Alicantes oude stadscentrum en promenade

Cursus Spaans in Alicante (Oude Stad)

5 klaslokalen
Bibliotheek met multimediabronnen
Gemeenschappelijke studentenruimte
Verkoopautomaat
Airconditioning en verwarming
Cursusmateriaal inbegrepen
Wi-Fi in het hele gebouw
Geaccrediteerd door het Cervantes Instituut
Lid van de FEDELE-organisatie
Geautoriseerd voor Bildungsurlaub- en Erasmus+-programma's

Onze school in Alicante (Oude Stad)

Volg een cursus Spaans in Alicante en ervaar zelf de bezienswaardigheden en geluiden van deze prachtige kustplaats. Onze taalschool ligt in het hart van de oude binnenstad van de stad, wat betekent dat je nooit ver weg bent van iets interessants of spannends. Een van de meest emblematische symbolen van de stad, het kasteel van Santa Bárbara, ligt op slechts 20 minuten lopen. Het kasteel ligt ongeveer 160 meter boven de stad, op de rand van de berg Benacantil, en is vanuit vrijwel elke plek in Alicante te zien. Een ander bekend herkenningspunt is Casa Carbonell, een indrukwekkend, helderwit gebouw dat hoog boven de Explanada de España uittorent. De Explanada is misschien wel het meest gewaardeerde kenmerk van Alicante: deze promenade strekt zich bijna een kilometer uit langs de kust en is versierd met meer dan 6,5 miljoen gekleurde tegels! Om Alicante op de lokale manier te ervaren, kun je 's avonds een paseo nemen langs de Explanada; aan het einde vind je het iconische Playa del Postiguet, het langste strand van de stad. Ook op korte loopafstand van de school ligt het Museu de Fogueres, dat zich richt op de jaarlijkse tradities van de vreugdevuren van Sint-Jan, waar de stad beroemd om is.

Onze taalschool in de oude binnenstad opende in 2000 haar deuren voor internationale studenten en maakt deel uit van een groep scholen die in 1956 werd opgericht. De vestiging in Alicante heeft 5 klaslokalen met airconditioning, elk met moderne audiovisuele apparatuur. De klassen hebben maximaal slechts 9 studenten. Dit, gecombineerd met de kleine omvang van de school, betekent dat het personeel in staat is om zeer persoonlijke zorg en aandacht aan elke leerling te bieden. De school heeft een bibliotheek met een selectie leermiddelen die het lesgeld in de klas aanvullen, en een studentenlounge met automaten waar drankjes en snacks worden geserveerd. Deze lounge is de ideale plek om tussen de lessen door te ontspannen, studeren of een praatje te maken. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele gebouw.

Met volledige accreditatie van het Cervantes Instituut en de Nationale Federatie van Scholen voor Spaans voor Buitenlanders (FEDELE) - evenals meer dan 60 jaar leservaring - is het niveau van het onderwijs op deze school zeer hoog. Het dichtstbijzijnde café ligt om de hoek, zodat u voor een kop koffie niet ver hoeft te gaan, terwijl de dichtstbijzijnde bushalte slechts een blok verderop ligt. De nabijheid van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en de stranden maken deze school tot een gewilde locatie voor Spaanse taalcursussen!

Foto's

Het strand in Alicante, slechts 5 minuten van de school
Internet caf? van de school
In onze school
Spaanse les op onze school

Alicante

Zon, zee en - geschiedenis? Volg een cursus Spaans in Alicante en ontdek alles wat deze beroemde kustplaats te bieden heeft. Genesteld aan de oostelijke Costa Blanca van Spanje – de ‘Witte Kust’, zo genoemd naar het heldere zand van de stranden – heeft Alicante een unieke sfeer die traditionele Spaanse elementen combineert met de kenmerkende Catalaanse cultuur. Als je hier studeert, krijg je een volledig inzicht in de verschillende facetten van het moderne Spanje. Met milde winters, hete zomers getemperd door de zeebries en heel weinig regen, ben je niet beperkt tot hier komen in de zomer. Alicante is het hele jaar door een ideale locatie!

Hoewel Alicante vooral bekend staat als bestemming voor een zonvakantie, wordt het al meer dan 7.000 jaar bewoond en barst het dus van de geschiedenis! Een geweldige manier om meer te weten te komen over het erfgoed is door een bezoek te brengen aan het Archeologisch Museum, dat acht galerijen heeft die de burgerlijke stand van het gebied bestrijken. Geschiedenisliefhebbers moeten ook de oude Romeinse plaats Lucentum bezoeken, net buiten het stadscentrum, die een uitstekend inzicht biedt in wat ooit een grote stad van Romeins Spanje was. Een andere belangrijke historische plek is het Castillo de Santa Bárbara, dat vanaf de top van de berg Benacantil boven de stad uittorent. Bewijs van de bouw dateert hier uit de bronstijd, hoewel het kasteel zelf in de 9e eeuw werd gebouwd. Je kunt gratis rondkijken of tegen een kleine vergoeding een rondleiding krijgen. Maar misschien wel het beste wat het kasteel te bieden heeft, is het geweldige uitzicht over de stad en de baai.

Hoewel Alicante gedurende een groot deel van zijn lange geschiedenis een belangrijke Spaanse stad was, kwam het pas echt tot zijn recht tijdens de toeristische bloei van de jaren zestig. In feite was het gedurende een groot deel van de 20e eeuw een van de snelst groeiende steden van het land. De toestroom van vakantiegangers uit de rest van Europa en daarbuiten heeft de uitgebreide ontwikkeling van Alicante gestimuleerd, vooral langs de kust. Er zijn cafés, bars en restaurants in overvloed, en het nachtleven van de stad is levendig en opwindend. Shopaholics zullen blij zijn te weten dat Alicante de perfecte plek is voor wat winkeltherapie - met boetieks, onafhankelijke curiosawinkels en bekende merken heb je genoeg te doen na je lessen!

De stad heeft ook een kleurrijke sociale agenda, waaronder de viering van de Vreugdevuren van Sint-Jan in juni, plaatselijk bekend als Fogueres. Dit evenement is een groot evenement in Alicante, waarbij de festiviteiten een hele week duren. Lokale kunstenaars besteden maanden aan het bouwen van enorme, ingewikkelde ninots - deze zijn ook te zien op het levendige Falles-festival in Valencia, de zusterstad van Alicante. De ninots worden door de straten geparadeerd voordat ze worden verbrand in een ceremonieel vreugdevuur genaamd La Cremà, waarvan wordt gezegd dat het kwade geesten afweert. Inwoners feesten bijna elke dag tot diep in de nacht tijdens de week van Fogueres, en elke avond is er overal in de stad eten en vuurwerk. Om te leren waar het leven in Alicante echt over gaat, boek je je taalcursus in juni en ervaar Fogueres zelf! Onze Spaanse school ligt op minder dan 5 minuten lopen van een museum gewijd aan dit kleurrijke feest, dus daar kun je meer informatie vinden.

Cursussen in Alicante (Oude Stad)

Beschikbare cursussen

  De kerncursus Intensief bestaat uit 20 groepslessen per week, in een ochtend- of middagschema. De ochtendlessen duren elke weekdag van 09:00 tot 12:15 uur, terwijl de middaglessen elke weekdag van 14:30 tot 17:45 uur duren. Je lesschema varieert op basis van je startniveau en het aantal andere studenten van elk specifiek niveau; je lesrooster kan daarom pas op je eerste dag worden bevestigd. Je wordt in een groep geplaatst op basis van je Spaanse vaardigheden, en er zijn maximaal 9 studenten per klas, wat betekent dat je gegarandeerd zeer persoonlijke aandacht krijgt van je docent. Als aanvulling op je lesgeld biedt de school 4 gratis culturele sessies per week aan; Kijk bij Activiteiten voor meer informatie!

  U kunt op elke maandag met uw intensieve cursus beginnen, ongeacht uw startniveau. Houd er rekening mee dat gespecialiseerde cursussen specifieke startdata hebben en mogelijk niet beschikbaar zijn voor beginners. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Voor een intensiever programma kun je een superintensieve cursus selecteren en nog eens 5 of 10 groepslessen per week krijgen. Je aanvullende lessen zullen aansluiten bij de structuur en onderwerpen van je kernlessen en zullen je daardoor extra taaloefening opleveren. Hoe meer lessen je neemt, hoe meer vooruitgang je boekt, dus deze cursus is een geweldige optie als je snelle verbeteringen wilt aanbrengen tijdens je verblijf in Alicante.

  Als je extra ondersteuning wilt bij je studie, of als je bepaalde onderwerpen wilt behandelen, raden we je aan privélessen te boeken. Je krijgt 20 één-op-één lessen per week op het standaardpakket, maar je kunt er meer boeken als je dat wilt. Het belangrijkste voordeel van privéles is dat uw lessen volledig kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. Bovendien ben je de enige student in de klas, dus je zult veel taaloefeningen doen en dus snel vooruitgang boeken, zelfs op een korte cursus! Privélessen kunnen ook worden gebruikt ter voorbereiding op het DELE-examen.

  Hoewel privélessen uiterst gunstig zijn in termen van taalontwikkeling, biedt het niet dezelfde soort sociale ervaring als groepslessen. Gelukkig kun je het beste van beide cursussen combineren met een Intensief + Privé pakket! Je kunt 5 of 10 één-op-één lessen per week toevoegen aan je intensieve kernprogramma; Hierdoor kun je aanzienlijke vooruitgang boeken en toch je medestudenten leren kennen. Je één-op-één lessen kunnen desgewenst worden gebruikt ter voorbereiding op het DELE-examen.

  Als je een Spaanse taalkwalificatie wilt behalen die over de hele wereld wordt erkend, moet je de SIELE-examenvoorbereidingscursus van deze school boeken. Collegegeld is het hele jaar door beschikbaar voor 2 of 4 weken en omvat de intensieve basiscursus plus 10 extra minigroepslessen gericht op SIELE-specifieke woordenschat en examentechnieken. Dit programma geeft je de best mogelijke kans om met vlag en wimpel te slagen voor je examen. Onze collega's op de school helpen je ook graag bij het plannen van je toets nadat je cursus is afgelopen. Houd er rekening mee dat het examengeld niet bij de cursus is inbegrepen.

  Een geweldige manier om praktische taalervaring op te doen en je Spaanse vaardigheden snel en aanzienlijk te verbeteren, is door stage te lopen bij een lokaal bedrijf. Onze school biedt een uitstekend werkervaring-programma waarmee je je taalvaardigheden in de praktijk kunt brengen, terwijl je je cv uitbreidt en je voorbereidt op het beroepsleven. Aanvragers moeten ouder zijn dan 18 jaar en minimaal B1 Spaans beheersen om in aanmerking te komen. Om ervoor te zorgen dat je het juiste taalniveau hebt, moet je minimaal 4 weken les volgen (intensief, gecombineerd of privé) voordat je aan de stage begint. Je kunt dan 6 of 12 weken werken in een bedrijf in Alacantí (verschillende industrieën beschikbaar). Onze docenten kunnen u begeleiden bij het opstellen van uw CV, het vinden van een stageplaats voor u bij een bedrijf in de door u gewenste branche, en geven u tips en technieken voor uw plaatsingsgesprek. De aangeboden werkervaring is een onbetaalde stage en kan afhankelijk zijn van beschikbaarheid.

  Als je een opleiding tot taalleraar volgt, of als je al een ervaren docent Spaans bent die zijn klastechnieken wil ontwikkelen, moet je onze Lerarencursus kiezen! Dit programma bestaat uit 30 lessen per week gedurende 2 weken op specifieke data gedurende het jaar. Het collegegeld biedt een algemene opfriscursus van grammatica en woordenschat, plus een gespecialiseerde analyse van de lesmethodologie via oefentaken en evaluatie van verschillende academische papers.

  Op de eerste lesdag moet je om 09:00 uur op school aanwezig zijn. Je hebt voorafgaand aan de start van je cursus al een niveautest afgelegd; bij aankomst worden uw resultaten geverifieerd met een korte mondelinge beoordeling. Je wordt dan in een groep geplaatst die het meest geschikt is voor jouw vaardigheidsniveau. Deze methodologie biedt studenten de best mogelijke kans om hun Spaanse kennis te verbeteren, ongeacht hun startniveau. Na voltooiing van uw taalcursus ontvangt u een certificaat van voltooiing. Dit toont het niveau van de Spaanse taalvaardigheid die u volgens de school bereikt heeft tijdens uw verblijf in Alicante.

  Ziet u niet wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien of we een pakket op maat voor u kunnen regelen!

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Om de voordelen van uw meeslepende programma te maximaliseren, verblijft u bij een van onze lokale homestay-hosts! De gastheren zijn allemaal Spanjaarden, dus u kunt uw taalvaardigheden met hen oefenen en zelfs buiten het klaslokaal blijven leren. Gastheren bieden een eigen een- of tweepersoons* slaapkamer en 2 of 3 maaltijden per dag als onderdeel van uw accommodatiepakket. Speciale diëten (waaronder vegetarisch, veganistisch, lactose-/glutenvrij, halal, enz.) kunnen tegen een toeslag worden verzorgd. Beddengoed, handdoeken en één wasbeurt per week zijn standaard inbegrepen. Je hebt je eigen sleutels om te komen en gaan wanneer je wilt, maar je moet de huisregels en schema's respecteren.

   Als je liever bij andere studenten verblijft, heeft de school verschillende gedeelde appartementen beschikbaar. Deze bieden kosteneffectieve en sociale accommodatie die ideaal is voor jonge leerlingen die met een beperkt budget reizen. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 studenten; ze hebben allemaal een eigen een- of tweepersoons* slaapkamer en gedeelde gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een volledig uitgeruste keuken, gedeelde badkamer(s) en een lounge met televisie. De kamers worden aangeboden op basis van eigen kookgelegenheid, waardoor u tijdens uw verblijf de vrijheid heeft om zelf te koken. Beddengoed is inbegrepen, maar handdoeken niet, dus u dient deze zelf mee te nemen. Veel appartementen of appartementenblokken hebben een wasmachine; sommige zijn dat echter misschien niet, dus het kan zijn dat u een plaatselijke wasserette moet gebruiken. Bewoners zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van de appartementen. Houd er rekening mee dat dit type accommodatie niet geschikt is voor studenten ouder dan 30 jaar.


   Op aanvraag zijn er mogelijk ook privéappartementen beschikbaar. Beschikbare appartementen variëren in grootte en kosten; Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het verkennen van deze optie.

   De school probeert ervoor te zorgen dat alle accommodatie zich op loopafstand van de school bevindt, hoewel dit niet altijd mogelijk is. Het kan zijn dat je elke dag tot 20 minuten met het openbaar vervoer naar school moet reizen. Alle accommodatie is beschikbaar tussen de zondag vóór aanvang van uw cursus tot de zaterdag nadat uw cursus is afgelopen. De in- en uitchecktijden zijn doorgaans zeer flexibel. Indien nodig kunnen wij mogelijk extra nachten in uw accommodatie voor u regelen. Neem hierover contact met ons op voordat u boekt.

   *Tweepersoonskamers met 2 aparte bedden zijn alleen beschikbaar voor studenten die samen reizen. Als u een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden selecteert, maar alleen reist, wordt u omgewisseld naar een eenpersoonskamer.

   Activiteiten

   Als aanvulling op je lessen en om je te helpen de stad te ervaren, biedt de school ook een scala aan middag-, avond- en weekendactiviteiten aan. Deze activiteiten zijn bedoeld om zowel educatief als vermakelijk te zijn, en ze helpen je ook om je medestudenten te leren kennen. De sessies worden in het Spaans gehouden, dus je profiteert van extra taaloefeningen in praktijksituaties.

   Elke week biedt de school 4 gratis culturele activiteiten aan, waaronder:
   - Begeleide wandelingen door de stad
   - Conversatieworkshops
   - Spaanse filmvertoningen
   - Actuele discussies over de Spaanse cultuur en actualiteiten
   - Uitstapjes naar het strand
   - Bezoeken aan lokale bezienswaardigheden zoals het kasteel van Santa Bárbara of de Basilica de Santa Maria

   Andere betaalbare activiteiten zijn ook beschikbaar. Het exacte schema verandert gedurende het jaar, maar kan het volgende omvatten:
   - Bezoeken aan musea en/of kunstgalerijen
   - Tapas caminas in het stadscentrum
   - Workshops wijnproeven
   - Excursies naar nabijgelegen locaties zoals het eiland Tabarca, Altea en Fuentes del Algar
   - Plus seizoensgebonden activiteiten beschikbaar in de omgeving

   Hoe er te komen

   Alicante-Elche Airport ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de stad en is gemakkelijk bereikbaar vanaf veel Europese locaties.

   Vanaf hier kunt u met het openbaar vervoer naar uw accommodatie gaan of tegen een toeslag kunnen wij een luchthaventransferservice voor u regelen. Als u deze service boekt, staat er bij aankomst een chauffeur op u te wachten die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt. Als u deze service ook bij vertrek selecteert, wordt u op de laatste dag bij uw accommodatie opgehaald en op tijd voor uw vertrekkende vlucht teruggebracht naar de door u gekozen luchthaven. Voor aankomst/vertrek tussen 22:00 en 08:00 uur geldt een extra toeslag.

   Het is ook mogelijk om een transferservice te regelen op de luchthaven van Valencia; Laat het ons weten als u deze optie wilt verkennen.

   Zorg ervoor dat je op de zondag vóór de start van je cursus in Alicante aankomt en dat je vertrekt op de zaterdag nadat je programma is afgelopen. Eventueel kunnen wij bij aankomst en/of vertrek extra nachten voor u regelen.


   Locatie van onze school in Alicante (Oude Stad)

   Cursus

   4.6 / 5
   Accommodatie

   3.9 / 5
   Medewerkers van de school

   4.7 / 5
   Gemiddelde score voor onze school Alicante (Oude Stad) gebaseerd op 33 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

   Studentenbeoordelingen

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het schoolpersoneel was zeer professioneel. Ik vroeg om naar een hoger niveau te gaan en dit werd zonder probleem ondergebracht. Mijn 2 leraren Alba en Cristina waren zeer goed voorbereid en gaven met veel enthousiasme les.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik en mijn dochter Anna hebben er erg van genoten, mijn dochter wil nog een keer!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik heb zojuist 2 weken genoten op de zeer vriendelijke school in Alicante op de nieuwe locatie. De nieuwe accommodatie is zeer licht en luchtig met een terras. De school deed het heel goed om groepen op niveau te vormen. Ik voelde me nooit uit mijn diepte, maar tegelijkertijd voelde ik me uitgedaagd. De docenten waren erg goed in het handhaven van een vriendelijke sfeer, maar streefden tegelijkertijd naar verbetering voor alle studenten. Ik wens de school veel succes. Ze doen er absoluut alles aan om succes voor zichzelf en alle studenten die aanwezig zijn te garanderen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Goede klassen, in uitstekende omstandigheden op school. Schoolpersoneel erg vriendelijk.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Fantastische cursus, echt genoten. Uitstekende revisie en geweldig mondeling werk. Sterk aanbevolen.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Onderwezen door ervaring en vriendelijk personeel. Ik heb genoten van mijn tijd op de cursus. Accommodatie was basic maar meer dan voldoende. Op de 5e verdieping zonder lift, kan een uitdaging zijn of iemand die niet helemaal fit is.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik vond de cursus erg leuk! Ik vind de docenten ook erg leuk. Zou de school echt aanbevelen aan anderen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ivan was mijn leraar! Hij is zo'n aardige vent en erg vriendelijk en aardig! Ik heb van elke les genoten en veel van hem gelezen! Ik ben erg blij met de vooruitgang die ik heb geboekt! Ik denk erover om volgende zomer terug te komen om meer te leren!

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was een briljante manier om Spaans te leren op een leuke en interessante manier.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Het was een geweldige ervaring. Ik heb van elke les genoten. Ik wil vooral Cristina y Juanma noemen. Ze hebben me geholpen om Spaans te spreken. Ze gaven iedereen de aandacht die nodig was. De eigenaar van het huis is erg aardig, dat maakte mijn verblijf erg gezellig. Mijn kamer was een beetje donker, maar de tijd dat je daar blijft is kort. De omgeving, de nabijheid van de school en de vriendelijkheid van de vrouw waren veel belangrijker. Als ik weer lessen zou volgen in Alicante, zou ik zeker bij haar blijven.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Club 50+ cursus De leraren die we hadden waren erg goed, vooral Carmen en ze was blij met ons niveau in haar klas. Het hotel Mendez Nunez dat werd aanbevolen was uitstekend en ideaal gelegen ten opzichte van de school, het strand en restaurants. De culturele bezoeken waren uitstekend en het lesrooster in de ochtend met bezoeken in de avond werkte heel goed omdat het tijd gaf voor ontspanning in de middag.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg informatief en ik leerde erg veel in slechts 1 week. Al met al genoot ik erg van de lessen met het vriendelijk personeel en medestudenten.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Fantastisch op elke manier. Ze kozen precies het juiste niveau voor me, er waren slechts drie andere studenten in mijn klas, en we namen deel in verschillende activiteiten in de stad, wat erg leuk was.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was helemaal op maat gemaakt voor mijn wensen, wat ik precies wilde. De accommodatie was geweldig, een typische Spaanse flat.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Zeer competente docenten en goede variatie in lesstof.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   Ik was dol op de cursus. De docenten aan de school waren geweldig!!! Het was zo'n ontspannen sfeer dat het erg makkelijk was om te leren. De methodes die ze gebruikten om les te geven zorgden ervoor dat het zowel leuk als interessant was om de taal te leren. Ik ga het zeker missen.

   Docenten waren erg prettig en goed te volgen. Ik was blij dat ik in een groep op het juiste niveau werd geplaatst, aangezien ik goed bij de les moest blijven, maar het niet boven mijn kunnen was. Het was ook goed om te leren met studenten van verschillende nationaliteiten.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik had het erg leuk met ervaren docenten die genoten van het lesgeven. De lessen waren goed voorbereid en gaven de voorkeur aan communicatie. Ik zal de school aan iedereen die het me vraagt aanbevelen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De docenten waren erg goed net zoals de inhoud van de cursus.

   Cursus
   Accommodatie
   Medewerkers van de school

   De cursus was erg goed en leuk en in de toekomst wil ik zeker nog een cursus gaan volgen.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   De cursus in Alicante was briljant.

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik had de meest geweldige cursus, ik zal zeker terug gaan voor meer!

   Cursus
   Accommodatien/a
   Medewerkers van de school

   Ik heb van mijn twee weken in Alicante genoten en ik heb veel geleerd. Het personeel op de school was erg vriendelijk en maakte de cursus nog leuker. Ik kijk ernaar uit om een andere soortgelijke cursus te doen in de nabije toekomst.

   School statistieken   Gemiddelde leeftijd (juni-augustus)

   * Statistieken tijdens publicatiedatum

   Prijzen Alicante (Oude Stad)

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024