Alicantes oude stadscentrum en promenade
Vind een school
Waardering  4.5/5

Spaans leren in Alicante (Oude Stad) - Spanje

Volg een cursus Spaans op onze school in Alicante (Oude Stad)! Onze school staat op een geweldige locatie op slechts een paar minuten loopafstand van het strand. Je kunt hier genieten van het heerlijke, Mediterraanse klimaat en de ontspannen manier van leven. Alicante is een moderne, Spaanse stad met uitstekende winkelmogelijkheden en een geweldig nachtleven. Je kunt hier dus Spaans leren en tegelijkertijd ontspannen en genieten van de ervaring.

Lees voor meer informatie over onze onze school in Alicante (Oude Stad) verder op deze pagina. Klik op de link om meer te weten te komen over onze Alicante (Marina) school. Deze school staat op twee minuten loopafstand van het prachtige strand!

Onze school in Alicante (Oude Stad)

Onze Spaanse taalschool in Alicante staat op een ideale locatie, in de oude stad dichtbij het Teatro Principal en op slechts 7 minuten loopafstand van het strand. De school heeft zeven klaslokalen met airconditioning, een studieruimte/bibliotheek, een multimediaruimte, een gemeenschappelijke ruimte voor studenten en internettoegang. De klassen op onze school in Alicante (Oude Stad) bestaan uit maximaal negen studenten, zodat je veel individuele begeleiding van je docenten kunt krijgen en dus ontzettend snel Spaans zult leren!

Foto's

Het strand in Alicante, slechts 5 minuten van de school
Internet caf? van de school
In onze school
Spaanse les op onze school

Cursussen in Alicante (Oude Stad)

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Intensive + Private Lessons (30)
  • Super Intensive (25)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)
  • Club 50 (20)

Onze school biedt veel mogelijkheden aan cursussen Spaans. Je kunt Spaans studeren met een intensieve groepscursus van 20 groepslessen per week. Als je je groepscursus graag wilt aanvullen met privélessen, kies dan voor onze gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 privélessen per week of voor onze intensieve gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Je kunt ook kiezen voor een cursus van alleen 20, 30 of zelfs 40 privélessen per week. Privélessen kunnen worden aangepast aan jouw specifieke eisen, dus zul je precies leren wat jij belangrijk vindt.

Ben je van plan het internationaal erkende DELE-examen af te gaan leggen? Bereid je dan voor op je examen door een DELE-examenvoorbereidingscursus te volgen. Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen per week.

Als je wilt, kun je je cursus Spaans verdelen tussen onze Spaanse taalscholen in Alicante (Oude Stad) en Madrid (Retiro Park), waarbij je voor één cursus betaalt en de cursus verdeelt zoals jij het graag wilt. Op deze manier zie je verschillende delen van Spanje en raak je gewend aan de verschillende accenten van de Spaanse taal.

Onze school in Alicante organiseert ook stages bij lokale Spaanse bedrijven voor studenten die na hun studie in Spanje willen blijven. Leer meer over Werkervaring in Spanje.

Speciale cursussen in Alicante (Oude Stad)

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Shared Apartment

Je kunt in Alicante verblijven in een gedeeld appartement op basis van zelfcatering. Als je graag zoveel mogelijk Spaans wilt leren tijdens je verblijf in Alicante, kies dan voor verblijf bij een Spaans gastgezin! Dit is niet alleen de beste optie vanuit taalkundig oogpunt, maar ook erg gezellig. Verblijf bij een gastgezin is op basis van halfpension of volpension. Als je kiest voor verblijf op basis van halfpension, krijg je toch volpension in het weekend.

Activiteiten

Het activiteitenprogramma dat wordt aangeboden op onze school in Alicante geeft je niet alleen de kans om je medestudenten beter te leren kennen, maar het zorgt er ook voor dat je meer te weten komt over de omgeving en de cultuur. Als aanvulling worden de activiteiten in het Spaans gegeven en zul je dus worden aangemoedigd om ook na de lessen Spaans te spreken. Voorbeelden van typische activiteiten zijn culturele lessen, museumrondleidingen, en excursies naar plaatsen als Tabarca eiland en Ibiza!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Alicante en reis vanaf daar verder met het openbaar vervoer of per taxi. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Alicante (Oude Stad)

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

3.9 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5
Gemiddelde score voor onze school Alicante (Oude Stad) gebaseerd op 22 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De cursus was erg informatief en ik leerde erg veel in slechts 1 week. Al met al genoot ik erg van de lessen met het vriendelijk personeel en medestudenten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Fantastisch op elke manier. Ze kozen precies het juiste niveau voor me, er waren slechts drie andere studenten in mijn klas, en we namen deel in verschillende activiteiten in de stad, wat erg leuk was.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was helemaal op maat gemaakt voor mijn wensen, wat ik precies wilde. De accommodatie was geweldig, een typische Spaanse flat.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Zeer competente docenten en goede variatie in lesstof.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik was dol op de cursus. De docenten aan de school waren geweldig!!! Het was zo'n ontspannen sfeer dat het erg makkelijk was om te leren. De methodes die ze gebruikten om les te geven zorgden ervoor dat het zowel leuk als interessant was om de taal te leren. Ik ga het zeker missen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Docenten waren erg prettig en goed te volgen. Ik was blij dat ik in een groep op het juiste niveau werd geplaatst, aangezien ik goed bij de les moest blijven, maar het niet boven mijn kunnen was. Het was ook goed om te leren met studenten van verschillende nationaliteiten.

Ik had het erg leuk met ervaren docenten die genoten van het lesgeven. De lessen waren goed voorbereid en gaven de voorkeur aan communicatie. Ik zal de school aan iedereen die het me vraagt aanbevelen.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school
M. Marshall

De docenten waren erg goed net zoals de inhoud van de cursus.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed en leuk en in de toekomst wil ik zeker nog een cursus gaan volgen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus in Alicante was briljant.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik had de meest geweldige cursus, ik zal zeker terug gaan voor meer!

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

Ik heb van mijn twee weken in Alicante genoten en ik heb veel geleerd. Het personeel op de school was erg vriendelijk en maakte de cursus nog leuker. Ik kijk ernaar uit om een andere soortgelijke cursus te doen in de nabije toekomst.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

School statistiekenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Ga je een cursus doen in Alicante? Lees dan dit eerst!

city_2Vamos al Barrio esta noche?! Wil je Spaans leren en mensen van over de hele wereld leren kennen? Dan moet je een taalcursus Spaans gaan doen in Alicante! De stad zit vol met internationale studenten en het is heel makkelijk om ze te leren kennen, en niet alleen van je eigen talenschool. Je hoeft maar naar dé Buurt te gaan! Read more...

Prijzen Alicante (Oude Stad)

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners