten

Er zijn drie culturele activiteiten per week inbegrepen bij onze taalcursus in Medellín. Van mountainbike tours, danslessen en voetbal middagen, cocktailavondjes, bezoekjes aan de lokale markt en rondleidingen bij de koffie boerderij inclusief proeverijen, er is voor alle leeftijden wel iets te doen!

Excursies en speciale activiteiten kunnen ook geregeld worden in het weekend zoals een Pablo Escobar tour, duiken en het bezoeken van een chocoladeboerderij.

Het Museum van Antioquia en de openbare ruimte ervoor zijn zeker een bezoekje waard. Je vindt er vele grote bronzen beelden gemaakt door de plaatselijke kunstenaar Fernando Botero waar je ook standbeelden van vindt in Parque San Antonio. Maar Medellín heeft nog veel meer musea, galerijen en groene ruimtes die je kunt bezoeken. In de Hacienda Nápoles, 20 minuten van het centrum van de stad gelegen, vind je de ruïnes van de voormalige woning van Escobar. Het is een bijzondere en fascinerende plek. Het is een combinatie van een dierentuin, een avonturenpark, vlindertuin, dinosaurus standbeelden en drie zwembaden.

Hoe er te komen

Er zijn regelmatig vluchten naar de luchthaven van Medellín. Een transfer kan worden geboekt op aanvraag.


Locatie van onze school in Medellín

Prijzen Medellín

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners