Apple Language Courses

Spaans leren in Alicante (Oude Stad) - Spanje

Intensief
Cursus

van
€209

Volg een cursus Spaans op onze school in Alicante (Oude Stad)! Onze school staat op een geweldige locatie op slechts een paar minuten loopafstand van het strand. Je kunt hier genieten van het heerlijke, Mediterraanse klimaat en de ontspannen manier van leven. Alicante is een moderne, Spaanse stad met uitstekende winkelmogelijkheden en een geweldig nachtleven. Je kunt hier dus Spaans leren en tegelijkertijd ontspannen en genieten van de ervaring.

Lees voor meer informatie over onze onze school in Alicante (Oude Stad) verder op deze pagina. Klik op de link om meer te weten te komen over onze Alicante (Marina) school. Deze school staat op twee minuten loopafstand van het prachtige strand!


Onze scholen in Alicante (Oude Stad)

Onze Spaanse taalschool in Alicante staat op een ideale locatie, in de oude stad dichtbij het Teatro Principal en op slechts 7 minuten loopafstand van het strand. De school heeft zeven klaslokalen met airconditioning, een studieruimte/bibliotheek, een multimediaruimte, een gemeenschappelijke ruimte voor studenten en internettoegang. De klassen op onze school in Alicante (Oude Stad) bestaan uit maximaal negen studenten, zodat je veel individuele begeleiding van je docenten kunt krijgen en dus ontzettend snel Spaans zult leren!

Cursussen

Onze school biedt veel mogelijkheden aan cursussen Spaans. Je kunt Spaans studeren met een intensieve groepscursus van 20 groepslessen per week. Als je je groepscursus graag wilt aanvullen met privélessen, kies dan voor onze gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 privélessen per week of voor onze intensieve gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus van alleen 20, 30 of zelfs 40 privélessen per week. Privélessen kunnen worden aangepast aan jouw specifieke eisen, dus zul je precies leren wat jij belangrijk vindt.

Ben je van plan het internationaal erkende DELE-examen af te gaan leggen? Bereid je dan voor op je examen door een DELE-examenvoorbereidingscursus te volgen. Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen per week.

Als je wilt, kun je je cursus Spaans verdelen tussen onze Spaanse taalscholen in Alicante (Oude Stad) en Madrid (Retiro Park), waarbij je voor één cursus betaalt en de cursus verdeelt zoals jij het graag wilt. Op deze manier zie je verschillende delen van Spanje en raak je gewend aan de verschillende accenten van de Spaanse taal.

Onze school in Alicante organiseert ook stages bij lokale Spaanse bedrijven voor studenten die na hun studie in Spanje willen blijven. Leer meer over Werkervaring in Spanje.

Accommodatie

Je kunt in Alicante verblijven in een gedeeld appartement op basis van zelfcatering. Als je graag zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je verblijf in Alicante, kies dan voor verblijf bij een Spaans gastgezin! Dit is niet alleen de beste optie vanuit taalkundig oogpunt, maar ook erg gezellig. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension of volpension. Als je kiest voor verblijf op basis van halfpension, krijg je toch volpension in het weekend.

Activiteiten

Het activiteitenprogramma dat wordt aangeboden op onze school in Alicante geeft je niet alleen de kans om je medestudenten beter te leren kennen, maar het zorgt er ook voor dat je meer te weten komt over de omgeving en de cultuur. Als aanvulling worden de activiteiten in het Spaans gegeven en zul je dus worden aangemoedigd om ook na de lessen Spaans te spreken. Voorbeelden van typische activiteiten zijn culturele lessen, museumrondleidingen, en excursies naar plaatsen als Tabarca eiland en Ibiza!

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Alicante en reis vanaf daar verder met het openbaar vervoer of per taxi. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Alicante (Oude Stad)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.45 / 5
Accommodatie

3.57 / 5
Staf van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Alicante (Oude Stad), gebaseerd op 20 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30