Malaga, Spanje

Spaans leren in Spanje

Als je een cursus Spaans in Spanje overweegt, is er zo’n breed scala aan mogelijke locaties dat je echt keuze te over hebt! Ons team heeft al deze locaties in Spanje bezocht, dus aarzel niet om ons advies te vragen! Als je Spaans wilt leren, of je bestaande kennis van het Spaans wilt verbeteren, is het erg belangrijk dat je een cursus en locatie kiest die past bij je eigen persoonlijke behoeften en interesses. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van die keuze. Als we niet in Spanje zijn om onze scholen te bezoeken, praten we er het liefst over! Vraag gewoon om iemand van ons team te spreken die de locatie waarin u geïnteresseerd bent heeft bezocht en zij helpen u graag verder!

Als geboorteplaats van de Spaanse taal is er geen betere plek om Spaans te leren dan in Spanje! Dit levendige, kleurrijke land staat bekend om zijn vriendelijke mensen en extravagante feesten. Van de historische hoofdstad Madrid tot het thuisland van de Flamenco in Andalusië: elke stad en regio heeft een eigen karakter dat haar uniek maakt. Elke regio heeft ook zijn eigen smaak, wat vaak tot uiting komt in de tapas die verkrijgbaar zijn in de plaatselijke bar. Spanje staat ook bekend om zijn kunst, van de kubistische meesterwerken van Picasso tot de modernistische architectuur van Gaudi. Spanje is zeker een land dat voor ieder wat wils biedt.

Onze Spaanse taalscholen zijn verspreid over heel Spanje. Je kunt er dus voor kiezen om Spaans te studeren in een beroemde stad als Barcelona, Madrid of Granada, in een weinig bekende stad op een heuveltop zoals Vejer de la Frontera, of op een prachtige strandlocatie aan de Andalusische kust. De keuze is echt aan jou. Als u niet zeker weet welke locatie voor u de beste optie is, neem dan gerust contact met ons op. Wij kennen onze scholen zeer goed en beantwoorden graag al uw vragen!

Met cursussen die iedere maandag starten, voor studenten van alle niveaus (van compleet beginner tot gevorderd), bieden wij zeker een cursus aan die aan jouw specifieke wensen voldoet! Alle leraren zijn moedertaalsprekers en hebben zowel een universitair diploma als een kwalificatie in het lesgeven van Spaans als vreemde taal. De klassen zijn altijd klein, om ervoor te zorgen dat alle studenten de individuele aandacht krijgen die nodig is om zoveel mogelijk vooruitgang te boeken gedurende de beschikbare tijd.

Onze scholen in Spanje

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024